Genel olarak konuşmak gerekirse insanların bana söylediği beyaz tenliyim kaşlarım ve gözlerimde siyah olması sebebiyle tipimde yani yüzüm milyon en azından boyum minyon olmasa da tipim genelde insanları birçok şeye davet edebiliyor hatta tipim sayesinde birçok kişiye ikna edebiliyorum yanlış anlaşılmasın bu cinsellik ile alakalı değil genel olarak ikna kabiliyetini tipimden gelebiliyor annemi babamı arkadaş çevremi yani o gün asla benimle buluşmaya cak bir arkadaşımı ikna edebiliyorum tipimle muhtemelen cinselliğe de tipimle davet edebilirdim
Selam Galiba hiçbir şeyim çünkü yani aslında bir çok erkek bunu bana belirtiyor cesaretini toplayıp ya da artık benden yüz buluyorlar bilmiyorum ama benden hoşlandıklarını bana ilgi duyduklarini cinsel anlamda filan ama ben istemiyorum çünkü gerçekten canım istemiyor benim midem almaz aramda duygusal bağ olmayan bir ile cinsel herhangi bir münasebet yaşamayı. Görmesi gereken görmedikten sonra isterse dünya alem görsün boş boş boş görmesi gereken de görürse diyeceğim tek şey şu. Bon appétit baby😉😂😂
sesimin rengi, bakışlarım, fiziğim, güven veren eğitimli ve dolu biri olmam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaşım 27 bu yaşa kadar bekledim duygularıma kilit vurdum Duygusal biriyim kadını öpmem bile duygudur Kadın sanır ki kırk yıllık kocasıyım hissi oluşur 🙈