Gerdek gecesinde utanma oluyor mu? Ben vücudumu anneme, kız kardeşime bile göstermeye çekinirken bir erkeğin vücudumu görecek olması beni utandırıyor. Hadi diyelim o an ki şehvetle utanmadım, ertesi gün nasıl bakacağım yüzüne? Sanırım aşıeı utanırım ben.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbette utanma olabilir her iki tarafta da
ama gerdek gecesi olması gereken bir şeydir çünkü insanlar bu şekilde ürüyor ve bunu evli olan her insan yapıyor
gerdek gecesi sonrası yüze bakamama sanki bir suç işlemişsin de ya da bir yalan söylemişsin de ondan yüzüne bakamam diye düşünmemelisin
çünkü böyle bir şey söz konusu bile değil00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılUtananın çocuğu olmaz diye bir söz vardır sizin icin söylenmiş sanirim 25 yıllık tanıdıklarım var hala ışık açıkken odada soyunmaz hatta işin açıkken çıplak yorganın altından çıkmamış evlilikte bu olurmu bence evlenip kocanın başını yakma evde kal
04 Yorumla
Soran+1 yılIşık kapalı tadı çıkmaz ama açıkken de utanırım ben neyse bir iki kereden sonra geçer umarım sksmskmsm
- +1 yıl
25 yıldır geçmemiş sen bir iki de geçer dersen bilemedim yani
Soran+1 yıl25 yılda da hâlâ utanıyorlarsa çüş yani 25 yıl boyunca eşinin vücudunu görmeyip görsel tatmin olamadıktan sonra ne anlamı kalır ki kskskmsms
- +1 yıl
Yani iki tanıdığım var bu şekilde 13 yıllık bir 25 yıllık bir diğeri yani seninde düzeleceğini garantisi yok sonucta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirincisi zaten esin, esin olmasini isteyip, ondan utanmayip bunda utanmak ayri bi mesele. Ikincisi omur boyu beraber olacaksiniz, ayni yatakta yan yana yatacaksiniz omrunuzun sonuna kadar hani bugun utandin yarin utandin omrunun sonuna kadar zaten utanamazsin. Ucuncusu, merak etme bi o seni gormuyor sende onu goreceksin, karsilikli yani ksdksd
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun kskskkksks
Cevap sahibi+1 yılAmin🤲😅
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvleniyorsun alışana kadar utanırsın da sonrası biraz tuhaf olur herhalde ki ilk gece ya da sabahı utanmak normal herkeste varda fazla kasmiyor kimse
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sevince güvenirsin güvendikçe arzı edersin arzu ettikçe açılman kolaylaşır kocan oluyor ilkte utanırsın sonra kalmaz
00 Yorumla
+1 yılNiye utansınlar binlerce yıldır insanlar nasıl yapıyor. Sende utanma sonuçta bir yastığa baş koyacaksınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek utanmıyorlar soyunup yiyorlarmış birbirini iki tarafta istekli ise tadından doyulmaz sabahlara kadar sevişme geri türlü pozisyon oh dünya varıp deyip duş alıp yatma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki başta utanırsın, utanmazsan zaten bir problem var demektir, bir kaçarsın iki kaçarsın sonra alışmaya başlarsın, karşındaki de eğer anlayışlı biriyse daha kolay alışırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen biraz a*gın olduğum icin herhaşde hiç utanmam😬
18 Yorumla- +1 yıl
Yalan😀
Cevap sahibi+1 yılburda yalan söylemeye ihtiyacım yok😂
- +1 yıl
😀😀 tanisamadim senin gibisiyle oof of denk gelebilsek
- +1 yıl
Bi begensene yorumu😀
Cevap sahibi+1 yılhaha bigün sende bulursun😄
- +1 yıl
Beni bulsana
Soran+1 yılHop hop noluyo kardeşim kdmdkdmkd
- +1 yıl
😀😀😀bise anlatcam sakincene ya bisey yok😀😀😀😀
+1 yılAlışacaksın bir süre sonra ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
02 Yorumla
Soran+1 yılİstek atayım konuşuruz
- +1 yıl
At bekliyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanın utanın sonra evlilik neden yürümedi diye gelip buraya yazın Ulan ne tuhafsiniz ya
00 YorumlaSen bu ülkenin aydınlık geleceği sin haberin yok 🌹🌹🌹
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🙏
Soran+1 yılAllah razı olsun
Soran+1 yılTabii atayım
+1 yılneden utanasın seks yapıyorsun adam öldürmğyorsun
21 Yorumla- +1 yıl
Ahahahhahhsha
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSana evliliği yasakladım
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyeceğim sanırım dldjkdjdjd
- +1 yıl
Kesinlikleee
Sen evlenme bence rahibe ol
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olucam
+1 yılhayatını paylaşacağın insandan çekinirsen olmaz
00 YorumlaNeyinden utanılcak helalini yağıyor
00 YorumlaUtanman normal. Ama alışırsın.
00 Yorumla
+1 yılalışıyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden utansınlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 gün önce girdik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi