+1 yılSelam
Şöyle bir şey deneyebilirsin başka şeylerle meşgul ol yani aklına cinselliği pek getirmemeye çalış mastürbasyon yapmayı hayatında belli bir süre çıkart ama şunu söylerim sana kesinlikle duygusal olarak herhangi bir şey hissetmediğim bir ile cinsel ilişki yaşama çünkü o senin ilkin bırak ilk özel olsun çünkü ikinci ya da üçüncü bir ilk yok adı üstünde bu ilk ve tek.
#perso11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun İnan ben de hep öyle istedim zaten ama hayatımda kimse olmadi. Ne duygusal ne cinsel bir şey yaşamadim. Ne zamana kadar bekleyeceğim bilmiyorum ya hiç olmazsa diye düşünüyorum en azindan bir seyler yasamis olurum bir daha hiç bir zaman bu kadar genç olamayacağım geriye baktığımda hic bisey kalmamis olacak.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Şimdi çok fazla masturmasyon yapıyorsanız muhtemelen, sıradan biriyle bir birliktelik yaşadığınızda 1dk civarı sürecek olan birliktelikten bişey anlamayacaksınız. Sizde ilk deneyim gerginliği, birlikte olduğunuz kişide acaba ürkütecekmiyim gerginliği erken boşalmaya ve sizin hayal kırıklığınıza yol açacak. Bu anı unutulmaz kılmak için biraz paraya kıyıp bir jigolo ile sizin için güzel bir ana dönüştürebilirsiniz. Erkekler uçar kaçar şöyle yaparım böyle yaparım diye ama 2 meme görünce boşalırlar. Kendinizi zevk alma konusunda garantiye almanızı tavsiye ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılJigolo yaygın değil. Hiç gideni de duymadım kadınlardan.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana şunu tavsiye ederim, mast yetmiyor çünkü 25 yaşın üzerinde artık vajinan dolmasını ister. içi dolsun ister. mast anında keşke içim dolsa şu an der. başka tenlerce öpülmek ve yalanmak ister. o yüzden ilişkiden ziyade normal birisiyle, sana saygı duyacak birisiyle sevişip orgazm olmak iyi gelir. ilişkiye sonra karar verirsin. genelde bakire arkadaşlara tavsiyem budur. iki bakire arkadaşlar da saygı çerçevesinde seviştim. ilişki de istediler ama çok emin değillerdi. yapmadım. ten tene olmak ve orgazm bazen bi süre daha idare edebiliyor insanı
218 Yorumla
Soran+1 yılEvet buna ihtiyaç duyuyorum cinsel olarak. Mast yetmiyor azaltmıyor. İnsan istiyorsun birisininin tenine dokunmasını istiyorsun. Çok zorlanıyorum açıkçası.
Cevap sahibi+1 yılMast daha da artırır isteği. Biliyorum. Mast esnaında dokundukça aslında dokunulma isteği filan. Mesele güvenilir erkek bulmak dimi
Soran+1 yılKadın olunca sanki dayanmak kolay gibi davranılıyor ama İnan gerçekten değil. Benim hep libidom yüksekti ve ben zaten senelerdir mast yapiyorum. Elbette ki bir yerden sonra yetmiyor kendi kendine dokunmak. Bir erkek sana dokunsun istiyorsun. Sevgilim olmasını bekledim olmadi daha ne kadar bekleyebilirim ki. Bastıramıyorum yani. Evet
Cevap sahibi+1 yılKadının dayanması daha zor yaa. Basit bir örnek: erkek mast yaparken elini kullanır ve vajina hissini aynen yaşamasa da yakındır. Kadın mast yaparken klitorisini kullanır ve içinin doluluk hissini yaşayamaz. Mastta kıvranırken eminim ki o için nası istiyor. Kadının bir de erkek gibi tek haz noktası yoktur. Memelerin de ilgi ister. Tenin dokunulmak ister
Soran+1 yılEvet mast keşfetmeyeler belki daha iyi durumlardadır. Ben çok uzun zamandır yaptığım için yetmiyor. Bir de bir rahatlama noktası yok bir kaç kere orgazm olabiliyorsun üst üste. Ama dokunan sen oldugun icin yetmiyor. Aynen öyle sapık gibi görünmek istemiyorum ama cidden zor :)
Cevap sahibi+1 yılSapıklık değil ki bu. Cinsel isteğin gayet olması gereken seviyede. Kaç yaşında başladın mast a. İstersen yazabilirsin.
Soran+1 yılBen çok küçük yaşlardan itibaren yapiyorum yani ergenlikten bile biraz önce başlamışım çocukken sanırım. O zaman tabi ne düşünerek yapiyordum bilmiyorum. Ergenlikte tabi anladim ve çok daha arttı. Ama bir kere baslayinca oyle bırakamıyosun. Daha yapmayacağım diyip geri döndüğüm çok oldu. Yaptıkça arttı bu zamana kadar dayanmam bile mucize.
Cevap sahibi+1 yılErgenlikten önce sadece hoş bir oyun gibi başlıyosun. Duynuştum bunu. Yaş kaç bu arada. Aileyle mi kalıyosun. Çalışan bir kızsan gün içinde meşgul olduğun için dayanıyosundur
Soran+1 yılEvet 25 yaşındayım sen?
Cevap sahibi+1 yıl35 yaşındayım. Her gün oluyo mu mast
Soran+1 yılEvet bu aralar özellikle çok arttı maalesef o yüzden zaten düşündüm
Cevap sahibi+1 yılAçık olmak gerekirse kollarımda sana o haz dolu anları ve orgazmı yaşatmak isterdim. Çünkü cinsel ilişkinin güzelliği sevişmektwn ileri gelir. Yanlış erkek sana mast daha güzelmiş dedirtir
Soran+1 yılKadınların orgazm olmasının ilişkide erkeklerden daha zor oldugunu biliyorum o yüzden hep hani bekledim yoksa kadınlar için partner bulmak her zaman daha kolay. Ama artık dayanması zor ve güvenebilmem gerekli karşımdakine bana saygı göstermesi gerekli
Cevap sahibi+1 yılEvet güven ve saygı bu işin en temel taşı. Ayrıca benim bakış açım, sevişmeyi ilişkiden daha çok seviyorum. İlişki bir amaç değil sevişmedekş hazzın dayanılmaz sonucudur. Haz almaktan ziyade zevk verdikçe gaza gelen birisiyim. Kadına zevk vermek onu kıvrandırmak benim en kuvvetli haz kaynağımdır. Ve kadına yapılan oral seksin hastasıyım. Acele etmeyen ve tenini ilk kez açacak bir kızın tedirginliğini anlayabilen biriyim
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkürler
Soran+1 yılRica ederim ben de teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılisteğin aynı mı hala. nasıl? dayanma durumun
Cevap sahibi+1 yılFikrin değişti mi? Ya da yaşadın mı ilişki?
+1 yılFazla yalnız kalmaktan geliyor böyle şeyler aklına meşguliyetler bul kendine birazda sosyal çevre geceleri de erken yat düzelir😊
12 Yorumla
Soran+1 yılBu hissettiğim bir ihtiyaç degil mi ama daha ne kadar bastırabilirim ki
- +1 yıl
İhtiyaç olarak görürsen ihtiyaç ama yemek içmek uyumak gibi değil yani yapmadığında seni alt üst edecek bişi değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 yaşına girdim, evlenip yapmayı istedim hep.
Çevremde imkanlar da vardı ancak beklemek istediğimden yapmadım hiç, pişman olurum dedim.
Şimdi ise öyle bir raddeye geldim ki artık acaba demeye başladım ben de.
Seni çok iyi anlıyorum o yüzden, nasıl mutlu olacaksan öyle yap bence.120 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi yapmışsın imkanim olsa biri olsa ben de evlenmek isterdim hep aynı kişiyle olması en sağlıklısı zaten. Ama çok istekli hissediyorum kontrol edemiyorum napıcagımı sasirdim. Senin en azindan sevgilin olmustur benim o da olmadi
Cevap sahibi+1 yılSevgilim olmadı, hoşlananlar oldu ancak tek taraflıydı olmayınca olmuyor maalesef.
Her geçen sene daha çok zorluyor, ben mastı komple bırakmaya çalışırken şimdi onunla durabilmeye çalışıyorum yine son ana kadar.
Yarın bir gün neler yaşarım bilemiyorum ama artık neyi istiyorum inan bunu ben de bilmiyorum tam olarak.
İnsan bedeni bir noktadan sonra farklı bir ten arıyor ve gerçekten dayanılması çok zor.
Soran+1 yılaynen öyle haklısın zor yani. İnşallah ikimiz içinde hayırlısı olur düzgün biriyle doyasıya yaşarız artık bu kadar bekledikten sonra 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet bir de işin hayatlsr kısmı var hayallerden sonra.
Umarım hayallerimizin yarısı bile olsa gerçekleşir de hayal kırıklığı yaşamayız.
Uğruna bu kadar beklediğimiz, kendimize sınır olduğumuz şey bu muymuş demeyiz inşallah :D
Soran+1 yılValla gözde büyütüyor insan bazı şeyleri. Sonra olduktan sonra da bu muymuş dediğin çok şey oluyor hayatta sırf bunun için söylemiyorum orası tabiki öyle. Bazen sadece nasıl anlatabilirim bilmiyorum bedenen ihtiyacını hissediyorum sıkıntım bu yoksa gidiyim herkesle bir şey yaşayayım gibi bir mentalitem yok. Zaten riski çok. Biraz mastı azaltsam aklımdan çıkar belki ama ben de alışkanlık oldu ne zaman stresli bir şey yaşasam gene yaparım uyuyamadığımda veya cidden hormonel olarak artış oldugunda o da aklına getiriyor arttırıyor en azindan sıklığını azaltmam lazim belki de.
Cevap sahibi+1 yılBen mastı yangına körükle gitmek, kaşıkla verip kepçeyle almak olarak görüyorum bu konuda aslında.
Evet o an yoğun arzuya yenik düşüp yapıyoruz ve vücudu kısa süreliğine sakinleştiriyor rahatlatıyoruz ancak bu gerçek bit ilişki olmadığından adeta rebound olarak dönüyor yeniden.
Gerçek ilişkinin gerek haz gerekse rahatlama açısından çok daha kuvvetli olacağı aşikar.
Azaltmaya çok uğraştım ve eskiye nazaran arzum en yüksek dozlarda olsa da sıklığım daha düşük seviyelerde, az yapmak elbette daha iyi.
Sen de dene bence, belki de gerçekten vğcudun biraz dinginleşir, ters de tepebilir.
Denemekten zarar gelmez
Soran+1 yılDoğru haklısın deneyeceğim. Sen dinsel sebeplerden dolayı mı yaşamak istemedin?
Cevap sahibi+1 yılBu konuda ilk zamanlar dini olduğu kadar sevdiğim insanla, eşimle evlenince birbirimize özel olarak bunu yaşama düşüncesi bana en doğru geleniydi, ki şu an da imkanım olsa yine öyle olsun isterim lakin evlenmek için ortada aday adayı bile yok, okulum devam ediyor ve arzu durumu gerçekten artık can sıkmaya başlıyor.
Yeri geliyor okumakta, odaklanmakta zorlanıyor, sabahları nahoş sürprizlerle sık sık karşılaşıyorum.
Şu an biri olsa sanırım durmak artık hiç de o kadar kolay olmayacak benim için artık.
Arzu insanı gerçekten çok farklı bir hale getirebiliyor uzun vadede.
Soran+1 yılAynen haklısın ben de aynı durumdayım. Özel olması güzel bir şey çünkü sürekli aklına gelir diğer türlü diye düşünüyorum. Ben biraz çekingen olduğumdan çok sosyal olamadim belki de ondan karşıma birisi çıkmadı. Bu sene benim de okulum bitti. İş arıyorum belki kafam dağılır biraz. Sen çekingen misindir? Belki de bundan karşımıza birisi çıkmıyor.
Cevap sahibi+1 yılKonu karşı cins olunca çekingenim, kendi hemcins arkadaşlarım yanındaki benin aksine.
Karşı cinsle resmiyet tonunda oldu arkadaşlıklarım bu yüzden, sadece okuldayken vs.
Bence de dediğin bu yaşadığımız yalnızlığın belki de esas sebebidir, katılıyorum.
Bir de çekingenken insanlarla samimi olması da güvenmesi de ayrı zor bir hal alıyor.
Soran+1 yılBence de öyle. Çekingenlik çok etkiliyor ben de karşı cinse çekingenim kendi cinsime değil bir de hani kendi cinsinden insanlarla daha kolay ortak konu buluyorsun konuşurken falan. Belki de bu sebeple bir sürü fırsat kaçırdık. Ben de bazen ne doğru ne yanlış bilmiyorum. Kendimi çok karışık hissediyorum. Belki de biraz da bunun üstüne çalışmalıyız çünkü hayat maalesef dünyanın en iyi insani dahi olsan bir şeyi gidip almazsan ayağına getirmiyor. Belki de doğru insan diyeceğimiz aday çıktı ve biz konuşamadık bile. Bunun üstüne çalışırsak belki daha güzel olur her şey. Ya şu dönemde insanlara ne arkadaşlık anlamında ne de sevgililik anlamında her türlü güvenmek zor. İnsanlar çok ikiyüzlü gerçekten. Bu da korkutuyor insani. Ama hiç güvenmezsen de hayatında bir şey veya kimse olmuyor iki türlü de zor bilemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılİnan şu ikilemi o kadar düşündüm ki. Gece düşününce uykum açılıyor bu konuyu.
Hayatın hiçbir şeyi ayaklarımıza sermeyeceği konusunda çok haklısın, sanırım artık elimizi uzatıp meyveyi daldan koparmanın vakti geç de olsa geldi, belki de geçmek üzere.
En enerji dolu, belki de en hayat dolu dönemlerimiz geçiyor her geçen gün.
İnsanın tamamen güvenebileceği biri olsa her şey çok daha kolay olur bence, doğru insan yok güvenilir insan var da denebilir.
Soran+1 yılAynen illaki vardir ama bilemiyoruz belki de. Belki o insanlar da şu an böyle düşünüyor bilemeyiz ki. İşte zaten başımıza ne geldiyse çok düşünmekten geldi 😂. Tabi ki öyle o zaman düşünmezsin ki zaten her şey sana doğru gelir rahat hissedersin kendini. Bazen benim de böyle kafam karışıyor isteklerim doğrularım birbiriyle çelişiyor ama belki de en büyük sebebi bu. Hiç harekete geçmemem sonra da birden niye doğru insan yok demem halbuki belki de konuşsak vardı 😂 bence ilk önce bunun üzerine çalışmamız lazım ve bu birtek karşı cinsle ilişkide değil hayatın her alanında önemli özellikle iş hayatında girişken olmazsak hiç yükselemeyiz.
Cevap sahibi+1 yılBenim arzularım ile doğrularımın savaşından galip çıkan arzularım olmak üzere bunca seneden sonra. Defalarca arada gidip geldi üstünlük, okulun da bitmesi ile mental olarak rahatlayacağımdan daha da zorlanacağımı öngörmek zor olmuyor benim için.
Güvenebildiğim birisiyle yüzeysel olarak yakınlaşsam dahi çok daha kafam rahat olacağıma eminim bu konuda.
Sorun bu çekingenliğin ördüğü duvar sağ olsun güvenilir insan çıksa bile insanın o ilk adımı atamıyor olması.
Soran+1 yılBen de aynı senin gibiyim. Ama iş hayatında illaki kafan şimdikinden de dolu olur gerçek hayat okul hayatından daha zordur. Ama benim de arzularım aynı şekilde çok yüksek ve ben de öyle düşünüyorum birtek hani fiziksel olarak değil duygusal olarakta ihtiyaç hissediyor insan çünkü. İllaki çıkar o zaman biz de kabuklarımızı kırarız ve her şeyi onunla yaşayabiliriz inşallah.
Cevap sahibi+1 yılSandığımdan da fazla benziyoruz.
İkimiz de kabuklarımızı kırıp hem bedensel hem duygusal olarak rahatlayacağız gibime geliyor zira gidişatımız da benzer görünüyor.
Umarım hayal ettiklerimizden sonra hayal kırıklığı olmaz yaşayacaklarımız. Artık çok can sıkmaya başladı bu durum gerçekten, anlatılamayacak bir konu da olunca içten içe yiyor insanı
Soran+1 yılTabi canim özellikle ben kadın olduğum icin ifade etmesi daha zor toplumda desem neler neler derler sen düşün. Ama gerçek bu maalesef. İnşallah ikimizde buna değer birini buluruz.
Cevap sahibi+1 yılO kadar haklısın ki.
İnsan bunu sevgilisine bile söylemeye çekinir yanlış anlaşılma korkusu yüzünden.
Belki de tam anlamıyla, bu açıdan da tamamen kimseye gösteremeyecek nice kadınlar kendini. Bir de üzerine dönemsel hormonal değişikliklerin bu cinsel iştahı tavan yapması da cabası...
Hiç kolay değil biliyorum ama güvendiğin kişinin seni cinsel yönden de tamamen tanımasına izin ver bence.
Ancak o zaman seni tam olarak tanıdığı için bunca sene süren zorlukların leziz meyvesini yiyebilirsin.
Soran+1 yılAynen işte hiç hiç kimseyle paylaşamıyorsun halbuki çok normal bir şey. Evet özellikle o dönemseller en en zoru. Öyle yapacağım artık. Seninle konuşmak güzeldi inşallah ikimizde doğru ve güvenilir insani bulup bir şeyler yaşayabiliriz. Kendine iyi bak. Her şey gönlünce olsun inşallah ☺️🥰
Cevap sahibi+1 yılGerçekten şu minik konuşma bile bu konuda birilerine içimi dökme imkanı vermesiyld ve bu açıdan henüz yalnız olmadığımı göstermesiyle çok iyi geldi, muhabbetin için çok teşekkür ederim.
Umarım ikimizin de hayal bile edemeyeceği kadar güzel şeyler yaşanır.
Kendine çok iyi bak :)
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBakireligini vermeden de biriyle beraber olabilirsin sürtünme oral sevisme gibi erkek tecrubeliyse bilgiliyse sana müthiş zevkler ve gazlar yasatabilir ama sıkıntı guvenebilecegin iradesine sahip biri olmalı ki ilişkide kendini kaybetmemeki bakire kalasın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılBende senin gibiyim canım. Bir de hastanede kadın doğum uzmanıyım bu daha kötü 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah 😂 ama doktorlar öyle görmüyor hastaları diye biliyorum yanlış mı biliyoruz yıksa 😂
- +1 yıl
Öyle görmüyorum ama sonuçta vajina görüyorum ve aklıma seks yapmadığım geliyor :(
Soran+1 yılHee tamam valla doktoru sorgulatacaktın adama 😂 ahahah sorma ben de valla çok fenayım
Gizli Üye(25-29)+1 yılZina büyük günah, uzak dur. Zaten sevdiğin biriyle yaparsan, ki sevdigin bile olsa evlenmeden olacagi icin huzursuz olursun, zamanla psikolojin bozulur. Sana hicbir sey yetmez ve kendiji degersiz hissedersin
30 Yorumla
+1 yılyaptığın kişiye göre değişir zaten erkeklerde ve kadınlarda değişmez bi kural vardır ilk ilişkide genelde başaramazlar heyecandan iyi bir seks yapmak için pratik yapmak eşlerin birbirine alışması gerekir yani bi kereden bi bok anlamassın
00 Yorumla
+1 yılBende 26 yaşındayım ama henüz bakirim senin gibi ilk ilişkimi evlenemeden normal biri ile yaşamak istiyorum istersen birbirimize yardımcı olabiliriz çünkü ikimizin de buna ihtiyacı var.
00 Yorumlakarşındaki insanın senin hislerini anlayıp, sana şevkatle davranırsa neden olmasın ki, bedeni haz ve zevklerine cevap verirse uçarsın zevkten, istersen yaz tanışalım
00 YorumlaKötü hissedersin anlık zevk arzular için ileride pişman olacağın şeyleri asla yapma her şey yeri zamanında güzel ve bazı şeyler özel olmalı :)
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl geçecek bu isteğim peki
- +1 yıl
İnsan oğlu doyumsuzdur ama daimiyat yıpratır monotonlaştırır belli bir zaman sonra. Mast devam et belli bir zaman sonra soğuyacaksın o mastlar azalacak hergün yapıyorsan haftada 2-3 e düşecek aklına pek gelmeyecek farklı şeylerle uğraş oyun oyna erkeklerden uzak platformlarda takıl evde yemek yap ne bileyim kız arkadaşlarınla normal takıl aklına getirmemeye çalış kışda geliyor zaten
Soran+1 yılYa doyumsuz değilim hiç yaşamadım hep mast yaptıkça artıyor haklısın. Bazen dayanılmayacak seviyeye geliyor nasıl anlatabilirim bilmiyorum kendim yetmiyor başka bir insanin bana dokunmasını istiyorum o zaman aklıma böyle şeyler geliyor😕. Deniyorum İnan ama bir yerden sonra çok zor oluyor. Özellikle boş kalınca daha artıyor veya stresli olunca.
Soran+1 yılYok ya nefis bu öyle çok tutamayacağım kolay bir şey değil. Birini bulursam yaşayacağım bir şeyler kolay değil bu durum teşekkür ederim yine de
Soran+1 yılBu yaşa kadar bile çok zor dayandım bu kadar. Gerçekten çok zor. Normal hayatta bir şekilde yaşicam inşallah.
+1 yılBu aralar bunu ben de istiyorum haha bakir olmak zor ve bunun için para bile verebilirim
08 Yorumla
Soran+1 yılNe için para vereceksin anlamadim
- +1 yıl
İlkimi yaşamak icin
Soran+1 yılBen vermem 😂 denk gelsin öyle yaşayacağım
- +1 yıl
Hahaha birbirimizin ilki olalım mı 🤭😂 para kaba oluyor sana hediye alırım 😂😂🤭
Soran+1 yılBen sana ne alıcam 😂
- +1 yıl
Kendjn yetersin 🤭😂😂 mesaj atsana 😂😂🤭
Soran+1 yılHahaha olmaz ben de bir şey alırım sen de alırsan 😂😂
- +1 yıl
Haha mesaj atarsan bunu tartışabiliriz 😊😊🤭
+1 yılila iliskiye girmene gerek yok ki , sevgi, ilgiye ihtiyacin var senin..
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgi ilgiden vazgeçtim artik. Olmayacak zaten. En azindan cinsel olarak isteklerimi gidermek istiyorum.
- +1 yıl
Yanlis dusunuyorsun ama senin kararin tabiiki , bir hayalini gecir gozden " sevdigin insanin kolarinda uyumak gibi " kendini guvende hissetirir kis uykusunda gibi uykuya girersin : )
Soran+1 yılOnu da isterdim çok o ayrı. Ama onu bekleyene kadar cinsel olarakta istekliyim. Napacağımı şaşırdım.
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal biri derken sevmediğin sevgili olmadığın biriyle mi
08 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle ben sevgilim olmasını ve onunla yaşamayı tercih ederdim çünkü hem güvenebilirim hem de bana saygı duyduğu için alacağım zevke önem verir. Ama sevgilim olmadi ve olmayacak gibi hissediyorum o bir yandan. Bir de çok istekliyim cinsel olarak mastürbasyon alışkanlığım olduğu için zaman zaman libidom çok artıyor o an bir şeyler yaşamak istiyorum. Bir daha bu yaşlarıma da dönemeyeceğim yani en azindan cinsel olarak bir kere bile olsa rahatlamak istiyorum. Böyle diyince garip gözüküyor belki kadın olduğum icin ama insanlar bu yaşa kadar kaç sevgili değiştiriyor neler yaşıyor benim kimse olmadi hep bastırdım o sebeple daha güçlü geri döndü daha istekli hissediyorum.
- +1 yıl
Tutucu bi ailenmi var sevmediğin biriyle ilişkiye girmek zevksiz olur bence
Kızlığının bozulmasını istiyormusun
Soran+1 yılHayır. Bilmiyorum sadece cinsel olarak istekliyim
- +1 yıl
Ama ilişkiye girdiğin kişi içine sokmak isticek oral yapmak ister
- +1 yıl
Ben olsam isterim
Soran+1 yılBen de istiyorum zaten
- +1 yıl
O zaman sıkıntı olmaz yani içine girmesinde
- +1 yıl
Nasıl bi fantezin var seks ile ilgili nasıl olsun istiyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılilla ilişkiye girmene gerek yok.. sevişerekte rahatlayabilirsin...
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanırım o da iyi gelir
- +1 yıl
ilişkilerim oldu böyle.. hatta benim gibi saplantılı bir oral hastasını bulabilirsen.. gün boyu sıkılmadan.. kesinlikle iyi gelir hemde bekaretini koruyarak..
Soran+1 yılBen burdan okuduğum ve arkadaşlarımdan duyduğum erkeklerin tanımadıkları kadınlardan hatta bazen sevdikleri kadından bile oral yaparken tiksindikleri benim de hayalim o ama kimsenin ugrasacagini sanmiyorum o sebeple uzak kaldım biraz dax
- +1 yıl
asla tiksinmem ve tiksinmedim hiç açıkcası.. hastalık vs olmadığı sürece.. benim için inanılmaz bir zevk keyif ve eğlencedir.. gün boyu yorulmadan...
Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Benimle ilişkiye girebilirsin ve emin ol hiç pişman olmazsın yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFuckbuddy denilen bir olay var sadece o amaç için bir araya geliyor malum 😊✋ aynı şehirde isek konuşabiliriz?😊😊😊🤭
00 Yorumla
+1 yılTabiki kesin ama elektiriknalmalisin
08 Yorumla
Soran+1 yılBir Kadın olarak zevk alabilir miyim tek korkutan o
- +1 yıl
Partnerin seni iyi tahrik ederse kivama getirrse tabiki olursun erkege bagli biraz
Soran+1 yılKadınlar daha geç orgazm oldugu için benim zevkime de önem versin isterim bir kerelik bir şey yaşasam kendine odaklanır ve ben rahatlayamazsam diye korkuyorum
- +1 yıl
Eermisin detay konusalim
- +1 yıl
Durimun ne degisiklik var mı
Soran+1 yılYok bir günden ne olacak 😂
- +1 yıl
Eyvah eyvah vahim yani
- +1 yıl
Firsat ayagina gelmis de sen gouyon
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapa bilirsin bence bakireliğni vermedende yapa bilirsin karşılıklı oral çok zevk verir
00 YorumlaEvet güvenilir biri bul yap
00 Yorumla
+1 yılBeğendiğin biriyle yapabilirsn
00 Yorumla
+1 yılDene bakalım ne olacak 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş kaç ve nerede yaşıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlkin olup seni bulutlara çıkarmak isterdim
00 YorumlaKesinlikle rahatlarsın
00 Yorumla
+1 yılİşi biliyorsa rahatlarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılEhli olmalı, yoksa kötu geçer se seksten soğursun
03 Yorumla- +1 yıl
Nerelisin
- +1 yıl
Söylemedin
- +1 yıl
Nerelisin dedim söylemedim ki yardımcı olalım
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Hayır hissetmezsin sevdiğin istediğinle ol
00 Yorumla
+1 yılSana bi erkek lazım :)
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef
- +1 yıl
Yapmakta kesin mi kararın?
Soran+1 yılEvet uygun bir ortam olursa yasayacagim
- +1 yıl
Nerde yaşıyosun
- +1 yıl
Sadece uygun ortamı mi ariyorsun?
+1 yılYapalım ne istersen alırım üstüne de bin tl
02 Yorumla
Soran+1 yılBir de para mı vericem 😂😂
- +1 yıl
Evet istersen ekle ön ödemeyi yapaım
Tecrübeli bulman gerek cok acır yoksa
00 Yorumlayardımcı oluruz sen yeter ki iste
00 Yorumla
+1 yılKonusabiliriz
00 YorumlaRaharlarsın evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece tek seferlik seks yapmayı istiyonmu
31 Yorumla- +1 yıl
Evet sadece bir sefer yapsam yeterlidir.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl🍆 Sever misin
00 Yorumlapişman olursun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat