Merhaba, Erkekler zevk almazlarsa seks sırasında bunu net bir şekilde farkedersin, dokunmak, okşamak, öpmek gibi durumlara hiç girmezler, sadece penetrasyona odaklanır ve onunda bir an önce bitmesini isterler,, ki zevk alamadığında bir süre sonra ereksiyon kaybı dahi yaşayabilir,,
Gelelim inleme konusuna, erkeklerin bir çoğu genelde inlemez zaten, boşalma anında kontrolsüz bir şekilde kısık bir sesle bagirma ya da inleme olabiliyor,, eşin sadece sen ona baktığında inliyorsa muhtemelen değil kesinlikle numara yapıyor,, sen onun inlemesinin hoşuna gittiğini söylediysen eğer, bundan dolayı numara yapıyordur.
Evet seks sırasında erkeklerde zevk alıyormuş gibi yapabilirler , ama genelde bunu erkekler değil kadınlar yaparlar. Yani senin kocan seks sırasında ses çıkarmıyor diye zevk almıyor anlamına gelmez ki , bazı insanlar ses çıkartmazlar herkesin seks yapma şekli aynı olmaz zaten. Kadınlar erkeklere göre seks yaparken daha fazla zevk alırlar , ama erkeklerde seksten fazlasıyla zevk alırlar özellikle eşiyle yapıyorsa zevk almayacağını zannetmem. Bu konuda eşinin rol yaptığını düşünmüyorum ben , sonuç olarak sen onun eşisin senden zevk almama gibi bir ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum. Eğer aranızda samimiyet varsa bu konuyu onunla konuşabilirsin , aklında soru işareti kalacağına sor gitsin en azından içini rahatlatır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seks sırasında yüzüme bakınca gaza geliyorum bunu da zaten performans olarak hisseder yüz ifadesi ve ses gibi mimikleri kadınlar yalandan yaptığı gibi erkekte yapar ama erkek ilişki esnasında uğraşmaz direk sonuç odaklı olur senden zevk aldığını ilişkiden zevk aldığını anlamak ilişki ne kadar uzun sürüyor ön sevişme ve sonrası boşalınca sarılıp bitiriyor mu yoksa gittiği yere kadar gidiyor mu kana tere karışma vs gibi böyle anlarsın ancak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir erkek olarak inlemem inletirim :) elbette zevk alırım ve boşalırım fakat benim inlemem vurduğum yerden ses getirmekle olur. Sonra öyle bir kaç saat çükmeyle inlemem ben ;) en az 3 saat pompalamama dayanabilecek biri varsa inlediğimi görmek zevkine nail olabilir. Tabi öncesinde orgazmdan bayılmazsa ;) bu arada orgazm olamayan kadın varsa yazsın 👍
Inleme rolunu en iyi kadinlar yapar erkek yaparmi bilmem ben ohhhhh diye diye bosalirim esim sevmez ama sevgilime argo kullanirdim bekarken Sexsin en zevkli tarafi beraber boşalmak yarida ve yarim kalmamak bunu basarabiliyorsaniz baska seylere kafa yorup huzursuz olmayin
Yüksek olasılıkla kendini baskı altında hissediyor ve yapmacık davranıyor, rol yapıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
evet. bazen erken geliyorum. ama devam ediyorum. sonrasında orgazm taklidi yapıyorum. nadir ama yapmışlığım var yani. ama seks anında eşime güzel sözler de söylerim inlerim de. sonuçta karşı tarafa zevk verdiğini görünce mutlu oluyoruz hepimiz sekste. zevk almıyor olabilir eşin. ya da bi ihtimal göz göze gelmek onu azdırıyor olabilir
Sorunda gülümsettin. O durumda buna dikkat etmen. Sonrasında acaba bu bir sorun mu diye araştırmayı düşünüp burda sorman.Çok tatlısın ya. Beyfendiye mesajımızdır. İnleyin beyefendi, nolcak ağzınızda mı kalır. :D
eğer bunu anladıysan ve kesinse söyle. Hem adam kasmasın kendini hemde sen gereksiz yere bunları kafana takma. Erkek veya kadın her an inlicek diye bir kadie yoktur. Çok zevk alır ama inlemez
seksten bir erkek bir kadının altığı toplam zevkin max %10 kadarını alabilir. Erkekleri seks için motive eden tek şey hormonları. Yoksa yapılıcak zahmet değil.