Cinsel Yaşam Anal yaptığım için mi popom acıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Dışkıda popom yanıyor alev atıyor Güncellemeler+1 yıl Aci biber yedikten sonra analdan cinsel ilişkiye girilse penis de yanar mı Anal yaptığım için mi popom acıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Taksoy Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Yanmaz yani neden yansın sonuçta * önce lavman yaptırırım 0 0 Yorumla
MYLOVEBLACK Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Kac dakika surdu tamamnini alabildinmi?Kayganlastirici surmedinizmi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl aldım zaten küçüktü süre kısaydıhayır krem sürmedik Yorumla MYLOVEBLACK +1 yıl Ozelden yazarmisin Yorumla
Recepkorkmaz511 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl onla alakası yok, basur başlangıcı olabilir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ama sadece acı yedğimde oluyor Yorumla Recepkorkmaz511 +1 yıl o çoğu insanda olur zaten Yorumla Recepkorkmaz511 +1 yıl hiç bişey olmaz döşeyelim abi Yorumla
reelgell7 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Temizler sen bişey olmaz temizlemessen yanar 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. alakası yok basur vardır sende 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Egsoz manifoltunda problem olduğu için o 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl daha önce bu olmazmıydı 0 15 Yorumla Soran +1 yıl HTırlamıyorum ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl acı bu duruma genellikle sebep olur ama anal sana acı verdimi Yorumla Soran +1 yıl Hayır parmak kadar şeydi ne acı verecek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sana yetmedimi Yorumla Soran +1 yıl Parmak kadar şey sana bile yetmez hissetmezsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman seni doyuracak bir penis istiyorsun o ha olmuuş ha olmamış değil mii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aslında analın alamayacağı penis kolay kolay yok yeterki erkek yapmasını bilsin değil mi ve büyük daha çok zevk veriyor Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir kadına anal seksten önce onu hazırlamak en mükemmel zevkleri yaşatmak için neler yapılacağını bilen bir erkekle yapmak çok önemli değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ayrıntı veremedim ama Yorumla Soran +1 yıl Evet t Yorumla Cevap sahibi +1 yıl en mükemmeli ne biliyormusun alamayacağını zannettiğin bir penisi seni öyle bir zevke getirebilen ve acı yerine harika bir zevkle arkaya koyması oluyor değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ve bunu yapabilmesi için neler yapılması gerektiği de ayrı bir konu Yorumla Soran +1 yıl Hıhı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biraz daha ayrıntılı devam etmek istermisin Yorumla
Pestisit2 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl ne yapmamızı istiyorsun bu konuda? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl SDece bir fikir Yorumla Pestisit2 +1 yıl tamam saol knk dikkat et tutamazsın Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Analdan hemen sonra yediysen normaldir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Hairmafya +1 yıl Biberden yanıyordur Yorumla Soran +1 yıl Valla biberi yemesi çok keyifliFakat onun çıkması acı veriyor midemi de birbirine katıyor ama gene de vazgeçemiyorum Yorumla Hairmafya +1 yıl Acı biber çok güzel ama sonrası kötü oluyor işte Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Analdan dolayidir o 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Normal anal yapmayan biri acı yediğinde yaşamaz mı Yorumla Alonza97 +1 yıl O kadar yanmaz ama Yorumla Soran +1 yıl Ateş ediyor valla Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Onunla alakalı deşik 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. mıçarken mi yanıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet sen çok acı yediğinde oluyor mu Yorumla armada +1 yıl o herkese olur :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yanmaz yani neden yansın sonuçta * önce lavman yaptırırım
Kac dakika surdu tamamnini alabildinmi?
Kayganlastirici surmedinizmi
aldım zaten küçüktü süre kısaydı
hayır krem sürmedik
Ozelden yazarmisin
onla alakası yok, basur başlangıcı olabilir
Ama sadece acı yedğimde oluyor
o çoğu insanda olur zaten
hiç bişey olmaz döşeyelim abi
verır cunkı vucut sındıremez hepsını ve ılkkez mı oldu bu?
Temizler sen bişey olmaz temizlemessen yanar
alakası yok basur vardır sende
Egsoz manifoltunda problem olduğu için o
bilinçsiz öküzle yaptıysan olur
daha önce bu olmazmıydı
HTırlamıyorum ki
acı bu duruma genellikle sebep olur ama anal sana acı verdimi
Hayır parmak kadar şeydi ne acı verecek
sana yetmedimi
Parmak kadar şey sana bile yetmez hissetmezsin
o zaman seni doyuracak bir penis istiyorsun o ha olmuuş ha olmamış değil mii
aslında analın alamayacağı penis kolay kolay yok yeterki erkek yapmasını bilsin değil mi ve büyük daha çok zevk veriyor
Evet
bir kadına anal seksten önce onu hazırlamak en mükemmel zevkleri yaşatmak için neler yapılacağını bilen bir erkekle yapmak çok önemli değil mi
ayrıntı veremedim ama
Evet t
en mükemmeli ne biliyormusun alamayacağını zannettiğin bir penisi seni öyle bir zevke getirebilen ve acı yerine harika bir zevkle arkaya koyması oluyor değil mi
ve bunu yapabilmesi için neler yapılması gerektiği de ayrı bir konu
Hıhı
biraz daha ayrıntılı devam etmek istermisin
ne yapmamızı istiyorsun bu konuda?
SDece bir fikir
tamam saol knk dikkat et tutamazsın
Analdan hemen sonra yediysen normaldir
Hayır
Biberden yanıyordur
Valla biberi yemesi çok keyifli
Fakat onun çıkması acı veriyor midemi de birbirine katıyor ama gene de vazgeçemiyorum
Acı biber çok güzel ama sonrası kötü oluyor işte
Pul biber dokmustur seyine urfalimiydi cocuk
Analdan dolayidir o
Normal anal yapmayan biri acı yediğinde yaşamaz mı
O kadar yanmaz ama
Ateş ediyor valla
Ateş seni çağırıyor
Geçer
geçmiş olsun
Ne bilelim
Onunla alakalı deşik
çok ayrı bir konu o