Cinsel hayatim da oldu ama şu an mast yapmam lazim ve abartiyorum biraz. Bir zarari olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki zararlı değil içinde o tutku arzuyu dolu dolu yaşamadığın için masta bile tam boşalmadığın için her seferinde daha çok zevk alayım diye yönetliyor arzuların seni. gerçekten aruzlayarak hissederek ve karşındakinin de seni arzuladığı bir mastı deneyebilirsin veya çok tutkulu bir vidoeyu karşılıklı izleyip yorumlar yaparak. klasik mastların dışına çıkarak masta bile kendini keşfetmeye odaklan. dolu dolu boşal ki bu kadar sık yapma. sadece aynı şeylere de sürtünme yeni fikirlere fantezilere ne kadar açık ve tutkulusun ki?
18 Yorumla
Soran+1 yılTahmin bile edemeyeceğiniz kadar.
Cevap sahibi+1 yılya tahmin bile edemeyeceğiniz kadar farklı fantezileri ve tutkuları yaşatıp off dedirtecek biriysem. mesela video da izler misin her videoyu önermem ama sana önersem tepkilerini merak ediyorum ama az çok biliyorum şaşkınlığını. yaş kaç burç ne?
Soran+1 yıl20 . Kova.
Ben olgun adam seviyorum ve uç noktalarda azgin olcak yoksa etkilenmiyorum. Yakişikli birinden etkilenmiyorum mesela , kendim çok dikkat çekiciyim ve kimi istesem kanina girerim biraz hadi işine ruhluyum xjh
Cevap sahibi+1 yılBen olgun adam seviyorum ve uç noktalarda azgin olcak yoksa etkilenmiyorum
bu tarife uyan biri varsa karşında. ve ne kadar uç noktalarda azgınsın sen sende öyle misin mesela gerçekten tutklu azgınlık ile her türlü fantizye düşkün müsün. fantezi düşkünü önsevişme de bile ve ilerisinde senin tüm haz noktalarını keşfederek yaşatacak biri olsa peki yaş 33. boy kilo kaç peki çok iddalısın fizik olarak gerçekten öyle isen seni tanıyarak kendini keşfetmene yardımcı olmayı dilesem
Soran+1 yılSizin boy kilo?
Cevap sahibi+1 yıl1.79 boy 77 kilo
Soran+1 yılBakiim profilinize
Cevap sahibi+1 yılaçtım
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. çoktan kastın nedir bilmiyorum ama öyle kuruyana kadar yapmıyorsan heran aklında mast yapmak yoksa abartmıyorsun demektir ve yanlış biliyor olabilirim ama kızlarda aşırı mast ileriki zamanda yaşayacakları ilişkilerde bir takım olumsuzluklar yaratıyor mast ile klitoral orgazm yaşanıyor ve buna adapte oluyor o sebepten ilişki esnasında klitoris uyarılmazsa vajinal orgazm olamıyor ve tatmin olamadığı için olumsuz etkileniyor
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Fiziksel olarak bir zararı yok. Ama kendini mastürbasyona alıştırması tavsiye ederim. İleride evlilik hayatında sıkıntı yaşama ihtimalin yüksek olur. Mast yaparken klitoral orgazm yaşarsın. Bu zamanla alışkanlığa dönüşür. Bu da vajinal orgazm yaşayamamana sebep olur. Yani açıkçası cinsel birleşmede orgazm olamazsın. Mastürbasyonu biraz azaltmanı tavsiye ederim.
12 Yorumla
Soran+1 yılYattiğim biri var ve ondan da zevk aliyorum sorun olmuyo ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep böyle sorular soruyorsunuz yatağa gelince onu yapmam bunu istemem yoruldum bu kadar yeter. Daha bişe yapmadık ki yeni başlıyoruz nasıl yorulasın. Ateşte yok zaten. Sonra mast yapsam şöyle yapsam böyle etsem. Hayır ateşli ol karşıdakine de bunu hissettir o zaman zevk alacağın bi seks olur ve masta ihtiyaç duymazsın
161 Yorumla
Soran+1 yılSanki beni yatağa attiniz ya. Ben ne yaptim şimdi sizeee😅😂
Cevap sahibi+1 yılYa bak bu muhabbet hep böyle başlıyor sonra o kıvama da gelebiliyor ama sonuç değişmiyor tamda günün birinde doyuma ulaşabilir miyim diye düşünürken böyle bi soru görünce tepem attı. :D Kızmadım tamam. Kızdığımı düşününce bile böyle gülerek yaklaşan birine kızamam nezakettir bu :)
Merak ediyorum nasıl bi seksten hoşlanıyorsun?
Soran+1 yılFantezili , hatta benden çok büyük adamlardan. Aşırı istekli biri olmadikça kimse dikkatimi çekmiyor.
Cevap sahibi+1 yılÜstünü başını yırtıp parçalasa?
Soran+1 yılİmmmm o da olur.
Cevap sahibi+1 yılİşi bitince bile dudaklarına hakim olamayıp devam eden? Nerdeyse öpülmedik yer bırakmayan öpüşmeyi sarılmayı çok seven? Bunları severken bile bdsm bile sevebilen herşeyi denemek isteyen sevmese bile bi kere deneyip o insanla sevip sevmediğini denemek isteyen?
Soran+1 yılbdsm nedir? Ben çok darım ve anal istemiyorum hiç ki gerek de yok zaten dar olduğum için.
Diğer fantezilerin de çoğunu yaparim
Cevap sahibi+1 yılBdsm biraz şiddet diyelim :D Analı pek sevmiyorum erkekle yapar gibi o ne zevksiz bi eylem. Ayrıca karşımdakinin istemediği bişe beni mutlu etmiyor zaten.
Soran+1 yılKalçama şaplak ve kolumu sıkıp saçimi kavramak dişinda birinin bana şiddet uygulayabileceğini sanmiyorum çok şirin bi tipim😂🙈 Çok da hassas tenim falan
Cevap sahibi+1 yılİzin verdiğin ölçüde herşeyi yapabilirim. İşim bitip libido düşünce o senin dediğin :D O zaman kucağıma alıp sevesim geliyor :D
Soran+1 yıl21 yaşindaki sevimli bi kizi da döver gibi yapmazsiniz heralde jhjn
Cevap sahibi+1 yılBen sadece herşeye açık olduğumu söyledim denemeyi seviyorum. Dedim ya karşımdakinin sevmeyeceği bişe yapmam. Softta severim uzun uzun öpüşmeye bayılırım. :)
Soran+1 yılİmm ben dee.
Cevap sahibi+1 yılbaşka?
Soran+1 yılO kadar detay vermek doğru değil burda.
Cevap sahibi+1 yılnerde vermek doğru ;)
Soran+1 yılVermek aip jhh
Cevap sahibi+1 yılSende fakesin
Soran+1 yılAhaha gizli soruda bana fake demenizin mantığı nedir😅😂
Cevap sahibi+1 yıldeğil misin?
Soran+1 yılBurada kendi fotoğraflarini profiline koyan ve hayati hakkinda yalan söylemeyen benden daha iyi üye bulabilir misiniz acaba xd
Cevap sahibi+1 yılBen varım sadece resim koymuyorum.
Soran+1 yılE fotoğraf olmadan kiminle konuştuğunu nerden bilecek karşidaki?
Cevap sahibi+1 yılKadınlar bunu umursamaz ki
Soran+1 yılBen tipsiz bile olsa sanal da olsa kiminle skiştiğimi bilmek isterim
Cevap sahibi+1 yılTam karşıdakinin istediği gibi konuşuyorsun fake olduğüunu bu yüzden düşündüm. İstediklerimin hepsi sende olduğu için. Hani dersin ya gerçek olamayacak kadar güzel diye ondan işte
Soran+1 yılBen buraya bunun için giriyorum. kasacaksam sanalin ne anlami var
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyorsun?
Soran+1 yılMuğla
Cevap sahibi+1 yıl18den büyük müsün? ve ille o şehir olmak zorunda mı? yani kısa süreli seyehat seviyor musun?
Soran+1 yıl21 yaşindayim. çok gezerim prof dağciyim ben
Cevap sahibi+1 yılGenelde tanımadan pek merak etmem ama hem şirin hem dağcı nesin bende merak ettim açıkcası :D
Soran+1 yıl😅
Cevap sahibi+1 yılErciyese tırmanalım beraber
Soran+1 yılKaç yasindasiniz ki kondüsyonunuz nedir 😀
Cevap sahibi+1 yıl30 Kondüsyondan değil süreklilikten kazanıyorum boğa burcuyum :D senin burcun ne
Soran+1 yılKova
Cevap sahibi+1 yılkovaların teni çok güzel oluyo. öpüşmeye doyamayan kova göremedim diye dert yakınıyordum.
Soran+1 yılTenim gerçekten çok dikkat çekiyor ama bunun burcumla ilgisi olduğunu düşünmemiştim😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen senin haritana baksam nerden tahrik olduğunu ne istediğini yatakta nasıl olduğunu bile söylerim :D Bende çekici bulduğu kişi kısmında da kova var ondan kovalara çok çekiliyorum. Sadece seks değil zihinsel olarakta tatmin ediyor.
Soran+1 yıl😅🙈 .
Cevap sahibi+1 yılUtandım deme şimdi bana :D
Soran+1 yılYa yorum o kadar doldu ki artik sonuna inip okuyup yazmak zorlaşti😂
Cevap sahibi+1 yılHangimiz teklif etcek özelden devam etmeyi :D
Cevap sahibi+1 yılbulamaz mı oldun naptın :D
Soran+1 yılAy bi de dm teklifi mi bekliyodunuz😂😂
Cevap sahibi+1 yılAyıp bişey mi yapıyorum özür dilerim :D
Soran+1 yılEvet tabii aip size😂
Cevap sahibi+1 yılBence ikimize ayıp olmalı bu kadar yorumdan konuşuyosak :D
Soran+1 yılKabul edilmedi😂✌🏻
Cevap sahibi+1 yılKabul etmemeni kabul ediyorum :D
Soran+1 yılXd
Cevap sahibi+1 yılDikkat et kendine madem
Soran+1 yılSiz de 🦋
Cevap sahibi+1 yılYorumun başında söylediğim gene gerçek oldu ama bu sefer hiç olmadan bunu da yazayım bi kenara :D
Soran+1 yılSebebi sizmişsiniz* teşhisini koyiim ben de 😜🙊😂
Cevap sahibi+1 yılneymiş peki sorun doktor hanım :D
Soran+1 yılSiz erkek olarak baskın davranmak yerine triplere grip halleniyosunuz "o gelsin , o adim atsin " diye😂
Cevap sahibi+1 yılYok aslında tam tersi ben hep adım atan taraftım ama karşılık bulmayınca üzülüyorum. Hele bide kadın karşılık verdiğini zannedip yarım bırakınca daha çok üzülüyorum. Tamam ben isteyim o zaman dmyi şimdi oldu mu?
Soran+1 yılGizlisiniz hjh
Cevap sahibi+1 yılÇok kısa aççam hemen yakala olur mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
89Cevap
+1 yılEvliligini olumsuz etkiler benim bir arkadasim vardi sevgiliydik 5 yil her firsatta mast yapardi mesafa uzakti evlendi iki yil oldu birdefa orgazm olmadi ve simdi esiyle sevisiyor esi bosalip banyoya gidiyor o mastla bosaliyor
14 Yorumla
Soran+1 yılBen iliskiye de giriyorum. gayet zevkin dibine vuruyorum sorun yok
- +1 yıl
Ozaman bol şans
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Iliskiye girecek tum kapilari acmissin madem neden mastla ugrasiyorsun
+1 yılSık yapmak partnerinle seks yaparken sıkıntı çıkarmıyorsa istediğin kadar yapabilirsin. Zararlı olması için belli bir sayı yok.
60 Yorumla
+1 yılyok yok zararı falan hatta faydası var...
bak bende şu an bir posta atıp uyuyacağım istersen skypeden görüntülü konuşalım yüz açmadan aynı anda boşalalım :))) heuheuhe😋😉70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfazlası zararlıdır bence bende yapıyorum ama dozunda yapmak lazım.
111 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılKlitoral orgazm oluyorsan eğer o doku zarar görebilir ve sinir ağı yeniden yapılabilir zararlı midir dersen hayır ama gelecekte seni etkileyebilir vajinal orgazm olursan bir problem yaşamazsın tabi ne kadar sık yaptığın da önemli
11 Yorumla- +1 yıl
Istersen daha çok bilgi verebilirim ama
+1 yılHerşeyin fazlası zararlı tabiki, ancak fazla diyebilmek için bilmek gerekir ne kadar yaptığını, 20 yaşında istekliligin olması çok normal, kaldı ki daha önce seks yaşadıysan, tekrar tekrar istemen normaldir,,
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılumarım 38 yaşında da çok yapmanın bir zararı yoktur. :)
15 Yorumla
- +1 yıl
karşılıklı yapalım bence :) :) :)
Soran+1 yılProfilde kendi fotoğrafiniz olsa güven duyardim ama böyle kim olduğunuzu görmeden. olmaz.
