Ne bileyim, bakiyorum etrafa, herkes hayatinda bir seyleri yoluna koymus bir seyleri basarmis falan. Mutlu gibiler Ben hem beceriksizim hem de yalnizim, dolayisiyla da mutsuzum
o iş öyle değil kimsenin yemediği küfürleri sosyal medya fenomenleri yiyor hiç bişey dışardan göründüğü gibi olmuyor onlar içlerindeki sıkıntıyı dışarıya yansıtmayanlar sadeace mutluluk rolü oynuyorlar
Ozelde calismak yerine atanmak, ailemin yanindan ayrilip sadece kendime gore duzenleyecegim tatli bir ev sahibi olmak, yepyeni bir sehirde hatta mumkunse yurt disinda yasamak, maasimi biter mi ya da biriktirsem mi diye dusunmeden gonlumce harcamak, kimseye hesap vermemek falan istiyorum. Kendim olabilmek, kararlar alirken sadece kendimi dinlemek, kimseyi alttan almamak istiyorum
yurt dışına evlnemeden kolay kolay yerleşemezsin atanmak için çok çalışman gerekiyor farklı bir şehire atanırsan büyük bir kısmı başarırsın ben büyük bi kısmı başardım ama hala yolunda gitmeyen şeyler oluyor
Evlenmek gibi bir niyetim yok yakin gelecekte. Yurt disi isi zor, onu da biliyorum. Atanmak icin deli gibi calismak gerek, bende o azim ve kararlilik yok. Bunlari basarsan bile her sey tam olur mu, olmaz tabii ama onemli olcude degisiklik yaparsin hayatinda yine de. Ben onu bile yapamiyorum Olmak istedigimle oldugum yer, yapmak istedigim seylerle yaptigim seyler arasindaki ucurum beni uzuyor ve olan sevkimi de kaciriyor
Kpss icin her seyi bir kenara birakip sadece sinava odaklanmak lazim. Onu yapamam, su an calisiyorum. Isi birakma riskini alamam cunku kpss'ye guvenmiyorum: hem atama puani yuksek hem de kontenjan cok az Neyse, daha fazla kafa utulemek istemem aksam aksam
Guzel mi?😄 Enerjinin son damlasina kadar kullaniyorlar seni, hele de benim gibi yumusak yuzlu ve hayir diyemeyen biriysen olabildigince faydalaniyorlar senden. Aldigin maas da icler acisi. Ilave olarak da hala ailenle birlikte yasamak zorundasin. Ya atanacaksin ya da evleneceksin. Evlenmek istemiyorum, atanma gibi bir sey de soz konusu degil. Boyle olecekmisim gibi geliyor ve kalbim sıkışıyor dusundukce. Ceyrek asirlik oldum ama liseye giden cocuktan farkim yok. Ha benim de cabalamam gerekir biliyorum ama belki de karakterim zayif, guclu olamiyorum o yuzden
evet özelde 8 sene çalıştım kpss için senin yaşında karar verdim ve ben tembelin önde gideniydim azmettim çalıştım bir buçuk yıllık memurum miss gibi :D senin içinde gitmen gereken yol belli sadece yürü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geçti. Bir partner olaydı dolu dolu seksle geçeydi bugün keşke.
Ve de kaygisiz, huzurlu. Oh mis
Valla hiçbir şey düşünmeden.
Aah ah
Hem de ne aahhh
ben senin libidonu rahatlatırım da kim bilir nerdesin
E hani huzur mutluluk?:((
insanın libidosu rahatlayınca diğer şeyleri takmıyor takmadığı için mutlu oluyor bende huzursuzluk çıkaran biri değilim zaten
O mutluluk ne kadar surer ki ve en fazla neyi unutturur acaba?
