Çok küçük ya da çok büyük kullanılan prezervatifler zaten koruma özelliğini kaybetmekle kalmaz seks sırasında rahatsızlık vererek alacağınız hazzı yok eder.

Büyük boy prezervatiflerin 55 mm genişlik ve 35 mm ağız çağı vardır.
Orta boy prezervatif 52 mm genişlik ve 33 mm ağız çapına sahiptir.
Küçük boy prezervatifte 49 mm genişlik ve 31 mm ağız çapındadır.
Ekstra küçük prezervatif 48 mm genişlik ve 29 mm ağız çapındadır.

Çoğu insan genellikle orta boy prezervatifleri seçerek bu tercih konusunda orta yolu bulsa da seçtiğiniz boyutlar size gerçekten uygun olmayabilir. Bu nedenle doğru prezervatifi bulma konusunda daha özenli davranmanız önemlidir.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Partnerime boyuna göre al diyorum
Sen de öğren boyunu, al çantanda bulunsun aniden kazım oluverir belki. Ne dersin. 🤪
Hiç almadım, bu yüzden bu konuda hakkında bilgim yok.😂
Seks oyuncağı gibi düşün 🤪
Düşünemiyorum Altan.😂😂
Hay Allah, neden 😃
Bu konu beni asar.😂
Hiç sevmem prezervatif takılıcaksa ilişkiye girmem
(Evliyim)
Aynen
Ama gerekli
Kesinlikle haklısın olması gereken
Neden
Yapay şeyleri sevmiyorum.
Hiç kullandın mı
Hiç kullanmadım
Et ete değmeli benim sıcaklığım eşimi sarmalı boşalırken ki ılıklığı hissetmeliyim bunlar zevk veriyor insana (bence) plastik yapay bi şey zevk vereceğini düşünmüyorum ki %100 koruma sağlamıyor da
Ya çocuk istemiyorsunuz ne yapıyon
3 sene çocuk istemedim ilaç kullandım. Son 8 aydır da gebeyim zaten korunmaya ihtiyaç yok gebelikde.. doğumdan sonra spiral taktırırım yine de prezervatif kullanmam.
Seni çok iyi anlıyorum görüş sahibi pembeli sevgili gizli üyemiz. 🤗😎
ah ah bende eşim yüzünden prezervatifle nişanlıyım sanki :s
Dikkat etmek gerekiyo küçükler bana uymuyo büyükte her yerde yok
Ortası da var
İnternet sitesinden buldum ben büyük olanını. OK
Hangi site
OKEY in kendi resmî sitesi
#Bonjour
Benim işim değil. Erkek arkadaşım alır kendi.
Sen de erkek arkadaşın için alabilirsin 😎
Benim onun için başka hazırlıklarım ve sürprizlerim var prezervatif hediye edecek değilim :-D
İnce prezervatif olmalı ki penisi içimde hissedeyim
Tırtıklı olanları dene
Okey Ultra Hisset Prezervatif (Çok İnce Formlu) Üstelik indirimde. Şu an 10 lusu 29,44 TL. Hepsi burada sa.
www.hepsiburada.com/okey-ultra-hisset-prezervatif-cok-ince-formlu-10-lu-pm-sgserbos05112
Bu da OKEY in kendi satış sitesi
https://www.ok.com.tr/ekstra-ince-prezervatifler/
58 mm aşağısı kurtarmıyor sıkıyor. Bulmakta hep sorun yaşarken sonunda bir yerde buldum. Hep oradan alıyorum. ama artık çok pahalı cidden.
Bi keresinde almaya niyetlenirken kasada bayan vardı, utandım la geri döndüm🤦 Bi saat sonra tekrar gittim almaya. Boyutuna takılmadım hiç.
Özellikle büyük olmasına dikkat ediyorum ve aletim kalın ve iri 20 cm olunca prezervatifi seçmekte zor oluyor açıkçası
Atma ziyaaaaa 🤣
@kalbindesakli91 sabah sabah merak mı ediyorsun arkadaş derdin ne yani yalan söylesem gizli olmazdım gizli söylemezdim aklını kullan
Biz eşimle kullanmıyoruz çocuk istediğimiz için
Hmm. Harikasınız. O zaman keyif ve eğlence için bir kez de olsa alın deneyin. Fantezi ürünü ya da yetişkin oyuncağı gibi düşünün. Bana hak vereceksiniz 😜
İhtiyaç duymuyoruz teşekkürler
Rica ederim. Saygı duyuyorum. Bazılarında alıp şişirip balon olarak kullanıyor zaten. Tabi biraz pahalı balon. 🎈😃
yahu romeo yıkığı ne aptal bir insansın insanları taciz etmekten başka bi bk bildiğiniz yok ya yıkığı
Çok kullanmadım ama aldıklarım cuk oturdu diyebilirim. Biraz kısa kaldı ama tam dibşne oturmamalı zaten.
Ay zaten benim durumumu biliyorsunuz
Biliyorum. Tabiki. Bu çok normal. 😎
Aynen öyle 👍
Ama bilgi sahini olmak da çok önemli değilmi. 😊
Bilgilendik anladıkta o kadın ne alaka soruda😂
Bencillik yapmışım galiba 🙈♥️
Uzun penisli erkek mi var 12 cmden yukarı yok
Var tabi
Nerde çam yarması gibi adamların bile minnak
Nerden biliyorsun ki Minak oldugunu?
Sen heralde hiç yerli amatör izlemedin? ya da dm den şeyini atanlar denk gelmedi
Emin misin :)?
Et ete değecek 😅
En güzeli o da, prezervatifi alırken utana utana aldığımızdan elimize ne geçerse dikkat çekmemek için gizlice incelemeden alıverip çıkıyoruz. Oysa cuk oturursa işlev görür, değilse ya parçalanır ya hemen boşalır ya da çıkıverir
Doğru
Ben de bilinçlendirmek istedim. Aslında bir kutu almaktansa, birkaç farklı bedenden boyuttan farklı farklı bir kaç tane alıp en iyi uyanla devam etmek lazım
Sevmiyorum. Hissizlestiriyor.
Sanane
Yorum yapma gereğini nereden buldun yorumuma?
Rahat olun lütfen. Sizi rahatsız eden olursa beni uyarın, gereğini yaparım. İstemediğiniz yorumlar kaldırılmıştır. 😎
Geciktiricili olan jissşzleştirşyor doğru. Diğer modelleri öneririm.
Gerek yok bence
Çok kötü ki. Zaten takarken bile boşalabilir.
Oluyor bazan 🙈
Naneli almayın yanlışlıkla
Ne oluyor?
@gurbetcikizz yanma yapıyor
Şimdiye kadar hiç seçerek almadım 🙂
Hiç kullanmadım
Denemelisiniz, alışırsanız bırakamazsınız çünkü çok fazla çeşidi var ve her biti ayrı özellikte, her biti ayrı his veriyor ayrı etki ayrı heyecan veriyor. 😃
Muhakkak
Ben kullanmıyorum