+1 yılSelam
Hayır yatakta acıma olmuş yeri geldiğinde acı vermelisin acı dan Kıvranışını izlemelisin çünkü yatakta saf acı olmaz acı genellikle evrilir hazza tutkuya Şeht ama aynı senin de söyledin gibi Civetmamak lazım işte yatakta acımasızlık olur diye tutupta döve döve bazı şeyleri yapmama gerek bedene de saygı duyulmalı tabii ki.
Yatakta acıma duygusu olmaz diye beni Becerirken heryerimi morartırsa kavga çıkartırım.
#perso70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDuruma göre değişir.. Bazen acımasız olmak gerekir.. Keyifli günler..
32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim..
- +1 yıl
Rica ederim yavrum..
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vardır tabi ki. Sert seks, popoya şaplak var diye daha ileri boyuta sürüklemeye gerek yok. Her kadında böyle bir seksten hoşlanacak diye bir durum yok. Tamam ben yavaş, ığıl ığıl seks seven birisi değilim ama karşımda ki kişide ileri boyutu istemiyorsa zorlayamam. Yatakta ki kadınım eğer zevkten ziyade acı çekiyorsa tabi ki acıma duygum olur ve o zaman bırakırım.
10 Yorumla
Kimseye istemedigi birşeyi yapamazsin ancak karşılıklı istekle sınırları iyi belirlemek lazım
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yılYoktur elbette…
Acımak demek kontrollü olmak demektir bu da hazzı zevki azaltır. Seks sonrası ne kadar romantik olursanız olursunuz ama yatakta olmaz!! Biz acıma ve umursama duygularını kapı dışında bırakıyoruz20 YorumlaAcıma duygusu burda güçlü olan kişinin güçsüz olan kişiye beslediği duygu olarak düşünüldüğünde bile buna izin vermezdim. Aradığım duygu olmazdı çünkü ben acımam.👒
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks hayvani bir eylem olduğundan ve kadınların %85 gibi çoğunluğu sert davranılmasını sevdiğinden benim için yatakta romantizmin yeri yoktur.
Gifdeki gibi asla acımam 😈
10 Yorumla
+1 yılHenüz yaşamadım ama sert isterdim çok aşırıya kaçılmamalı tabi abartmadan
70 Yorumla
+1 yıl
+1 yılSizin cahilliginiz yetti haa sen olaya köpek gibi dalarsan karşındaki seni kedi gibi parcalar boş kafaligi birakin imkan var gir youtube da islam da eşlerin cinsel birlikteliği sonucu islamda ne oluyor ona bir bak
20 Yorumla
+1 yıl40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılacıma denmez bence ama nazik olunmalı öyle tecavüz gibi paldır küldür hos degil onun canı yanarken bundan zevk alan biri olmamalı
70 Yorumla
+1 yılYatakta acıma olmaz yatakta tokatlaya tokatlaya küfrederek yumuşak ama sert yapacaksın Bak sen O kadın bir daha seni bırakıyor mu İster gel bana çak diye
20 Yorumla
+1 yılAbi sizin bu seks den beklentiniz ne ya kimisi uzay da uçarak sevişmek ister biri gölün ortasında biri ormanda acı sır zevktir ya yapın kurtulun bırakın bu hikaye kısmını alt tarafı bir seks işte
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılVar tabi kadının cani yanarken sırf kendini tatmin etmek olmaz
40 Yorumla
+1 yılfazla ileri gidilmediği sürece güzel, ileri gidilmesi durumunda devreye safeword girmeli.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Bu duyguyu en iyi biçimde yaşamak için sakin ve yavaşça yaşamalı. Böylelikle olayı daha efektif bir şekilde gerçekleştirmiş olur.
10 YorumlaHayır asla o bı elime geçsin üstünde zıpladığımda sertçe kıvrandırıcam altımda
20 YorumlaKadınlar gücünü hissetmek ister. Sertliğin amacı budur. Ağız burun kırmak değil :)
20 Yorumla
+1 yılAcıma duygusu değilde anlayış empati bence daha önemli
20 Yorumla
+1 yılAbi sözü bile var partneri dostun gibi sevip düşmanın gibi... o yüzden no mercy kanka devam et
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok fazlaya kaçmadan partnerimin canını yakmayı ya da canımı yakmasına izin veririm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılElbette ki ciddi anlamda olmalı fantazi olarakta ayrı tabiki bu ortak kararla baştan alinir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılPartnerin isteğine göre değişir ama çok nazik bir insan olduğum soylenemez
10 Yorumla Önce 7 cm pipinizi bi 3 dk dan fazla dik tutun sonra gelin konuşalım 😂
10 YorumlaYavaştan başlayıp tatlı sert şeklinde devam etmeli.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılYoktur bence çatır çatır. Sanki hayatta son kez sevişiyormuş gibi😈
10 Yorumla
+1 yılHayvan değiliz
Sertlik iyidir ama aşırısı hayvan lık10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet bazen hoşuma gidiyor
30 Yorumla
+1 yılYok semsert döverek çaktı
96 Yorumla- +1 yıl
😃😃😂
- +1 yıl
Dövülmezki katır
- +1 yıl
Agladim😃😃evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok canım ne acıması, vuracam kırbacı, gödüne ne bulduysam sokacam yatakta acıma olmaz 🤣🤣🤣
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumları okudum da bizim insanımız ne kadar cahil yaa ne kadar bencil?
Anal ilişki nedeniyle kaç kişide anal fissür yani anal delik ve bağırsak girişi yırtılması oluyor haberiniz var mı? O yırtık enfeksiyon kapıyor ve ameliyatla dikiliyor.
Cevap sahibi+1 yıl@fairtail anal ilişki zaten haram ve sağlığa uygun değil. Orası o iş için yaratılmadığı için bu durumda çok zarar görüyor
+1 yılAradaki ilişkiye bağlı
80 YorumlaVardır tabikide karşı tarafda partnerin var ya düşman gibi davranılmaz
00 Yorumla
+1 yılTatlı başlayıp sert ilerleyen bir erkeğe hiç bir kadın dur demez 😚
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bana acıdı galiba
89 Yorumla- +1 yıl
Kimmiş o
Cevap sahibi+1 yılAnkaralı nin biri
- +1 yıl
Şaşırdım bak şimdi
Cevap sahibi+1 yılNiye la
- +1 yıl
Ankara lı olmasına şaşırdım galiba sende Ankaralısın
Cevap sahibi+1 yılHayır değilim
- +1 yıl
O ankaralı sana niye acıdı peki
Cevap sahibi+1 yılÖzel konuşulmaz her yerde
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamadığım için bilmiyorum
40 Yorumla Yani elektirikli sandalye dahil deglse
40 YorumlaE vardır tabi
120 Yorumla
+1 yılEvet bi sinıri olmali
Ama kadinin beni saplaklamasi hosuma gider mesrla 🙂00 Yorumla
+1 yılİğrenç fantezilere çıkar bu, sevmedim.
10 Yorumla
+1 yılYoktur acı yok rockyy 😂
10 YorumlaOf aşkım beni skermsin?
10 Yorumla
+1 yılBizim kadınlar naziktir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAğladığında oturup bende ağlarım 😒
10 Yorumla
+1 yılBen acimam asla o anki zevkle 😉👍
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAcı zevk veriri her zaman
10 Yorumla
+1 yılTatlı sertin bir tık üstü olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikopatların yapacağı iş bu
40 YorumlaTabiki yok. Bam bam bam
10 YorumlaKişiye bağlı her insan kabul etmez.
10 Yorumla
+1 yılolmalı tabi
41 Yorumla- +1 yıl
Acıma olmalı derken yani acıma olmamalı acımalı karşı cinse ben onu demek istedim😂
+1 yıl3. Evreden sonra yoktur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne acıyacan vur gönder
00 YorumlaYoktur şiddeti sadece yatakta savunurum
00 YorumlaDozunda
110 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam çatır çatır döşerim
12 Yorumla- +1 yıl
Kral sakin ol ya hahaha
Cevap sahibi+1 yılBaskın olacaksın abi adamlar döşüyor kadınlar da memnun oluyor
+1 yılCıvıtmadan.
20 Yorumla
+1 yılTabiki yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılanalda mecbur :(
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAcıma duygusu yoktur
10 Yorumla
+1 yılYok be niye acıyalım
10 Yorumla
+1 yılHayır yoktur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yatakta kimsenin gözyaşına bakmam
00 Yorumla
+1 yılgerektiği kadar
10 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat