Bakire birisi neden zavallı olsunki? Zaten nudeyle falan ugrasan kısı büyük ihtimalle bakiredir. Yoksa ne ugrassın resime bakıp kendını oksamakla gıder ıstedıgıne verır
@Tubaacelyaaa kimse kimsenin zevkine giydiğine inancına isteğine laf etmemeli birisi size çıkıp tesettüre girmelisin cehennemde yanacaksın demiyorsa zaten kimsenin buna hakkı yok sizin de başkalarının nudesine laf etmeye hakkınız yok insanlar karşılıklı olarak zevk alma hakkına sahip siz atmayabilirsiniz ama bu kadar kaba olmanız rahatsız edici bana sorarsanız seks harika bir sey ve herkesin yaptığı da kendini ilgilendirir.
Hrr konustgumuza hadı at demıyoruz ya sexrıng yaparken zaten kendılıgınden oluyor demekkı o anda yanında degıl ve resmını ostıyor sızde bıraz sığ dusunvelı olmayın nude atanlar yolda dagıtıyormus dusuncesınden cıkın
Büyütüyor saçmalama insanın kendi özelini herkse atar mı ve atsan da biliyoruz noluyor, oraya, buraya atan atarım diye tehdit eden zipidilere ne demeli
Kızlar Ne Diyor
Sana nede atan kadınla evlenmezsin gider bakire ararsın. O yüzden kafaya takma.
Ben atanlara karsı oldugumu soylemedım aksıne atmayı ve atılmasını sevdgımı soyluyorum
Tamam ama nikahına zavallı bakire bir kızı alacaksın buna eminim.
Bakire birisi neden zavallı olsunki? Zaten nudeyle falan ugrasan kısı büyük ihtimalle bakiredir. Yoksa ne ugrassın resime bakıp kendını oksamakla gıder ıstedıgıne verır
Nude atan kızlar salaktır. Vücutlarını o kadar değersiz histen salaklar ancak tükenmez
Anlamadgınız tek sey nudeyı karsı taraf zevk alsın dıye atmıyorlar kendılerıde zevk alıyor
Zevk ha böyle şeyler zinadir ve basitliktir
Atarım ben flört ve sevgililerime
Nerelerini atarsın
Bak ne, guzel aradgım kadın 😀😍
Her yerimi atmışlığım var
Ama genelde göğüs
Oha yuh 😲
Böyle şeyleri takan biri değilim yüzüm gözükmüyor zaten ki tehdit etme şansı da yok onlarda atıyor
Gizliyim çünkü kimseyi başıma üşültürmek istemiyorum ki sadece sevdiğim duygusal bağım olan insanlara atıyorum önüme gelene değil
Aynen oyle haklısın
Cehhem de yanınca takarsın ama
Bu benim düşüneceğim iş seni ne alakadar eder
@Tubaacelyaaa madem cehennemı okadar dusunuyorsun gögüslerini kapat!!!
Kimsenin ne düşündüğü umurumda değil herkes kendi ahlak bekçiliğine baksın
He tamam 😂 😂 bayan ahlaklı kız
@Tubaacelyaaa sen ınsanlara boylr konusunca gunaha gırmıyorsun degılmı? Hanı burda ahlak brkcılıgı yapıyorsun ya. Ha tekrar soylım göguskerını kapat
Günaha niye gireyim gerçekleri söyledim sen zaten sabahtan beri sapık sorunlarınla günaha sokuyorsun
@Tubaacelyaaa kimse kimsenin zevkine giydiğine inancına isteğine laf etmemeli birisi size çıkıp tesettüre girmelisin cehennemde yanacaksın demiyorsa zaten kimsenin buna hakkı yok sizin de başkalarının nudesine laf etmeye hakkınız yok insanlar karşılıklı olarak zevk alma hakkına sahip siz atmayabilirsiniz ama bu kadar kaba olmanız rahatsız edici bana sorarsanız seks harika bir sey ve herkesin yaptığı da kendini ilgilendirir.
@Tubaacelyaaa Sende o sapık sorularda ınsanları yargılayarak gunaha girıyorsun
@Üşeniğiimm Hay agzına saglık
Senin kadar girmediğim kesin
Nude atıcak kadar ezik isticem isticek kadarda abaza olmayın
İsticek*
Hrr konustgumuza hadı at demıyoruz ya sexrıng yaparken zaten kendılıgınden oluyor demekkı o anda yanında degıl ve resmını ostıyor sızde bıraz sığ dusunvelı olmayın nude atanlar yolda dagıtıyormus dusuncesınden cıkın
Nude isteyen erkek şrfszdir dşsğdlsğrowğdlsğdlsğxksğfksşkxğskxsğkdşskxşskdşskx
İsteyen kadında srfszdır ozman 😉
İstemeyen mee😂
Nude atmak tamamen iğrenç bir şey
Zevkıne baglı
Ben atıyorum sevgilime o da bana atıyo
Bende atıyorum bazıları cok buyutuyor bu konuyu
Sevgilime atmak çoksel
Aynen oyle
Büyütüyor saçmalama insanın kendi özelini herkse atar mı ve atsan da biliyoruz noluyor, oraya, buraya atan atarım diye tehdit eden zipidilere ne demeli
@Tubaacelyaaa herkese atmamalısınız zaten guven olmadan atılmazkı
Hiç kimseye atılmamali
Ciddi seven erkek nude istemez.
Başkasıylamı boşalsın
Tükensin zaten
Ok
Saçma bir sey bence
Karsılıklı olunca sextıng esnasında cok zevklı oluyır
Yapmak isteyen yapıyor zaten.
Aynen oyle bence guvrn varsa atılmalı
Yok niye atalım ya
Zevklı oluyor karsılıklı olunca. Bırının sana bakarak sejı arzulaması hosuna gitmezmı?
Biri benim hoşuma gitmez
Yaparsan anlarsın