Adama kızın yatacağını söylediği mesajı atıyorum tık yok. Aynen devam ediyorlar.
Ben bakireyim bana öyle yalvaran yok
Bu nasıl iş ya, ne ara bu kadar geniş oldunuz ahali.
Ben bakireyim bana öyle yalvaran yok
Bu nasıl iş ya, ne ara bu kadar geniş oldunuz ahali.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
demekki alan razı veren razı... seninle de cok da ciddi degilmiş kaybetmek onun için cok da onemli degil
Evet beni kaybetmek umrunda olmadı. Ama bu alan veren razı kısmına takılıyorum işte.
Ne bu genişlik
buna çok şaşırma ne ilişkiler gördüm ne erkekler ne kadınlar gördüm şaşırmıyorum artık böyle
Benim hep şaşıracağım işler bunlar. Umarım alışmam
alışmada... hele bu sitede neler okuyacaksın kcoasını aldatanmı desen karısını aldatanmı desen ohooo
Uzaktan okumak neyse de içine düşmek hiç hoş olmadı
bunlar hep birer tecrube aslında
Kötü tecrübe
evet orası öyle şimdiki ilişkiler de cinsellik degilde illaki öpüşme koklaşma ne bilim yani biraz da olsa sevişme olmadan galiba yürümüyor
cinsellik yaşayacaksa umursamaz hiç. grup yapacağını duysun gruba katılmak ister.
Tek derdi o sanırım
öyle maalesef
Gruplara falan kalırlar umarım benden uzakta
ben duygusal bir şey hissetmediğim birini arzulamam. ona dokunamam. bunlar nasıl sevişiyor anlamıyorum
Adamın duygusal bir yaklaşımı yok demek ki sadece cinsellik için görüşüyor muhtemelen
Beni niye oyaladı ya?
En mantıklı yorum sizden geldi sanırım
Beni niye oyaladı derken o adamla flört mu ediyordun? Diğer flortte sana mesaj mi attı tam ve net anlatırsan olayı daha iyi cevap verebilirim
Evet ikimizle de konuşuyordu. Belki başkaları da var bilmiyorum. Bu kızı farkettim sonra iletişime geçtim bu da bana anlattı işte. Bende adama ağzıma geleni saydım.. İkisi de bu durumdan hiç rahatsız olmadı. Aynen devam ediyorlar
Ne bekliyordun ki kendi işlerine bakıyorlar amaçları cinsellik utanmalarini bekleme aralarında duygusal bir bağ olduğunu da düşünme neden senle konuştuğuna gelecek olursak neden olmasın şansını denemis 10 taneden biri illa ki tutar işini görür 10 taneden 3 tutarsa hangisini isterse onla işini görür. Bu belli bir kısım erkek ve kadın için böyledir. Bunun erkek ve kadin versiyonunu ben çok gördüm. Benim masamda benim görüştüğüm kıza yürüyen adam biliyorum ağzına ettim orası ayrı ama bir arkadaşim büyük olay yok aranızda barışın diyordu sen ne kadar gevşek bir adammissin dedim konuşmayı kestik bazı insanlar bu kadar gevşek maalesef ☺️ yaşın kaç bilmiyorum ama sosyal hayatında böyle çok insan göreceksin emin ol ama duzgunlerini de göreceksin
35 ama alışmak istemiyorum böyle işlere hayatlara... Ortalığı karıştırdım ama hazmedemiyorum. Sizin dedikleriniz çok iyi uyuyor duruma. Çözmüşsünüz
Yaşıtmışız :))) sosyal bir insanım en azından pandemiden önce öyleydim :))) çok fazla farklı insan gördüm desem yeridir :))) hazmedemiyorsun kandırılmış hissediyorsun o şu an için de bir öfke var. Sen şu an bu konuyu bu kadar düşünüyorken kendini stresliyorken onlar neler yapıyor önce bir onu sor kendine ;)))
Evet onlar benden küçük ama ben böyle aptallığıma doyamıyorum işte. Düşünmek istemiyorum ne halleri varsa görsünler.
Aynen öyle sen bu kadar kafana bu olayı takarken onların şu an hiç umurlarında bile değil sen onların aklında bile değilsin onlar niye senin aklında olsun ki ;)))
Ben de böyle duygusal bi insanım işte. Hiç kolay atlatamıyorum değer verdiğim insanların kazıklarını
Zamanla hayatından direk def edip içinde onlara dair bir şey bırakmamayı öğreniyorsun maalesef sevgisi kalmasa bile öfkesi kalıyor ona dair bir şey niye olsun diyip o öfkeyi de çöpe atıyorsun atmak zorundasın da değer verip hata yapıyorsan en azından sonrasında doğrusunu yapmalısın ;))) ne kadar süredir görüşüyordunuz?
5 ay doldu. İçinde ne varsa hepsi bir an önce çıksa keşke. Kusarak atsam tüm zehrini. Bunları yaşamak için çok yaşlıyım hem
Abartma yaşlı filan değilsin en güzel yaşındasın ;))) sadece biraz yorulmuşsun ;))) hayatında kaliteli zaman geçirebileceğin düzgün birini istiyorsun ama saçma sapan şeylerle uğraşıyorsun yorulman da normal ;))) en son ne zaman bir ilişkin oldu? ayrıca bir 5 ay daha kaybetmedin en azından iyi tarafından bak gerçek yüzünü görmüşsün ;)))
Ruh yaşım fenalarda çok yorgun hissediyorum kendimi. Bakalım artık belki de yalnızlıktan başka çaremiz yokturdur. Zorlamanın anlamı yok
Yalnızlık kimsenin kaderi değildir ;))) sadece akışına bırak illa ki sana değer veren senin değer verdiğin biri karşına çıkacaktır ;))) sadece kendini çabuk kaptırıyor gibisin öyle bir hissiyat oluştu bende eğer öyle yapıyorsan sadece bunu yapmamaya çalış ;)))
sen ne ara bu kadar geniş oldun. da başkasıyla yatacağını bildiğin halde vazgeçmiyosun?
Vazgeçtim çoktan onda sıkıntı yok
Sende aptal olma bırak o adamı ısrarla işikiye deva mediyorsun. adam seninlede seks yapmak istiyor sen vermiyorsun diye ona gidiyor. seninle yattıktan sonra seni de bırakacak
Önce ise konusulur ama birlikte iken asla geri kabul edilmez
Anlamadım
Seninle birlikte iken başkasına gidiyor sa sende bırak gitsin
Bıraktım ne halleri varsa görsünler. Sindiremiyorum sadece
Doğru dur insan konduramaz kendine
Genislikde nirvana ndbd
Hemen bitirmesi lazım harbiden çok genişmiş
sen cennetliksin yani?
Karın napıyo örtmen?
gel 3lü yapalım?
Herkesi kendin gibi sanma.
Yılanlık da işe yaramıyor ha
Aynı anda ikimizi idare eden mi yılan evet haklısın
Sen de yedek olmadı kabul ediyorsun bu da genişlik
Etsem sesimi çıkarmazdım. Gördüğümü paylaşmazdım değil mi
Paylaştın ve iplemedi ama sen halen yedeksin.
Yani okuduğunu anlama sorunun var sanırım. Yedek değilim bitti o iş
Bekaret kozunu bile oynamışsın ama olmamış bi zahmet bitsin
Sen flörtünün temizliğini bilemeyecek kadar midesizsen bişey demiyorum. Oynamak sizin gibilerin işi
Biri seni yakında bozar sen de pis kiz dediğin gruba dahil olursun merak etme
Pis kız demedim kendi pisliğini bana yakıştırma. Ayrıca bozuk olan zar değil sizin gibilerin zihniyetleri. Seni kim bozdu, derdine yan
Hakikatten hem mal hem çekilmez hem tartışılmaz hem de konuşulmaz bir varlıksın. Sana karşı pavyon karısı tercih edilse bile doğru seçim olur. Böyle dengesiz asabi biriyle insan niye birlikte olsun
Hakaretlerini aynen iade ediyorum. Kaç yaşına gelmişsin daha seviyeli tartışmayı bilmiyorsun gelmiş bana zehrini akıtıyorsun. Pavyonda ki kadınlar bile senden daha kıymetlidir. Okuduğunu anlamayan zevat tercih edilmeme durumu mu var, ben mi bırakmışım. Neyse uzadı senin gibisi için bu kadar zamana değmez
Takıntılıyım belkide ona
Sana kim niye yalvarsın m k
Gizli olmasan kesin mesajın çıkar bi yerlerde
Git ötede havla
Gizliliği açıyorum sende mesajı göstereceksin kabul mü
Aynı anda birkaç kişiyi idare eden de sıkıntı yok. Önüne gelene veren de sıkıntı yok
Tüm derdin benle mi şimdi
Aptal sanmayın karşınızdakini
Bak şimdi aşama aşama gidelim önce bana mesaj atmışsındır dedin göster diyorum madem boş atma. Ayrıca önüne gelene vermesende meyillisin fark yok
Bak şimdi yazıyım ama anlayacağını sanmıyorum
Ben ne yazmışım bi yerlerde mesajın çıkar, bende mesajın çıkar mı yazmışım iyi oku.
Ayrıca meyilli olduğumu nerden çıkardın süper zeka. Herkesi kendiniz gibi sanmayın artık yeter yaa
Ya süper zeka kadın sen neden birilerine kızıp dolaylı olarak başkasına patlıyorsun merak ediyorum 😀
Yo sana kızdım sana patlıyorum. Yaptığın yorumdaki kabalığı farkeder misin bi zahmet
Aslında seninle iyi anlaşabilirdik kahve ısmarlarsan olur
kim kimle. brezilya gibi
Gavattir.
Salaktır ben öldürürdüm
Başka bişey bu ya
Bilemem ben katil olurdum
Bakire misin 💍
Sanane yapraaam 😂😂
Niye kaldırdın görüşlerimi
Önce sen kaldirmissin
O onun genıslıgi
Adam yapmıyor kızda azgın galıba