+1 yılDövmem var ve minimal olduğu sürece dövme beni rahatsız etmez lakin çekici ya da seksi gelmesi için dövme şart değil.. Yeter ki ben o insanı isteyeyim, seveyim her türlü bana özeldir ve güzeldir. Keyifli geceler..
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu kadının dövmeleri çok itici değil mi ya sanki çocuk kitaplarındaki çıkartmalar gibi çok alakasız
O kadar gözüme takıldı ki soruya cevap yazamadım😅
Dövmeli partner seksi olur ya ben severim ama dövmeleri de böyle abuk subuk olmayacak10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbazı dövmeler bazı vücutlarda çok seksi... Ama her kadına, her vücuda her dövme yakışmıyor
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılPartner görseldeki gibiyse sexy bulurum tabiki.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
off cok seksi bulurum ozelikle bende bunun icin hemde havali gozukmek icin yaptirmak istiyorum amma guvenlikte calisdigimdan isden kovulmaktan korkuyorum mesela bir kurt resmi dovme yaptirmak isterdim ve ya atiyorum bizim para ile 150 manat bu dovme bunu yaptirmak istiyorum usta ilede instada konusdum. bide kolye cok seksi gozteriyor seks sirasinda gumus kolyem var kadinlar hep soruyolar kaca aldin? gumusmu? guzel yakisiyor diye. kolyede sart takilar cok seksi oluyor seks sirasinda bi kadindada ayağinda kolye vardi cok sert doggi yaptim o kadinin ayaklarina bakaraktan. ki

olye dovme cok seksi cok guzel duruyor ister erkek ister kadinda seka sirasinda.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBel dövmesi, boyunda olan dövmeler çok seksi geliyor. Abartılmadığı sürece seksilik katar.
En çok ilgimi çekenn şey piercing 😏20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yıl5 milyon tane dövmesi olursa seksi bulmam. Zira teni hissetmek isterim. Az ve öz olursa özel bölgelere yakın yerlerde olursa da yakışır ve hoş durur. Ne demişler fazlası zarar azı kurtarmaz ortası karar. O yüzdendir ki tercihim ve isteğim az dövmeli olabilir seksilik ve anlam katar, hoş durur. Fazlasında gözüm yok diye kısaca belirtmek isterim diyecektim ki çok da kısa olmadı 🤣
00 Yorumla Bulurum bence ozellikle kolun ust kismi ve gogus kisminda varsa
40 Yorumla
+1 yılSelam
Dövmeli olması ya da olmaması beni pek bağlayan bir şey değil.
#perso00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Minimal olursa hoş durur da görseldeki çok abartılı sanki.
10 Yorumla
+1 yılHiç sevmem. Sade olacak, teni bembeyaz. Ölü yılanı diriltir
10 YorumlaBu dövmeleri bu vücut taşıyor her deovmeli böyle seksi olmaz
10 Yorumla
+1 yılBuluruz tabii. Zirve için dövmeler yol gösterici olabilir :)
10 YorumlaAşırı olmadığı sürece güzel olabilir
30 Yorumla
+1 yılben sevmiyorum ya dövmeyi çıplak pürüzsüz ten gözüme daha çekici geliyor
dövme olunca o teni göremeyince etkilenemiyorum20 YorumlaGünaydın seks partnerim görseldeki gibi kadın olacaksa seksı de bulurum hergün her saati büyük bir zevkşe şevkle arzularım. Ama yok ne yapıcaz şimdi. ?
00 Yorumla
+1 yılYa kimi zaman gozume takiliyo, tamam bende de var ama iyle gozune sokarcasina degil normal boyutlarda, o gozume takilinca dahada ilerleyemiyorum.. mesela gorseldeki olursa yok ya sogurum herhalde.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılkarsi cinste ayriyeten bi ilgim yok ama kendim icin düşünüyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenel evlerde var. İnternet üzeri bakabiliyorum. Hangi evde hangi renk yaş kadın var diye
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılFena bulurum yurtdışında yaşıyorum sekste hemen hemen yaşadığım kız arkadaşlarım hepsi dövmeli ve sert seviyor çok hoşuma gidiyor
00 Yorumla
+1 yılÇokta önemli değil. Önemli olan performansı benim için 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDövme sahibi olarak evet diyorum, özellikle beyaz tenlilerde çok seksi olabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılPek umursamam bu konuyu ama resim defteri gibide olmasın
00 YorumlaDövme ve piercing ayrı bir şey ya
çok daha çekici oluyorlar00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadarı abartı abartılı olmadığı sürece olabilir sıkıntı yok
00 Yorumla Evet. Bende de dövme var ancak görseldeki gibi dövmeli biri pek seksi çekici gelmiyor bana...
00 Yorumla
+1 yılİyi fizik + güzel dövmelerle evet. Kötü fizik + dövmelerle hayır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fazlası bana çok itici geliyor o teni net görebilmeliyim ki etkileneyim.
00 Yorumla
+1 yılBen dövme yaptırıyım. Sonra araşıp görüşelim. İstediğin yerde ev otel.
00 YorumlaVücuduna ben dişlerimle sövme yapmayı daha çok severim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyaz tenli, güzel fizikli, siyah saçlı, eyelinerlı, emo stilin de hatunlara yakışıyor
Hatta böylesi bi fetişim var diyebilirim00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. hayır 1 ya da 2 tane küçük dövme olabilir fakat bu kadar aşırı bana hiç çekici gelmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. bikaç dövme olabilir ama tuval gibi her yeri dövmeli kadını çekici bulmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzellikle kalça baldır kısmı kadında aşırı seksi oluyor. oral yaparken o taraflar görünüyor daha haz alınıyor
00 YorumlaHayır bulmam hafif olabilir. Mesela brl köprücük kemiği ya da ayak bileği. Ama fotoğraftaki gibi değil
00 Yorumla
+1 yılbenimde dövmelerim var bulurum tabii ki
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çok değil yaaaa vuruk araba kaportası gibi hoş durmuyo
00 Yorumla
+1 yılküçük döğmeler sexy ama vücudu saranlar kadında itici
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır bulmam hoşuma gitmiyor
59 Yorumla- +1 yıl
günah olduğu için mi
Cevap sahibi+1 yıl@parasızlar ben o konunun günah seviyesini pek ölçemedim kendi düşüncemde. bir yazıyı bir şekli insan vücudunda kalıcı tutmak da çok saçma geliyor bana.
- +1 yıl
Sen hiç yaptırdın mı
Cevap sahibi+1 yıl@parasızlar hayır yaptırmadım yaptırmam da
- +1 yıl
bende günah olduğu için yaptırmıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@parasızlar ben eski zamanlarda dövme olmadığı için biraz ikna olamıyorum
- +1 yıl
çok eskiden beri dövme var zaten
Cevap sahibi+1 yıl@parasızlar bilmiyorum benim deriye inmemesi hakkında soru işaretlerim var deriyi boyuyor diye biliyorum ben. ikilem ve ikilem olan bir şeyi yapmak istemem. ama görüntü olarak da sevmiyorum
- +1 yıl
anladım
Bazi zamanlarda cekici gwlebilir ama cogu zaman sevmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet dövmeli bir partneri daha çok istiyorum ben
10 Yorumla
+1 yılevet ama bazıları itici duruyo
10 Yorumla
+1 yılHayır, hoşuma gitmiyor.
10 Yorumla
+1 yılEvet bulurum aşırı seksi çünkü
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıldövmeler bende de mevcut . seks ıle ılgısı?
10 Yorumla
+1 yılacıkcası beni kadının bedeninden soğutuyor dokunmak dahi istemiyorum sanki elime bulaşacak gibi hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılEfsollar onlar bro fotodakinden daha cok dovme ollcak
10 Yorumlaufak detayları seviyorum ben minik dövmeler heyecan katabilir…
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılevet bazı dövmeler seksi oluyo
30 Yorumla
+1 yılHafif dövme olabilir ama aşırısı itici
30 YorumlaZamanla sıradanlaşır
30 Yorumla
+1 yılbulurum özellikle simetrik dövmelere bayılıyorum
10 Yorumla
+1 yılGöğüs arası dövmeye bayılıyorum
10 Yorumlahafif dövme seksi durabiliyor
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılDövme güzel oluyor ama bence bu kadarı fazla...
10 Yorumla
+1 yılBazen
20 Yorumla
+1 yılResim defteri gibi
20 Yorumla
+1 yılharika oluyor
20 YorumlaBenım için sorun olmaz ben işime bakarım
00 YorumlaHayır bulmam. Kadınlarda çok kötü duruyor dövme
00 YorumlaBulmam dünya haritası gibi
00 Yorumla
+1 yılneresinde olduğuna bağlı. dövmelimisin?
00 YorumlaHayır öyle olsaydı fotoğraflarla sevişirdim
00 Yorumla
+1 yılHic ateist tiplerle gorusmedim.
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne