Vibratör (cinsellik için), kadınların mastürbasyon yaparken kullandıkları cinsel organı uyaran titreşimli alet.

#cinselyaşam
#vVVv

Zevkten Dörtköşe olursunuz Bayanlar denemeden geçmeyin gerçeği varken Oyuncağı Ruhsuz olanı tercih edip ah oh lar la halay çeker gibi ah oh oo u çeke çeke Dörtköşee olursunuz.
Dörtköşeyi Sizde deneyin Memnun kalmazsanız 30 gün içinde iade edebilirsiniz Muah hahaha
nasıldı demez, skor yapma derdi olmayacak kadar özgüvenli, ilikşi kötüye gitmez, hızını bilir, ayarı kıvamında, istediğin boy ve kalınlıkta, uyumaz, yorulmaz, bilgisayar oyunu oynamaz, arkandan gireyim diye ısrar etmez, sen nerenden istersen s. ker
(iki "rr" ile söyelnilmeye de ihtiyaç duymaz)
hypery. rak
bu iletiyi okuyan Friedrich Nietzsche bilen birininin tepkisini çok merak ediyorum. mutlaka reaksiyonunuzu bana ulaştırın :)
Selam
Bu soruyu aslında sabah görmüştüm ama ne cevap yazacağımı bilemedim yani düşündüm düşündüm acaba vibratöre Türkçe bir isim verecek olsam bu ne olur diye bayağı düşündüm açıkçası şöyle gereksizce ama bulamadım yani bence adı gayet güzel bazı şeylerin adı orijinal halinde zaten güzel yani Türkçe bir isim takmaya gerek yok çünkü aklıma bir şey gelmedi eğer gerçekten yaratıcı bir şey gelseydi yazardım ama yani düşündüm yok😂.
#perso
Cevap
63Cevap
Tipitip sakızlarındaki adamın burnu vibratöre benziyor.
Pipitip olabilir mesela. :)))
tiretgeçli çıldırtgaç , :D :D Tam Türk Dil Kurumluk
Gercekten kendi kendime güldüm okuyunca Güzeldi teşekkür ederim 😉
titreşimli zevk oyuncağı olabilir. Bu iş TDK'nin işi ama ben vibratör üretici olsam markaya "OLEŞTİ" verirdim.
Kadinlarida anlamak zor canlısı varken çalmasını neden kullanırlar ki
çoğu kişi "Haydar" der :D
TDK'ya önerim; Zevkreşim
pompa 3000 ve geliştikçe pompa 4000 diye yeni versiyonlarını piyasaya sürerdim
senin var mı acep 😁
biz varken kadınların kullandığı saçma alet olabilir :)))
Hazır hissetmiyor olabilir ama isteği olabilir öyle dusunmek lazim direk boyle demek bence yanlis
Ama genelde bu aletleri evli olmayan hic evlenmemis bakire ama istegi olanlar kullaniyor ya da kullanmak zorunda ha evli oldugu halde kullanan bir bolum var sorun ama o durumda kadinin olmali mi belki erkek tatmin edemiyor ya da evlilikte sorun sıkıntı yasiyor tek o erkek cinsellikle o kadina degeri veriyor icini bilemeyiz karmasik varliklar kadinlar biraz olayin icine disina bakmak gerek ben mesela ask ve iliski uzmani olarak bilirler kiz arkadaslarim oylede beni cagirirlar cok kez konustugumda bende sasiriyorum ama onlarin da bazi hakli oldugu taraflar var biz erkekler hazir bekliyoruz ama bir adim atmiyoruz atarsak erkeklik gururu iste racon falan diyoruz adamliktan bahsediyoruz bu durumda yanlis iliski mutlaka karsilikli olur bu evlilikte cinsellik gibi iliskiyi yeniden acan yeserten zevk mutluluk katan bir olayda ozellikte bunda bile mesela erkekler cani istediginda kadinin hemen ustune atliyor ama kadin isteyince "sus yat zibar" diyorlar kadin sence o durumda o erkekten bir umut duyar mi bence duymaz ya baska bir erkege gider ya da vibratör gibi zevk oyuncaklarini secer sonra bosanma olur
Birazda ev ici olsun aile disi olur psikoljik olabilir ekonomi bile olabilir bunlarin sebepleri cok fazla iste kibir ya da ustte gormek yerine karsi taraf ile her konuda esit olmak gerek iliskide ipleri ele kimle almayacak alacaksada iki tarafta o ipi tutacak bir taraf ipi tutunca iliski baltalanir buda aile icinde her konuya cinsellik gibi sorunları beraberinde getirir
Zevk masaj aleti
Hem zevk veriyor
Hemde masaj gibi noktaya iyi de gelir
Zaten onun türkce bi adı var ama bilinmiyor ismi ZIBIK onun
Titreşim yapan bir araç masaj gibi.
Zevkten 4 köşe olun.
Titrak. Titreşimlinin tit’i y*rakın rakı. En mantıklı bu gibi ya da zevk çubuğu da denilebilir.
içinde döndürgeç ya da kıpramaçlı zevkvereç
Daha modern bir isim olmaz mi ya sanki Osmanlı'dan gelmis gibi 😂😂
Eline sağlık 😂
Erkeğim😂😂😂 bence marka adı bile olur
Tatmin çubuğu da olabilir
Kimse gidipte bana bir tatmin çubuğu ver demez bu ülkede 😂
Mutluluk çubuğu güzel bence 😂
@nedenlazım ondanda çubuğu çıkarınca marka adı olur bence :)
Mutluluk markası 😅
Mutluluğun tek adresi felan 😅
Aynen sloganlar olur öyle Ve satışında daha rahat olur bence 😂
Dur ben bu işe girişeyim dükkan açıcam 😂
Aç aç herkes kendine değilde bir arkadaşı için alır 😂
Aynen genelde hep bir arkadaşı için alıyorlar zaten kendisi için alan yok hiç 😂
Arkadaşlar önemli düşünmek lazım 😂
Arkadaşlarını düşündükleri kadar kendilerini düşünseler daha mutlu olurlar 😂😂
Arkadaşı da ona alacak zaten ama 😂 böylece herkeste olacak 😂
Sen arkadaşına alır mısın 😂
Olsn olsn mutluluk çubuğu iyi isim🤣🤣🤣
Mutluluk çubuğunu marka haline getiricem 😂😂
O çubuğu ekleyin satış yapamayın sonra 😂 türkide kim sipariş verir çubuk deyip cinsel amaçlı daha marketten prezervatif almaya çekinen bir ülkede bide
Gizli paket ile gönderim yapıp güven sağlarım 😂😂
İsim tanımak için en büyük şansın marka adı bir ton uygulama varken whatsapp niye aradan çıktı ismi beğendi herkes yoksa Viber var ve sesli ve görüntü hatta yazılı iletişim de whatsappı 10 katlar ama bilen kişi sayası az neden Viber ne la 😂😂😂
Seninle çok büyük işler yapabiliriz 😂😂😂
Üçümüz ortak bir firma kuralım en iyisi
Hiç duymadım böyle bişey
Tittirgeçli siktirgeç..
Titreşim makinası denir herhalde
Aspirin? 😛ağrı kesici ateş düşürücü
haydarrrrr haydaaarrrrr d
Titrettin beni Titrettin. ♉ Sjs
Gıpraştıran 😅😅😅 ya da Sulandırıcı
Zıpkın
Hoplatan
Titreten