Eskiden çok istekli bir kızdım. Ailemin sürekli dini şeyler anlatması ve üniversite tercihleri stresiyle isteğimi tamamen kaybettim. Aylardır mast yapmıyorum. Video izleyip yapmayı denedim ama ıslanamayınca kendimi zorlamadım. Şimdi ise neden bilmiyorum isteklendiğim halde yapamıyorum elim gitmiyor. Aklıma bir sürü şey geliyor.(ne diye sormayın görüşü kaldırırım) Psikolojik olarak etkilendim sanırım. Ne yapacağım? Nasıl geçer bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılyapabilirsin, hiç bir şey sana engel olamaz, absürt, uçuk kaçık şeyler düşün, kendini olduğundan daha azgın hale getirebilirsin. istediğini de o zaman yapabilirsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılDüşünemiyorum bile. Eskiden 4 erkeğin ortasında kaldığımı düşünürdüm şimdi istediğim max şey göğüslerimi emdirmek
- +1 yıl
hahah, o seviyeden bu seviyeye düşmüşsün.
- +1 yıl
konuşalım istersen, ufkunu genişletirim.
Soran+1 yılYok kesin sinirlendirirsin beni
- +1 yıl
neden?
Soran+1 yılÖyle hissettim. Bir şeyler için ısrar edersin sonra ben hyır derim küfürleşerek biter
- +1 yıl
denemek istersen, mesaj kutum açık.
En İyi Cevaplar
+1 yıltabu olusmus sende bı zamanlar bende de vardı mast yapınca kendımı yenıden kirlenmiş hıssederdım ama artık yok. aılen yuzunden olmus bence. streslı zmnlarda yapmak aklına gelmez evet ama ıstemene ragmen ıslanmamak yapamamak sıkıntı aılen ne anlattı dini bılmıyorum ama senın beynını yıkadıgı kesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz öyle oldu. 2 hafta sonra kıbrısa gideceğim üniversiteye
Uzak kalınca biraz toparlarım belki
Ailen yüzünden böyle bir durun oluşmuş çılgın şeyler düşünmeye çalış birden eski haline dönemezsin ama yavaş eskiden çok sevdiğin fantezilerini vb düşün
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
+1 yılSexting deneyebilirsin mesela, birileri seni etkileyebilir
09 Yorumla
Soran+1 yılYa iki kişi var ikisini de bir seneden uzun süredir tanıyorum. Her şeyimi paylaşmıştım. Bu stresli dönemde durulunca onlar da anlyışla karşıladılar cinsel konuları açmıyorlar. Bütün fantazilerimi anlattığım adama “a. dım” demekten utanıyorum şu an. Ne yapacağım bilmiyorum.
- +1 yıl
Tanımadığın biri ile dene, her şeyini paylaşman gerekmiyor ki, tek bir şeye odaklan, bedenini ve ruhunu rahatlatmaya
Soran+1 yılGer şeyden kastım cinsel anlamda her şeyim
- +1 yıl
Anladım, bunlara gerek var mı onu anlayamadım. Sonuçta biri senin fantezilerine ayak uyduracak, sen de hayallere dalıp kendini rahatlatacaksın, sonrası yok
Soran+1 yılBen zaten mastürbasyonla tatmin olamıyordum tam olarak. Hem yarım kalıyordu.
- +1 yıl
Başka birinin dokunuşuna ihtiyacın var ve bu çok doğal ama senin sınırların vardır mutlaka
Soran+1 yılAyaklarımı ya da koltukaltımı yalatmak istemem yani onun dışında bi sınırım yok sanırım
- +1 yıl
Ben onu kastetmemiştim de burada daha fazla detaya inmeyelim
Soran+1 yılPeki
+1 yılyapmamaya alışmışsın ama neden tekrar başlamak istiyorsun ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü hoş bir şey değil. Eskiden çok mutluydum o halimle. İstekli, birçok fanteziye açık biriydim. İleride erkeğimle de çok eğleneceğimi onu da kendimi de mutlu edeceğimi düşünürdüm. Bu ne ya “başım ağrıyor” teyzelerine dönüştüm resmen
- +1 yıl
çok farklı düşünüyosun. ben mesela yapmamak istiyorum çünkü aşırıdayım.
Biriyle bir şeyler konuş bir şeyler yaşamaya dene zamanla düzelir.
00 Yorumla
+1 yılmahalle baskısı işte... insanı her şeyden soğuturlar bu hayatta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Karşı cins ile bi yakınlığın olsa o istekli halin geri gelir
00 Yorumla
+1 yıldönemsel olabilir. stres altındaysan olabilir. geçer merak etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİkilemdesin anonimliğin keyfini çıkartabilisin hala aynı düşüncede misin?
00 Yorumla Yardımcı olalım konu hakkında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılE nasıl tatmin oluyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsürtünmek de mi istemiyorsun
00 Yorumla
+1 yılNereyi kazandın
00 Yorumla
+1 yılp*rno filme odaklan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu yaparak asabilirsin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaska sekılde yapabılırsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe geliyor aklna
00 Yorumla
+1 yılKüstürmüşsün
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Aile baskısından dolayı artık cinsel düşüncelerim yetersiz geliyor ve kendimi tatmin edemiyorum, nasıl geçer bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat