Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir çok erkeğin seks esnasında o tarz durumlara dikkat ettiğini düşünmüyorum benim tercihimde hijyenden yana olur ama çoğu insan işini görme dersin de ter kokmuşsun vs hissetmezler bile 😃
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi. 😅
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Öncelikle bence birliktelik sırasında ten kokusu kötü bişey değil. Sizi tanımlayan bir koku. O bölgede zaten kötü bir koku varsa emin olun sizi çok sevsede duramaz. Daha güzel kokmasını istiyorsanız Soğan sarımsakdan uzak durup ananas tüketebilirsiniz. Zaten temizliğime dikkat ediyorum diyorsunuz. Bence vajinanızda ki kararmayı da kokuyormuyum korkusunu da bir kenara bırakıp anın tadını çıkarın.
16 Yorumla
Soran+1 yılÇoook teşekkür ederim. Ananas ne için, bilgilendirir misiniz?
- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Şimdi zevk almaya başladığımızda organlarımız bazı sıvılar salgılıyor. O sıvıların kokusunu da yediğimiz içtiğimiz şeyler etkiliyor. Ananas suyunun hem sperm de hemde kadının salgıladığı sıvı da güzel kokuya yol açıyor. O yüzden soğan sarımsak kullanmayın seks yapacağınız hafta :)
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Güncelleme için de ekleme yapayım. Doğum kontrol hapını düzenli olarak kullanman gerekiyor. Hiç bir zaman garanti değil. Evet içine boşalabilir ama hamile kalmayacağının garantisi yok. İçine boşaldığı zaman ekstra bir zevk alacağını zannetmiyorum (tabi kişiye göre değişir ). Prezervatif kullanmanızı tavsiye ederim. Prezervatif kullanmadan seks yapmak istiyorsanız da tam boşalırken çekme yöntemini de kullanabilirsiniz ama olası bir gebelik bütün hayat planlarınızı altüst edebilir.
Soran+1 yılTeşekkür ederimm anladım
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim
Haksız sayılmazsın biraderim.
Ben de senin cinsiyetinden olsaydım, muhakkak ben de utanırdım.
Erkek uzvu gibi değil ki bu, nemli, bakteri yuvası, envai çeşit renkte akıntıların ansızın geldiği bir uzuv.
Erkeğin uzvu bildiğin parmak, ne akıntısı olur, ne kokusu.
Haliyle bir kadın olarak bundan utanmayan, çekinmeyen, arsızdır muhtemelen eheuhe.11 Yorumla- 8 ay
Terbiyesiz
+1 yılİçin rahat olsun eğer sevgilin temizlik vs den dolayı yapmak istemeseydi söylerdi eğer yapıyorsa kasma kendini tadını çıkart sende ona yap
19 Yorumla- +1 yıl
Neden istemiyor o anlamıyorum
Soran+1 yılGerek yok diyor
- +1 yıl
Olmaz olur mu zevkini bir bilse hep ister senden
Soran+1 yılBiliyor biliyor. Ama yaptırmıyor. Bana kabalık olarak görüyormuş. Ne yapsam ne etsem kabul etmedi. Yapmıyorum ona ben de. 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Sen yapmayı seviyor musun
Anlamıyorum bu adamları biz yaptırmak için uğraşıyoruz ona yapmak isteyen var kabul etmiyor - +1 yıl
Hergün düzenli kullanırsan içine boşalsın sorun olmaz ama atlamadan kullanman lazım hapları
- +1 yıl
Kullanmaya başladıktan bir ay sonra boşalmaya başlasın
Soran+1 yılTamam anladım çok teşekkür ederim 💓
- +1 yıl
Rica ederim
İstediğin zaman istediğin herşeyi sorabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılGünaydın
Bence boşuna kafaya takıyorsun
Herşeyi en uygun biçimde uyguluyorsunuz
Bırak kokunu tatsın hissetsin
Zaten önemli olanda bu
Utanmaya gelince
Sevişirken utanılmaz çünkü o senin bir parçan.10 YorumlaRahat ol bırak ucursun seni istekli yaliyorsa oda seviyor demektir sal kendini bak keyfine titresin bacaklarin 🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılBu utanmayı atlatman birazda partnerinin elinde. Eliyle oynayıp sana koklatıp yalatabilir mesela. Sende otomatikmen nasıl koktuğunu hissettiğinde rahatlarsın😂😀👋
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu kadar kasma öyle olsaydı sevgilin dokunmazdı sana
10 YorumlaZevk almaya bak bırak kendini pis olsa yalamaz seni
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu normal aslında pek cok kısıde oluyor :D sen beyaz tenlı mısın?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyanıtla ama
Merak etme pis olsa yaklaşmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin o kokun onu azdırıyor zaten
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSus tamam
Cevap sahibi+1 yılSuuuuussss , ne yaparsan yap içine boşalttırma
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılutanacak bir şey yok. salmalısın kendini
00 Yorumla
+1 yılDemek ki o bundan zevk alıyor
00 YorumlaSevgilinden başkasına yaptın mı hiç
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılBekaretimi sevgilime verdim seks geçmişim yok
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılUtanma
00 Yorumla Rahat ol zevkıne bak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayHâlâ devammı ayrıldınmı
00 Yorumlakapalimisin
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılNedenini yukarıda yazdım. 20 yaşındayım
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem