Bakire ölmek en büyük korkum haline geldi deli gibi cinsellik yaşamak istiyorum o kadar arzuluyorum ki kendimi bildim bileli düz duvara tırmanıyorum aklımda beynimde fanteziler dönüp duruyor sigara içsem diyorum ki keşke dumanını sevgilimin ağzına üflesem içine çekse ayaklarıma oje sürsem parmak aralarımda bir erkeğin nefesini hissetmek istiyorum her gece gürül gürül akmak istiyorum sürekli aklım kulak arkalarında elim sürekli bacaklarımda parmaklarımı ısırıyorum özellikle adet günü öncesinde o kadar yoğunlaşıyor ki ağlamaya başlıyorum ne zaman yaşayacağım diye ama bu demek değil ki sadece sevişmek öyle biz tutkuyla sevmek istiyorum sevdiğim insana kendimi herşeyinle sunmak istiyorum bedenim cayır cayır yanıyorken neden Allah bana bunu nasip etmiyor bırakın kimseyle sevişmeyi bir ilişkim flörtüm bile olmadı neyim yanlış benim sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de kendini insanlara soğuk, erişilmez gösteriyorsundur, ya da insanlar öyle sanıp sana yaklaşmak istemiyordur. Türkiye'de bir kadının sevgili bulamaması gibi bir kaygısının olması mümkün değil. Yaşın doğruysa ve hiç seks yapmamışsan cinsel isteğinin zirvede olması çok normal. Bakire evlenmek gibi bir niyetin, takıntın yoksa, kafana uyacak, beğendiğin biriyle yapabilir ve bu isteğini tatmin edebilirsin. Bu yaşına kadar yapmamış olmaktan pişman olacaksın biriyle ilk kez yatağa girdiğinde, çünkü çok güzel bir şey, ve mastürbasyon gerçeğinin yerini tutmaz. Senin kadar istekli bir kadınla sevgili olmayı istemeyecek erkek yoktur.
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelde kankaya bağlanıyor her erkekle
- +1 yıl
Seni sadece kanka olarak görmelerinin bir nedeni vardır, başka türlü bir ilişki istiyorsan daha girişken olup buna göre işaret verebilirsin, güveniyorsan
En İyi Cevaplar
Belki bir nedenden ötürü kendini erkeklere kapattın. Sadece cinsel olarak değil sevgi olarak da açlık çekiyor olabilirsin. Seni sevecek bir erkek karşına çıkmadığı içinde kendini kapatmış olabilirsin. Belki bu durumun farkında olmayabilirsin.
Ama sana uygun bir erkek karşında çıktığında bu durum değişecektir. O zaman istediğini istediğin gibi yaşayabilirsin. Uygun erkeği nereden bulurum dersen, o karşına çıktığında anlayacaksın.
Senin aradığın erkek sadece seni cinsel olarak istemeyecek. Seni sevecek ruhunu okşayacak bir erkek istiyorsun. Böyle bir erkekle istediğin cinselliği sonuna kadar yaşayacağına inanıyorum.
Arada duygusal bir bağ olmadan yapılan cinsellikten bir şey anlamazsın. Hatta büyük bir hayal kırıklığına bile uğrayabilirsin. Cinsellik duygusal bir bağ kurduğun kişiyle daha zevkli olur.12 Yorumla
Soran+1 yılHarika bir yorumdu bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ben ya gören herkes iyisin diyor ancak yürüyen yok gerçi ben de kimseye yürümüyorum 25 yaşıma geldim hala cinsel kaçamaklar dışında sapım.
Millet iş yerinden okuldan bir yerlerden mutlaka buluyor birilerini benim herşeyin hep ters oldu. İnsana acayip bir yaşamamışlık hissi veriyor00 Yorumla
+1 yılumarım saçının telinden ayaklarına kadar yalayacak seni defalarca uçuracak , kadından hem anatomik hem ruhen anlayan bencil olmayan biri denk gelir sana.
tipe değil akla bilgiye temizliğe tecrübeye odaklan. ona göre bul birini.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
151Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bakımlı olursan her türlü olur ama..
12 Yorumla
Soran+1 yılGuzel giyinirim makyajsiz gezmem saclarim her zaman bakimlidir zayifim uzun boyluyum fizigim normal kendimi gayt begeniyorum ama sanssizim sanssiz
Bir takım baht oyunları diyelim. Tüm yorumlara cevabını okudum, 25 yaşındasın, memurun, sosyal bir insansın, güzel olduğunu iddia ediyorsun. Bu şekilde hayatına kimse girmiyor, ya sen kendin kapattın o kapıyı farkında değilsin, ya da kapı yerinde değil. Ama tutkulu bir ilişki bekliyorsan eğer bu arayışın yarın da olabilir, bir kaç sene sonrada. O yüzden o zamana kadar kendini idare edecek çözümler bulman gerekiyor.
10 YorumlaYav boyle dusunen kızlar varmıymıs 🙄 hayallerımın kadını nerdesın 😂 ben senı arıyorum sen kımı arıyorsun 🙄😀
Demekki erkeklere yaklasımından dolayı sorun var ya da cevrende erkek yok. Arkadas cevrenı gırdıgın ortamları degıstır
Gıyım tarzını dgıstır fızıgını ön plana cıkar
Ufak tefek frıkıkler ver dekolte giy
Karsı cınse davranıslarını tekrar gozden geçir
Mutlaka bırısı cıkacaktır erkekler cinsellıge hayır demezler00 Yorumla
+1 yılDışarıdan soğuk duruyosun belkide bu ateşi dışarıya hissettirmelisin
51 Yorumla- +1 yıl
hisettirirse eyvah eyvahh
Gizli Üye(36-45)+1 yılYavaş biraz, bu nasıl sözler, hemde sabah sabah açmış soruyu 😅
912 Yorumla
Soran+1 yılSabah sabah kudurmuş halde uyandım
Cevap sahibi+1 yıl@İbr444 işte alacak birini arıyor, sen de Talip ol
Cevap sahibi+1 yıl@İbr444 niye bakmasin, o kadar mı kötüsün. Profile foto koy görsun herkes sana yazar
Cevap sahibi+1 yıl@İbr444 görmek lazım ama yaş uymaz bana
- +1 yıl
yaş sorun oluyor burada haklısın :D
Çünkü erkekler. korkuyor bakire kadınlardan ya başına bela olursa diye ayrıca ilk cinsellik tam anlamı ile zevk almazsın acır kanar o yüzdendir tecrübeli biri ile yaşayabilirsin sabırla istersen ekle yazisalim
10 Yorumla... ama bu demek değilki den sonra söylediklerin senin sorunun cevabı.
Senin fantezilerini doya doya yaşayabilmen için hiçbir erkek hayatını adamak zorunda değil.
Bunun üzerinde düşün.05 Yorumla
Soran+1 yılHayatını adamasını beklemiyorum orda demek istediğim şey sevdiğim insanla sevişmek istiyorum herhangi biriyle değil anla önce
Soran+1 yılYahu sen demek istediğimi anlamıyorum gelip burda bana saçma sapan teklifler yapılmasın gel tanışalım sevişelim denmesin öyle anlaşılmayım diye yazdığım bir cümle o deli gibi sevdiğim insanla deli gibi sevişmek istiyorum diyorum bunun nesi yanlış karşına çıkan kızlarla kıyaslama
- +1 yıl
Kimseyle kıyaslamıyorum. Senin geçtiğin yollardan herkes geçiyor. Ben de geçtim. Deli gibi sevişmek istemek ve sevilmek istemek. Bunlar birbirinden farklı şeyler. Bir birinden ayırmalısın. Ha! İkisi beraber denk gelirse ne ala! Ama sana garanti ediyorum bir 10 daha böyle beklesen denk gelmeyecek. O işler öyle olmuyor. Yol almak istiyor musun? Sözlerimi tekrar tekrar dikkatlice oku.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aynı böyleyim napicaz bilmiyorum çok aşırı istekliyim kimse de yok :(
84 Yorumla- +1 yıl
Yalan
- +1 yıl
Yukarıda yazdım, memleketini söyle bulursun ama seks yapicam diye kendine yazık etme, tecrübeli birini bul
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşünce tarzın yanlış. Tamam seks önemli birşey herkes ister ama önce bir mantıklı düşün. Gerçekten isteyecek misin o kişiyle? O kişiyi önce bi sevecek misin? Güvenecek misin? Bir ölç tart ya bu nedir :D
11 Yorumla
Soran+1 yılEee tamam ben ne yazmisim once tutkuyla sevmem lazim bak yaziyo orda
Siz akılsızlar Benim Gibi Düzgün insanları bulamıyor sunuz . Nerde ise yaramaz biri var gidip onları buluyor sunuz
16 Yorumla- +1 yıl
Furkan Süresi 74. Ayet
Ve onlar, "Rabbimiz! Eşlerimizden ve soyumuzdan bize göz aydınlığı bağışla. Ve bizi takva sahiplerine önder yap!" derler.
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina ve zurriyyatina kurrete a'yunin vec'alna lil muttekine imama
Soran+1 yılArkadasim git bunlari dini bir sayfaya yaz burasi yeri mi sence?
Soran+1 yılEvet benim sorumun altında bana soracaksın dindar insanlardan hiç hazzetmem ve burası benim sorum yaylan
+1 yılHahahahaha çok iyi kendini bu kadar samimi ifade etmen , umarım karşına dilediğin gibi bir erkek çıkar🌸 bende şu anlık beklemedeyim 😅
61 Yorumla- +1 yıl
Bu soruyu soranın erkek olduğuna bahse girerim.
Gizli Üye(18-24)+1 yılyurtdışındayım kaç tane erkek arkadaşım oldu.. gerçekten türkiyede erkek arkadaş bulmak zormu? çok görüyorum bu soruları.17 yaşında cinsellik yaşadım sevgilimle yaşadım sonrada
22 Yorumla
Soran+1 yılZor degil ben sanssiz bir insanim
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun canım ablam. hiç üzülme yakın çevrene bakın. yaşlı teyzelere söyle onlar en layıkını bulurlar sana rahat edersin.
+1 yılYaş aralığına bakıldığında istekli olman çok normal, ama bu sana hata yaptırabilir, heehangi biriyle yasanacak birşey degildir seks, hele hele ilk deneyim
00 Yorumla
+1 yıl27 yaşındasın ve hiç flortun yok.Özür dilerim ya güzel değilsinizdir ya da karşı cinsten korkuyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılGayet guzelim tek sorun herkesle kanka oluyorum sevgili olamiyorum
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun ne iş yapıyorsun biraz konuşalım mı
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. herşeyi anlarım ama neden flörtün olmaz? cirkin birimisin ne bilim cokmu kaprislisin cokmu seçiyorsun?
06 Yorumla
Soran+1 yılBenden çirkinlerin hep var ama ben hep kısmetsizim
Soran+1 yılKlasik giyinirim hep makyajlıyım asla bakımsız değilim hatta sürekli iltifat alırım ama kimse benimle ilişki düşünmüyor Başakşehirdeyim
Soran+1 yılAllah’ın benimle bi derdi var başka hiçbir şey değil
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBen aseksüelim ve bakire öleceğim kanka rahat ol sen de
317 Yorumla- +1 yıl
Bu arada sen hiç normal biri değilsin acilen tedafi ol
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@xgerard resmen beni aşağılıyorsunuz bunun farkında mısınız. Lezbiyen kızlar sadece erkeklerden haz almıyorlar ama ben hiçbirinden almıyorum. Daha önce birinin beni bu kadar aşağıladiğıni görmedim çevremdeki insanlar bunu hoşgörüyle karşılıyorlar sizin bana yaptığınız mualeme bak bu durum hastalık değildir, neden gidip tedafi olayım bu bir kimlik seçimidir siz de benim seçimime saygı duymak zorundasınız. Umarım bir gün başınıza gelince beni anlamak temennisiyle. Ve aşırı şekilde benim kalbimi kırdınız umarım bir an önce insanların kişisel tercihlerine saygızlik yapmayarak kalp kırmazsiniz daha fazla size yazıp kendimi üzemem.
ayni ben. şu anda bile 24 saat hiç durmadan sevişmek istiyorum. keşke karşıma çıksan. şu anda koynumda olsan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah nasip etmiyor sevişmeyi ne demek ya 😂 hislerin normal anlayabiliyorum. Cinsellikten ziyade duygusallıktan haz duyuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkrep kokusu aldım 😄 Kendine yengeç bul o seni doyurur hem biraz duygusalızdır seversek tam severiz aşkıda romantizmide dibine kadar yaşarsın cinselliğide.
02 Yorumla
Soran+1 yılYayım ben
Cevap sahibi+1 yılOlsun sen yine de yengeç bul iyi anlaşırsınız yine 😄 Her ihtiyacını karşılar
Enteresan bir tanım ve yüksek bir arzu, oğlak kadınısın sanırım ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılYay
+1 yılErkek olduğunu düşünmesem güzel bir şey yazardım da neyse.
06 Yorumla
Soran+1 yılSadece erkekler mi arzu hissedebiliyor belli ki benim gibisiyle karşılaşmamışsın istediğini düşünebilirsin benim isyanım bana yetiyor
- +1 yıl
Çok istekli kız ile karşılaştım hala da birlikteyim ama sana inanasım gelmedi. Hatta onun isteğinden ben sıkıldım o derece yani.
Soran+1 yılÜfff ister İnan ister inanma seninle mi uğraşıcam
- +1 yıl
İnanmıyorum zaten uğraşma bye
Soran+1 yılAferin komik insan sarrafı seni
- +1 yıl
Madem öyle ispatla
+1 yılBu kadar erkek var ve hepsi istekliyken neden yok diye haykiriyorsun flash tv sunar.😂
02 Yorumla
Soran+1 yılKısmetsizim kısmetsiiiizzz
- +1 yıl
Yaz bakim bana
Ben bu siteye üye olmadan kadınların dünyada azgın arzulu olduklarına inanmazdım bu site sayesinde birazda olsa sevindim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. sen duygusal yönden başlanacağın aşık olacağın bir erkekle bunları yaşamak istiyorsun ve muhtemelen kimseyi de beğenmiyorsun sanırım biraz ego ya da kibir var o sebepten çevrendeki insanları fark edememişsin ondan olmamıştır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılYa çirkinsin ya da trollsün. Aksi takdirde şu an aradığını bulmuş olman gerekirdi. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece kısmetsizim Allah benimle eğlenmeyi seviyo belli ki
- +1 yıl
Bulduğun zaman sakın kaptırma. Sabahtan akşama kadar pompiş yaparsınız.
+1 yılBaşkalarını beklemek yerine ilk adımı sen at o zaman
10 Yorumla
+1 yıl30 yaşındayım benimde ilişkim olmadı ama senin gibi ağlamıyorum istediğim gibi yaşıyorum çünkü o şekilde yaşamak istiyorsan yaşa neyi bekliyorsun kendine niye zulüm ediyorsun
00 Yorumla
+1 yılOoo ben bu fantazi olaylarına 11-12 yaşında başladım ama tip yok bakirlik benim kadarim 😑
00 YorumlaMuhtemeln kimsryi beğenmiyorsun ya da gerçekten istemiyorsun
00 YorumlaCesaret güven olabilirmi bukadar itekli birinde eksik olan bunlardır bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sende bir yanlış olduğunu düşünmüyorum açıkçası sen biraz seçici biri gibi geldin bana
00 YorumlaSabret olur bende bi ara bağırıp küfretmiştim yeter bu kadınsızlık diye ama beklemek gerek ha deyince olmuyo
00 YorumlaO sigara dumanı çekmek güzel oluyor güzel şeyler düşünüyorsun 😃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence sigara, sigara çok itici yapabiliyor kadınları. Kötü bir koku bence...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar güzel akıcı anlattın ki. Keşke biraz daha hata uzun uzun anlatsaydın. Şiir gibi okudum. Bana da bir nebze tercüman oldun. Uzun zamandır yalnız yaşıyorum ve sanırım yalnız ölücem. Eminim
00 Yorumla8 saatte 80 erkek görüşü.. başka hiçbir konuda göremezsin bu kadar istek
00 Yorumla
+1 yılNe demek çıkmıyor karşına kimse sen neredeydin daha önceden ben buradayım her zaman için ya o
00 Yorumla
+1 yılOkurken yoldan çıktım shshs neden senin gibi birisi beni bulmaz anlamıyorum kii
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne kadar güzel. Karşınıza çıkacak kısmetli çok şanslı. Kendisini şimdiden kıskandım...
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir varlık içinde yokluktur arkadaş, umarım istediğin gibi biri bir an evvel çıkar karşına
00 Yorumlae biz boşuna mı buradayız :) ben de o kadar arzuluyorum ama daha kısmet olmadı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Bu yazdıklarınla bulamaman imkansız gibi, hiç ilgi gösteren olmuyor mu?
16 Yorumla
Soran+1 yılSıfır
Soran+1 yılMast yapıyorum napıyım
Soran+1 yılOlgun dominant
Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Hep öyşe diyorsunuz ama gerçekte yatakta taş gibi duruyorsunuz 😂
00 YorumlaBu mevsim iyi sazan yapar diyorlar dogru mu bunun cevabini verirsen soruna cevap bulabilirsin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş ;)
yettim gayri.. yaz bakalım 👍👍20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Senn evde diil heyecamli ortamda sevismen lazim.
Doga arac vb
Guzl bisy istekli olman00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa 27 yaşındasın ve güzelsin nasıl bulamıyorsun Allah aşkına abartma ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılYahu ne abartıcam yok işte anasını satıyım yalana ne borcum var YOK YOOOOOOOKKKK
Cevap sahibi+1 yılBeni tanımak ister misin ne yaşamak İstersen fazlasıyla yaşatırım sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen özelden konuşabiliriz😊 konuşarak da rahatlayabilirsin.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBelki kendine olan güvenini yitirmişsin belki de çok çekingen birisin bilemiyorum ama ağza duman üflemek, parmaklarını koklatmak ve kendini her şeyiyle birine sunma fikirleri çok etkiledi beni, ben de şu an uçuşa geçtim 🙈 yazabilir miyim sana özelden, nooluurr🙏🏻
Soran+1 yılAhhh ahh daha neler neler var göğüslerimin arasına içecekler dökerim erkeğimin başparmağını sonra bütün parmaklarını ağzımda emerim avuçlarını öperiimm kulağına acıtmayan küçük ısırıklar kondururum ama yok yok ziyan oluyorum
Cevap sahibi+1 yılSen gerçekten kadın mısın?😅 Kızma ama bana daha çok erkek gibi geldin. Yazdıkların fazla etkileyici çünkü, yani daha çok erkek fantazisi gibi
Soran+1 yılNe erkeği yahuu fantezinin kızı erkeği mi olur
Cevap sahibi+1 yılPeki yazabilir miyim sana özelden? 😊 Tüm fantazilerini dinlemek isterim
Cevap sahibi+1 yılFantezilerin mi bitti kayboldun birden ;(
Cevap sahibi+1 yılYoksun buradan yaz bari yav
Cevap sahibi+1 yılGeride kaldı zaten konu, kimse bize müdahale etmez buradan konuşuruz konuşacağımız şeyi. Teşhir fantazin varsa daha da güzel olur buradan biz konuşurken acaba biri bizi okuyor mu diye🙈
Sen ya çok seçicisin veya belli etmiyorsun ama konuşman lazım birileriyle bekleyipde birinin geleceğini sanma sakın senin de adım atman lazım yoksa toprak olur gidersin hayatını yaşamakdan beni bul 🤭🤭🤭
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. senin olayın cinsellik değil aslında senin durumun insan ilişkilerinde başarısızsın. bak bi flörtün dahi yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSokaktan geçen birine yaptır bari evlen ya da Allahım ya
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçma salak yorum yapma senin düşündüğünü ben düşünemiyor muyum
- +1 yıl
😄😄 eee ver o halde
+1 yılBenim kadar istekli arzulu değilsindir 😀
Ben de o durumdayım. Keşke bu tür yalnızlar birbirini bulsa 😊😉00 Yorumlasanalda cinsellik diyip realde ıy diyenlerdensiniz o yüzden
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden iy diyim ne mantik? Peki sanalda cinsellik demek bana ne kazandirir soylesene bi?
- +1 yıl
Hiç bulaşma saçma bir kere onlara attığın çıplak fotoğraflarını sana bir koz olarak kullanıp seni tehdit ederler çünkü çevremde çok duydum pişman olan bir sürü kız var dertsiz başına iş açma çok pişman olursun günaha girmeye de değmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke denk gelip aşık olsak seninle, okurken etkilendim 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu anlattıkların mest etti resmen beni ya sen gerçek misin <3
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorma yaa bende aynı durumdayım biri çıksa parçalarım onu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde karşıma çıkmıyor şimdilik ama elden birşeyde gelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde yaşıyorsun aynı durum benim içinde geçerli ilk bulduğum kişiyle deli gibi sevismek istiyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAğzıma buz alıp vücudunda gezdirmek istiyorum ve sonrası sınırsız
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılMemleketini söyle burdan çıkar, dikkat et yanlız seksten soğutmasınlar
00 Yorumla
+1 yılNe yaşamışsın, yaşım uygun olsa seni tanımak isterdim
00 Yorumla- Devamını Gör (109)
Devamını Gör(154)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?