+1 yılSelam
Yani ben bunu şu an sana nasıl anlatsam bilemiyorum ki bu senin içinden gelmeli.
Hani alışmadık yerde don durmaz diye bir söz vardır ya İşte o aslında gerçek yani sonradan böyle şeyler kazanılmıyor bu senin içinden gelecek seninle ilgili senin istek durumun ile ilgili ya da bilgin ile sadece işte ben onu tahrik etmek istiyorum ama ne yapmalıyım diye sormakla olabilecek bir şey değil bu.
Ayrıca hadi diyelim ki taktik verdik biz karşıdaki senin tahrik etmek istediğin kişinin nelerden nasıl şeylerden hoşlandığını bilmiyoruz ki.
#perso00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikle kendini çok önemli hissettirme ona. Öv, gerçekten öv. Erkekler övülmeye bayılır. Ama durduk yere övme gerçekçi olsun söylediklerin. Övdükten sonra da azıcık da olsa kafanın karışık olduğunu belirt. Oyna işte onunla. Mesela zekasını övebilirsin ya da tipini sana kalmış. Sonra da bazen kafam da çok soru işaretleri oluyor ama de. Sorar sana ne mesela diye. Asla net cevap verme. Düşünüyorum işte sonuca ulaşırsam söylerim sana de. Ve o moddan çabuk çık. Böyle böyle bu salak seni düşünmeye başlayacak ne yapmaya çalıştığını anlamayacak senin ona olan ilgini övülmeyi falan hem özleyecek hem de hâlâ net olmamanı kafasına takacak. Derken aklında daha çok yer etmeye başlayacaksın. Sana en önemli tavsiyem bitmesinden çekinme gerçekten bırak, bitecekse en başında bitsin. Öyle her ciddi düşünüyorum diyene de güvenme. Bunu bilerek devam et. Gelelim cinselliğe... En temiz yolu komşular çok ses yapıyordan girmektir. Sesinin tonunu iyi ayarla. Sırf cinsellik konuşurken değil onunla genelde şuh, işveli, cilveli bir tonda konuş. Kahkaha atmayı unutma. Bu salak erkekler kahkaha sesine de bayılıyor. Cinsellliği de komşulardan girerek başla diyorum ya. Sonra yatak çarşaflarını değiştiriyorum şu an gibi şeyler söyle olur da sana açıkça sorarsa imzalarından ya ne kadar fenasın onu mu dedim diye konuş. Yeni duş aldım mis gibi sabun kokuyorum bu kokuyu da çok aradım gibi şeyler de söyle. Aslında sen sabundan bahsediyorsun ama o erkekte direkt koku canlanıyor. Sabun olsun bu ferahtır parfüm deme sakın. Konuşurken araya sıkıştır işte arada de ki seni düşününce heyecanlanıyorum neden derse bilmiyorum ki etkiliyosun işte diye gül sakın daha açık konuşma. Yatarken rüyanda beni gör de neden derse öyle derler ya falan de. Hep ima... Bu çıldırtıyor zaten onları
11 Yorumla
Soran+1 yılYa harikasin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılGörüntülü konuşurken Seksi olmalısın bazan ufaktan firikikler verebilirsin göğüs dekoltesi falan sanal seks yapabilir cinsellik konusabilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Varsa evet dicen yoksa yok dicen
Soran+1 yılYa ama daha sevgili degiliz beni cepte gorsun istemiyorum ne demeliyim
+1 yılBir şekilde cinsel konulara girmeniz lazım.. ima olur espri olur farketmez çocuğun aklına sok ta
110 Yorumla
Soran+1 yılÖrnek ver
- +1 yıl
Ben diyet yapan bi kıza öpüşmenin saatte kaç kalori yaktıracağından öpücük tutkulu olursa bunun daha da arttıgından bahsedip konuyu ağızla südyen açmaya kadar götürüp olayı sextinge bağlamıştım hiç alakası olmayan bir konudan bile girilebilir. Sen çocuğa ima etsen bile yeter herhalde o devam ettirir muhabbeti
Soran+1 yılNasil baslayacagimi bilmiyorum ki daha once konusmadik ama tutkulu biri
- +1 yıl
Çok basit işte örnekten ders çıkar.. öpüşmek te amma kalori yaktırıyomuş desen bile çocuğa sinyali çakmış olursun o da öküz değilse devamını getirir muhabbet bittiğinde birbirinizi arzular hale gelirsiniz
Soran+1 yılO kadar açik konusamam ki
- +1 yıl
O zaman unut.. hem arzulasın diyosun hem ben utanırım diyosun ne bekliyorsun ki? çocuk sana böyle bir muhabbetin yolunu yapsa bile utancından konuyu değiştirirsin sen. Çok açık konuşamam diyorsan üstü kapalı bir şeyler bul ama muhabbet illa ki açılacak onu söyleyim
Soran+1 yılUtanmiyorum gozundeki degerim dussun istemiyorum opusmekten bahs edemem ki ustu kapali olmali o devam ettirir ama nasil
- +1 yıl
Devamını nasıl getirir orası ona kalmış ben nereden bileyim. Sen böyle aşırı istekli davranmadıkça çocuğun gözünde değer kaybetmezsin ama muhabbeti de devam ettirmeyi öğren değerimi düşürmeyecem diye konuyu baltalama
- +1 yıl
bu arada buradan yazamam özele gelciler senle sexting peşinde
Soran+1 yılHahaha yok ben onların niyetini biliyorum zaten
+1 yılLaf arasında kesip ben yine çok sıcakladım bir dujjj alacağım beni beklermisin diye sor.
