Selamlar. Arkadaşların çoğu sanırım kendilerinde yola çıkıyorlar sadece. Ama biraz araştırılırsa sonuç Akrep ve Boğalar. Akrepler vücutta üreme organlarını tasvir etmektedir. Genelde tutku ve yoğun cinsellik güçleri vardır. Bunun yanında Boğa burçları gelir hemen. Onlar da cinsellik konusunda akreple eşdeğere yakındırlar. Azgın boğa kavramı ordan geliyor bak ;) Zaten iki burçta da tutku kavramı hayatlarında yoğun olarak yaşanır. Cinsellik ve tutku...
Akrep, bak net. Ben akrebim, eski kız arkadaşım da akrepti abi o kızla yaptığım sexleri unutamıyorum sürekli düşlüyorum. Bir daha da onun kadar şehvetli seviştiğim birisi çıkmadı karşıma. Akrep akrep aşırı şehvetlidir ama en ufak sorunda ikisi de ortalığı birbirine katar ve ikisi de geri adım atmaz, inatlaşırlar. Havadan söylemiyorum tecrübemi aktarıyorum.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İstisnalar kaideyi bozmaz. Sen düşkünsün diye bütün kovalar düşkün olmuyor. Bu şekilde düşünerek burçlara göre cinselliğe düşkünlük ölçülemez. Bu insanın yaşam tarzı, beslenmesi ve doyumu ile alakalıdır.
Ben yayım , zaten ateşim arzuların akrepmiş bir arkadaş bakmıştı :) kadınlarda akrep, aslan, boğa , terazi, koç, oğlak, kova , yengeç hepsinide tanırsan ayrı ayrı güçlü cinsellik yanları vardır. Boğa ve terazi için kitap yazarım.
Cinsellik vazgeçilmezimizdir. Çoğunluk için böyledir. Ancak ön planda tutmadığım, hayati önem arz etmeyen, zamanını beklediğim bir olgu. Koç burcuyum ve gözüm bu konuda fıldır fıldır dönebilir..
Ben boğayım acayip düşkünüm kendimi bildim bileli mast. yaparım 1 -1.5 yaşlarında kadınların bacaklarını okşarmışım. 3-10 yai arası ablamla sevişirdik aramızda 1 buçuk yaş var günü gününe oda akrep burcu.
ikizler hatununun tek iyi oldugu durumdur kimse ellerine bu konuda su dokemez :) ama sadece cinsellik icin ikizler hatununa katlanilinabilir mi? iste bu cok zor?
Boğa falan diyorlar ama bir boğa olarak burçlara inanmasam da cinsel açıdan güçlü ve iyi olduğum için ona düşkün olmak zorunda değilim. İkisi karıştırılıyor.
Cinselliğe düşkünüm fakat evlilik öncesi cinselliğe karşıyım Bu benim için geçerli, tercih meselesi Yoksa cinsel hayatı aktif olan insanlara kötü gözle bakmıyorum
Koç ve Akrep.. Koç seks gücü yüksek Akrep çok istekli olur..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Akrep burcu genelde pislik abaza, burda @Akrepburcuerkeğii bunun taciz etmedigi pembe üye kalmamistir, artik yalvariyor, birde profile cakam bir obeenn Fotosu koymus, haberide yok..
Akrep bence kendimden biliyorum, ve herkes öyle diyor burcumdada yaziyor yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aslan. Eski sevgilim aslandı ve yarım günde (12 saatte, gece eve döndüm çünkü) 10 kere (yazıyla on) boşaldığına şahit oldum. Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi yeniden sevişmiştik.