Cinsel Yaşam Seks sırasında dirty talk seviyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ben sert seks, dirty talk ve yatakta sert erkek seviyorum. Siz nasıl seviyorsunuz? Seks sırasında dirty talk seviyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
kırmızıayıcık Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl severim sert olmayı hatta partnerimin kaldırabileceği istediği son raddeye kadar zorlarım o kadar sert olurum 1 0 Yorumla
X-spartan-X Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. Soft başlayıp önce zevkimi doruklarda yaşayıp sonra doruklarda yaşatmayı çok seyiyorum ve en sertinden 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Çok severim. Ama kadının hoşlanması lazım. Alınmaması, küsmemesi lazım, sen bana ne diyorsun yaaa deyip anın büyüsünü bozmaması lazım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dirty talk güzel, seven kadın daha güzeldir. Tapılır öyle kadına. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ben seviyorum, yaz bana özelden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu beğendim Yorumla Soran +1 yıl 3 kişi beğenmiş hangisisin? Yorumla Soran +1 yıl Denedim ama mesaj gönderemezsin diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O ile başlayan. Yorumla Soran +1 yıl BU ÜYEYE MESAJ GÖNDEREMEZSİN DİYOR. NEDEN? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yatakta ve arazide walkie-talkie seviyoruz, lazım oluyor (2 ila 5 km mesafede sorunsuz) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dirt talk... Akıl kaçırak konulara girerim... CEvap veremezsin :) 0 0 Yorumla
Pumpik Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Kızları aşağılamak güzel 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Senin beynini seveyim. Normal hayatta asla işim olmaz ama seks başka. Erkekleri aşağılamayı çok seven de var yatakta Yorumla Pumpik +1 yıl Yalan yok, aleti yiyen siz, zaten onu yemekle aşağıdasiniz Yorumla Soran +1 yıl Dedi 3 cm penisi olan, 2 dkda boşalan ve takma penisle götümü sik diye ağlayan ortadoğu erkeği Yorumla Pumpik +1 yıl Gel gösteriyim üçü beşi Yorumla Soran +1 yıl Ne işim olur seninle ya. Bak burada o kadar erkek var. Hadi başka kapıya. Yorumla Pumpik +1 yıl Seni alan kim Mıncık fasulyesi Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. dirty talk ne demek? Bilsem cevap gelecek 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayir benim tarzim degil 0 0 Yorumla
sluttycat Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl evet ama türkçe değil 0 2 Yorumla Pumpik +1 yıl Fak fuk Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl Çünkü zenciler Türkçe konuşmaz 😂😂 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bayılırım ya onsuz olmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Severim de eşim istemiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neler söylemek istiyorsun mesela Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. yatakta mısın :D 0 0 Yorumla
Müsavirbeeeyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 71% +1 yıl Zevklerimiz aynı 0 1 Yorumla Müsavirbeeeyyy +1 yıl Eşimin yatak maceralarını dinlemek özellikle Yorumla
İbrahimNT Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Eğlenceli seviyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
severim sert olmayı hatta partnerimin kaldırabileceği istediği son raddeye kadar zorlarım o kadar sert olurum
Soft başlayıp önce zevkimi doruklarda yaşayıp sonra doruklarda yaşatmayı çok seyiyorum ve en sertinden
Çok severim. Ama kadının hoşlanması lazım. Alınmaması, küsmemesi lazım, sen bana ne diyorsun yaaa deyip anın büyüsünü bozmaması lazım.
Dirty talk güzel, seven kadın daha güzeldir. Tapılır öyle kadına.
Ben seviyorum, yaz bana özelden
Gizlisin
Soruyu beğendim
3 kişi beğenmiş hangisisin?
Denedim ama mesaj gönderemezsin diyor
O ile başlayan.
BU ÜYEYE MESAJ GÖNDEREMEZSİN DİYOR. NEDEN?
yatakta ve arazide walkie-talkie seviyoruz, lazım oluyor (2 ila 5 km mesafede sorunsuz)
Dirt talk... Akıl kaçırak konulara girerim... CEvap veremezsin :)
Kızları aşağılamak güzel
Senin beynini seveyim. Normal hayatta asla işim olmaz ama seks başka. Erkekleri aşağılamayı çok seven de var yatakta
Yalan yok, aleti yiyen siz, zaten onu yemekle aşağıdasiniz
Dedi 3 cm penisi olan, 2 dkda boşalan ve takma penisle götümü sik diye ağlayan ortadoğu erkeği
Gel gösteriyim üçü beşi
Ne işim olur seninle ya. Bak burada o kadar erkek var. Hadi başka kapıya.
Seni alan kim Mıncık fasulyesi
dirty talk ne demek? Bilsem cevap gelecek
Hayir benim tarzim degil
Birini bulsak göstereceğiz de :)
evet ama türkçe değil
Fak fuk
Çünkü zenciler Türkçe konuşmaz 😂😂
bayılırım ya onsuz olmaz.
Bende sert seviyorum
gıybet sevıyom ben mlletı cekısıtırmeyı
Kesinlikle kadın dediğin erkeğinin o... Olmalı
Severim de eşim istemiyor