Çok mu arıyorsunuz böyle tipleri gerçekten meraktan soruyorum. Tamamen kendi zevkli odaklı bencil düşüncesiz biri. Bunun tatlı dili falan olmaz. Madem yaşıyorsunuz bisey herkes birbirine saygı duymalı. Sana istemediğin bir şeyi yapamaz, zorla da yaptıramaz. Seni buna mecbur edemez. O hap öyle her aklına estiğinde icebilecegin basit bir hap değil. Maddiyatini geçtim, sağlığını etkiler. Sana yazık, kendini niye böyle biriyle harciyorsun? Çok kolay bir şeymiş gibi konuşuyor birde. Çocuk işi o kadar kolaymıymıs...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklında bulunan düşünceye birebir katılıyorum her erkek ister sonu gayet güzel bitsin ama karşıdaki insanı da düşünmek gerek maddi imkanları belki yetersiz ucuz bir şey değil sonuçta bebeğimiz olsun diyor ama ortada fol yok yumurta Yok erkek arkadaşım diyosun sonuçta
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gerçekten sadece kendi zevkini düşünüyor. Ben evlilik hayatım boyunca, sadece çocuk yapmak için eşimin içine boşaldım. Hep dışarı boşalırım. O kafasız sevgilin, sana ertesi gün haplarını aldırıyor ama, acaba senin bütün vücut düzenini nasıl bozduğunu da biliyor mu? Her alınan kimyasalların bir zararı vardır. Bir dahaki sefer, ya içine boşalmamasını, ya da boşalırsa bir sonrakinin olmayacağını net bir dille söyle. Bu ne bencilliktir. Siz de nereden bulursunuz böyle tipleri? Anlamam. Ben mi anormalim yoksa. Eşim (ya da sevgilim), zarar görmesin diye elimden geleni yaparım. Asla istemediği bir davranışta bulunmam. Benim için çok değerlidir o. Önce onun zevki, sonra benim...
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ona aldır yavşağa bak! Hem zevk alıyor hem karşı tarafı düşünmeden empatiden yoksun bir şekilde boşalıyor. Yerinde olsam böyle yaptığı için bir süre ilişkiye girmeyerek cezalandırırım
21 Yorumla
Soran+1 yılHapı aldım ama cezalandırmayi nasıl yapicam ki ne dicem ona
Gizli Üye(30-35)+1 yılErtesi günü hapı son çare yöntemidir hormon sağlığını adet düzenini alt üst ediyor utanmaktan önemlisi sağlığını düşün. Tatlı dil de arama: aklını başına topla sana saygı duymayan davardan ayrıl gitsin.
40 Yorumla
+1 yılErtesi gün hapı denilen şeyi ilişkiden ortalama 5 saat sonrasina kadar alman lazım biliyorsun değil mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır 3 gün
- +1 yıl
2 3 ay sonra sıkıntı yaşama da nasıl biliyorsan öyle yap
Soran+1 yıl(bu mesajı attım ona iyi mi bilmiyorum) Yanından geldiğimden beri eczaneden nasıl hap alacağımı dusunuyorum hiç almadım ve utanıyorum ama bunu aşabilirim sorun şu ki ben her defasında hap kullanamam bu bana zarar verir ilkinde de yaptın sonlarda olandan bir şey olmaz diye ama bilim senin soyledigini söylemiyor ben bir ay sonra ağlaya ağlaya kliniğe gidip kürtaj olmak istemiyorum eğer bir daha böyle bir şey yasanacaksa aramızda cinsel bir şeyler olmasın
- +1 yıl
İyi demişsin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yani.. ciddi olmadığını bile bile içine boşalmasına izin mi veriyorsun.. çocuğumuz olsun diye yalan olur mu ya 😱
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşıyosan ya penisine hakim olan bilinçli biriyle yaşa, ya da yanında yedek hap bulundur bence
00 YorumlaKızım sen nasıl bir beyinsizsin de böyle bir itle birlikte oluyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılİlk yasadigimizda ustelemek istemedim bugün ikinci kez yaşadık ve şu an ben de sorguluyorum çünkü böyle gitmez hamile kalırsam aldiralim der ama korunmaya da çalışmıyor ben her defasında hap alamam harçlık alıyorum ailemden bir kazancım yok çalışmıyorum şu an
Soran+1 yılŞimdi mesaj aticam sence uygun mu
İlkinde de yaptın almaya utandigim için hap almadım bugün yine yaptın ve yarın nasıl gideceğimi düşünüyorum saatlerdir eğer bir daha yapacaksan bir daha bir şey yaşamayalım çünkü sürekli hap kullanmak istemiyorum bu bana sonrasinda zarar verir
Soran+1 yılSeviyorum çünkü
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ne çocuğa ne sana bakar bu kendine yazık edersin
spiral taktır garanti işe bak00 Yorumla
+1 yılayrıl zormu halla halla 5 dakkalık zevk için hayatın kararacak
00 YorumlaVerme ona artık aklını başına al yarın öbür gün çocuk olur cami avlusuna bırakmak zorunda kalırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılmadem anlamıyor tatli dille degil de daha açık bi dille konuş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Açıkça söyle. Bunun tatlı dilli yolu yok. İstemediğin birşeyi zorla yapamaz.
00 Yorumla
+1 yılöküz işte, işi bitene kadar
bana kalırsa vur kürekle ağzına00 Yorumla
+1 yılBence verme ona skerken iyi hap almaya gelince sorun cikariyosun dersin , cimri herif
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Hapı ona aldır ve içine bir daha boşalttırma hatta seks yapmayın verme yani bu çocuk seni düşünmüyor sadece kendi zevkinde belli
01 Yorumla
Soran+1 yılHapı aldım ve uyardim ikimizi üzecek bir şey yapmam dedi o günden sonra bulusmadik ama bulusursak daha ciddi olucam uyarimda
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk seni silklemiyor ve kullanıyor bunun farkındasın değil mi? Kaldı ki maddiyatı düşünmen de ilginç sağlığınla oynuyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılGidip aldım düşünmüyorum tabi ama yarın arkadaşlarımla param yok diye bulusamicam öyle söylersem anlarsın
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Derin sularda geziyorsunuz... Basit bir şey değil gebelik
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbunun tatlılığımı var hamile kalacan sonra açkca söyle
00 Yorumla
+1 yılprezervatif niye kullanmıyorsunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılZorla kullandiramam ki erkekler sevmiyormus hissi azaltiyormus diye biliyorum bir de bu henüz ikinci yasayisimizdi az önce uzun bir mesajla uyardım bir daha olmayacak dedi
- +1 yıl
inanma
+1 yılTam bir ayı demek ki parasını sana verdiriyorsa
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu kapatıyor az önce düşününce beni umursamıyor mu dedim kendime yani kendi ister alir ister almaz ben çocuk durumunu kabul etmem diye mi dusunuyor acaba
- +1 yıl
Ama sen hep demişin saygısı yok mu sana
+1 yılYaşlar kaç ve bu hanzoyu nerden buldun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSpermlerini hissetmek istiyorum boşal içime de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılSen gerizekalısın. İnşallah hamile kalırsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana saygı duymayan biti. İle seks yapma
00 Yorumla Belli ki tatlı dilden anlamıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPrezervatif neden kullanmıyor
00 Yorumla
+1 yılayrıl de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılÖylesi ile sebde yspma erjek mi yok sana
00 Yorumla
+1 yılDinlemez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılVah vah :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVermiycem de
30 Yorumladinlemez
00 Yorumla
+1 yılVermicen anlayacak
00 Yorumla
+1 yılAnana sor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026