Cinsel Yaşam Bir erkek neden ayaklara ilgi duyar? AaayYeterAma Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Neden kadın ayağına ilgi duyar? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar erkeklerde neden Ayak Fetişi var? Bunun psikolojik sebepleri var mı? Bir erkek neden ayaklara ilgi duyar? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Ayak fetişi olduğundan elbette..Dünyadaki en yaygın fetişlerden biridir. 1 0 Yorumla
EldrithcArrow__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Fetişi var demekki. Mk herturlu saçmalığıda fetiş , fantezi gibi şeylerle şirinlediler bakalım bunun sonu nereye varacak 1 0 Yorumla
Sertvuruşlu Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl O kadar çok fetişim var ama bu ayak işi hiç ilgimi çekmiyor nedense 1 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Türkiye’de çoğu kişi için nefes almak bile yetiyor ilgi alanına girmeye 😂 1 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Bazılarının fetişi vardır bazıları da fetişi yoktur güzel olduğu için beğeniyordur 1 3 Yorumla candeveci3434 +1 yıl Gerilim yok ama mesela bunlar güzeller Yorumla candeveci3434 +1 yıl Fetişim gerilim ne ya 🤣 Yorumla candeveci3434 +1 yıl Fetişim yok ama bunlar bencede güzeller Yorumla
Nammellesss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Fetişşş abi görseldeki ne öyle uzaylı parmağı gibi baş parmağı var midem bulandı 1 0 Yorumla
Papa_Smurf Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı. Şu fotonun muhteşemliğine bakar mısın? Neden duymasın ki? Harika ayaklar bunlar, süperler 😍😍😍😍😍 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Normal degil mi biz sizle ayni degiliz pürüssuz bacak ilgimizi ceker bu dogal cinselligi cagristiriyor 1 0 Yorumla
Krlnsn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yokluktan gelişiyo uzuvlardan tahrik olma olayı 2 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bilmiyorum çok saçma knk 1 2 Yorumla AaayYeterAma +1 yıl Ben de hiç anlam veremiyorum Yorumla myd1oez +1 yıl Bana göre daha çok bakımlı olması önemli normalde insanlar gözle görülen yerlerin bakımlarına daha çok dikkat ediyorlar ayaklara pek özen gösterilmiyor. Sadece güzel görünmesi yeterli bana göre daha fazla ilgi göstermekte saçma Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. bak bunu hıc anlamadım anlandıramadım 1 0 Yorumla
SamimiDelikanlı1 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 80% +1 yıl Kadın Olsun da Neresi Olduğu Önemli değil 😂😂 1 1 Yorumla SamimiDelikanlı1 +1 yıl Bu Ayaklara Bayıldım 😍😍😍 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Asla duymam 1 0 Yorumla
acildurumçekici Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı. Bazı insanlar sever 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ayak fetişi olduğundan elbette..
Dünyadaki en yaygın fetişlerden biridir.
Fetişi var demekki. Mk herturlu saçmalığıda fetiş , fantezi gibi şeylerle şirinlediler bakalım bunun sonu nereye varacak
O kadar çok fetişim var ama bu ayak işi hiç ilgimi çekmiyor nedense
Türkiye’de çoğu kişi için nefes almak bile yetiyor ilgi alanına girmeye 😂
Bazılarının fetişi vardır bazıları da fetişi yoktur güzel olduğu için beğeniyordur
Gerilim yok ama mesela bunlar güzeller
Fetişim gerilim ne ya 🤣
Fetişim yok ama bunlar bencede güzeller
Fetişşş abi görseldeki ne öyle uzaylı parmağı gibi baş parmağı var midem bulandı
Şu fotonun muhteşemliğine bakar mısın? Neden duymasın ki? Harika ayaklar bunlar, süperler 😍😍😍😍😍
Normal degil mi biz sizle ayni degiliz pürüssuz bacak ilgimizi ceker bu dogal cinselligi cagristiriyor
Yokluktan gelişiyo uzuvlardan tahrik olma olayı
Bilmiyorum çok saçma knk
Ben de hiç anlam veremiyorum
Bana göre daha çok bakımlı olması önemli normalde insanlar gözle görülen yerlerin bakımlarına daha çok dikkat ediyorlar ayaklara pek özen gösterilmiyor. Sadece güzel görünmesi yeterli bana göre daha fazla ilgi göstermekte saçma
ayaklar hiç ilgimi çekmiyor.
bak bunu hıc anlamadım anlandıramadım
Uzaylı ayağı ama bu 😂
Kadın Olsun da Neresi Olduğu Önemli değil 😂😂
Bu Ayaklara Bayıldım 😍😍😍
iğrenç bir mahluk olduğu için
Asla duymam
Piyasa karışır eğer anlıksa
fetişi vardır
Duymuyorum
İğrenç
Bazı insanlar sever