+1 yılSelam
Evet haz verir ama ben bana yapılmasınıdan ziyade karşı tarafa yapmaktan daha çok zevk alırım gibi geliyor yani isterse tabii ki bana da yapabilir ama ben bunu beni becerecek olan kişiye yapma taraftarıyım😈💁♀️😻🐣
Çünkü bana yaparsa evet ben rahatlarim tutkum filan artar yani karşı tarafa daha çok arzumu yansıtırım ama şöyle de bir şey var ben Karşı tarafa yaparsam daha çok zevk alırım onun zevk aldığını görmek beni daha çok mutlu eder daha çok libidom yükselir.
#perso60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYapılması tabiki haz verir hemde hazırlanmış olurum ve sabırsızlaşırım bunun sonucunda içimden yaramaz bir kız çıkar ve böyle olunca hem ben hemde karşımdaki kişi dahada tutkulu bir sekse başlarız. Aynı şekilde ben masaj yapıcak olursam buda harika ellerim tüm vücudunda gezinir ve ona karşı olan arzularım o sıra fazlalaşır bir an önce vücutlarımız bir olsun diye sabırsızlaşırız. Yani her türlü haz verir beni mutlu etmeme gibi bir ihtimali olmaz.
30 Yorumla
+1 yılSeks öncesi ya da sonrası masaj kesinlikle insanı uç noktalarda rahatlatan ve gevşeten bir olay.. Özellikle hoş kokulu aromatik yağlarla yapılan güzel bir masaj harika olur ama mümkünse seks sonrası.. Keyifli geceler..
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.. 😊
Soran+1 yılRica...
Haz almak beceriye bağlıdır bence herkes haz aldıracak kadar masaj yapamaz
acıtır ya da ne bilim çok sert yapar
Sakin, yumuşak bir şekilde yapılırsa haz alırım kesinlikle masaj ve okşama arası diyelim 😁80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Haz vermeden ziyade hoşuma gidiyor, rahatlıyorum. Özellikle omuz ve boynuma yapılan masaj güzel oluyor. Eli de hafifte tadından yenmez. Tabi ki partner varsa mutlu sonlu olacağı için belki hazzı da arttırıyordur ama öyle aşırı bir şehvet uyandırmıyor bende. Daha çok merak ettiğim şey buzlu oral. Yapan olursa onu denerim ileride.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha resme bakk😋🤤🤤
Ön sevişmeyi hiç yaşamadım. Cinsel hayatım yok.61 Yorumla
Soran+1 yıl;)
Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Erotik masaj herkesi gevsetir. Ancak önce mi yoksa ilişkiden sonra mı bu keyif ayrı bir konu... Bir de mâlum tiki olanlar var yani huyu olanlar. Dokununca küfür bile yiyebilirsiniz. Siz yinede kafanıza göre değil de, sorup yapın : D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGider ama özellikle vajina bölgesini okşamasını çok isterim
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef hpv virüsüm var vajinamda Siğillerim yüzünden sevgilim oral yapmıyor😭 Aşısı da çok pahalı yaptıramıyorum
36 Yorumla- +1 yıl
Özel bitkisel krem ve losyonları var aslında. Masörlük yaptığım senelerde buna benzer bir vaka duymuştum. Araştırdınız mı?
Cevap sahibi+1 yılMaalesef Hpv aşılarını devlet karşılamıyor Kadınların hepsi yumurtalık kanseri riski altında Türkiyede küçük yaştan yapılan aşılardan biri olmalı Yurtdışındaki gibi Ama maalesef bu virüs bulaştıkça bulaşıyor prezarvatif engellemiyor Kadınlarda daha sinsice uyur Erkekte direk ağrı yapar
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun. Tam hatırlamamakla beraber. Lokal anastezi ile ilaçlı tedavi uygulanıp o bölge kesilerek alınıyor sanırım. Aşısı ise süreklilik arz ediyor. Türkiyede olmayan bitkilerden oluşan bir bileşeni var umarım doğru hatırlıyorumdur. Araştırıp yarına kadar dönüş yapacağım size.
Cevap sahibi+1 yılEvet kesilmeyi duydum ama kesin çözüm değilmiş Ayrıca masrafsız mı ki? Aşı da zaten başkasına bulaştırmamak için Bir kere kaptım artık Teşekkür ederim haber bekliyorum
- +1 yıl
Müşterim biraz bahsetmişti. Direk geçirebilen bir kremi var 4-5 seans uygulandığında geçiyor ama sürüldüğünde yanma hissi oluyormuş. Zor bir rahatsızlık. Mutlaka bilgi vereceğim size hayırlı akşamlar.
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkürler Takip attım size adım shineex
+1 yılYapmayı severim ama seksten önce yaparım, yaptırmayıda severim ama seksten sonra 2. ye hazırlık😉
10 Yorumla#Bonjour
Vermez. Daha sert olmalı masaj beni tatmin etmez.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet verirdi diye düşünüyorum. Özellikle şöyle okşaya okşaya malum yere gitmesi vs
10 Yorumla Seksin masajla bir ilişkisi olmalı, sonuçta o da bir rahatlama şekli.
10 Yorumla
+1 yılAnüs masajı çok güzel olur
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel hayatım yok benim
50 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sevişme sonrası daha çok
40 Yorumla
+1 yılDaha tahrik edici böyle şeyler
30 Yorumla
+1 yılHoşuma gider, severim 🙂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılTemas ve masaj çok önemli aceleye gelmemeli seks
10 Yorumla
+1 yılDil masajı yaparım her yerine 😉
10 YorumlaSadece masaja okeyim ben
10 Yorumla
+1 yılEvet haz verir.
90 YorumlaEvet verir
70 Yorumla
+1 yılFazlasıyla
30 Yorumla
+1 yılEvet.
20 Yorumla