Selam Benimkilerde küçük ben de büyütmeye çalışıyordum yani çevremdekiler hep öyle dedi işte dokununca filan büyür yani dokunduğum yeri geldi okşadım da yani bol bol elimin oradan çıkmadığı zamanlarda oldu Ama hayır büyümüyor yani büyüse bile öyle aşırı bir gözle görülür bir büyüme olmuyor iki yolu var ya silikon taktıracaksın ya da ilaçla tedavi alman gerekiyor ki bunuda kolay kolay yapmıyolar ben şu an ilaçla tedavi alıyorum işe yarıyor biraz galiba çünkü inanılmaz derecede bir acı çekiyorum büyüyor yani bunu biliyorum hissediyorum. #perso
Saçmalık herkesin yapısı bir değil kiminin ki çok büyük diye şikayetçi ama haklılar sırt ağrıları vs oluyormuş kimi de küçük diye şikayetçi ama elletmeyle falan alakası yok oda demek ki başka yerlerini ellletiyor bu tarz Bi itham da bulunması gerçekten yanlış
Keşke öyle olsaydı, birçok kadın bundan yani küçük göğüslere sahip olmaktan şikayetçi, ama maalesef mümkün değil bu, östrojen hormonu etkiliyor iriliğini, dokunmak anlık olarak isteğe neden olduğu için o an irilestirir biraz, sonra eski haline döner
Dokununca nereler büyümez ki her organın bir büyüme noktası var. Noktaya dokununca büyüdükçü büyür uçtukta uçar, genişledikçe genişler. Anlık bir uyarı ile aşırı sertleşme meydana gelir ve dirilik kazanan göğüs gel beni öp ve yala der :D
Ergenlik döneminden itibaren belirli bir yaşa kadar göğüsler büyümesi devam eder. Göğüs büyümesini tetikleyen en büyük faktör gendir. Ailede varsa gerisi Allah kerim. Diğer faktör de abur cubur tüketimidir. Fazla abur cubur tüketmek göğüsleri büyütebilmektedir. Ayrıca birey göğüs gelişimi tamamlanmış olsa bile hamilelik sonrası ufakta olsa göğüslerde büyüme görülür. Bunun dışında herhangi bir büyüme görülmez.
Göğüsün anatomik yapısını incelerse meme dokusu ve yağ dokudan oluştuğunu göreceksin. Çoğunlukla büyüklüğü kalıtsal olarak aktarılır. Büyümesi ya da küçülmesi kilo alma ile doğru orantılıdır. Batıl aslı olmayan bir çok safsata var. Ayrıca soran arkadaşınıza "Bağ benim belletirim, Meme benim elletirim" diyerek cevap verebilirdiniz :D