Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kapının arkasında acaba seni ne bekliyor yazabilirsin, kışkırtıcı bir görüntü ve yazı olmuş olur:) ama sırtüstü yatıp ayaklarını duvara doğru yukarı uzatıp külodu da parmak uçlarında tutabilirsin bu da etkileyici olabilir, fantezi dünyan zevkli onu da ayrıca tebrik ederim:)
Bu arada cuckold bir eş olsa onun için anlamı çok daha farklı olabilirdi tabi bu görüntünün:d
Bu arada bir öneri daha, yatak odasının kapısı aralık kalır ve o aralıkta yine külodun olur ama ona gelene kadar yerde diğer çıkardığın kıyafetler de olur, doğru açıdan çekilen bir fotoğraf ile daha etkileyici bir görsel de atabilirsin:)
Hmm odada çıplak karşılayayım diyorsun yani güzel bir pozisyonda yatıp
Evet ya da o seni odada sanarken sen bir yere saklan ve o odaya girdiğinde sen ona arkadan sarıl ve sürprizini anlat, gerisi sana kalıyor:)
Mesela bu görseli gördüğü zaman arkasından bir de inlemeni içeren ufak bir ses kaydı da atabilirsin, bu da bir farklılık:)
Aaaaa güzelmişş teşekkür ederim
Ne demek, sen zaten çeşitlendirirsin bunlardan yola çıkarak o kapasite var:)
Kadinimi kıskanırım
sahiplenirim..
bana ait olduğunu hissettiririm ruhuna dokunurum yüreğini hoplatirim Ama iş seks fantazisine geldiği zaman perdeyi pencereyi acipta yaparım veya daha ileri seviyeye de götürürüm. Bu tamamen benim partnerimin alacağı hazza ve zevke göre değişir. Kısacası partnerim mutlu olacaksa kisitlamalarim yasaklarim kiskancliklarim biter...
Bu fotolar güzel seni bekliyorum tarzında olmuş ufak bir ses kaydı atarsan istekli olduğunu belirtip sesini birazda değişik yaparsan iş çıkışı saatini beklemez büyük ihtimalle
Ne yaptın üç gün olmuş üzerinden
Sonraki gün için izin almış geldiğinde geç saate kadar birlikte olduk
Sen ona ne yaptın ki adamı o hale soktun
Hahahahaah ben severim azdırmayı
gün içinde bunları üstünde iken de atabilirsin, akşam eve gelmeye yakın bu şekilde kapı koluna koyup at ki bu sefer tamamen hazır beklediğini anlar, ışınlanır eve :D
bu arada iç giyim zevkin güzelmiş. sadece özel zamanlarda değil gündelik olarak da tercih ediyorsan eşin cidden şanslı demektir
Yani değişiyor bazen hiç giymediğim de oluyor etek altına falan 😉
ohoo tam fantezi kadınısın o zaman. eşin cidden şanslı. bi de bizim halimize bak... :/
Bu gece onu üstünde görmek istiyorum derdim. Ve işten çıkına dek sanırım bu görüntü beynimin içinde dolanır dururdu, geceyi iple çekerdim.
Kız donsuzmu geziyorsun evde sorunu ustcen derse sana ( umut isiklarim bir bir sonduler 😂😂😂😂)
O zaman bi daha nah dokundururum kendime JDJJDKDJDJ
Olemi dedi yoksa 😂😂
Yok yok dnkdndkdmdk
İşe yaradi yani
Fark ettim yaramış eşin şanslı imis
Yataktayım aşkım it Çırılçıplak seni bekliyorum der gibi bir fotoğraf bu Ben de 4 nal diği diğ diği dik geliyorum demek istedim
O anki işlerimin durumuna bağlı, canım sıkkınsa beni kızdırır bile, ama normal şartlarda öyle aman aman olmasa da etkiler
Başka biriyle olurken resim atsa ve altına "naber ezik😘" yazsa daha çok etkilenirim
Bi bahane ayarlar, bi şişe viski kapar eve uçarım😉💣
Siz kadınlar yok musunuz? Camiye giden adamı yoldan cevirirsiniz. At bakalım. Güzel olur.
eski sevgilim bana üç farklı çamaşır resmi atardı. Hangisi giymemi istersin diye sorardı
Bunların içindeyken kapınım arkasındayken atar bana eşim
Evet istek duyduğunu ihtiyacı olduğunu düşünürüm günümdeysem girerim yatağa
Böyle fotoğrafa gidilmez mi eve sonrası malum öpüşme sevişme skş azmış kadın napsın
Kesinlikle hoşuma gider kadınların böyle aktif olmasını seviyorum eşim de yapıyor böyle
Bunu degil de ustunde giyilmisken atarsa aksama surpriz bir plan hazırlarim o derece hdjdj
Özelinizi neden buraya atiyorsun? yöneticiler ne işe yarıyor!! Şu soruya ve altta ki görüşlere harbi ayar oldum.
Özel diye birşey var! Bazen bazı özel şeyleri sadece iki kişi bilmeli..
Eşinle beraber bizide mutlu ettiğin sağol ablamm 😂
Jdjsjkdjdlsjdkdjkejdk
kocan işte
sen bu siteye böyle fotoğraflar atıyorsun
yani
daha da diyecek bişey yok
belki ben kocanın arkadaşıyım
kocan mesajı attığında gözün takıldı!
Şu an kim olduğum bilinmiyor ki msksndljdldjd bir şey olmaz her yerde böyle fotolar var
işin yavaşlamasına sebep olursun eşin enerjikse bi an önce eve gitmek aklında kalır
Uzerinde atsan daha etkileyici olur kapi kolu olmamis
At da ne bu diye resmi acarken arkadaşları da görsün
daha güzel bir yere as
Mesela?
dişlerinin arasına al öyle gönder. ben deliririrm bu poza
Kapı kolunda değil de üstünde görmeyi tercih ederdim
Bunu attığın an adam isyerinde kalkan şeyini saklamaya çalışacak 😀
Deneme bile eve kendimi zor attım ben böyle birşey attığında
cok kötü olur bayan is arkadaslarim tehlike altinda olurlar...
Ne bu banyo girmeden önce mi 😀dantelli gibi
Jkdjdkdjkdjdkdjdkd bunları giydim seni bekliyorum hatta kameranın arkasında çıplağım anlamında
İpsiz bişey işlemeli mi nedir 😒😁sutyen mi iç çamaşırmı belli değl
Tanga
Olabilir, tahrik edici cümleler yazıp
Daha seksi tanga yok mu 😁
Yatağın kenarına ya da banyoda bir yere de konabilir
Kardeşim özel öahreminizi niye bizimle paylaşıyorsunuz bizden beklentin ne ön hazırlık mı yapalım sana?
Ağzınla tutsen, kapı ne ya
Çok iyi yaaa. Nerede böyle kadınlar var mı?
İşini biliyor demekki
bu beni etkilemez ama üstündeyse etkiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?