Vajinam çok cirkin ne yapacağım hem şarkım hem siyah bakire olmama rağmen hiç iliskiye gitmedim ilerde evlenmeye korkuyorum sırf bu yüzden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Erkek vajina şekline değil içinin sıcak sululuğuna ve darlığına bakar takma kafana kimse ne çirkin vajinan var demez ama çok bol ve kuru soğuk senelerinde kork
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
Bu kadar rahatsız oluyorsan estetik yaptirabilirisn. Ankarada Gökçen Erdoğan var. Instagramdan bi incele postlarını kadının.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılDemin gördüm, baktım biraz da cidden ilk defa o yapıda bir vajina gördüm değişik🤔
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü demi
- +1 yıl
Yani kötüden ziyade garip geldi yapısını tam inceleyemedim ama dışa daha çıkık gibiydi. Ama vajina herkese aynı zevki veriyor nasılsa zannetmem öyle yadırganacağını.
Bir de kalın siyah tüyler poponun altına baldırlara inmiş oralara jilet yerine ağda yapsan daha iyi olur.
Soran+1 yılEpilasyona gidiyorum jilet degil
- +1 yıl
Poponun altı ve vajina kenarlarında çok belirgin görünce öyle düşündüm. Epilasyonda hallediyorlardır tabi.
Soran+1 yılBen ne yapacağım evlilikten korkuyorum bu yüzden beden böyle anlamadım
- +1 yıl
Yani sadece dış dudaklar biraz dışa doğru ve yuvarlak bir hat oluşturmuş. Merak etme öyle kimse yadırgamaz bunu. Endişelenmene gerek yok.
Soran+1 yılOfff çok korkuyorum
- +1 yıl
Ya yok ne korkması, sıkma canını keyfine bak.👍
Soran+1 yılAma çok tuhaf bir şeye sahibim ben onunla bi aile kuramam utanırım
- +1 yıl
Haydaa ne alakası var ya. Bu senin bir parçan ve haz duygusunu da hem yaşatacak hem de yaşayacak durumda yani bir sorunu yok. Görünüşü de öyle kötü değil. Dış dudakları benzer şekilde olan çok kadın var öyle. Mutsuz olmana, endişelenmene hiç gerek yok.
+1 yılHer kadının vajinası kendine özeldir, bunda utanmani gerektirecek bir şey yokki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Degildir kanka kendinizdeki sorunlari cok buyutuyorsunuz
00 Yorumla
+1 yıl:) erkeğin beğensin , ya da estetik yaptırırsın, daha nasıl siyahve sarkık ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok bee ne korkuyon onu sadece sen kendin sevmiyon çirkin buluyon. Evlendiğin adam günlük y i r y@lar yu tar onu mmmhhh miss
00 Yorumla
+1 yılGüzellik görecelidir. Size çirkin gelen birilerini etkileyebilir.
00 Yorumla
+1 yılkız o foto senin miydi jxslnsalmc
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
niye paylaştın...
Soran+1 yılKorktum sormak icin
Gizli diye
Demin ki soru kalktı mı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok mu kötü
+1 yılHayirli olsun. Oh oh masallah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Resimli koyan senmiydin demin
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEvet bakireyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yüzden korkulmaz çok kafana takmaa vajina güzel bi organ değil bencee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinan ilişki yaşamana engel mi
02 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBir bakirenin vajinası her zaman güzel ve çekicidir. Birisi oral yapmak istese ne yapardın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBişey olmaz ya saçmalama lütfen
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGörmeden bir şey diyemem 🙄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılherkesin kusursuz değil
00 Yorumla
+1 yılbakayım nasil?
00 Yorumla
+1 yılbeyazlatırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe zamandır böyle
00 Yorumla
+1 yılne güzel işte :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGörmek lazım
00 Yorumla