Selam Direk söylersen kırılır haklı çünkü direk söylenecek bir şey değil ama şöyle dolaylı yoldan ima edebilirsin mesela nasıl yapmasını istediğin bir şekilde onu yönlendir yönlendirirsen hem senin istediğin gibi yapacak hem senin istediğin olmuş olacak hem o kendini iyi hissedecek Sen ona yön verdiğini yapmasını söyledin için. #perso
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Dangalak Geri zeka Herif seni Birde Utanmadan Söylüyorsun Dimi Buni sevgilim ile cinsel ilişki de Tövbe Tövbe ya Ya Siz Nasıl İnsanlarsiniz Gerçekten Müslüman değil misin sen Bak müslüman değilsin Demiyorum Onu ben bilemem sadece sordum Çünkü Senin ikinizin Evlenmeden Cinsel ilişkiye girmesi Dinimizde Haram haram Yüce Allah yasak Etmiş Ama sizin gibi ahlaksızlar nerde bunu bilecek Anca zevkinizi düşünün zevkinizi sk ben Başka Bir şey demiyorum Sevişmek mi istiyorsun evlen nikahına al kızı öyle seviş Şimdi müslüman değilsen o zaman sorun yok Ama müslüman isen Evlenmeden asla cinsel ilişkiye giremezsiniz Nefret Ediyorum sizin gibi pisliklerden
8
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu Arada Görüşümü beğenmeyenler Tabi beğenmezsiniz Doğrular ağır geliyor çünkü dimi Ateşliksiniz sizler
Mutlaka konuş penisin kırılırsa seks hayatın hirkac sene biter ona yakın bişey yaşadım zedelenme oldu 2 senedir daha tam tooarlamadim peniste küçülme incelme ağrılı ereksyon peniste egrilme şu an ağrı falan kalmadı ama sertleşme uzun süreli olmuyor erken boşalma oldu onlarda yavaş yavaş toparlayacak konuş acemi ile yatma ilk defa acemi oldu yattigim oda hayatımı s... kti
Daha dengeli pozisyon almasını söylemek sıkıntı çıkarmaz. Sekste iletişim her zaman seksin en iyi şekilde yaşanması için mühimdir. Doğru iletişim ile anlatıldığı zaman bir sorun çıkmayacaktır.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim kucak pozisyonlarında çok dengesiz davranıyor, penisimine zarar gelmesinden korkuyorum. Onunla bunu konuşsam kırılır mı?