Ben ikisinden de keyif alıyorum tabiki çok can acıtacak şekilde degil ama küçük isiriklar sekse haz katıyor bence. Sahsen öpüşürken dudaklarımın isirilmasi ya da gogus uçlarımın isirilmasi ; benim de onun çenesini, penisini küçük küçük isirmam falan zevkli bence
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba;
Seks sonrasında kalıcı bir iz bırakmamak koşuluyla yapılan her fantezi, zevki doruklara çıkaran bir malzemedir.
Bunu ısırmak ya da türlü detaylarla yorumlayabiliriz.
Önemli olan bir kaç günlük de olsa kalıcı hasar bırakılmamasına dikkat etmek olmalı.
Düşünsenize ,
Boyundaki ısırığı saklamak için sıcak havada takılan bir fular, kalçadaki tokat izleri nedeniyle giyilemeyen bir bikini vs..
Unutulmamalı ki kişinin statüsü her ne olursa olsun, erkeklerin anlık zevki için kadının özel hayatını dolaylı da olsa ifşa eden bu detaylar, baş ağrısı olabilecek nedenlere yol açmamalı ve maalesef ki toplumumuzda bir türlü düzeltilemeyen kadına bakış açısına da malzeme vermeyecek durumda olmalıdır.
Sevgiler60 Yorumla
En İyi Cevaplar
O ısırıkları şehvetli öpücüklerin arasında yedirmek lazım. Tek başına ısırık çok bir şeye benzemez.
Ben aralara yedirirken kadının da benzer karşılıklar vermesi çok hoşuma gider.22 Yorumla
Soran+1 yılE tabiki canım sadece ısırık değil. Isirigin yanında öpme, yalama, oksama ya da baska seyler de lazim. Sirf ısırık olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük ısırıklar haz verebilir ama daha büyük acıtan ısırıkları sevmem. Acı çekmek için sevişmiyoruz sonuç olarak o yüzden minik ısırıklar yeterli olacaktır.
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki öyle zaten, isirip da koparalim demiyoruz 😂😂
+1 yılSelam
Evet beni istediği yerden ısırabilir İznim var izin veriyorum ben de onu benim istediğim bir yerden ısırırım mesela örneğin penisi.😋
Hani erkekler normalde oral yaparken ısırılmasından diş DEYMESİnden hoşlanmıyorlar mış.
Ben onu araştırdım normalde penisi ısıra bilir misiniz hatta tam boşalmasından birkaç saniye önce penisi ufaklı ısırıklar atarsanız adam çıldırırabilirmiş.
Dişin asıl değmemesi gereken yer testislermiş kesinlikle o tenisine bazı ufak diş izleri bırakmak isterdim açıkçası.
#perso32 Yorumla- +1 yıl
Abooo kız sen nasıl bir mazo sadoist çıktın
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
50Cevap
Ben dudaklarda gogus uclarında kalcada ufak ısırıklar yapmayı sevıyorum ozellıkle kalcada guzel oluyor
28 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle, düşününce bile zevk veriyor
Soran+1 yılSjjsjsjjsjsjs
Soran+1 yılSeviyorum ben ısırmayi da isirilmayi da. Öyle özel bir bölge yok o an icimden geldiği gibi ama genelde öpüşürken dudaklardan başlarım. Ordan çeneye geçerim. Yalaya yalaya çenesinden aşağı inerken arada göbek deliginin olduğu kısımları ısırıp penise doğru yol alıyorum. Penisine oral yapıp isirirken onun yüzüne bakip o halini görmek hoşuma gidiyor
Soran+1 yılHahahahha gözünde canlandı herhalde
+1 yılSen nasıl bişeysin ya negüzel tarif ediyorsun istek geldi
25 Yorumla
Soran+1 yılIstek iyidir ya, canlı tutar hdhdhdhd
- +1 yıl
şu an çok canlıyım biri beni yorsa
Soran+1 yılSevgilin yok mu
Soran+1 yılSöyle yorsun seni
- +1 yıl
Yok
Açıkcası ben ısırmayı sevmem ama Kadınımın Gömleğimin düğmelerini yarıya kadar acıp göğsümü ısırması öpmesi ve sıcak nefesiyle tatlı tatlı üflemesi beni deli eder kudurtur 🔥🔥🔥
30 YorumlaBen ısırırdım ama prtnerim çok narindi pek sevmezdi ısırmadan seksmi olur
111 Yorumla
Soran+1 yılOlmazz
Soran+1 yılBilmek, bir şeyleri tecrube etmek evet önemli ama biraz da kişinin içinden gelmesi lazim bence. O anki tutkuya, şehvete ayak uydurup çeşitliliğe, hareketlilige, her türlü pozisyonyona açık olmak lazım
Soran+1 yılIltifat olarak kabul ediyorum, teşekkür ederim :))
Soran+1 yılSagol
Soran+1 yılKarsindaki kizi beğenip beğenmemek senin icin cok Önemli degil herhalde, seksi iyi yapalım yeter diyorsun hdhdhdh
- +1 yıl
Aslında önemli fakat sen cesuca isteklerinden ve fantazilerinden bahsetmiişsin buda özgüvenin olduğunun işareti özgüveni ise fiziksel ruhsal çevresel durumlar oluşturur fiziksel durumlar güzellik bakım fiziki görünüş , ruhsal durum muhtlu olduğun heveslern peşinde koşabilecek enerjinin olduğu , çevresel ise fırsatlarının olduğun işarretidir ben bunlara bakarım ayrıca cesur olan her kadın özeldir beğelimeyecek bir durum yok.. aşırı kilolu ve sağlığı yerinde olmadığı müddetçe partner konusunda çok takılmam ama çok partner değiştiren birise değilimdir yani biriyle braberken sadece o vardır özel olduğunu hisseder yani
Soran+1 yılHimmm anladım
- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBir sevgilim vardı kolunun ısırılması ama baya baya onu delirtiyordu. Bn sadece yalarken bir noktada dişlerimi hissettiririm
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılGöğüsleri ısırmak , göt yanaklarını ısırmak, alt dudağı ısırmak ve amcığın üst tarafındaki etli kısmı ısırmak , sevişirken yaptığım fantazilerdir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılGöğüs ucunu dişlerimin arasına sıkıştırıp ağzımın içinde dilemek çok zevkli 😍
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılıstırmadan , emiklemeden bu iş olmaz ki .
yaşına göre uzmanlaşıyorsun , doğru yoldasın.24 Yorumla
Soran+1 yılUzmanlasmayi bilemem, keyif almaya ve keyif vermeye bakıyorum sadece
- +1 yıl
keyıf almayı ogrendıkce kendın ıcın , keyıf vermıs ve keyıf vermeyı ritüel sekılde karsı tarafa uygulamıs olacaksın . buda uzmanlık yolunda ılerlemen olacak .
Soran+1 yılBakalim ilerleyen zamanlarla birlikte gorucem ne kadar uzmanlastigimi. Ben uzmankastikca partnerim de bu durumu fark edip daha fazla zevk alir herhalde
- +1 yıl
doğru orantı.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEveett ufak ısırıklar iki taraf içinde harika oluyor. Göğüs ucumun ısırılmasi beni çok tahrik ediyor.
10 Yorumla
+1 yılPartnerime oral yaparken onun vajinasının dillerini emiyordum o anda vajinasının dillerini hafif ısırklar yaptım çıldırmıştı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılgöğüs uçları olabiliir
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen elimde olmadan ısırdığım oluyor kulak memesini
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hemde nasıl. Partnerime resmen omzumdan ya da göğüsümden ısırarak parça koparmasını isterim
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahha o kadar da değil
+1 yılCok zevkli bende severim. ve yaparimda
83 Yorumla- +1 yıl
Ya penis zarar görürse ısırınca?
- +1 yıl
@KomserBaretta 😂😂😂😂😂zarar gormez merak etme
- +1 yıl
Benim partnerimde bir kere ısıtmak istediğini söylüyor, müsaade etmiyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir de kalçayı ısırmak varki kafayı gömüp böyle birşey yok
20 Yorumla
+1 yılmeme uçlarımın ısırılması çok hoşuma gider
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEver, eski sevgilimin göğüs ucunu ısırdığımda tahrik olduğunu söylemişti.
23 Yorumla
Soran+1 yılAynn güzel tahrik ediyor
Cevap sahibi+1 yılIsırdım mı tam hatırlamıyorum ama emsem bile tahrik oluyordu.
Soran+1 yılOksamak, emmek, isirmak, yalamak. Fark etmiyor zaten. Tahrik oluyorsun ister istemez
+1 yılCan acıtmamak şartıyla olabilir penisimi yalarken hafifçe ısırabilir
20 YorumlaGöğüs uçlarına hafif ısırık atıp çekmek
Alt dydafi çekerej öpüp isirjak saksoda penisin sünnet yerini isirnasi vs😀😀128 Yorumla
Soran+1 yılHeh işte tam olması gereken
Soran+1 yılTamam yeter bu kadar, sevgilimin gelmesine daha var. İsteğim daha fazla yükselmesin
Soran+1 yılİşte
Soran+1 yılYok canim sagol, sevgilimden isterim ben
Soran+1 yılYuzde 80 oluyor. Bazen işlerimiz yoğun oluyor o zamanlar pas geçiyoruz. Yorgunluk aninda denedigimiz de oldu ama cok tatmin olamadık sanki
Soran+1 yılBirlikte yaşamıyoruz aslinda farkli evlerimiz var ama genelde birlikte kalıyoruz.
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılİst, hayırdır niye sordun bu kadar
Soran+1 yılSeks mi teklif ediyorsun
Soran+1 yılTeklif reddedildi, evlenmek ve ben hayir aslaaa 😂😂😂
Soran+1 yılSevgilim yokken beni bulmuyorsunuz sevgilim varken de teklif teklif teklif 😂😂 vicdan azabi mi çektirmeye çalışıyorsunuz bana anlamadim ki jdjdjdjjd
Soran+1 yılYuh ya, or*spu mu var senin karşında. Sevgilimzle seks yapıyoruz diye herkesle yapıcak halimiz yok
Soran+1 yılOluyormuş gibi oluyor snaki. Sekste hediye zsten birbirine verdigin zevkle olur bana göre
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsırmak değilde memeleri sıkmak hoşuma gidiyor benim.
20 YorumlaBoynumun emilmesi hoşuma gidiyor.
20 YorumlaEn son orgazm olurken istemsiz ısırıyorum
20 Yorumlahemde çok. ama belli yerleri ısırmak hoşuma gider
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılDişleyip acı vermeyi seviyorum
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet fazla taktik edici bir olay bizim için
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Küçük ısırıklar kondurmaya bayılırım
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Küçük küçük ısırmak ve ısırılmak hoşuma gider
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılBir ısırık almak kimseyi öldürmez.
10 Yorumla
+1 yılYes yes yes yes yes yes yes
10 Yorumla
+1 yılOral sekste ıssırmasın ya
47 Yorumla- +1 yıl
@benimyahu hiç ıssırmasın sevmem
- +1 yıl
@benimyahu ne alaka ya hoşuma gitmiyorrr hoşuma gitmesi zorunlu mu
- +1 yıl
@benimyahu klitorisime olmasın mümkümse
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılHoşuma giderdi diye düşünüyorum abartıya kaçmadan.
10 Yorumla
+1 yılIsırılmak çok zevkli
231 Yorumla
Soran+1 yılBence de
- +1 yıl
Bitiyorum o an o ısırdıkca daha sert daha hızlı daha derine cakiyorum
Soran+1 yılOhhh misss
- +1 yıl
Küfür hakaret te olursa makinalı gibi oluyorum okadar seri gitgel yapıyorum ki ben bile şaşırıyorum ☺
Soran+1 yılSen şu an libidonu baya bir yukselttin sanırım djjxjdd
- +1 yıl
Güzellik fizik ten ziyade fantezi tarzı ilişki tarzı uyumlu insanlar libidomu yükseltir herzaman ☺
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Sende daha çok cevher vardır eminim buna 😆
- +1 yıl
Isırmak falan ısınma hareketleri senin için desem yanlış olurmu ☺
Soran+1 yıl😂😂 Bilmem ki partnerime sormak lazım. Ama keyif aldığım kadar keyif vermeye de önem veriyorum ve sevgilimin memnun kaldigini hissediyorum, kendisi de söylüyor zaten tabi yalan değilse
- +1 yıl
Hmmm Süpersin bende zevkime değil partmerimin zevkine odaklanirim o zevk alıyorsa ben kat kat alırım ☺
- +1 yıl
Ama demek istediğim sende çılgın fanteziler vardır bence sıradan değildir sextarzın
Soran+1 yılDenedigimiz değişik seyler, çeşitli mekanlar ve durumlar var diyelim
- +1 yıl
Daha koyu bi sohbet etmek isterdim seninle
- +1 yıl
Bizdede var ☺ çok hemde
Soran+1 yılÇeşitlilik, fanteziler iyidir ya. İlişkiyi daha canli tutuyor
- +1 yıl
Benim tarzım bu zaten evlenirsem eşimle hertürlü zevki yaşamak isterim bikerede olsa hiç bir teklife Hayır diyemem
Soran+1 yılSenden evlenirsen aklin diger kadinlarda kalacakmış gibi bir enerji aldim ben 😂😂
- +1 yıl
Hayr asla okadar konuştuk bunumu anladın ya aşk olsun
Soran+1 yılPeki o zaman sen evli olsaydin, ben sana mesaj atsaydım mesajimi gormezden mi gelirdin yoksa teklifimi kabul mu ederdin
- +1 yıl
Anlamadgn şu ki
Ben yerine gore herşeyi yaşayıp herşeyi konusabilecegim ksfa dengi bir eş isterdim - +1 yıl
Öyle snrsz bir iliskidede hiçbişey saklanmaz eşten ve senin mesajını eşime gosterirdim birlikte cevap yazardık sana
Soran+1 yılVayyyy, esinle birlikte mesaj atmak iyiymiş
- +1 yıl
Sınır olmayan yerine göre hertürlü fantezi yasayan bir çift birbirinden hiçbişey saklamaz 😆
- +1 yıl
Sınır olmayan yerine göre hertürlü fantezi yasayan bir çift birbirinden hiçbişey saklamaz bence
Soran+1 yılSekste sinir koymayi ben de sevmiyorum. Grup seks yapmaya karşı nasil bir bakis acin var peki? Sen, esin baska bir adam. Ya da sen eşin baska bie kadın?
