1,5 senedir ara ara buluşup ilişkiye girdiğim bi adam var. Sadece seks. Aşk falan yok. Ben 20 yaşındayım o 33. Ona hiçbir şey ödetmiyorum. Kondom, nadiren alkol kullanıyoruz o zaman aldığımız içkiler, otelde buluştuğumuz için otel parası her şeyi ben ödüyorum. Üzerimde görmek istediği bi gecelik/ çamaşır falan olduğunda bile hediye kabul etmeyeceğimi bildiğinden bana atıyor ben alıp giyiyorum. Bir bardak çay ikramını bile kabul etmiyorum. Arkadaşım aptallık ettiğimi söylüyor. Bırak bari oteli o versin diyor. İleride bir gün ters düşeriz bana hayat kadını imasında bulunamasın diye yapıyorum bunları. Aptallık mı ediyorum sizce? Bu arada adam avukat. Maddi durumu iyi yani.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fikirlerini oldukça açık ve net savunuyorsun bu sebeple bir şey diyemiyorum haklısın. Duygusal bağ yok diyorsun sadece alışkanlık ve alışkanlığı değiştirmek istemiyorum (diğer yorumlara cevaplarından hulasa ettim) alışkanlık hissiyatın temel göstergesidir. Geleceğinizin olamayacağınıda söylüyorsun ki bir yorumda da yadım bekar olsaydı kafan daha rahat olabilirdi (sadece benim fikrim). Arkadaşların canını sıktıkları için burada sormuşsun gibi yormuşlar seni ki destek arıyorsun. Hayat senin senden başka hiç kimseyi ilgilendirmez...
02 Yorumla
Soran+1 yılSonunda ciddiye alan biri 🙏🏻
Alışkanlığın duyguya kayması muhtemel. Yani şu an arayıp bir daha görüşemeyiz kendine iyi bak dese fena yıkılırım da çaktırmıyorum. Evli olup bu haltı yediği için hem kendime kızıyorum hem ona. Ama bırakamam da… bir şey diycem şu an yazdıkça s. çtığımı fark ettim.
Ama yapabileceğim hiçbir şey yok.
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam
İster kabul et ister etme o adam sana bir şekilde iyi geliyor bence senin ona para ödetir hemen tamamen işte ileride o hayat kadını her şeyi bana öğretti benimle birlikte oldu demesi için değildi onu aslında kıyamadığın için biraz Ödetmiyorsun gibi geldi bana.
Aranızda galiba mükemmel bir ten uyumu var çünkü 1:30 sene olmuş ama sen sadece onunla birlikte olmuşsun aranızdaki 13 yaş farkı hiç göç etmemişsin ki bence bu mükemmel bir şey insanlar yaşam boya kiloya acayip takılıyor çünkü çok aşırı bir kafa yapısı aslında böyle şeyleri takılmamak gerek neden bilmiyorum ama bana sanki sizin geleceğinizi var gibi geldi.
#perso12 Yorumla
Soran+1 yılGörüşünü okurken mutlu oldum ama ne yazık ki geleceğimizin olması imkansız 🥲
- +1 yıl
teşekkür ederim ve hiçbir şey imkansız değildir
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bence hiç girme o topa sen doğrusunu yapıyorsun iki kuruş için adamın eline koz verme. çizgini bozma
04 Yorumla
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen tam bir gerzklsın kusura bakma sana aşırı acıdım sana dua edicem adını söylermisin oadamıda gazeteye ilan vermek lazım yazıklar olsun meydan dayagı atılır ona varya Şu an aşırı sinir oldum
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahah
- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılNerede yaşıyorsun sen? Bize de böyle gel. Adam da kaç cm var da böyle üstüne düşüyorsun. Şans yok ki bizde
04 Yorumla
Soran+1 yıl15 cm de penisi için değil ki ☺️
- +1 yıl
Benim de 17 cm. Neyi için o zaman
Soran+1 yılİyi anlaşıyoruz. Çok sevecen davranıyor. Cinsellikte de üstüme titriyor.
- +1 yıl
Him anladım. Keşke sen ya da senin gibi biriyle tanışsaydım bende. Şanslı insanmış
+1 yılBak güzelim alan razı veren razı ayrıca tek tuşla engellersin bırak için nasıl rahat ediyorsa onu yap bırak elalemi
02 Yorumla
Soran+1 yılO bayağı ısrar ediyor ödemek için de çok tepki veriyorum susuyor
- +1 yıl
Nasıl rahat edersen öyle davran karşındaki isterse miltimilyoner olsun obje olmadığını hissettirmen yeterli
+1 yılbence bilemedim ama rtak ödemenizde fayda var şu an da adam senden geçiniyor resmen bu kadar iyi mi beceriyor demekki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sadece seks olan ilişkide üste para alsan ne olacak
04 Yorumla
Soran+1 yılHayat kadını olmuş olucamaq ama değilim işte tek kişiyle ilişkiye giriyorum ve çıkar için (hediye/para vs) değil zevk için yapıyorum
Soran+1 yılArada maddi ilişki olmadan bana or*spu demesi kuyruk acısını gösterir. Ama ödetirsem gerçekte or*spı olmuş olurum. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBırak adam ödesin sen neden ödüyorsun ki aşırı saçma yani :D
010 Yorumla
Soran+1 yılSorunun cevabı detayda yazılı :)
- +1 yıl
Bana da senin gibi lazım :D arkadaşın boşta mıhahsdhasfh
Soran+1 yılO ödemiyor ödetiyor
- +1 yıl
Seni alayım? şehir neresi :D
Soran+1 yılİstemez. Ben alışık olduğum için onunla yatıyorum
- +1 yıl
Neden ya uzun boylu yakışıklıyım hasdhashf biraz ben de kadın parası yiyeyim :D
Soran+1 yılKaç dkda boşalıyorsun
- +1 yıl
Abartısız 1 saati geçiyor :D Kendimi kontrol etmeyi biliyorum çünkü ve 2. yi istemiyorlar kadın bitmiş oluyor :D
Soran+1 yılİyiymiş. Ama yine de elim takip butonuna gitmiyor. Bu adama çok alıştım. Başka bi tene gerek yok ya. Aramız çok iyi.
- +1 yıl
Olsun arkadaş oluruz :D Ne zaman lazım olacağım belli olmaz :D
+1 yılÇok çok özür sen a. ptal mısın. Tabiki o da verecek birşeyler. Hep sen yapma masrafları
00 Yorumlafazla korumacı ve garanticisin. kimisi böyle iyidir boşver doğru olan bu değil ama. ağza laf vermektense iyidir. bence karakterine yakışır biçimde yaptığın. böyle devam
00 Yorumla
+1 yılYo bence aptal değilsin işin keyfindesin. Dert etme
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle devam ediyim yani?
- +1 yıl
Ya senin için sıkıntı yoksa et tabi nolcak. Millete bakma sen.
Nerde yaşıyorsun bende istiyorum 😊😊😋
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşlısın performansın düşüktür senin
Soran+1 yılİstemez
+1 yıl🙄 Gerçekmi şimdi bu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Vay be ne kızlar varmış şu hayatta 🤣
Senden bir tane istiyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka adam yok mu hep o
00 Yorumla Kötü
00 Yorumla
+1 yılOteli ona ödet bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği