Daha ilişkimizin ilk başında tanışma aşamasındayken erkek arkadaşıma dürüst davrandım. O hayatıma girmeden önceki eski erkek arkadaşımla bir birliktelik yaşadığımı ve bundan pişmanlık duyduğumu söyledim. Kendisi de bakir olmadığı için bunu sorun etmediğini söyledi. İlişkimiz çok güzel başladı ve çok güzel devam etti ancak birbirimizi iyice sevip bağlandıktan sonra bana benim daha önce bir başkasıyla birlikte olduğumu yediremediğini ve bu konunun içten içe onu yiyip bitirdiğini söyledi. Bu konuyu kendi içinde aşıp aşamayacağını bilmediğini, bu nedenle beni çok arzulasa bile benimle cinsellik yaşamak istemediğini, eğer cinsellik yaşarsak birbirimize daha çok bağlanacağımızı ve sonradan kopmamızın daha zor olacağını söyledi. Eğer bakire olsaydın seni çoktan ailemle tanıştırırdım dedi. Beni gerçekten seviyor, ben de onu çok seviyorum. Yapboz parçaları gibiyiz, birlikte çok mutluyuz ve uyumluyuz ancak maalesef bu konu her aklına geldiğinde benden soğuduğunu söyledi ne yapmalıyım? Lütfen kırıcı yorumlarda bulunmayın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCanım benim kendisi de bakir değilmiş bu kadar neden kasıyor ki? Bakir olsa eyvallah denebilir ama sonuçta o da bir ilişki yaşamış. Bence bu durumu ona izah etmelisin veya sende ona aynı şekilde yaklaşmalısın ki orta da bir problem olmadığını anlasın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYapacak pek bir şeyin yok aslında. Sanırım senin de ilk dediğin gibi ilişkinin başında söylemiş olduğunu ve bu şekilde devam ettiğinizi kendisine hatırlatmaktan başka bir şey yapamazsın. Anladığım kadarıyla seni gerçekten seviyor ve bunu kafasına takıp dert ediyor. Bir erkek bunu dert edip kıskançlıklar yapıp bu tarz düşüncelere girebilir, bir kız da aynı şekil bu şekil davranış gösterebilir, her ne kadar ikisinin de önceden kendi ilişkileri olsa da sevgilisinin önceden ilişkiye girmiş olmasını istemez.
Ama şu bir sıkıntı ki seninle cinsellik yaşamak istemiyor, kabul edilebilir illa cinsellik olacak diye bir şey tabii ki yok ama sebep olarak sana bağlanacağını ve sonradan kopmanızın zor olacağını söylemiş. Burası sıkıntı bence. Bilmiyorum ikinizin düşüncesi ilişkiniz için nedir ama en azından onun kendisinin bağlanmama ve ileride kopmak olduğunu belirtmiş.26 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiye devam ederiz ama bunu kabullenemediğim sürece arada bunu sana ve ilişkimize sorun olarak yansıtırım diyor. Bu sebeple bu noktada ben de bir şey yaşamak istemiyorum onunla. Bilmiyorum. Çok teşekkür ederim yorumunuz için uzun uzun yazmışsınız.
- +1 yıl
Rica ederim, normalde bu tarz aşk meşk sorularına değil uzun cevap kısa cevap bile vermezdim. Hemen hemen hepsinin de detayı saçmalıklar ve ergenlikler ile dolu oluyorlar. Senin sorun mantık çerçevesine uygun geldi ve elimden geldiğince bir şeyler yazmaya çalıştım.
Bu konu ise aranızda tamamen kapanırsa ve ilişkinize devam edebilirseniz bu sizin için güzel olur ama sürekli açılıp açılıp o kendi kendine içini yerse bunu sana da yansıtırsa ilişkinizin tadı olmaz.
Soran+1 yılBen de sizin gibi düşünüyorum. Çünkü benim geçmişte yaşadığım şeyler onun şahsına yaptığım bir yanlış değil, geçmiş bu, müdahale edilemez. Kaldı ki kendisinin de cinsel birliktelikleri olmuş. Olmasaydı ona hak verirdim, kendi yaşamamış ve kendisi gibi biriyle birlikte olmak istiyor diye. Düşüncesinin çirkin ve yanlış olduğunu bildiğini söyledi ama maalesef hala yediremiyormuş ve yedirip yediremeyeceğini bilmiyor, ben bunu yediremediğim halde devam edersek seni incitecek birtakım söz ve davranışlarda bulunabilirim diyor ben de bana bunu yapmaya hakkı olmadığı için devam etmek istemediğimi söyledim. Bir yandan aramızdakiler gerçekti. Gerçekten zor bir durum.
- +1 yıl
Zor durum gerçekten, umarım senin için hangisi iyi ve hayırlı ise o gerçekleşir. Geçmişler bazen böyle şimdiki zamanlarımıza etki ediyorlar işte.