- +1 yıl
bunun yolu dm den geçiyor biliyorsun değil mi?
- +1 yıl
konuşmak istersen beklerim. gelirsen kim olduğumu görebilirsin
+1 yılyok kız istersen 7-24 yap daha da gencleşirsin ozellikle kukun. selam soyle 😂😂
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılabartıyorum kısmını biraz daha açabilir misin? ne sıklıkla yapıyorsun mesela? belki sana göre abartı olan şey aslında abartı değildir belki de
10 Yorumla
+1 yılMerhaba, her şeyin fazlasının zarar olduğunu unutmamalısınız, evet fiziksel olarak bir zararı yoktur ancak piskolojik olarak sizi etkileyebilir.
10 YorumlaHiçbir zararı olmaz ben de çok mastürbasyon yapıyorum sadece bazen biraz tahriş oluyor o da elimle yaptığım için
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok ya ne zararı olcak ama dudaklarını flan çok şey yapmadan yap
19 Yorumla
Soran+1 yılAma sert seviyorummm
Cevap sahibi+1 yılnasıl yapıyorsun mastu
Cevap sahibi+1 yılkülotu çıkarmadanmı çıkarıp mı
Soran+1 yılSoyunup
Cevap sahibi+1 yılyasık kılıfı naylon ona sürtüyorsun dudak kısımları flan yanmıyormu sürttükçe
Soran+1 yılYaniyor
Cevap sahibi+1 yılo dudaklara zarar verir ama çok zevk alırsında
Soran+1 yılAynenn
Cevap sahibi+1 yılo dudak kısmı şişmiyormu sonra bakıyorsan eğer
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılZararlı değildir. Mastürbasyonu her sağlıklı bireyin yapması gerekir. Vücuda çok yararlıdır ve kendinj tanımana yardımcı olur
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kendini mast çok alıştırma ilerde ilişki de zorluk cekersin
115 Yorumla
Soran+1 yılaliştim bile🙊ilişkiye de giriyorum sorun yok şimdilik
Soran+1 yılBen yaşiyorum
Soran+1 yılNe
Soran+1 yılÇokk
Soran+1 yıl21
Soran+1 yıl🙏🏻❤️
+1 yılMast yapmak isteyen var mı Şu an birsey soracaktım da😊
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şey olmaz günde iki kez ideal diye okumuştum
10 Yorumla
+1 yılAdet donemin mi yaklasti o yuzde mi artti sayi yoksa farkli bi nedenden mi
10 Yorumla
+1 yılCanın ne istiyorsan onu yap
Yakıtın bitmesin leqeee 😀10 YorumlaYalnızca cinsel hayatın değişir çok uçuk fanteziler istemeye başlarsın ve evet zararlı olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılBen yıllardır yapıyorum, kasma kendini, kafana göre takıl...
