Var mı sizin aklınıza gelen uç fanteziler yapılması imkansıza yakın ama çok merak ettiğiniz?

Selam
Kimse yok demişsin çünkü herkesin içten içe aslında yatmak istediğini belki fantezi olarak adlandırdı belki adlandırmadır bir şeyler vardır mutlaka her insanda vardır bu kimisi bunu kabul eder kimisi etmez.
#perso
6 yıllık evliliğimizde eşimle gerek hayalini kurduğumuz ama hiçbir zaman gerçekleşmeyecek fantezilerimiz oldu gerekse gerçekleştirme cesareti ve fırsatı bulduğumuz oldu. ama sen gerçekleşmesi zor olanı sormuşsun mesela bunlardan birisi kendimiz gibi evli olan arkadaşlarımızla birlikte bir tatil ve bu tatilde onlarla birlikte olmak.
Mutlaka oluyor, insanların akıllarını başlarından alan ve dürtülerini canlandıran ama yasak olan birileri her zaman vardır
Cevap
40Cevap
Sayısız fantezi var. Anlat anlat bitmez. Bir şeyler yaşadıkça sıkılıyor. Yenisini
istiyorsun. Doyumsuzluk sanırım
herkes farklı fanteziler hayal eder özellikle de evli kadınlar umduklarını bulamadıkları için sürekli farklı fanteziler düşünürler
Birçok şeyi yaşadım... farklı pozisyonlar farklı mekanlar... farklı şeyler renk katıyor 😀
Evlenince grup istiyorum ama kabul eden kıza denk gelmedim evde kaldım
Var tabii ki. Yakalanma ihtimalinin olduğu kamusal yerlerde yapmak... Üçlü, dörtlü seks. Balkonda yapmak... Biri izlerken yapmak...
Yüksek bir dağın tepesinde çığlık çığlığa çok iyi olurdu bence
Istediklerim var evett senin varmii pekii zevkli olur dedigin seylerr
Vardir tabiki ama yapabilmek veya yapılabilirlihlgi onemli
Seninde vardır mutlaka sınırlarını zorladigin:)
Herkesin hayal dünyası vardır ama herkes hayata geciremez
Var var Eski kız arkadaşım 3. Bayan bi bayan isterdi aslında yaptık da ama erkekle olmasini istemedim.. kiz arkadaşım acıktı bu tip fikirlere..
Çok uç noktalar var. Küçükler bunu kaldiramaz.
İmkan çerçevesinde yapıyoruz
Eee illlaki ediyordur tabikide
hayal eden hanım biliyorumm
Hayal degıl uygularım dırek
yaa fantezisiz hayat mı olur canımmm ;)
Cuckold olucagim bi es isterdim
Cuckold erkek candır🫦🫦
Grup seks tabiki 👍🙏💦
Mesela dogstyle guzel
fantezi olmadan olmuyor
Tabikide karşılıklı istek doğrultusunda olur
Bazen uç fanteziler aklımdan geçiyor