Soran+1 yılUmarım. Ben de hayatta sizin için aynı şeyleri diliyorum minnettarım teşekkür ederim tekrar.
- +1 yıl
Teşekkür ederim, çok sağ ol. :)
+1 yılSevgilin çok tutarsız pek sevdiğini sanmıyorum sevgilinin. Öncelikle başta bunu sorun etmeyeceğini belirtmiş. Ama sözünde durmamış sorun etmiş. Devamı da var kendisi de aynı şeyi yapıyor ama kendi yaptığın ınormal bir şey olmamış gibi görüp sana böyle şeyler demesi apayrı ironi komik bir durum. Ailesiyle bu sebeple tanıştırmadıysa zaten seninle ciddi değildir. Aklı en başında neredeymiş? Gerçekten seni sevseydi bu bakireliği asla sorun etmezdi. Bir görüş yorumunu gördüm ben anlardım diyor. Bu da şu anlama geliyor bu erkeğin seks tecrübesi fazla olduğu yani bir çok kızla veya ilişkiye girdiği. Hani kendisi bakir olsa karşısındakinde böyle özellik arasa neyse de kendi daha beterini yapmış bariz belli.
Bence ayrıl derim çünkü bu seninle ciddi düşünmüyor hatta karşısına başkası çıksa ilk fırsatta seni bile terkeder. Bahane olarakta o yukarıdakini söyler geçer.34 Yorumla
Soran+1 yılBizim toplumu biliyorsun ben de bu toplumun içinde büyüdüm çirkin bir düşünce bile olsa beynime işlemiş erkek yapar kadın yapamaz düşüncesi diyor. Gelecek düşündüğüm insanın hem geçmişine hem geleceğine sahip olmalıyım diyor e sen de geçmişte yaşamışsın hem de fazla sayıda fazla kişiyle deyince ben erkeğim evet yanlış düşünüyorum belki ama böyle diyor. Yorumunuz için çok teşekkür ederim bu arada.
- +1 yıl
Geçmişte bir şeyler olmuş olabilir geçmiş geçmişte kalmıştır, şimdi ki zamanı ve geleceği düşünmek gerekir. Toplum çoğu senin dediğin gibi düşünüyor erkek yapar falan filan dediğin tamamen doğru böyle toplumuz var. Bu düşünceler yanlış erkek yapıyorsa kadınında yapmaya hakkı vardır. Biri yapıyorsa diğeri yaptı diye söylenmeye hakkı da olmaz. Böyle insanlarla mutlu gelecek kurulamaz. Benim şahsi görüşüm şöyle aslında, mutsuz evlilikler genelde kavgalı tartışmalı mutsuz geçiyor bu çocuklara da yansıyor veya boşanmalar filan zaten ülkemizde boşanma oranları bir hayli yüksek. Bu yüzden aslında. Gerekirse bekar yaşam olmalı, yabancı adaylar veya düzgün insan çıkana kadar beklenilmeli evlilikte yaş dayatmasını toplum yapıyor ama toplum içler acısı zaten o yüzden kendi iyiliğimizi düşünmemiz gerekir. Tabi ki senin özel hayatın ama bence bu tip insanlardan uzak dur bugün bunu diyen başka konuda da sana karşı tutarsız davranır sözünde durmaz. Seni de üzer. Niyeti ciddi olduğunu sanmıyorum. Bence ilişkiyi bitir derim ileride daha çok üzülme diye söyledim bunu. Çünkü gelecek yok gibi bu ilişkide ya da gene 180 derece dönse filan pek mutlu ilişki olacağını sanmıyorum tutarsız biri sözünde de durmuyor. Rica ederim.
Soran+1 yılÇok haklısınız. Benimle ciddi düşünse bile ilerde bunu sorun edip yüzüme vurmayacağının bir garantisi yok. Gerçekten sevseydi beni olduğum gibi kabul ederdi. Kendisi bakir olsa tamamen haklı ama şu durumda sadece beni değersizleştiriyor. Yorumunuz için tekrar teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız.
- +1 yıl
Rica ederim öncelikle. Elimden geldiği kadar yardım etmeye veya çözüm odaklı olmaya gayret ederim. Zırt pırt yazan veya bayan biri gibi gözükmek için yazmıyorum ama bence ilişkini bitirip yoluna devam et böyle insanlar seni daha çok aşağıya çeker vakit kaybetme derim dünya ya bir defa geliniyor. Sen yoluna devam et mutlu olacağın yol arkadaşın gelecekte elbet karşına çıkacaktır. Rahatsız olmamışsındır umarım gene gene yazmamdan umarım her şey hayallerinde ki gibi olur.
- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir insan yarın bir gün evlendiğinde ve en ufak bir tartışmada bunu yüzüne vurur. Hatta yatakta ne yaparsan yap, aklına türlü türlü pislik düşünceler gelir ve senin canını sıkabilir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin bakire olmani istemeye hakki yok.
Seni sevmiyor. Sevse bunu sorun etmezdi en azindan kendide yapmis bu yüzden sorun etmezdi.
Sende onun seni kandirmasina izin verme. Seven insan böyle davranmaz.20 Yorumla ya kendisi ilişki yaşamasa neyse de kendisi de ilişki yaşamış. böyleleri cidden sinir bozucu. aynı şeyi zamanında sende yaşamışsın o yüzden karşındaki yaşadıysa bunu sorun etmemelisin. sevgilin saçmalıyor açıkçası. ilişki yaşamasaydı sorun etmesini az çok anlayabilirdim ama haksız.
42 Yorumla
Soran+1 yılBen de sizin gibi düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.
+1 yılSelam
Eğer sevgilin Sen de gerçekten çok önemli bir yere sahip değilse yani çok pahalı değilsen ayrılmanı tavsiye ederim çünkü bakireliği sorun eden bir insan inan bana çok geri bir kafa yapısına sahiptir yani cahildir sana daha bir çok konuda sorun çıkartır ileride eğer ilişki ciddiye binerse sana diyecek kelimeler aynen şunlar olur işte sen zaten kız değildin ben seninle yine de oldum böyle böyle şeylerde senin moralini bozan hiç gerek yok ayrıl gitsin yoluna bak.
#perso20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Ailesi ile tanıştıracağı kız da bekaret arıyorsa kendisi de bakir kalacaktı. Senin geçmişin ile ilgili sana söz söyleme hakkı yok bu tamamen seni bağlar. Sen de ona geçmişine saygı duyması gerektiğini öğret bir şekilde. eğer kabullenemiyorsa da şimdi sorun çıkmazsa ilerde çıkar. Yol yakınken kurtulmaya bak.
22 Yorumla
Soran+1 yılyorumunuz için teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılMüslüman erkekle sw olursan işte kadınlara böyle ikinci sınıf insan muamelesi yapar, neymiş "bakire değilmiş" . Sanki kendisi bakir. Seni geçmişinle yargılayan bir erkekle ilişkini kes bence. Geçmil geçmişte kalmıştır, önemli olan onunla sevgili iken ne yaptığın. Geçmişini kurcalayıp hayatını zehir eden toksik erkek arkadaşınla ilişkini bitir. Emin ol etrafımızda daha entelektüel daha görgülü ve bakireliğe önem vermeyen anlayışlı erkek çok var. Mesela deist ya da ateist bir erkekle sevgili olsan bunu asla sorun etmez, her şeyden önce insanlığına bakar. Bakire misin değil misin bunlar gerçekten çok boş muhabbetler. Ben şahsen deistim ve benim deist arkadaşlarımın hiçbirisi böyle şeylere kafa yormuyor çünkü onlar için daha önemli şeyler var.
31 Yorumla- +1 yıl
Geçmişte yapan evlenincede yapabilir mantık olarak
+1 yılSeni gerçekten sevseydi bu aranızda sorun olmazdı, sevgiyi, sadakati bacak aranda arıyor, böyle embesillerle işiniz olmasın, herkesin geçmişinde birşeyler yaşanmıştır bunu sorun edebilecek biriyle ilişki yürümez...
20 YorumlaKanka belliki seviyor sevmese seni kullanma derdinde olurdu
21 Yorumla
Soran+1 yılyozlaşmış toplumsal normları aşamayan bir sevgi belli ki
bence etmemeli ne yani erkkeler yapınca prova oluyorda kızlar niye yapmasın provasını
11 Yorumla
Soran+1 yılataerkil bir toplumda olduğumuz için yanlış bir düşünce olduğunu bilse de erkek yapar kadın yapamaz düşüncesinde olduğunu söyledi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKabul ettiyse ve bunu hala sorun ediyorsa senin için doğru insan değildir geçmiş ye yapılan hatalar gün yüzüne fazla dokulmemeli ve bu hatalar tekrarlanmamali
12 Yorumla
Soran+1 yılyorumunuz için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Bakire olup anal seks oral seks yapsam sana söylemesem daha mı iyi olur du de
12 Yorumla
Soran+1 yılböyle bir şey yapıp bana söylemeseydin de ben anlardım anlaşılır diyor
+1 yılKendisi de bakir degil , böyle bir sey söylemeye hakki yok
20 YorumlaNamusu sadece kadinda ariyor bu cocuktan bi cacik olmaz burda soru sormak yerine voktan tekmeyi koyman gerekirdi
20 Yorumla
+1 yılBakın erkek ne kadar dert etmem desede boş
Kafaya takıyor
Ama nasıl adalet erkek seks yapsın sınırsız
Ama eşi sevgisilisi bakire olsun istiyor00 Yorumla
+1 yılO konuda erkek arkadaşına şefkatle ve anlayışla yaklaşmalısın. Kusurlu olan taraf sen değilsin emin ol kimse suçlu değil. Sevgilin biraz geçmişe dönük düşünüyor sadece
00 YorumlaYa bakirelik neden bu kadar önemveriliyor garip yani pnunla bş alakası yok bence kendide degil zaten. Bşde başka kızlar bakireyiz diyor herşeyi yapmışlar ama takılmamak lazım bence.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Yanlış insanla birliktesin. Emin ol gercekte sevseydi ki kendi de bakir değil bu sorun olmazdı. Bakir değilsen bakire talep edemezsin. Ayrıca bu ne salakca bir düşünce. Hem yatakta mükemmel olsun iste hem bakire olsun de.
