Sevgilim bakire olmamamı sorun ediyor?

Daha ilişkimizin ilk başında tanışma aşamasındayken erkek arkadaşıma dürüst davrandım. O hayatıma girmeden önceki eski erkek arkadaşımla bir birliktelik yaşadığımı ve bundan pişmanlık duyduğumu söyledim. Kendisi de bakir olmadığı için bunu sorun etmediğini söyledi. İlişkimiz çok güzel başladı ve çok güzel devam etti ancak birbirimizi iyice sevip bağlandıktan sonra bana benim daha önce bir başkasıyla birlikte olduğumu yediremediğini ve bu konunun içten içe onu yiyip bitirdiğini söyledi. Bu konuyu kendi içinde aşıp aşamayacağını bilmediğini, bu nedenle beni çok arzulasa bile benimle cinsellik yaşamak istemediğini, eğer cinsellik yaşarsak birbirimize daha çok bağlanacağımızı ve sonradan kopmamızın daha zor olacağını söyledi. Eğer bakire olsaydın seni çoktan ailemle tanıştırırdım dedi. Beni gerçekten seviyor, ben de onu çok seviyorum. Yapboz parçaları gibiyiz, birlikte çok mutluyuz ve uyumluyuz ancak maalesef bu konu her aklına geldiğinde benden soğuduğunu söyledi ne yapmalıyım? Lütfen kırıcı yorumlarda bulunmayın
Sevgilim bakire olmamamı sorun ediyor?