- +1 yıl
Seninle çok uyumlu fantezi tarzına sahibiz burdan cevaplamycam sorduğun soruyu birebirdevam edelimmi arkadaşça
- +1 yıl
Sustun kanka ☺
Soran+1 yılSusturttun be knk jdjdjdh
- +1 yıl
Kanka kötü bişe demedim sen gizlisin ben değilim anla yaniiii ☺
- +1 yıl
Geliomisuuuun
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Isirmayi severim gogsleri omuzlari srti vb
10 Yorumla
+1 yılOmuzunun isirilmasi hoşuma gider
30 Yorumla
+1 yılolabilir ama abarmamak lazım köpek gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılYok canim abartmadan, tadında
evet
50 Yorumla
+1 yılİz kalması hoşuma, iz bırakmak hoşuma gidiyor
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Aynen küçük küçük ısırıklar güzel olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı durumdayım
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl ki öperek okşayarak vücudun her yerinde geziniyorsa dudaklar ve eller ısırıklarda bu doğallıkta olmalı diye düşünüyorum. Özellikle şurayı burayı ısırayım diyerek değil. Dudaklar ve dil gezinirken alınan ve aldirilan hazzın doğallığı ile uyum içersinde olacak şekilde. Peki sen neler düşünüyorsun?
Soran+1 yılBen de ayni fikirdeyim. Zaten bir yeri isirmis olmak icin isirmiyorum o an ruh halimle, şehvetle, tutkuyla olan oluyor. Sekste plan degil de dogallik daha önemli benim icin
Cevap sahibi+1 yılTam olarak anlattığın gibi plansiz doğal tutkulu heyecan veren ilerleyiş mükemmel olur iki taraf içinde
Cevap sahibi+1 yılHarikasın
Soran+1 yılJsjskjsjsjsjs sagol
Cevap sahibi+1 yılSende sağol seni yaşayacak olanı bekleyen mutluluk zirvesinin ölçeğinin sınırı yok diye düşünüyorum. Seni yaşayacak olan , sana yaşattığından sana yaşattığından çok fazlasını yaşayacak.
Soran+1 yılBilmiyorum artik, onlara sormak lazim ne kadar keyif ve mutluluk aldıklarını
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi düşünüyorlarsa muhtemelen uçuşa geçmişlerdir. Yoksa hoşnutsuzluk ifadesi ortaya koyanlar mı oldu yasattiklarindan sonra?
Soran+1 yılYok hic öyle bir hosnutsuzluk görmedim , hatta genelde zevk aldıklarını gözlerinden okuyabiliyorum, bana yeterince hissettiriyorlar ve kendileri de söylüyorlar. Eski sevgilimin bana bu konuda yazdığı ve benimle tekrar birlikte olmak istediğini söylediği de oldu ama senin dediğin gibi zirve derecesinde yasatiyor muyumdur onu bilmiyorum demek istedim.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum, düşündüğünden fazlasını yaşatıyor olduğuna şüphen olmasın.
+1 yılGitmez
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
+1 yılOlabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyyy okurun bilme midemi bulandıran sağ ol
10 YorumlaElbette
10 Yorumlapenisi ısırma mevzu sertleşebilir
10 Yorumla
+1 yılGitmez
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Huylanırım
Soran+1 yılJdjdjsjsjjsjd
Gitmez 😀😀
111 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah, niye
Soran+1 yılO da iyi ama çeşitlilik de önemli :))
Soran+1 yılDjjdjsjsjsjhs
Soran+1 yılSevgilim olmasaydi gelirdim tatlım, ya sanala ya gerçeğe fark etmez
Soran+1 yılMesaj atarsam sonucu biraz farklı olabilir, o yuzden atmayayim en iyisi
Soran+1 yılMesaj atmakta sıkıntı yok ama sonra aklim celinir sevgilime bir yanlış yaparım falan. Benim korkum o, yoksa sıkıntı yok
+1 yılHarika oluyorr
20 YorumlaOlabilir 😉
10 YorumlaGitmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Çok severim
10 Yorumlaevett
20 Yorumla
+1 yılbende severim
10 Yorumla
+1 yılBayılırım 😍
20 Yorumlaevett
10 Yorumla
+1 yılEvet