00 Yorumla
+1 yılCahil biri, kendisi bakirmiymiş neyse uzaklaş ya gerçekten cahil, ya da ayrılma bahanesi, uzaklaş gitsin
10 Yorumla
+1 yılYapabileceğin bir şey yok ki. Belki yatağa götürme şansın varsa daha çok bağlayabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılşu noktada ben de istemiyorum o da istemiyor
- +1 yıl
Zaman tek çare öyleyse. Bunu baştan biliyorken seni sevebileceği aklına gelmemiş belli ki, ben de gönlümü eğlendirir gönderirim gözüyle bakmış olabilir. İşler ciddileşince özgüvenini nedense yitirmiş
Soran+1 yılBaşta bunu aşabileceğini düşünmüş. Bana gönül eğlendirme gözüyle baksa anlardım, cinsellik beklentisi içerisinde değildi. Önceliği bu değildi. Bana olan sevgisi iyice artınca bunu sorun etmeye başladığını düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim, hakkınızda hayırlısı
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbence o da bakir olmadığı için bunu deme hakkı yok.
bakir olsa ''bakire istiyorum'' deme hakkı vardı bence.
şu durumda ikiniz de birbirinizin ilki değilsiniz.
neyi sorun yapıyor anlamadım?00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Ne alakası var bakireliğin seviyorsan seviyorsundur ne var bunda sen en iyisi bırak gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. senin yapacağın bir şey yok...
dürüst davranman güzel olmuş...
o karar versin...00 YorumlaOyle flort bende olacsk var ya aninda dudaklarina yapisirdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin için doğru kişi olsaydı sana bunları söylemezdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendiside bakir değilken neyin kafası bu bırak ayrıl bu çocuk seni üzer
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış düşünmüş bence bakirelik de yok , bakirelik ilişki yaşamaksa erkek arkadaşında değildir zaten konuya kendi tarafından bakacağına genel bakmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sen dürüst olarak açıkça belirtmişsin... Ama bakıldığında şartlar eşit... Neden erkek yaptığı zaman normal karşılanıyor da kadın yaptığın da olmuyor
00 Yorumla
+1 yılBakire kalmak bu kadar zor mu kizlar ha keza erkekler içinde bakır kalmak cinsel ilişki yerine masturbasyon yapın derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl o zaman hem kendi bakir değil hem sorun ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbekaret öenmli diyen kesime ders olsun. erkekler bekareti namus veya günah diye mi istiyor sanıyordunuz. Hiç bir erkek sevdiği kadının evire çevire s*kildiğini duymak istemez. sevmese böyle demezdi
10 YorumlaVer bi kere kopamaz...
00 Yorumla
+1 yılBence mantıklı değil söyledikleri o zaman ayrılsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet eder bakire darr6
01 Yorumla- +1 yıl
Şart *
+1 yılSevişmek istiyorum diyememiş sadece
00 Yorumlasende diktir tatlım doktora gıt diktir
010 Yorumla
Soran+1 yılbirlikte olduğum insana böyle bir adilik yapamam
Soran+1 yılöyle yapacağım
- +1 yıl
Sen diktir çok biliyorsan. Bir kadını bakireliğine göre sınıflandırmayın yeter. Kadın da insandır. Cinsellik bir ihtiyaçtır. Ne demek diktir ya. Soru sahibi sen bu dengesizlere bakma.
- +1 yıl
Hayır kanka diktirmek çözüm değil. Diktirmeye ihtiyacı yok. İhtiyacı olan tek şey ortaçağ zihniyetli insanlarla muhattap olmamak.
- +1 yıl
Niye lazım olacakmış. İstediğimi derim. Din yüzünden bu hallere geldik zatem.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılZor gerçekten çok zor
00 Yorumla
+1 yılHayirlisi arkadasim bunun icin kendini uzme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSalla gitsin
00 Yorumla Kendi değil seni niye bakire istiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Malin tekiymsi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpekı ılk asık olduugn kısımı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklı
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt