Selam Tabii ki inanılmaz etkiler ama olumsuz değil olumlu yönde yani aynen soruda belirttiğin gibi eşyada sevgili var hayatında seviyorsun ve şöyle bir şey var seven arzular yani istiyorsun bazı şeyler yaşamayı ama mesafeler ya da başka bir şeyler engel oluyor arzuluyorsun arzuladıkça daha çok arzuluyorsun hırs yapıyorsun içine atıyorsun biriktiriyorsun ve sonunda yanyana geliyorsun. Patlama sonrasındaki o sessizlik gibi değil mi yaşayacağın cinsellik çok daha fazla duygusal içerikli olur duygu olursa çok daha fazla haz alırsın fazla haz alırsan daha çabuk ve daha şiddetli orgazm olursun. #perso
Uzun süre yapılamayan sekste özlem ve arzu duygusu daha yoğun olduğu için daha hırçın daha hoyrat davranilabiliyor. Çünkü kişi kendini teslim ederken o özlem sehvet ve arzuyla kendini kaybediyor
Ben daha güzel bulduğumu söyleyemem. Kadına alıştıkça daha çok hissediyorum. Dolayısıyla araya mesafe girince vücutlarımız yabacılaşıyor. Tekrar alışana kadar o zevki alamıyorum.
Burada insanlar başlığın yönlendirmesine kolay kanıyorlar. Bazen de linç yememek için çoğunluğun dediğine uyuyorlar. Bense dürüstçe ne düşnüyorsam, içimden ne geliyorsa onu yazıyorum.
Özlem çektikten sonra yapılan seksin tarifi zor bir şey.. Arzu, libido, tutku, özlem ımmm çok tutkulu bir seks olur.. Özlemek seks yapma tarzını etkiler Daha kışkırtıcı daha tutkulu daha arzulu bir seks olur.. hele arada çekimde varsa ❤️
Daha sert seks olur, arzulu ve istekli. Tam şehvetli ve kudurtmalı, kudurmalı. Özlem girdimi işin içerisinde ilk görüşme her zaman daha hareketli ve daha yoğun istekle olur. Tam ismini tamamlayamam ama en azından hisleri yazabilirim.
özlem giderme.. başka nasıl tanımlanıyorki. eğerki "ne diyo bu yaaaa" derseniz , eşi sevgilisi ya da bir ilişkisi olmamış bir birey olduğum için tecrübesizliğime cahilliğime verin :)
Herşey bir tık daha üst seviyeye çıkar. Sert isen iyice harda bağlar sanki hırs alirmiscasina duyguya kapılır ayrı kalınan gunlerin acısını çıkarırsın.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Uzun bir aradan sonra eş ya da sevgiliyle yapılan seksi nasıl tanımlarsınız? Özlemek; seks yapma tarzını etkiler mi?