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bir zararı olmaz. Bazen tahriş olabilir o kadar.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılBeynine kolay yoldan dopamin aşılamak pek yararlı olduğu söylenemez.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılBol bol zina yap, rahatlarsın, 45 yaşında pişman olmazsan, zaten erkeklere bak çoğu cinsellik uzmanı, çoğunu başka sorularda görmüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlen kurtul bende cok yapiyorum en iyisi evlenmek helâl helâl eşinle gece gunduz gercegini yap
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlilik hakkında düşünceniz nedir
Yoo neden olsun demek ki bedenin sağlıklı çalışıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. olmaz canım merak etme sadece yorgunluktan geberin :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben 36 yaşında olmama rağmen hala yapıyorum senin yaşında ne varmış ki 😉
10 YorumlaCnsel hayatın neden duraksadı
14 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimden ayrildim ve seks yaptiğim diğer adam da uzak şehirde, arada gelebiliyo
Soran+1 yılMuğla
en güzeli saatlerce yalatmak
12 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🥺🥺
+1 yılYapmayı bilmiyorsan öğreteyim gel
12 Yorumla
Soran+1 yılYaşin istediğim yaşlar değil
- +1 yıl
Hadi ama 1 kerelik gel ne olcak kötü durumdayım bir el at
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlistirma kendini
Arkadasin nerde13 Yorumla- +1 yıl
Ama cok istiyorsan yap
- +1 yıl
Cilgin 😆daha tutuyormusun
+1 yılHicbişey olmaz devammm :p
114 Yorumla- +1 yıl
Yardım istersen hertürlü yani çekinme :)
Soran+1 yılYa dikkat çekici bi kizim o konuda sorunum yok da işte tenim çok hassas ve yastiğa sürtünmek morartiyo dudaklarini
- +1 yıl
Ahh kıyamam ama işte elimden bişey gelmezki
- +1 yıl
Arap sabunu var mı evde :p
Soran+1 yılYok niye ki
- +1 yıl
Ya herkesin içinde anlatılmazzki
- +1 yıl
Hatta video ile anlatmak lazım bizde var arrap sabunu vazelinde olabilir ama
Soran+1 yılYa bu kadar bilgi verdim özel hayatimla ilgili. utaniyorum yazmaya şimdi😅burdan söyleyinn
- +1 yıl
Sen o yazından utanıyosan benim insan içine çıkmamam lazım :)
Soran+1 yılYa bi de tanıdığım biri falan çikarsiniz reelden. yüz de gürünmüyo😃bosverin tm
- +1 yıl
Görürsün yüzümü merak etme kim nerden tanıdık denl gelecek 83 milyon kişi arasında :)
Soran+1 yılNerelisiniz
- +1 yıl
İzmir ya beni görcen zaten tanıdık çıkarsam engellersin :)
- +1 yıl
Hadi vazelin hazır
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana olmadı knk kaç senedir yapiyorum sjsjs devam
90 Yorumla
+1 yılÇok fazla yapmadığın sürece olmaz ideali haftada 2-3
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstek varsa yapmazsan zararı olur bir problem olacağını düşünmüyorum
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBişe söylesen ya bide
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. mastı abartmazsan orgazm olmaz ki zaten. abartabilirsin. günde 3 bile olur yani.
00 Yorumla
+1 yılbence ıyı yapamıyorsun :D
70 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbartiyorum derken ne yapıyorsun matkap mı sokuyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaşına göre Normal ama fazlası zarar, normal ilişkide zevk almaya bilirsin…
00 YorumlaAlışkanlık yapar onun dışında bişey olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılAlıştım zaten
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne sıkılıkla yapıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yıl3_5 gün arayla
+1 yılAbartmaktan kastınız?
10 YorumlaHer şeyin fazlası zarardır
10 Yorumla
+1 yılGünde kaç kez yapıyorsun ki
10 Yorumla
+1 yılBende evde yalnızım şu an yapacam galiba 🔥🙈
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet fazlası zarar diye duydum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hor kullanmadan yavaş yavaş yap
10 YorumlaOlur tabi çok fazla yapma 2 günde bir en cok
10 Yorumla
+1 yılAbartmamak gerek aslında.
10 Yorumla
+1 yılZararlı tahriş olursun
10 Yorumla
+1 yılAlışırsın ve süreklilik arz eder bir zararı olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu yaşımda bana zararı olmadı sana olurmu bilemem
10 Yorumla
+1 yılyani günlük hayati olumsuz etkiliyor diyelim.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyok be ne zararı allasen, millet günde kaç kere yapıyor :D çok abartma yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıl yararını karşılıklı yaptığımızda görürsün emin olabilirsin 😉
00 Yorumla
+1 yılGünde nekadar
15 Yorumla
Soran+1 yıl3 günde falan bir 5 saat civari.7 orgazm🥺
- +1 yıl
3 günde 7 orgam normal korkmana gerek yok zararlı degil ama klitoral orgazm klitoris dokusal hücrelerin yara olmasina müsade etme
Soran+1 yılSiz biliyo musunuz bu durumu? Takip atiyorum, kabul etmeyin mesaj atin sadece olur mu
- +1 yıl
Bakire degilsen klitoral orgazm degil direkt vajinal orgazm olmaya calis parmagini direkt sok bisey olmaz
- +1 yıl
Yazdim cevap yazmadin
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Rahatina bak guzl olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Olmaz mutlu olmandan baska devam parmaklamaya 😇
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz günde 3 kere yap 😀😀😀😀
60 YorumlaHiç zararı yok devam..
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem