Ayrılalı 2.5 sene oluyor. Çok kötü bir şekilde ayrıldık beni aldattı. Onu hiç sevmiyorum.
*Bu arada aramızda hiçbir şey geçmedi onunla temas cinsellik olarak.
*Bu arada aramızda hiçbir şey geçmedi onunla temas cinsellik olarak.
Sevgi ve arzu birbirinden farki seylerdir. Eger birinden soguyup tiksinmezsen arzun devam edebilir. Öyle ki nefret etsen bile arzum devam eder. Ancak soguyup tiksinmen gerekiyor. O zaman ismini duyunca bile ortamdan uzaklasmak istiyorsun.
Aranizda cinsek seyler gecmese bile ona sehvet duygulari beslemen normal. İnsanlar zaten önce bu duyguyu hisseder sonra birlikte olurlar. Yani cinsellik yasamamamiza ragmen neden arzuluyorum anormal deme kendi kendine. Normal bir sey bu.
Bir de onunla hic birlikte olmadigin icinde olabilir bu istedigin. Arzudan ziyade merak duygusuda olabilir icindeki hislerin. Acaba birlikte olsak nasil olurdu, vücudunu nasildi vs düşünceleri.
Tavsiyem ondan sogumaya çalış. Bak sevmemek ile sogumak aynı sey değildir. Onu sevmiyor olabilirsin icinde ask olmayabilir ama soğuyup tiksinmemiste olabilirsin ayni zamanda. Ondan bir sekilde tiksin. Seni aldatmis bunu düşün ve başkalarıyla yattigini. Elbet ise yarayacaktir. Zaten bir kere tiksindiginde bir daha o kisiyi arzulamayi birak aklina bile gelmiyor.
Ah çsglik görüş gitti 😐
Neylik görüş 🥺
Hmm anladım sorryy
Cevap
4Cevap
Cinsellik yaşamasan bile onunla aranda bir bağ oluşmuş. Bir süre sonra geçer merak etme
İnsan sevdiğini arzular. Normal.
Sevmiyorum ama onu 😔
Ayrıldınız ya yasak oldu ondan
Ondan mı acaba :( ömrübillah haram bana o çünkü herkesle olur ama onla olmaz halbuki
Bilemem sizi ona iten detay nedir ama temelinde bu yatar
Ama onla birlikteyken de onu çok arzuluyordum. Hckimseyi karşı böyle bir çekim olmadı henüz
Hımm bambaşka bir süreç demek ki hala unutamadıklarınız var
3 sene oldu artık ya o evleniyor neredeyse yakında. Yeni bir jayati var. Ben de yeniden birini sevmek istiyorum
Bence de o artık yolunu çizmiş sizde çizin
Sana iyi bi seks lazım
Şehvet sevgi için yeterşart değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar