Cinsel Yaşam Beni kucağına alıp taşıyabilecek erkek kaç kilo olmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 boyum 1.66 kilom 60 böyle beni kucağına alsın taşısın beni, yatağa sertçe fırlatsın, erkeğin fiziği nasıl olursa bunları yapabilir? boy kilo olarak Güncellemeler+1 yıl arkadaşlar beni kim taşır demiyorum tahmini olarak taşıyabilecek erkeğin fiziği nasıl olmalı? 1. 70 olup 70 kg biri taşıyamaz beni herhalde Beni kucağına alıp taşıyabilecek erkek kaç kilo olmalı? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ağırlık taşıyabilmenib boy ve kiloyla alakası yok. 1.90 boy 90 kilo olup kasları kuvvetsizse yine taşıyamaz. Kas kuvveti, bel kuvveti önemli. Spor yapıyorsa hangi boyda olursa olsun taşıyabilir. 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kuvvet kiloda değildir sağlam kemik ve kas olmalı 🤣 yoksa sumo güreşine başlarsınız 🤣 zaaaaa hayali bile fena komik 0 0 Yorumla
cenkleeee Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl 187 boyundayım 93 kılo yapılı ve fıtım penıs boyumda 20 cm ınanmayan kanıtlanır... 0 0 Yorumla
ercanozkn Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. 1,82 boy 80 kilo ve komando gecmisi olan bir astsubay. yeterli olurmu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kilon bence bir çok erkeğin bunu yapmasına uygun. Seni kucağına alır duvara sertçe vura vura kemilerin oynarcasına seks için ideal değil mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seni duvardan duvara bile vururuz o kolay :D 80 kilo kızı kucakta ayakta yapıyordum uzun süre :D 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Boylu güçlü olması lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl fizikle alakalı değil ki bu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl neyle peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tutkuyla Yorumla Soran +1 yıl seks sırasında demiyor genel olarak taşıması falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bi tane eşek tut Yorumla Soran +1 yıl ne alaka 7 /24 beni taşısın mı diyorum Yorumla DreamGhosters +1 yıl Eşşek iyi göndermeydi 🤣 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Fark etmez seni her türlü dediğin gibi yapan olur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl herkes yapamaz Yorumla Asi_kaptan1 +1 yıl Yani senin dediğini yaptıran çok olur ve bu erkeklerin de hoşuna gider Yorumla Soran +1 yıl taşıyabilir mi her erkek onu demek istiyorum? kısa ve zayıfsa bile Yorumla Asi_kaptan1 +1 yıl Yani kaldırmasını bilen her erkek yapar diyorum bende canım sıkıntı yok Yorumla Soran +1 yıl kaldırmasını bildiğini nasıl anlarım😀 Yorumla Asi_kaptan1 +1 yıl Anlaşılan sen çok istiyor sun da seninle öyle bir şekilde sevişme yapacaksın ve o seninle yapacak ki seni nasıl kaldıracağını anlamıyacaksın Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Agirsin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl üzdün knk Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Napiyim canim doguya dogru kucagimda seni kaldirip nasil ziplatayim Yorumla Soran +1 yıl tamam knk ben taşırım seni Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl 😆Senin tasimana gerek yok kucagimdayken kendin zipla yardim et arada bana oda yeter Yorumla Soran +1 yıl knk ben zıplatmaktan bahsetmedim sadece taşımak Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Tm da knk kldiripta yataga gitmeyecekmisin durduk yere seni neden kladirayimki😆 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olgun ve güçlü erkek seversen gel 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 185 boy 88 kilo. Taşırım sence dimi Yorumla
AdamınDibiiiiiii Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ben kaldiririm. Çok uzun ya da kaslı. degulim. 0 1 Yorumla AdamınDibiiiiiii +1 yıl Biraz zorlanabilri ama belli de olmaz. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ağırlık taşıyabilmenib boy ve kiloyla alakası yok.
1.90 boy 90 kilo olup kasları kuvvetsizse yine taşıyamaz. Kas kuvveti, bel kuvveti önemli. Spor yapıyorsa hangi boyda olursa olsun taşıyabilir.
Kuvvet kiloda değildir sağlam kemik ve kas olmalı 🤣 yoksa sumo güreşine başlarsınız 🤣 zaaaaa hayali bile fena komik
187 boyundayım 93 kılo yapılı ve fıtım penıs boyumda 20 cm ınanmayan kanıtlanır...
1,82 boy 80 kilo ve komando gecmisi olan bir astsubay. yeterli olurmu
kilon bence bir çok erkeğin bunu yapmasına uygun. Seni kucağına alır duvara sertçe vura vura kemilerin oynarcasına seks için ideal değil mi
Seni duvardan duvara bile vururuz o kolay :D 80 kilo kızı kucakta ayakta yapıyordum uzun süre :D
Boylu güçlü olması lazım
Seert sert istermisin
fizikle alakalı değil ki bu
neyle peki?
tutkuyla
seks sırasında demiyor genel olarak taşıması falan
bi tane eşek tut
ne alaka 7 /24 beni taşısın mı diyorum
Eşşek iyi göndermeydi 🤣
Fark etmez seni her türlü dediğin gibi yapan olur
herkes yapamaz
Yani senin dediğini yaptıran çok olur ve bu erkeklerin de hoşuna gider
taşıyabilir mi her erkek onu demek istiyorum? kısa ve zayıfsa bile
Yani kaldırmasını bilen her erkek yapar diyorum bende canım sıkıntı yok
kaldırmasını bildiğini nasıl anlarım😀
Anlaşılan sen çok istiyor sun da seninle öyle bir şekilde sevişme yapacaksın ve o seninle yapacak ki seni nasıl kaldıracağını anlamıyacaksın
Hayalimde ki. Ask ben o kişiyim işte
190 boyum var seninyerdennyere vururum
Agirsin
üzdün knk
Napiyim canim doguya dogru kucagimda seni kaldirip nasil ziplatayim
tamam knk ben taşırım seni
😆Senin tasimana gerek yok kucagimdayken kendin zipla yardim et arada bana oda yeter
knk ben zıplatmaktan bahsetmedim sadece taşımak
Tm da knk kldiripta yataga gitmeyecekmisin durduk yere seni neden kladirayimki😆
Olgun ve güçlü erkek seversen gel
185 boy 88 kilo. Taşırım sence dimi
Ben kaldiririm. Çok uzun ya da kaslı. degulim.
Biraz zorlanabilri ama belli de olmaz.
Gel alayim bebeğim