Arkadaşlar lütfen kusuruma bakmayın 24 yaşında ve evliyim eşim seks esnasında tuhaf şeyler istiyor yani şöyle söyleyeyim benim için farklı birilerini düşünmemi istiyor ben zevk aldıkça odaha çok alıyor kızıyorum istemiyorum diye ama bende engel olamıyorum normalde çok kıskanç biri instam bile yok izin vermez ama konu seks esnasına gelince çok farklı oluyor.. sizce bu durumu nasıl değiştirebilirimm?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok sayıda erkek artık bu tarz düşünce ve fantaziye sahip. Senin gibi çok kadın var. Ne kadar kıskanç olsa da bu düşünce onu tahrik ediyor. Sana anlattığı her fantazide senin de bundan tahrik olduğunu farketmesi onu daha çok etkiliyordur. Farklı bir kişi ile seks yapma fikrine katıldığın her sevişmede daha erken boşaldığına da eminim. Eşin gibi çok insanla sohbet ettim. İnan bana hepsi de senin anlattıklarının aynısını anlattı. Kadınlar başta bu fikre tepki gösterse de, ya eşini kırmamak için ya da hoşuna gittiği için uyum sağlıyor. Koca da bundan memnun oluyor. Arada tepki gösterse de sevişme esnasında daha fazla ıslanması, koca için bir umut ışığı oluyor. Savunma olarak da " bu sadece fantazi. Gerçek olması gerekmiyor." ifadesine baş vuruyor. Zamanla her seks seansının değişmez parçası haline geliyor ve kadın da farkında olmadan bu düşünceye alışmaya başlıyor. En sonunda ya koca, karısını bu olayı gerçekleştirmeye ikna edip, birini bularak sonuçlandırıyor. Ya da bir kişi ile anlaşıp eşinin haberi olmadan bir mizansen hazırlıyor ve oldubittiye getirip, eşinin itiraz edemeyeceği bir kurguyla bunu gerçekleştiriyor. Sizde de bu durum o noktaya doğru gidiyor. Bir süre sonra sana "fake bir hesap aç ve erkeklerle sohbet et. Onları azdır. Ben de okuyayım" derse şaşırma. Ya da bir vibratör alıp, onu ikinci bir kişi gibi hayal etmeni isteyebilir. Eğer bundan keyif alıyorsan, oluruna bırak. Ama dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Çünkü size dahil olmak için her türlü hokkabazlığı yapacak çok erkek çıkacaktır. Ama içlerinden adam gibi birini bulmak çok zaman alır. Eğer bunu istemiyorsanız da, artık sevişmelerinize bu tarz fantazileri almamasını, bundan hoşlanmadğını net bir şekilde söylemelisin. Birkaç denemeden sonra vaz geçecektir. Ama gevşersen devam eder. Tabi burada şöyle de bir durum var. Eğer uzun zamandır bu fantazileri kuruyorsa, iyice buna alışmıştır ve senin bunu bitirmen, seks hayatınızı olumsuz etkiler. Yani seks yapma sıklığınız oldukça azalacaktır. Seksi sadece bir görev olarak yapacak ve söylemese de kafasında hep bu düşünce olacaktır.
42 Yorumla
Soran+1 yılHepsini tek tek okudum çok doğruldunuz her sözünüzde haklısınız ben reddedince bu sefer huzursuzlan çıkartıyor
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle Merhaba. Tüm mesajları tek tek okudum , verdiğim cevaplara baktım. Ben biraz daha farklı yönden geleceğim. Eşin alışılmışın dışında bir fantazi uygulamayı tercih ediyor buna saygı duyuyorum çünkü yaradılış bu şekilde … içindeki hisleri duyguları sonuç olarak kendi seçemez … Toplum içinde biraz baskın ve kuralcı bir ortamda ve işte çalışıyor ise bunun etkisi yatağa yansıyor olabilir.. evet diğer arkadaşların söylediği gibi cucklod ya da swinger duyguları fazlasıyla ağır basıyor olabilir.. zaten instanın ya da başka bir sosyal medyanın olmamasının tek nedeni bu. Niye mi? Seni yatakta hayal ettirip canlı olarak başka kişileri gerçekten arzulamanı engellemeye çalışıyor. Aslına bakarsan içinde dolu dolu paylaşma duygusu olduğu fazla ama sana söylemekten çekiniyor. Bu nedenle hem seni üzmemek hem kendi zevkini yaşamak için biraz set koymaya çalışıyor. Beden eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda aktif futbolcuyum , insan psikolojisi derslerini çok iyi bir şekilde aldık o yüzden karşı cinsi çok iyi anlıyorum. Dm olarak yazabilsek daha rahat yazardım ama buradan anca bu kadar. Ama korkma ilkler hep senin elinde olacak.. sen ne arzu edersen oraya gidecek. Gizliden çıkarsan demek istediklerimi daha rahat ifade etmiş olurum :) keyifli forumlar 🌸
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim yorumun için bi nebzede olsa rahatladım 😊
Soran+1 yılÇok sağol güzel yorumun için 🙏🙏
Soran+1 yılYok sağol 🙏
- +1 yıl
Zor bişi değil mesajı silebilir ya da kullanıcıyı engelleyebilirsin. Hoş seni rahatsız edecek değilim
Soran+1 yılHayır. o manada demek istemedim
Soran+1 yılAma gizlide kalmak istiyorum
- +1 yıl
Tamamdır efendim sorun yok nasıl arzu ediyorsanız. Yine gizlide kalmaya devam edeceksiniz sadece mesaj kısmı normal kalacak tüm sorunu çözdükten sonra yine gizli kalıp devam edebilirsiniz Buda son yorumum yalvarıyor gibi hissettim kendimi hiç hoş olmadı..
Soran+1 yılYok ben sizin yorumunuzu çok sevdim hiç öyle düşünmeyin 😊
- +1 yıl
Sağlık olsun ben naçizane teklifimi sundum karar sizin 🙏🏼
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Sen neden düşünüyorsun peki, yani sen de ıslanıyorsun ve hoşuna gidiyor sanırım. Abes bir durum evet, ileriki boyutu bunu gerçek kılmak zaten...
Bunu her erkek yapmaz09 Yorumla- +1 yıl
Değiştirmek sizin elinizde bu arada. Nasıl şu şekilde açık açık bunu istemiyorum diyerek. Zaten sana saygı duyarsa bunu yapacaktır. Diğer türlü aşağıda da yazmışlar zaten hesap aç, işte şunu yap hayal et vsvs gibi bir çok durum yaşanabilir. Siz net bir çizgi çekerseniz eğer ki istediğiniz şey bu değilse o da kendini kontrol etmeyi ve dizginlemeyi öğrenir
Soran+1 yılNeler neler dedim küstüm vermedim ama olmuyor tamam yapmicam diyor ama o işe gelince değişiyor huzur bırakmıyor
Soran+1 yılÇok dedim gidelim bi terapiste diye ama kabul etmedi
Soran+1 yılInşallah
Soran+1 yılSağol.
Gizli Üye(36-45)+1 yılyatakta değişen erkek ve kadın çoktur evliliklerde. ben de evliyim. hep aynı seks yaşanmasın diye değişiklikler istenir. sence başkasını hayal etmek nasıl?
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen niye utaniyon o utansın hem kıskanç hem başkasını dusunmeni istiyor adam kendisiyle çelişiyor hey Allah'ım ne günlere kaldık kıyamet kopacak normal zamanda otur güzel dille konuş yoksa başka şeylerde ister burda çok karşılaştım baska erkekler ile paylaşmak istiyolar eşlerini erkekler
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle Bişey isterse direk boşarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnstagramin yok cok kiskanc asi seviyor esini sevdasini baska adamlara hayel ettirerek seks yapiyor delikanliyim diede elini kollunu salliyarak geziyor bir ilişkinin bitme sebebi oyle bir düşünce geçmesi demek bu iş bitmiş demektir
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın 👏👏👏👏
Böyle devam ederse düşüncesini gerçekleştirmek için sana söylücek söylemeden önüne geç geçemzsende isteme yapma götünde dolansın sonu iyi değil …
09 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum ama çok zorluyor gerçek değil sonuçta diyor
Soran+1 yılNeler dedimm
Soran+1 yılHayal diyor gerçek değil diyor
Soran+1 yılÖyle biri değil hemen kavga ederr
Soran+1 yılZaten öyle Bişey isterse direk boşarım
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. peki sen o düşün dedikce düşünüyormusun yani bu gibi fantezi seyler birden olmaz da... bide aklından geceni söyletmiyorsa ne alaka bilemedim
011 Yorumla
Soran+1 yılOluyor işte ben ıslandıkça odaha çok zevk alıyor
Soran+1 yılHer ikisi
Soran+1 yıl5 senelik
Soran+1 yılEvet soruyor ben cevaplıyorumm
Soran+1 yılEvett
Soran+1 yılBurdan sorabilirsin gizliden çıkmak istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin kıskançta başkasını düşünmeni istiyorsa ngit başkasıyla seks yap der gibi resmen itiyor seni
06 Yorumla
Soran+1 yılHayali yetiyor zaten
- +1 yıl
Hayal öi et diyor sana
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Hayal edince kim oluyo hayalindeki
Soran+1 yılFarketmiyor
- +1 yıl
Hangi erkek olursa değilmi
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İstemediğini eşine seks yapmadığınız bir zamanda söylemelisin ve onu ikna etmelisin. İstemediğin bişeyi yapma
00 YorumlaHerşeyi anlarım, kıskanç birinin gavattlığına psikoloji bilimi bile çaresiz kalır.
10 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan hoşuna gitmiyorsa söylemelisin. Belli ki böyle bir fantezisi var. Eğer sana saygısı varsa bunu içinde tutmak zorunda.
07 Yorumla- +1 yıl
Bu arada senin veya eşinin yadırganacak bir durumunuz yok. Bunu isteyerek yapsan da, yapmak istemesende sizin hayatınız sizin özeliniz. Kimsenin laf söylemeye hakki yoktur.
Soran+1 yılTabiki öyle ama Işte başka erkeklerde yaparmı diye merak ettim açıkçası
- +1 yıl
Bunu yapan çok fazla erkek var. Kimisi içinde tutuyor eşine söyleyemiyor. Kimisi söylüyor. Bazı çiftler gerçekten yaşıyor. Sayısı azımsanmayacak kadar çok.
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Sen fantezi olarak kalmasından da mi rahatsız oluyorsun. Yoksa reele dönecek diye mi korkuyorsun.
Soran+1 yılReele dönmez ondan eminim ama hayali de biraz. zorluyor işte
- +1 yıl
Tabi aranızdaki ilişkiyi bilmeden sizi tanımadan birşey denemez. Ama genel olarak benim görüşüm bu tür fanteziler renk katıyor, zevk veriyor. Ben severim ☺️
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ki cuckold fantezisi var umarım gerçekte de istemez böyle bir şey
21 Yorumla
Soran+1 yılIstemez biliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılGava tlik degişmez. Umarim bir gün gerçekleştirmek istemez.
21 Yorumla
Soran+1 yılYok. ondan eminim
Tecrübesiz ve deneyimsiz kişilere sorarsaniz saçma sapan cevaplar alırsınız böyle.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım hayaldunyasindaki fantazilerinini senle baylasip heycanlanmak için senle yasiyor
00 Yorumla
+1 yılSenş yakında başkalarıyla paylaşacak yer yapıyor seks konusunda güzel kardeşim galiba
00 YorumlaBenim de fantazi dünyam geniştir falan diyodum. Bu nedir aga? Katil olur lan insan 😕
00 Yorumla
+1 yılTadını cikart bence neguzel fantezi anlayışı olan bir eşin var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi eşiniz bir coculd erkeği ama bunu size söylemeye çekiniyor anlamayasiniz diye sosyal hayatta kiskanc görünüyor siz azıcık ışık verseniz size tümüyle açılacağına emin olun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğiştiremezsin cuckold erkeği yakinda tek alalım der Sana
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu demez biliyorum
Cevap sahibi+1 yılBende kendimden biliyorum Şu an fantazi sadece bi sure sonra oda kesmiyecek
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen de istiyor musun peki ya da düşününce zevk alıyor musun
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleşine p*rno izlemeyi yasakla izlerse ayrılmakla korkut onu bence yoksa bu şeyleri denemeye bile kalka bilir
Soran+1 yılAklıma geliyor tabiii
Cevap sahibi+1 yıldüşününce ıslanıyor musun
Soran+1 yılEvet ıslandığım için o daha çok zevk alıyor
Cevap sahibi+1 yılsen başkasıyla sevişirken izlemek istese ne cevap verirsin
Soran+1 yılHayır derim tabi hayal yetiyor
Cevap sahibi+1 yılhayaliyle bile sırılsıklam oluyorsun yani
Soran+1 yılEvet 🙈
Cevap sahibi+1 yılnasıl birisini hayal ediyorsun ki bu kadar tatmin ediyor delirtiyor seni :D
Soran+1 yılYanı benimde hoşuma giden oluyor tabi
Soran+1 yılGizliden çıkamam
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılTm yazarım
Cevap sahibi+1 yılçıktım
Degisecegini sanmiyorum demek ki paylasmak istiyor buda onun tercihi
012 Yorumla
Soran+1 yılHayalde sadece ama
Soran+1 yılSoruyor zaten
Soran+1 yılO kadarını istemez biliyorumm
Soran+1 yılDirek boşarım onu isteyemez bilir beni
Soran+1 yılAma tam o esnada istiyor ve hayal diye
Soran+1 yılYa hoşuma gidiyor gitmiyor değil sonuçta hayal diyorum ama sonunda üzülüyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıladam seni paylaşmak istiyor demek ki
boşanman lazım10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerçek hayatta da isteyecek başkalarının seninle yatmasini izleyecek yakinda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki sen reddedince ne diyor neden bunu istiyor sordun mu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayalden bişey olmaz. diyor benim zevk almam içinmiş
Cevap sahibi+1 yılSaçma ya sen ne diyorsun kimi hayal ediyorsun peki
millete karşı öyle davranıyor aslı kıskanç değil grup fantazisi var
00 Yorumla
+1 yılsen bu durumdan zevk alıyor musun? ve birilerini düşünüyor musun seks esnasında?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mantık hatası. ayrılma sebebidir, nokta…
20 Yorumla
+1 yılSeni paylaşmak istiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılfantaziye cevirmis isii sanirim
10 Yorumla
+1 yılHmm türbanlı birisimisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNabzını falan mı ölmüyor belki oda bi bayan isteyecek ama önce seni deniyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılBıktım usandım bu sitede cinsellikten soğudum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgrup 2-3 erkek hayali kurmanı mı istiyor?
015 Yorumla
Soran+1 yılGurup değil birini düşünmemi istiyor
Cevap sahibi+1 yılkimi mesela tanıdık birisini mi?
Soran+1 yılFarketmiyor
Cevap sahibi+1 yılanladım yani o kişiyle seni izlemek mi istiyor
Soran+1 yılHayır sanki o değilde benim düşündüğüm kişi beni becermesini
Cevap sahibi+1 yılanladım kocan cuckold birisi muhtemelen seni tahrik etmek için yapıyor olabilir
Soran+1 yılEvet benim ıslanmam için yapıyor
Cevap sahibi+1 yılbu fantezi senin hoşuna gidiyor mu tahrik oluyor musun
Soran+1 yılOluyorum 🙈🙈
Cevap sahibi+1 yılpeki gerçekte o kişi seni becerdikten sonra eşin becermeye devam etse aldığın zevk devam etse hoşuna gider mi ister misin?
Soran+1 yılO kişiyi daha çok isterim
Cevap sahibi+1 yılseni yaramaz seni gizliden çıkayım da tanışalım, çok heycanlanacağına eminim
Soran+1 yılBen gizliden çıkamam
Cevap sahibi+1 yılben gizliden çıktım bekliyorum
Soran+1 yılBen gizlide kalmak istiyorum ama
Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Değişmez emin ol en başta mesafe koyacaktin o ise
00 Yorumla
+1 yılBence başkalarını davet et yatağa
10 Yorumla
+1 yılNeden değiştirmek istiyorsun?
00 YorumlaSen zevk alıyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılAlıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor bir durumdasın birşeyler denemek lazım
00 Yorumla
+1 yılİgrenç
00 YorumlaCuckold.
00 Yorumla
+1 yılEsin bu siteyi bilse nolur
00 YorumlaDeğişmez o gav at
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılayıp ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin swinger arıyor aslında
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılBence dikkat et
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılErkek mi olsun dşyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet beni başkasının altına veriyor
- +1 yıl
Sen bunu ister misin başkası ile denemek
Soran+1 yılSonum öyle olur diye düşünmüyor değilim ama istemem hayali yetiyor
Soran+1 yılGizliden çıkamam burdan yaz
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim çok kıskanç biri ama yatakta değişiyor. Bu durumu nasıl değiştirebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler