Yani mesela 80lerde, şu an günümüzde bilinen pozisyonları biliyorlar mıydı? Yani yoksa sadece misyoner miydi? Böyle isimlerini bilmeseler de pozisyonları biliyorlar mıydı, örneğin cowgirl, doggy, kucak, prone bone, kaşık falan yani biliyorlar mıydı? İsimlerini değil, pozisyonları. Yoksa dediğim gibi tek misyoner mi,?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılevliliğe bakış açısına göre değişir, yaşadığı yer, eğiitimi durumu, cinsel arzuları falan yani, imkanlar , zaten çoğu evliler o zaman kayınvalidesinde yaşıyor, şartlar, falan, ama çoğu misyonerdir, cinsel içeriklivideolar yayıldıkça gelişti seks hayatları insanların
010 Yorumla
Soran+1 yılYok tabii öyle ama, mesela gelişmiş eğitimli eskide yaşamış severek evlenmiş çiftler bence biliyordur az çok
- +1 yıl
Biliyor olabiliyorlardır belki. Bilemeyiz ki insanların yatak odalarından ki özel hayatı. Kimi sınırca yaşıyordur kimi de bilgi ve eğitimin yanında ahlak gereği yaşayamıyor olabilir.
Soran+1 yılTabii ki evet, haklısınız
- +1 yıl
Burada konumuz haklı haksız olmak değil ki 🙈 sorunuz ve yorumlrım. Sizde küçük değilsiniz özel hayatınız varsa çoğu şeyi biliyor yaşıyorsunuzdır
Soran+1 yılYok katılıyorum anlamında demiştim :)
- +1 yıl
O zaman bende size katılıyorum 😊
- +1 yıl
Siz evlimisiniz?
Soran+1 yılHayır değilim
- +1 yıl
Evli olsaydınız sorunuzu kocanıza sorabilirdiniz de 😊
- +1 yıl
Nasılsınız?
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ülkede 70 lerde bugün gittiğimiz sinemalarda p*rno filmler oynatılırdı. Afişlerde, bilboardlarda boy bot p*rno film afişleri olurdu.
Sence bilmemeleri mümkün mü?
Doggy değilde domalma diye biliyordur. Cowgirl değil de kucakta diye biliyordur.010 Yorumla
Soran+1 yılYani biliyorlardı diyorsunuz, kucak falan hepsini biliyorlardır o zaman veya kadın yüz üstü yatıp erkeğin arkadan birleştiği
Cevap sahibi+1 yılAdını prone bone olarak bilmezler. Yüz üstü yatırıp hafif g. tünü kaldır domal diyorlardır bence.
Soran+1 yılYa tabi isim olarak değil de pozisyon anlamında diyorum ben
Cevap sahibi+1 yılBiliyorlardır mutlaka.
Soran+1 yılYoksa tek misyonerler olacak iş değil ya
Cevap sahibi+1 yılHerhalde olacak iş değil. Misyoner ne? Zenginlik lazım. Tekdüze seks olur mu öyle?
Soran+1 yılİşte ondan merak ettim ben de.
Cevap sahibi+1 yılBoşver eskileri sen şimdiye bak 😉
Soran+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yıl😊
Biliyorlardır elbette. Sonuçta binlerce yıldır insanlar birlikte oluyor son 30 yılda keşfedilmiş olamaz bazı şeyler.
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla küçümsemek için demiyorum, belki kırsal kesim bilmezdi ama gerçi günümüzde bile kırsaldaki çoğu kişi bilmeyebilir ama herhalde böyle 80ler döneminde biliyorlardır az çok galiba. Hani kucak, prone bone vs..
89'luyum bunları ben bile bilmiyorum onlar nerden bilsin :D
019 Yorumla
Soran+1 yılYa isim olarak değil, şekil olarak 😁
- +1 yıl
Belki de daha iyisini biliyorlardı bilemeyiz :)
Soran+1 yılOlabilir valla 😁
- +1 yıl
O zamanlar internet yaygın olmadığı için hayal gücü genişmiştir biz bile ergenlikte bulvar ve şok gazetesinden öğrendik birçok şeyi :D
- +1 yıl
Bazen meme ucuna yıldız koyup sansürlüyorlardı sadece areola görünüyordu gıcık oluyodum :)
Soran+1 yılHahahahahah 😁 biliyorlardır galiba kucak falan veya kadının üstte olduğu pozisyonları
- +1 yıl
Çok tutucu olanlar muhtemelen ışığı açmadan yapıyordur ama diğerleri biliyor olabilir, istersen yazabilirsin bana
Soran+1 yılTutucu derken
- +1 yıl
Işte nasıl desem daha muhafazakar olanlar
- +1 yıl
Ben bugün 32 oldum bugüne kadar hiç yapmadım çok istiyorum yapmak ama utanıyorum
Soran+1 yılHee anladım. Yaparsınız eşinizle merak etmeyin 😁
- +1 yıl
Şu an yalnızım bakalım kismet, sanal da yaptım ama reel de aynı olmaz bi kadının beni çıplak görmesi utandırır, bide ben vücuduma dokunulmasından çok huylanırım ani bi hareket yaparsa o durumdan kurtulmak için istemsizce itebilirim ya da vurabilirim nasıl olacak bilmiyorum :D
- +1 yıl
Bide aşırı gıdıklanırım :)
Soran+1 yılBen de çok gıdıklanırım valla bakalım nasıl olacak 😁
- +1 yıl
O zaman iyi anlaşırız, Evlenek mi :D
Soran+1 yıl😁🤣 Olamaaaaz vermezler beni 😁
- +1 yıl
Niye vermesinlermiş bak gibi de verirler, vermezlerse kaçarız :D
Soran+1 yılValla verirler aslında da kariyer yapacağım ben 🤣
- +1 yıl
Sorun değil ben beklerim ki :D
+1 yıl70’lerin erotik filmlerini bir izle, görürsün gerçekleri
014 Yorumla
Soran+1 yılVar mı öyle filmler 🤣
- +1 yıl
Hem de çok güzeller
Soran+1 yılYabancı mı Türk mü?
- +1 yıl
Yabancı. Bizimkilerin yaptığı erotik film mi izlenir anasını satayım
Soran+1 yılHAHAHAHAHAH 😁 İsim var mı bari 🤭
- +1 yıl
Sensational Janine, favorim.
Sansasyonel Janine diye aratırsan Türkçe altyazılı bulabilirsin. Bulamazsan da söyle, buraya bırakırım link.
Soran+1 yılTeşekkküür ederim, yani diyorsunuz ki eskiler de biliyordu baya. Cowgirl, kucak, doggy, prone bone..
- +1 yıl
Milattan öncesinde bile biliyorlardır. Roma’da mesela ne seksler dönmüş.
Soran+1 yılBilmiyordum, gerçekten mi?
- +1 yıl
Gerçekten
Soran+1 yılYani biliyorlardır bu cowgirl, kucak, prone bone Oz aman
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılİyi bari misyonerle olacak iş değil
- +1 yıl
Hahahahahaha
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok eskiden belki sınırlıdır ama 80lerde vs ben olsaydım sınırlı kalmazdım illaki pozisyondan pozisyona alırdım yatakta
08 Yorumla
Soran+1 yıl80lerde bence az çok biliyorlardır
Cevap sahibi+1 yılZevki bilen adam istemsizce bike pozisyon üretir kendine
Yanlış mıyım? 😃
Soran+1 yılHaklısınız bence
Cevap sahibi+1 yılİşi bilmeyen şimdi bile bişey yapamıyor 😃
Soran+1 yılAynen öyle valla, uyurken bile rahat pozisyonu bulmaya çalışıyoruz, illaki sekste de denerler bence
Cevap sahibi+1 yılİşi bilen erkek sevdiği uyurken bile pozisyon bulmaya çalışırken. O an Ordan bile olayı ateşlendirecek hamleyi yapıp. İlk adımı atar. 😃
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yıl😃😃
Gizli Üye(18-24)+1 yılİsimleri yokta ama mutlaka farklı farklı deniyorlardır
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen aynen bence de
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllahım bir insan neden böyle bir soru sorar? Neden bunu düşünür?
017 Yorumla
Soran+1 yılSenin bu soruyu düşündüğün gibi ben de düşünebiliyorum elbet :)
Cevap sahibi+1 yılkeşke daha faydalı şeyler düşünsen :) gereksiz bir bilgi bu ya.
Soran+1 yılOlsun, yine de aklıma geldi 😁 siz ne düşünüyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBiz onların mirasıyız. Eskilerin boş vaktide oluyordu. Bence onlar bizden fazlasını biliyordu.
Soran+1 yılDoğru 😁 ama ne bileyim günümüz kadar İnternet falan hatta İnternet hiç yoktu ya, mesela 80lerde falan cowgirli kucağı biliyorlar mıydı veya kaşık vs..
Cevap sahibi+1 yılişte o cowgirlerin, doggylerin temelini atalarımız attı. Her nesil biraz daha geliştirdiı.:)
Soran+1 yılİsmen bilmezler ama herhalde şekil olarak biliyorlardır
Cevap sahibi+1 yılee tabi her şey nasıl icat edildikten sonra isim alıyorsa, bu pozisyonlarda öyle.
Soran+1 yıl😁😜 Aynen öyle, valla tek misyonerle olacak iş değil yoksa ya..
Cevap sahibi+1 yılBugün dünyadan haberderiz iletişim araçları sayesinde. O zamanlar daha din gelmemiş toplulukları düşün kim kime dum duma. Baya tecrübeleri vardır.
Soran+1 yılVardır galiba dediğim gibi çünkü misyoner olursa tek çok sıkıcı olur ya
Cevap sahibi+1 yılaynen, aynen. Becermeyi bilmedikten, tatmin edemedikten sonra pozisyonun bir önemi yok.
Soran+1 yılÖyle ama yine de, misyoner tek başına çok sıkıcı sürekli olursa
Cevap sahibi+1 yılEvet fazla pozisyonda fuzuli. Armayan çağlayanın kanalına programına konuk olan bir poırno yıldızı bile evli olduğu kadınla 2-3 pozisyonda cinsel ilişkiye giriyormuş.
Soran+1 yılTabii ki, fazlası da sıkıcı ama yine de tek misyoner çok sıkıcı. Düşünsenize sürekli misyoner
Cevap sahibi+1 yıltamam.
Soran+1 yıl:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakikaten güzel soru, oral yapıyorlar miydi mesela de mi şimdiki teyzeler nineler dedeler😁
037 Yorumla
Soran+1 yılYapanı vardır ya, belki Türkler nadir olsa da eski zamanda bence böyle yabancılar yapıyor gibi geliyor zamanında
Cevap sahibi+1 yılYabancılara ne bakıyorsun, 60ndda 70nde hala video çekenleri bilmem ne yapanları var. Onları biliyorum
Soran+1 yılYabancılar mı Türkler mi
Cevap sahibi+1 yılYabancıları gördüm. Ve devam ediyorlar. Heryerleri sarkmış koca koca nineler
Soran+1 yıl😁😁😁 Hey yarabbim
Cevap sahibi+1 yılDüşünce yapını çok beğendim:) aynı kafadayız gibi sanki😁 başka merak ettiklerin neler? Diğer sorduğun gizli soruları da öğrenebilir miyim?:) üzerine seviyeli sohbetler yapmak isterim
Soran+1 yılYa açıkçası çok soru sormadım ama arada böyle garip sorular geliyor aklıma 😁 işte merak ettiğim, buydu açıkçası. Böyle ne bileyim sadece misyonerle de olmaz ki, ne bileyim kucak, cowgirl, kaşık biliyorlardır herhalde
Cevap sahibi+1 yılEminim daha merak ettiğin çok şey vardır da kurcalamak lazım:) cidden seviyeli sohbet etmek ister misin? Merak ettiklerimizi sormak için? Valla çok isterim:)
Soran+1 yılÖzelden mi?
Cevap sahibi+1 yılYani mahsuru olmazsa öyle yapalım ki emin ol pişman etmem sizi, rahatsızlık vermem. Buradan çok uzun olur. Vaktin olursa baya bi derin düşüncelere dalmak isterim:)
Soran+1 yılKusura bakmayın ama teşekkür edip çekilmek isterim.. :(
Cevap sahibi+1 yılLütfen çekilme ben gizliden çıkarım. Bak cidden güzel bir sohbet gerçekleştireceğiz kimseye anlatmadığını buradan konuşacağız dertleşeceğiz cidden
Cevap sahibi+1 yılEn olmadı buradan konusalimm hadi, en merak ettiklerinden bir şey anlat başlayalım:)
Soran+1 yılValla gerçekten aklıma hiç gelmiyor ki şu an 😁
Cevap sahibi+1 yılBende buradan diyemiyorum:) ya valla sorun öyle güzeldi ki birlikte bir çok şey paylaşacağımızı dusunuyom ondan ısrar ediyorum. Çok konuşacak şeyimiz var:) bir şeyler de:)
Soran+1 yılHahahaha ne diyeyim bilemedim valla 😁 yazın siz sorun yok
Cevap sahibi+1 yılMesela cinsellogi ilk kaç yaşında ne ile farkettin?:)
Soran+1 yılYa açıkçası küçükken saftım öyle cazgır bir şey değildim ama tam anlamıyla lisede öğrendim. Yani ders kısmı dışında
Cevap sahibi+1 yılLise:) nasıldı mesela neyle başladı, erkek arkadaşların gereksiz geyikleriyle mi? 😁
Cevap sahibi+1 yılYa yazmıyor musun yoksa meşgul musun anlayamıyorum. Konuşmayacak misin :/
Cevap sahibi+1 yılArkadasım
Neden yazmadın? Ya hiç
Mi biriyle konuşmadın buradan biri kötü diye herkes mi kötüdür? Neden böyle
Yapıyorsun :(
Cevap sahibi+1 yılDemeyecek
Misin bir şey?
Cevap sahibi+1 yılArkadasım
Neden istemedin ya, kötü bir niyetim yoktu ki benim :( hala aynı mu düşünüyorsun konuşmamak hakkinda? Bak çok eğlenceli olacak ya
Soran+1 yılYok gerçekten çok sağ olun, özür dilerim ama maalesef
Cevap sahibi+1 yılHanfendi bakın alalade bir soru olsa cidden uğraşmayacağım sizi de bunaltmayacağım. Ancak sorunun kalitesi o kadar guzel ki ısrar etmekten kendimi alamadım. Valla kötü bir niyetim yok. Dinlemek istiyorum cidden kafamız uyuşuyor. Benden zarar gelmez kimseye. Ne olur en azindan bir denesen olmaz mi?
Soran+1 yılYa bakın reddetmek istemiyorum fakat neden bu kadar ısrar ediyorsunuz? :) bir şeyden kaynaklı sormuyorum, merak ettim sadece.
Cevap sahibi+1 yılNeden olduğunu izah ediyorum ya hanımefendi:) gerçekten insanın soru seviyesi kalitesini belli eder:) ve ben bu kaliteli insanla kafalarımızın uyuştuğunu dusunuyorum. İnan pişman olmayacaksın. Kirma beni de biraz konusalim. Zaten bir şey olsa gereğini yaparsın. Seni hayal kırıklığına uğratmayacağım:)
Cevap sahibi+1 yılYine mi yok cevap? Lütfen soru silinmeden bir yere kaybolmadan görmek istiyorum seni
Cevap sahibi+1 yılArkadasim ne inat ettin yahu?:)
Soran+1 yılHesabı kapatacağım, görüşürüz
Cevap sahibi+1 yılNasıl görüşeceğiz dalga mi geçiyorsun 😁
Rica ediyorum kirma beni, böyle kaliteli bir soru daha gelmez. Gizliden cikayim mi?
Cevap sahibi+1 yılYa bunca zaman oldu, hala inat mi edeceksin? Kötü biri olsam bu kadar ısrar eder miydim? Sadece ama sadece senin gibi biriyle fıkır alışverişinde bulunma niyetindeyim
Cevap sahibi+1 yılGittin mi burada misin?
Cevap sahibi+1 yılDemeyecek misin bir sey hala ısrarla?
Cevap sahibi+1 yılBuralardaysan gör artık daha ne kadar inatci çıktınız efenim?
Cevap sahibi+1 yılKız bak hala buradaysan ve yazmıyorsan harbi ayıp ediyorsun artik😀
Cevap sahibi+1 yılBurada misin
+1 yılEskilerin cinsel fantezilerini bilseniz ağzınız açık kalır sen ben düşünemeyiz öyle şeyleri
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi, yani bilirler miydi diyorsunuz böyle cowgirl kucak prone bone..
Benim düşüncem misyonerdir bilmiyorşardır bence
02 Yorumla
Soran+1 yılYa kişiden kişiye değişir tabii, eğitim durumuna VS de. Köyde falan zor ama gelişmiş yerde, eğitimli kişiler bence az çok biliyordur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi quantum fizik bilmedikleri icin o tur calismalar yapmayip sadece cay icerlerdi aksamlari
08 Yorumla
Soran+1 yıl🤣😁 Ama ne bileyim, sizce cowgirl kucak kaşık falan biliyorlar mıydı
Cevap sahibi+1 yılTatlim konu seks olunca millet uzay fizigini bile cozer 😉
Soran+1 yılDoğrudur 😁 yoksa misyonerle olacak iş değil ya
Cevap sahibi+1 yılYani. Sen esinle tek misyoner yapiyodun galiba. Digeelerini sonradan fark etmis gibisin 😁😁😁😁
Soran+1 yılEvli bile değilim ne alakası var 🧐🤣
Cevap sahibi+1 yılHeeeamm sen konuya uzaksin ondan.. ok ok.
Soran+1 yıl😁
Cevap sahibi+1 yılYasin kacti senin liseli filan misin
+1 yılstandart şekillerde yapıyorlardr bence
09 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Soran+1 yılMisyoner falan mı?
- +1 yıl
yani düz düşün tamam mı mesela itiş kakış yapıyoruz bende bir his kalınlaşıyor içine girmeye çalışıyorum mesela üst alt vardır ayakta vardır
Soran+1 yılYani işte doggy, cowgirl, kucak bilirlerdi
- +1 yıl
mesela kucağı nasıl geliştirebildiler merak ettim istersen konuşalım özelden :D
Soran+1 yılKucağı geliştirdi derken nasıl
- +1 yıl
yaz özelden bak daha neler neler var :D
Soran+1 yılYok sağ olun
- +1 yıl
iyi tamam
+1 yılSanmam
02 Yorumla
Soran+1 yılYa tabi yerden yere değişir ama eğitimli gelişmiş yerde yaşayan kişiler, severek evlenmiş falan kişiler bence az çok biliyordur yani 80lerde falan.
- +1 yıl
Bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılPozisyon bilmezlerdi
04 Yorumla
Soran+1 yılTek misyoner?
- +1 yıl
Yo bence domalmada vardı
Soran+1 yılYani böyle kucak cowgirl bilmezler miydi
- +1 yıl
Bilirlerdi bilirlerdi şaka yapıyorum
Kamasutra var
00 Yorumla
+1 yılPek zannetmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAma biliyorlardır bence az ço ya
- +1 yıl
E tabi bilmeden nasıl seks yapicaklar nasıl mutlu olucaklar
Biliniyodur
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eski zamanlardaki insanlar seks pozisyonlarını biliyorlar mıydı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler