#smellsmoke

Zevk aldıkça değişen yüz ifadesi hırıltıyla karışık olan inlemelerinin netlesmesi ve daha fazlasını istediğini belli edecek ifadelerden hoşlanırım
O kadar zevk alıyor ki zevkten yutkunup kafasını hafif arkaya atıyo olsun
Sonrada beni izlesin🙂
Abla sen bi dur ya zaten ortalık karışık 😀
Olmaz bu yoruma da karışmam lazım
İçim rahat etmez 😅
Knka Bi yardım et Bi sorum var ama KS kaldriyo ya
İlişki sırasında tabi ki sert ve delici bakışlar hazzı da isteği de ikiye katlar. O bakışları atıp daha hızlı ve sert demesi özellikle beni daha da hareketlendiriyor. Yalvaran bakışları orgazma yakınken seviyorum. Onun öncesinde daha arzulu ve tutkulu olan sert ve delici bakışlar beni tahrik eder.
Yalvaran ama etrafta bir sürü çadır varken çadırın içinde aşağıdan yalayarak öperken uyandığında. İrkilmesi etrafta bir sürü insan var derken çatık kaşlı haliyle dudağından öpüp parmakladigimdaki zevk hiç birşeye değişmem onun kız arkadaşları burada yoksa gizlenmem 🤣🥰🥰
Yalvaran yüz ifadesi tam sayılmaz da zevk aldıkça bunu bana belli etsin kafasını geriye yatırarak sonra geri kaldırdığında ağzını zevkten açıp gözlerini kapatırsa bu beni dahada etkiler ve ardından delici bakışlar..
Cevap
80Cevap
Yalvaran bakışları istemem. Benim adamım sevgiyle bakmalı zevke ulaştıkça sert ve dominant olmasını isterim.👒
Yalvaran bakışlar beni benden alır. Sevişmeyi uzatıp ve deli gibi sulandığı an bana bakıp gözleriyle gir artık demesi 🤤🤤
Yalvartmak büyük zevk benim için.. Oynamayı seviyorum..
Yalvaran kız bana bile seksi geliyor Artık yapma yeter dedirttiren erkek iyi
O erkek ki şiddetli orgazma sebep olur şırıl şırıl boşaltır kadını 😋
Kapalı gözler hafif açılan ağız hızlı nefes alıp verme boyunu arkaya hafifçe atarsın sonra sertleşen ve ürperen bir beden yavaşlamam lazım kendi yazdıklarımdan orgazm olacagım 😂😂😂😂😂
Yalvarıs değilde beraber uçuş bulutlar nirvanalar diyebiliriz... yuz istifadesine kendinden geçişi aldığı zevki ifade eder bence ve zevk verdiğini bilmekte haz verir insana...
Sert ve delici bakislarinin artik yalavaran bir yuz ifadesine donusme kismi beni daha cok keyfe getirir, direncin dustugu artik nolursun lutfen devam et kismina gelindigi kisim...
İkisi de kışkırtıcı zira erkeğe ilki yakışmaz gibi sanki.
O anki ruh halime göre çok değişiyor ya da partnerime göre. Ama en cok hangisi dersen yalvaran kısmı daha iyi 😅
Yalvaran tarz bakışlar daha çok sahip olmani istediğini belli ettiği için daha çok zevk verir.
Hırçın ve sert duruş da kişilerin daha hasvetli sevismesini sağlar
Bu ifade en güzel misyoner de ortaya çıkıyor zevkten geriye atılmış bir baş avuçların içinde sıkılmış bir çarşaf kapalı gözler ve ısırılan dudaklar seviyorum bu manzarayi
Aldığı zevki mimikleri ve gözleriyle yansıtan özellikle göz temasi kuran yalvaran bakışlar çok seksi.
Orgazma yakın ben bosalinca bırak biraz diyorum daha hızlı yapıp beni tutuyor birde yalvartıyor kızıyorum ama aşırı da zevk alıyorum
O anki deliligime göre değişir ya bazen yalvarsin isterim bazende daha çok dercesine delici bakışlar atmasini
Aldığı zevki belli eden bir yü ifadesi ve tavır beni ikiye katlar
Sert elmas parçalayan betonu eriten 50 milyon derece lazer bakışlar
Kısık sesli inlemeler. Bana tam teslim olduğunu bilmek, altımda savunmasız bir şekilde kıvranması
İkisini yerine göre görmek hoşuma gider, ama yalvartmayı severim
Sert ve istekli bakışlar tavırlar daha ateşli yapar yalvaran tarz pek geçerli olmuyor
Sevişirken kadının yalvarır yüzü erkeğin sert bakış hareketi 👍
Sert delici hükmeden ve alay eden bakışlar beni köle eder
Her iksinede tav'im ikisininde kendine has hazzı ve zevki var tabiki🙂
Önemli olan yüzün şekli değil kime ait olduğu. Sevdiğim hatuna ait her yüz şekli beni delirtir.
Yerine göre ikisi de hazzımı arttırırdı diye düşünüyorum.
Sevişirken yalvaran bakışlar insanı deliye döndürür. :):
Hepsi deli eder insanı zaten
Renkli gözlü kadınlar bana oral yaparken gözleri kısık ve delici bakıyorlar ya, beni benden alıyor
Ikiside süper ama tek seçenek varsa yalvaran yüz ifadesi
Cidden bu soruları nasıl düşünüp buluyorsun😅hepsi aynı gibi görünse de çok farklılar👏☺️
yine mi sen :D
☺️
Sert yüz ifadesi bence
Knka Bi yardım et Bi sorum var ama KS kaldriyo ya
Yalvaran kole gibi davranan kizlar tabimi daha cok azdiri
Oo nirvana aninda yalvaran gozlerle bakmasi yok mu wuwww
Sert ve delice baksın bana..
Sert kadın olmalı. Ayrıca kulaklarıma dudaklarını dayayıp akrabalarıma küfür etmeli.
Sert ve romantik bakış
İstekli arzulu bakışlar
Kadın dediğin yalvaracak erkeği ona yetsin diye:) Erkekte daha çok bastıracak sanırım hard seviyorum🔥
Yalvaran yüz ifadesi kesinlikle
Dog Style da yüzünü göremiyorum ki
talepkar yüz ifadesi, hep isteyen..
her ikisinin de farklı tahrik edici etkileri var
askla bakan naif gozler
Her ikisi de
yeter ki doğru kadın olsun
Yalvaran bu yüz ifadesi 😍😍
Yalvaran daha çok tatmin eder beni
İkiside haz veriyor, buna isim bulamadım.
Sert, delici, arzulu ve istekli bakışlar
Sert ve delici bakışlar.
Arzulu ateşli bakışlar
İç çeke çeke inleye atılan sert bakışlar
Sert ve aşk dolu bakışlar
İkisi kombo oluyor genelde karşımdakiinde 😂
Onu izlemek hazzı görmek hoş olur
sert bakışlar
Yalvaran daha tahrik edici tabiki.
Arzulu bakışlar inlemeler beni bitiriyore
nefes alsın yeter apla.
Her ikisi azdırır yeterki duygu olsun…