Selam Şimdi şöyleki böyle şeylere sayılara filan asla takılmam yaş boy kilo filan iki seçenek var zaten ya benden uzun olacak ya benle boyuma yakın olacak ben 1.77 boyundayım eğer benden uzun olursa benim hiçbir şey yapmama gerek kalmaz zaten beni evire çevire becerir mükemmel zevk alırım ama kendimi suçlu hissederim çünkü her şeyi karşı taraf yapıyor ama eğer boyumuz birbirine yakın olursa böylesi daha iyi olur arada o üste çıkar bazen ben her ikimizde kontrol edebiliriz birbirimizi böyle yağlı güreş gibi bir şey çıkar ortaya hsjsj erkekte 1.83 diyorum. #perso
Maksimum boy oranı 170 olmalı. Çünkü bazı pozisyonlarda erkeğin uzun olması gerekiyor. Benim için böyle yani. Cinsel ilişki 7-14 cm arası bir fark olması çoğu pozisyonda daha iyi ve etkili olmamız için yardımcı oluyor. Erkek bu sever çok uzun olur kadın çok kısa olursa yine çoğu yerde sıkıntı çıkıyor.
Ben 1,90 'nım ama sekste önemli olan sevısmsyi seven birinin olmasıdır benim için... yoksa balık etli , zayıf , minyon ya da uzun boylu olması bunlar tamamen soyut şeyler...