Anlik haz eminim nirvanaya ulastirir ama ya sonra:(
sonra nirvanaya bi daha çıkacaksın elbet aldığın zevkin verdiği mutluluk bi yere kadar ama her konuda mutlu olabilen var mı
Ne bileyim, bakiyorum etrafa, herkes hayatinda bir seyleri yoluna koymus bir seyleri basarmis falan. Mutlu gibiler
Ben hem beceriksizim hem de yalnizim, dolayisiyla da mutsuzum
o iş öyle değil kimsenin yemediği küfürleri sosyal medya fenomenleri yiyor hiç bişey dışardan göründüğü gibi olmuyor onlar içlerindeki sıkıntıyı dışarıya yansıtmayanlar sadeace mutluluk rolü oynuyorlar
Sosyal medyadakilere bakip aglayacak kadar ergen degilim yahu. Cevremden falan pay bicerek konusuyorum ben
hah işte çevrendekiler de aman kötüymüşler niye öyle olmuş ne dertleri varmış diye konuşmasınlar diye her şey yolundaymış gibi yapıyorlar
E ne yapacagiz o zaman? Herkes mutsuz zaten diyerek kabullenmem falan mi gerekiyor, hayat boyle bir sey mi?
mesela neler yapmak istiyorsan hayatında ne olsun istiyorsun
Ozelde calismak yerine atanmak, ailemin yanindan ayrilip sadece kendime gore duzenleyecegim tatli bir ev sahibi olmak, yepyeni bir sehirde hatta mumkunse yurt disinda yasamak, maasimi biter mi ya da biriktirsem mi diye dusunmeden gonlumce harcamak, kimseye hesap vermemek falan istiyorum. Kendim olabilmek, kararlar alirken sadece kendimi dinlemek, kimseyi alttan almamak istiyorum
yurt dışına evlnemeden kolay kolay yerleşemezsin atanmak için çok çalışman gerekiyor farklı bir şehire atanırsan büyük bir kısmı başarırsın ben büyük bi kısmı başardım ama hala yolunda gitmeyen şeyler oluyor
Evlenmek gibi bir niyetim yok yakin gelecekte. Yurt disi isi zor, onu da biliyorum. Atanmak icin deli gibi calismak gerek, bende o azim ve kararlilik yok. Bunlari basarsan bile her sey tam olur mu, olmaz tabii ama onemli olcude degisiklik yaparsin hayatinda yine de. Ben onu bile yapamiyorum
Olmak istedigimle oldugum yer, yapmak istedigim seylerle yaptigim seyler arasindaki ucurum beni uzuyor ve olan sevkimi de kaciriyor
2022 kpss is coming sıkı bi çalışmayla hedefine ulaşabilirsin mezuniyetin nedir
Valla istedigi kadar coming ama bende azim, hirs yok; cok cabuk pes ediyorum ve cok cabuk umutsuzluga kapiliyorum. Edebiyat mezunuyum
edebiyet kazanıp okuyacak kadar var kpssden iyi bi puan alacak kadar yok mu saçmalama sende sağlam bi altyapı vardır mutlaka
Kpss icin her seyi bir kenara birakip sadece sinava odaklanmak lazim. Onu yapamam, su an calisiyorum. Isi birakma riskini alamam cunku kpss'ye guvenmiyorum: hem atama puani yuksek hem de kontenjan cok az
Neyse, daha fazla kafa utulemek istemem aksam aksam
daha fazla kafamı şişirmek istersen takip edebilirsin bence sorun yok :D
Olmaz😄 Kolay kolay gardımı dusurmem ben, burnum havadadir. Simdi cok acikli seyler soyledim kendimle alakali, utanirim artik jdhsjs
ha bi de şu an ne iş yapıyorsun
Ozelde ogretmenim
güzel bi işin var aslında ama tabi devlet kapısı gibi değil hiç biri ders çalışmaya başla ivmeyi bir yakalarsa bir daha bırakmazsın
Guzel mi?😄
Enerjinin son damlasina kadar kullaniyorlar seni, hele de benim gibi yumusak yuzlu ve hayir diyemeyen biriysen olabildigince faydalaniyorlar senden. Aldigin maas da icler acisi.
Ilave olarak da hala ailenle birlikte yasamak zorundasin. Ya atanacaksin ya da evleneceksin. Evlenmek istemiyorum, atanma gibi bir sey de soz konusu degil. Boyle olecekmisim gibi geliyor ve kalbim sıkışıyor dusundukce. Ceyrek asirlik oldum ama liseye giden cocuktan farkim yok.
Ha benim de cabalamam gerekir biliyorum ama belki de karakterim zayif, guclu olamiyorum o yuzden
evet özelde 8 sene çalıştım kpss için senin yaşında karar verdim ve ben tembelin önde gideniydim azmettim çalıştım bir buçuk yıllık memurum miss gibi :D senin içinde gitmen gereken yol belli sadece yürü
Senin adina sevindim:) Bilmiyorum, ben pek umitli degilim kendi adima..
Neyse, aksam aksam bayagi vaktini caldim. Gorusun icin cok tesekkurler🙏
benim vaktim çok yalnız yaşayanı biriyim :D
Sen keyif aliyor musun peki hayatindan?:)
libido sorunun çözdüğüm sürece keyif alıyorum tabi benimde burda söyleyemeyeceğim sıkıntılarım var ve bazıları çözümsüz
Anladim. Her sey yoluna girer ve hepimiz icin her sey guzel olur umarim🙏
Gorusun icin tesekkurler tekrardan, iyi aksamlar
Gitmez gitmez bir yerde biter
Ne zaman, belimizi dogrultamayacak kadar yaslandigimizda mi ya da öldügümüzde mi
Onu bilen yok 🙄
libosuz musmutlu bir gün geçirdim xd
Libidosuz yalniz ve mutsuz bir gun daha gecti
Sol ele devammı 🤣
Nereye kadar, peh
Sen ne istiyorsun
Kaygisiz ve huzurlu bir yasam, bu yasami paylasabilecek bir de arkadas.
Bu çok sıradışı değil mi
Haha, alay mi ediyorsun yoksa ulke sartlarini dusunerek mi bunu soyledin, emin degilim
Şartlar ve sevgililerim sahteleştiği ortamlar
Yapilabilecek sey?
her şey önce güven sonra yaşananlar artık bence
Zormus
Zor değil ki bu özellikle kadın için önemli bir durum. Sadece doğru kurallar belirle
Bilemiyorum.. Neyse, surunmeye devam sanirim
Tesekkur ederim gorusun icin
Ben teşekür ederim. Bazı şeyleri en doğrusuyla nasıl yaşandığı hakkında daha özel bir söyleşi olsun isterdim
Evet malesef öyle ☹️
:((
Napıcaz böyle
Gozlerin tam mavi mi yoksa boyle gri gibi mi biraz?
Gözlerim yeşil ya 😁
Haha, gercekten mi jdhsj
Libidolu, yalniz ve mutsuz degilmisim sadece, bakarkör oldugumu da ogrendim hahajsj
İyi bak ya 😁 gözlerim yeşil koyu biraz
Tuh, sey diyecektim, seni mavisim diye sevdiler mi hic hjksjjs
Ama yesil daha guzel, gozlerim renkli olacaksa yesil olsun isterdim ben de
Sevmediler ya ☹️
Uzuldum
Diyen olurmu sence
Neden olmasin, olur bence
Sence olmaz mi ki?
Bilmemki beğenen olurmu
Olur, olmustur da zaten
Oldu ama uzun süredir yok diyen
Vardir da haberin yoktur belki. Yoksa da umarim olur
Demek isteyen belli etmeli ama
Bence de oyle ama bazi karakterler icin bu kolay degil, reddedilme korkusu utangaclik vs vs bunlar zor seyler
Haklısın valla bakalım ne olacak
En guzeli olur umarim
Hepimiz icin oyle olsun hatta
İnşallah olur :))
Ne demisler: "Hep guzel seyler olsun cunku her insan olecek yaşta."
Olsun artık libido yüksek 🙂
Olur bakalim kdjsjsj
Guzel gorusun icin tesekkur ederim, kendine dikkat et, hosca kal:)
Sende kendine iyi bak hoşcakal güzel kız :))