Hastasınız veya olduki kiprik dipleriniz ağrıyor ve partneriniz size yakınlaşmak istiyor sekse davet ediyor. O an nasıl cevap verirsiniz?🤷♀️

Hmm. İnsanlık hali olabilir tabiki. Böylesi bir rahatsızlığım olsa ve partnerim de beni sekse davet etse, kıyamam ona ama durumumu da izah ederim tabiki.

Sonra da derim ki, hayatım peki istersen ortamı hazırla ben uzanayım, sen bana yavaş yavaş güzel bir masaj yap, gözlerim kirpik diplerim bile o kadar çok ağrıyor ki gözlerimi de yumayım, sen istediğin gibi beni hamur gibi yoğur. Sonra birlikte duşa gireriz, ben devorada kendime gelirsem seni memnun ederim derim. Hatta belki de senin bana yapacağın o güzel masaj sayesinde birbirimize iyi gelebiliriz derim. Artık tıbbi yönden masajın insan üzerindeki bir çok hastalıklara iyi geldiği kabul edilmektedir. Mutlu ve sağlıklı günler efendim. 🌸💚
Kadın ölüyo hastalıktan🤣
Masaj iyidir ama gribe iyi gelceni sanmam
Kekik çayı
Hastalığı yenmenin en güzel yolu ter atmak bundan daha iyi ter atma yolumu var :)
Selam
Şöyle bir cevap alır benden yapalım derim ama yani çünkü yapmak isterim ben de hasta olsam bile arzularım sonuçta cinsel istekte düşürülmesi kolay kolay ama şunu baştan keserim yani normal halindeki kadar aktif olamam çünkü hastaysa muhtemelen yorgundur ben de hangi hastalık olursa olsun ortaya çıkar bu aşırı derecede yorgun olurum aktif olamam pek ama yinede geri çevirmem elimden geldiğince yapmaya çalışırım.
#perso
Hastaysam hastayımdır yani uzak dursun bir zahmet 😄 Yakarım 🔥 Keyifli geceler..
Teşekkürler 😘
Cevap
66Cevap
Aslında böyle zamanlar da ne kadar istekli de olsak biraz kabuğa çekilmek lazım.
Ona güzelce sarılıp öpmek bile yeter. İlla seks olması gerekmiyor. Anlayışla karşılarım.
Ben de mı bı tuhaflik var siz fazla mi abartiyorsunuz seks de bı kötülük gormuyorm aksine o an kılını bile kipirdatamicak haldeyken seni heycanlandiran ve vücudunu ayağa kaldırmaya çalışan bı partnerin varsa çok şanslısın derim ben reddetmezdim.
Enerjim varsa elimden geleni yaparım da yoksa üzgünüm o bana çorba yapsın da iyileşeyim bir an önce😅
kirpik diplerim ağrıyor başım ağrıyor ayak serçe parmağım ağrıyor dersem bunlar bahanedir zaten 😀 muhtemelen onu o an istemiyorumdur
ama gerçekten hastaysam dediğin gibi halim yok soğuk algınlığı hastalığım var ise ve o istiyorsa ona derim ki
sen beni sevmiyorsun kesinlikle emin oldum bencil! derim burda geberiyorum senin aklın...’yinde derim düşüncesizlik bu
Performansımı tam manasıyla gösteremeyeceğim için ne kendimin ne de onun zevk alamayacağını bildiğimden kabul etmezdim.
Ksusura bakma cumaya gittim persembe donerim der, yatar zibaririm.. bide seysinin keyfini yapamam kusura bakmasin.. koyun can derdinde kasap et derdinde ahh ahh... Yok yok vicdan kalmamis ya... Bi corba yapim icirim falan yaziklar olmasin...
Derken, ne diyorum ben?
Partnerin hasta olsa sen çorba yapacan heralde
E tabiki...
Mecbur mu sana çorba yapmaya köle mi arıyorsun
Ben burda can çekişiyom sen neyin peşindesin lan derim 😂
kiprik dipleri neresi oluyor? ha bu arada soruya cevabım fark etmez olur derim
kirpik dipleri ağrı olunca insanın seks ile ilgili isteksizliğinin oluşabileceğini ilk defa duyuyorum tuhaf bir bahane gibi düşünsene eşine seks yapalım diyorsun "olmaz bugün kirpik diplerim ağrıyor" demek tuhaf olurdu
her şey seks mi bir çorba yapsın da içelim kendimize gelelim acısını sonra çıkarırız.
Hastayken ilgilenmeyip bunu isteyen adamdan ayrılırım
Yoo.
"Hatunum ben bugün birazcık hastayım hadi kalk çorba yap" derim büyük bir ihtimal, hasta halimle seks mi düşünecem mk
Hastayken elimden geleni yapmak istesemde performans düşük olacagi için seks yapmak istemem , tadı partnerimin damağında kalmamalı doymalı diye düşünüyorum ...
Ben sağlıklı o hasta iken yapılan seksten zaten hayır gelmez onun iyileşmesi için elimden geleni yaparım sonraki seks için daha form da daha ateşli olmasını sağlarım
O an iyi değilsem sonra derim halimi gormezmin derim. Ama iylestigim de bu durumu telafi etmeye çalışırım.
Bugün başım ağrıyor olmaz
Şaka bir yana kocası hasta iken hangi kadın bunu düşünür
Hastalıkta ve sağlıkta:)) yeterki istesin onun için hazır olurum hayır demem
Baygın oluyorum hastalandığımda. Ben o haldeyken zaten bir şey yapamaz bence. Yapsa bile sadece o zevk alır ben almam.
Yatağa uzanıp "çok hor kullanma ama , elinde kalabilir cidden " diyip patates çuvalı gibi kalırım orada herhalde 🤣😂
Bunu güzelce ona belirtip telafi edeceğimi felan söylerim :D öküz değilse anlayışla karşılar herhaldee
Bahsettiğiniz hastalıklara seks iyi gelecektir. O yüzden sırt üstü yatarım bütün kontrolünde ona veririm. Ne istiyorsa yapsın
Eğer hafif geçiriyorsam, ona eşlik ederim. Ama çok ağırsa bu durum anlayış göstermesini beklerim. Aynı şekilde o olunca ben de öyle davranırım çünkü.
Hastayım yani
silkelememi isteyecegıne corba yapsın ilac versin
Ben hastayken hiç hayır demedim. Hastayken iyileşme için en güzeli seks yapmak.
O haldeyken ben de olsam o da olsa asla ilişkiye girmem...
Kılımı kıpırdatacak halim yokken benden hayır gelmez kimseye, döner yatarım, geceler çuvala mı girdi iyi değilsem zaten o seksten hayır gelmez
Hastayken öyle bişi istemek bencillik sadece kendini düşünmek olur.
Sekse sanırım bir tek mezarda iken bir karşılık veremem
Hastalığa iyi gelir, her türlü destek karşılık verilir 😂
Hasta olmam partnerimin işine gelir. Kız az nefes alsın sjsksk
Oral seks ile karşılık veririm. Yetmezse yapışırım dudaklara ve bedenini öper kollarım 😜
Soğuk alginli gibi hastalıklara seks ilaç tan daha etkilidir
Hasta da olsam yaparım ben, zaten iyileşmeme yardımcı oluyor seks
Çok ağır haldeysem isteğini yerine getirmem.
Partner içinde aynısı geçerli.
Ben biraz hasta rahatsızım der sende rahatsız olma derim
Kuşum otuyorsa partnerimde sarışın veya beyaz tenli ve 90 60 90 da seve seve severim affetmem. Genç yaşlı farketmez şahin k affetmez.
İki öpse ben tav oluyorum zaten
Ben hastayken bunu isteyen adami sektir ederim..
Kendim asla teklif etmem bu durumda
Bunu isteyen anlayış fukarası kişiyle de işim olmaz açıkçası
Ahmet kaya güzel söylüyor ama
Türküler karıştı o değil bu 😄
https://m.youtube.com/watch?v=PeLL6Jcq_4I
Çok var arada devreler karışıyor 🤣
🤣 Senin suçun sorman hata
Yüzeysel olur çok kötü değilsem
Benim eski sevgilim hastsyken bile eliyle boşaltırdı beni hey gidi günler
Seks her durumda kabul ediceğim bir şey
Hasta olsam bile libidom tavan benim ya
Gelsene bi
Valla ben kıyamıyorum 😅😂
Hastaysam uzak dursun
Hayır denir fazla üstelenmez.
anlayışlı olmasını beklerdiim
Hiç sıkıntı yok ben hasta da olsam yaparım
İyileşmesini beklesin. Ölmez.
Zor bi durum hastaliga baglo tabi
Tabiki onu memnun ederek
Hapsurursa belasını s.
yorgun değilsem yaparım ama önce bir kadın lazım
Terlemek iyi gelir hayır demem
O istesin kendi yapsın
Bi dur ya bi dur😂 hasta hasta
Yani her şekilde olabilir
Hafif hastalıklarda önemsemem karşılığını veririm.
Canım yanmıyorsa isteğine karşılık verir
Hiç bir umudu köreltmem 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?