Aklını alırsın...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel içerikli mesajlar anında seni arzulamasini sağlar. Örneğin bir mesajında göğüslerim, belim ve kalçalarım arasındaki oranı tutturmaya çalışıyorum gibi bişey söyleyebilirsin. Bunu biraz daha açabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılCinsel konulara girerek görüntülü konusurken seksi kıyafetler gecelik giyebilirsin vs vs cok yolu var senin gibi biri neden denk gelmiyor 😁
00 Yorumla
+1 yılGörüntülü yaparken açık giyin birde konuşurken inle biraz yani direk inlemek değil de derin derin nefes al kadınlığını kullan yani fotoğraf at
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSimdi yaninda olsaydim şöyle şöyle olurdu falan diye gir konuya direkt. O zaten sen anlattıkça gozlerinin önünde seni canlandırır.
37 Yorumla- +1 yıl
Daha once cok yapilmis belli😀
Cevap sahibi+1 yıl@Haddibakalım cok demeyelim de 2 3 kere diyelim
- +1 yıl
Cok degilmis evet en iyisini vaadediorum Şu an sana😀
Cevap sahibi+1 yıl@Haddibakalım Hahaha sevgilim bacağımda yatarken mi? Dhdhhdhdhd
- +1 yıl
ona caktirmamya calisarak yaparsan daha heycanli olur 😀😀😀 atraksiyonu kess vuuv😀😀
Cevap sahibi+1 yıl@Haddibakalım sanali sende reeli onda yapayım o zaman hdhshshsh
- +1 yıl
😀😀😀 hahahah kopek haahh😀😀 uaz hadi yaz cok eglenecuuk
dekolteli giyin bilerek dekolte ver konuşma esnasında
00 Yorumla
+1 yılSimdi yanimda olsan söyle söyle yapardik falan dersen odunu vermiş olursun alttan.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılFirikik ver dustan ciktim falan de baliklama dalar bi kac yontemi daha var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFiziğin hakkında ipucu ver. Tabii görmediği taraflar hakkında. Merakta kalsın ki daha çok istesin
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil mesela
Cevap sahibi+1 yılBacaklarım kalın geliyor bana de
Gece yatarken sütyen içindeki demirler battı ve uyandım de
Bu aralar havalar çok aşırı sıcak. Çıplak yatmak istediğini söyle
+1 yılTahrik edici konuşmalar yaparak dekolteli foto göndererek vs
00 Yorumla
+1 yılO bir yere kadar sonra bayar.
01 Yorumla
Soran+1 yılHep yapmam ki bir kere yaparim ama nasil
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSıcak havaları bahane ederek başla
029 Yorumla
Soran+1 yılYa sonra
- +1 yıl
Çok sıcak uykumdan uyandım şunu çıkardım incecik şey var uyuyamıyorum falan filan derken az da istek kat olaya devamını getirir daha fazlası özel hizmete girer kafayı çalıştır 😂
Soran+1 yıl😂vay sevdim bunu istedigim tarzda bir cevap
Soran+1 yılAma istek kat derken ne demeye calistin
- +1 yıl
Seninde birseyler istediğini hissettir ya da ufak tüyolar vererek yaz soğuk bir duş iyi gelir üşeniyorum gibi gibi 😂
Arkadaş sabahın 5 inde birilerinin seks hayatına yön veriyorum hale bak 😂
Soran+1 yıl😄nolmuş be çok mutlu oldum nasıl acacagimi buldum harikasin tesekkurler
Soran+1 yılYa ama benimle ciddi dusunuyor gozunde degerim dusmez mi
- +1 yıl
Yas kaç hayır yanında olsa fırsatı olsa oda sevişmek isteyecek değeriniz bununla düşmez sevişmek sıradanlastirmaz ilişkide ki tavır hal hareketler ilişkiyi torpuler bitirir
Soran+1 yılYas 20 onun 21 etrafinda cok kiz var
- +1 yıl
Olmasa sence sana bu kadar yakın olur muydum de 😂
Soran+1 yılAma beni cepte gorsun istemiyorum biraz ukala bir tavirla soyledi ne demeliyim. Senin fikirlerine guveniyorum😄
- +1 yıl
Fazla güvenme kendine gönlüm olsada kaçmayı severim de
Soran+1 yılValla harikasin😄
Soran+1 yılAma gonlum var demis oluyorum ben onu sevmiyorum ki sadece hoşlanti
- +1 yıl
Yapıştır gitsin kendini fazla önemli sanmaya başlamış o
Soran+1 yılBencede oyle zaten bi sogudum
- +1 yıl
Çok uğraşırsın sen onunla şimdiden böyleyse benden söylemesi
Soran+1 yılNiye böyle demiş olabilir ki yanlis da anlamak istemiyorum onu ama
- +1 yıl
O kadsr detaylı bilemem valla ne için dediğini ama gönlün var gibi derken neyde gönlüm var diye sor anlarsın herhalde bu ilişkiyi senin yaşadığına emin miyiz
Soran+1 yılCiddi mi söyledin dedim evet dedi anladim dedim uzatmadim. Benimle her seferinde evlilik konuşuyor ben acmiyorum konuyu. Etrafinda da cok kiz var.
- +1 yıl
Valla karışık bir ilişkin var benim kafa durdu
Soran+1 yılKarisik evet nedense cok sogudum
- +1 yıl
Pek isteğin yok herhalde
Soran+1 yılAslında var ondan hoşlaniyorum ama sevmiyorum. Sanki beni kendine aşik etmis de bunu boburlenerek belirtti gibi oldu
- +1 yıl
Az bisey tipi varsa birazda sen yaklastiysan muhtemelen bir yerleri kalkmıştır
Soran+1 yılEvet benim için değerli bunu ona biraz göstrmek istedim sadece ben de herkese yüz veren biri degilim ama beni cepte gordu galiba aksini dusunmesi icin nasil davranmaliyim
- +1 yıl
Valla onu bilmemem işte onu senin bulman lazım
Soran+1 yılTesekkur ederim her sey icin
Soran+1 yılYa son kez bakar misin cok ihtiyacim var akil vermene
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaten alttan arzular başka yerden değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Arada kafasını karıştıracak kelimeler kullan.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bunuda sen bileceksin knk
01 Yorumla
Soran+1 yılBilsem niye sorayim
+1 yılNude at yeter j
01 Yorumla
Soran+1 yılAtmam ya sadece konusarak diyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonu benlik 😁
34 Yorumla
Soran+1 yılE yardimci ol
Soran+1 yılTamam olur
Cevap sahibi+1 yılKullanici3039
Cevap sahibi+1 yılYazz sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılHava sıcak ev sıcak dıye basla
16 Yorumla
Soran+1 yılSonra
Cevap sahibi+1 yılBuradan anlatamm ama yasak var
Soran+1 yılAnlat ya bit sey olmaz
Cevap sahibi+1 yılMaalesef olmaz
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılİyi sabahlar sana
Sev bni öp bni de yeter bnce
02 Yorumla- +1 yıl
Direk önden versin olsun bitsin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞuh bir sesle konuş
01 Yorumla- +1 yıl
Gönlüm olmasa ne diye konuşuyorum demediğ mi 🙄🙄
Dekolte ile
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİmalı konuş
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Soran+1 yılO zaman soruyu neden sordum? Buradan versen ne olur ki
Cevap sahibi+1 yılUygın olmazki zaten kısıtklar kelimeleri KS
Soran+1 yılBen üstü kapali ima etmek istiyorum acik bir sekilde degil
dekolteylr