Merhaba ajdjjs ben cinselliğimin çok farkında olan biriyim ve yani normal düz seksten keyif alamıyorum o kadar sıkıcı ve anlamsız geliyor ki sevgilimi çok seviyorum ama cinsel hayatımızda hiç mutlu olamıyorum çünkü hiç haraketli değil bundan önceki sevgilimle fantezilerimi çok rahat çok güzel yaşayabiliyordum ve açıkçası içinde var mı diye şimdiki sevgilime de açtım bu konuları açık açık utanmadan az çok nasıl ilişkiden hoşlandığımı anlattım ama adamın içinde yok yani :( Kıyamıyor mu anlamıyorum ama istemiyor da sanki içinde yok benim istediğim şeyler benim bunu düzeltmem lazım mutlu olamıyorum çünkü canım çok istiyor düşündüklerimle kalıyorum yaşayamıyorum. Siz daha önce böyle bir durumda kaldınız mı ve bunu nasıl düzelttiniz? Adam o kadar ciddiyetsiz ki sevişirken aşırı soğuyorum hiç yapasım gelmiyor :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen fazntezilerin olmadığı için böylesin ben de normal bir seksi bile beceremediği için böyleyim gram isteğim vardı o da evlenince zamanla bitti soğudum hiç yapasım gelmiyor mecbur kalınca da bitse de inse tepemden artık diyorum
22 Yorumla
Soran+1 yıloff inan anlıyorum seni evlilikten önce cinsellik yaşadın mı bilmiyorum ama ben bunun öncesinde çok güzel çok mutluydum bu konuda şimdi yani karşındaki nasıl dokunacağını bile bilmeyince ne yapacağını şaşırıyorsun o kadar üzücü ki
Cevap sahibi+1 yılUzatma o zaman niye kendine bu eziyeti yapıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
+1 yılSelam eklermisin ben hallederim
Sen gibi bir kaç kişinin işini halletttim ispatlı00 Yorumla
+1 yılAynen öyle çok iyi anlıyorum. Konuşsakta para etmiyor. ya da öyle yaparız böyle yaparız denen şeyler hep fıss. Değişen birşey yok
03 Yorumla
Soran+1 yılhep fıs.. lafta kalıyor insanın içinden gelmiyor sonra bütğn hevesim kaçıyor
- +1 yıl
Aynen birde fantazileri ben söylemiyorum kendisi söylüyor. Yapma çünkü yapmıyacaksın diyorum. Hala söylüyor o beni daha da delirtiyor. Anlattıklarıda acayip güzel🙂 tam bir duygu kaosu
- +1 yıl
Aynen senin fantazini anlatıyor işte
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYazık sana böyle de tadı olmaz ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpekı acık acık dedıgın hıc oldumu ıl tepkısı ne oluyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılgülmüştü tamam dedi ama tık yok valla ciddiye almıyor ve yani anlarsın bir erkeğin içinde olduğu zaman ama adamın içinden gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılpekı normal olunca nasıl ısı bıtınce donup yatanlardanmı?
Soran+1 yılyoo beni çok seviyor çok ilgili tatlı ama yetmiyor tatmin olmuyorum kırmak istemiyorum hiç söyleyerek bunları
Cevap sahibi+1 yılanladım konu uzun bırkac kelımeyle konusmak yanlıs olur senyazbana ordankonusalımolurmu
Konuşman gerek bunları
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum daha önce biraz konuşmaya çalıştım ama zaten belli ediyorum yani ne istediğimi baya tekrar açık açık konuşmak biraz zor geliyor böyle şeyleri ve ne onu kırmak istiyorum ne de istemediği bir şeye zorlamak
+1 yılSen istediğini yap o zaman açmana gerek kalmaz.
00 YorumlaSaçma fantazisiz olmaz sevmiyorum ben öyle zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKıyamıyor mu dediğine göre tokat seviyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Sert mi seviyorsun grup vs değil dimi
02 Yorumla
Soran+1 yılbisexim zaten üçüncü kız istediğimi söyledim ona tamam dedi ama tık yok kaldı ki ikimizken de keyif alamıyorum çünkü sert seviyorum yani ama o kadar düz yapıyor ki söylememe rağmen.. üzmek kırmak istemiyorum tekrar söyleyip yetemediğini düşünücek :(
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılEpey sert istiyorsun demek
02 Yorumla
Soran+1 yılYani belli de ediyorum ama istemiyor sanırım ne onu zorlamak istiyorum ne de tekrar tekrar söyleyerek gururunu kırmak yetemediğini düşündürmek
- +1 yıl
Sert yapsa çabuk bosalacağıni sanıyordur, aslı da her akşam seks yaparsa boşalması da uzayabilir ve senin istediğin gibi sert de yapabilir
Gizli Üye(25-29)1 ayAcsan bile işe yaramıyor ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilin geri kafalıdır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok sürmez ilişkiniz bunu değiştirmen mumkun degil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Senin fantazilerin ne ki
00 YorumlaAçma.
00 Yorumla
+1 yılYol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılNasıl fanteziler?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Nasıl mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe istiyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFantezılerın nelee
00 Yorumla