Vajinal derinliğin fazla olmasını kadınların pek fazla isteyeceğini düşünmüyorum. Çünkü penis başının servikse dayanması kadına ekstra bir zevk verir. Vajinal derinliğin fazla olması demek kadının bu zevkten mahrum kalması demektir. Sizce vajinal derinliğin fazla olması kadın için neyi değiştirir?
Vajinal derinliğin fazla olması kadın için neyi değiştirir?
Selam Şu an aşağıda yazan bütün görüşleri okudum özellikle gerçekten mantığını çalışmış olan arkadaşlarımıza tebrik ediyorum güzel görüşler var ben daha oz bir şekilde düşünmeye çalışacağım bence geniş olursa zevk alamaz çünkü penis yapması gereken yeri tam olarak baskı yapamayabilir böylece kadın zevk almaz erkek boşa çalışmış olur o kadar emek filan hep boşa gider bir çuval inciri berbat etmeye gerek yok bence ama şöyle de bir şey var pek bir şey değiştireceğini zannetmiyorum bir taraftan. #perso
Vajinal derinliğin avantaj ve dezavantajları olabilmektedir.
Bir uyum içerisinde bölgelere ve ırklara göre bu değişkenlik göstermektedir.
Bu partnere bağlı bir durumdur. Bahsettiğiniz gibi basitçe dip olarak adlandıracağımız kısıma ulaşan penis ucu, kadına daha fazla zevk vermektedir.
Aynı zamanda boyut, derinlik uyumsuzluğunda; erkeğin büyük cinsel organı ile kadının derin olmayan vajinası birleşme sonucunda kadına şiddetli ağrı erkeğe yeterince zevk alamama sorunu ortaya çıkarabilir.
Yine de bu tür sorunlar için seks shoplar ve satılan cinsel ürünler bizlere yardımcı olabilmek için beklemededir.
Vajinal derinliği az olan kişi ile birleşme olunca kadın çok fazla acı çekebiliyor bir de erkek o kadar zevk almıyor. Hani gir çık gir çık yapınca genişleyecek bir şey olsa diyeceğim ama o da mümkün değil. Burada işte tensel uyumsuzluklar oluyor. Aynı şekilde derin olan kişi de küçük penisli birisine denk gelirse o uca erişemediği için yeterince zevk alamazlar veremezler.
Nerede derinlik orada sıkıntı çıkar. Tabi erkeğin penis boyu da mühim. Kadının vajinasının kendisinin zevk alışına uygun derinlikte olması kadın için oldukça iyi görünüyor.
Vajinal derinliği bilemem ama kanal uzunluğu max 10 ile 15 cm arasındadır. Burada kadınlar yok 20 30 cm aşağısı penis kesmez diyorlar ama uzunluk sadece görsellik olarak zevk verir.
vajina hem uzuyor hem genişliyor boyu şu kadar demem ama eşimin uzun penisi servikse değiyor tatlı bir dokunuşta hoşuma gidiyor orası hassas bir yer zorlamamak lazım kadını. değmesede zevk sadece orada değil vajinası uzun birisi zevk alamıyor diyemeyiz bu mantıksız olur.
bu işler seçmece yapılmıyor. arzu ile yapılıyor. arzu duyan insan penis ya da vajina özellikleri testi yapmıyor. boş işler ile uğraşıp hayatınızı heba etmeyin. bizim de vaktimizi almayın
İkiniz de boş konuşuyorsunuz Türkiye'nin penis ortalama ölçüsü diye bir istatistik veri yok. Tıbbi olarak dünya genelinde ortamala penis boyu 13 cm olarak kabul edilir. Penis boyu veya vajina derinliğinden kürtlüğü öne çıkarma çabasındaki arkadaş sen de sadece zavallılığını belgeliyorsun