+1 yılO kadar acelecilerki açmayı denemiyorlar bile kopça ile savaş veriyorlar
Küçük bir tüyo vermek istiyorum, beyler sakince kopçayı biraz iki yönden içeri doğru itin sonra zıt yönlere doğru çekmeniz yeterli
Umarım daha çok kafa karıştırmamışımdır jsss150 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam
Galiba heyecanlanıyorlar yani nasıl yapacaklarını bilemiyorlar bir an önce direkt odaya geçmek istiyorlar zaten öyle direkt hemen açabilen erkek sayısı gerçekten çok hasta çoğu ben hemen açabiliyorum diye aslında sütyeni mahvediyorlar.
😂
Tecrübe lazım bu konuda alsınlar bir yastığı taksınlar çıkartınlar taksınlar çıkarsınlar.
Tecrübe iyidir sonuçta işe yarar ya da bu heyecanın önüne geçebilirler.
#perso72 Yorumla
+1 yılO Veleti bende açamıyorum en iyisi açmadan giyinip çıkarmak. Büstiyer en rahatı
131 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir fikrim yok
51 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
254Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kendimden, penisimden utandığım için öyle şeyleri hiç yaşayamayacağım; eğer sorunsuz bir şekilde cinsellik yaşayabiliyorsanız bırakın da hemen açamasın. Bir iki saniyelik duraklamada bir şey olmaz herhalde. Şükredin ve tadını çıkarın cinselliğin; yaşayabiliyorken.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKısa, yamuk ve ince olduğu için karşımda biri olsa onu memnun edememekten ve ona rezil olmaktan korkuyorum.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen ilişkiye girmeye utanıp evli olduğum adamı 4 aydan beri bekletiyom
1334 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilmiyor ama evlenmeden önce söylemiştim zaten ilk zamanlar birlikte uyuyamıyordum bile
Cevap sahibi+1 yıl*biliyorum
- +1 yıl
Enişte sabirliymis ben olsam ilk günden öteye geçmem
Cevap sahibi+1 yıl@Dördüncümurat bu yüzden bir Türkle evlenmedim zaten
- +1 yıl
Iyi ki evlenmemişsin biz 2 günde bir atmadan durmayız
Cevap sahibi+1 yıl@Dördüncümurat evet haklısın KADIN sizin seks objeniz çünkü ne hissettiğini ya da istediğinin önemi yok
- +1 yıl
Evet öyle
Cevap sahibi+1 yılPardon ama eşimin bilw üstelemediği bu konu sizi ne diye ilgiliyor
Cevap sahibi+1 yıl@Metkbarr yukarıda herhangi bir soru görmüyorum yalnızca 4 aydır ilişkiye girmiyorum yazmışım Türkçede eksiğimiz varsa gidin ders alın, 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Berock buna helal diyorsan söylediği şeyleri duysan kalpten gidersin
- +1 yıl
@Dördüncümurat Allah Allah bi de evet öyle diyor kimsiniz lan kadınları seks objesi görüyorsunuz işte benden bundan ütüru evleniyorum kadınlar seks objesi değildir.
- +1 yıl
Evlenmiyorum *
- +1 yıl
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa sen kimsin? Evlenemiyorum diyorsun arkadaşın bulsun sana yabancı bi koca biz böyleyiz
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa evlenelim ama cinsellik olmasın böyle saçma bi şey mi olur
- +1 yıl
@Dördüncümurat ahaa öyle bişey demedim evlenmeye de zere aklımın ucundan geçmedi bile
- +1 yıl
@Dördüncümurat kes sesini öyle demeye çalışmadım kadınları seks objesi görüyordüğünüz kötü zihniyetten acilen kurtulun demek ki siz sevdiğiniz seks objesi için evlenirsiniz. Nasıl da itiraf ediyor. Neyse ki evlenmiyorum kimse benim vücudumu o yönden kullanmasına izin vermiyeceğim. Evlilik demek Cinsellik demek değildir.
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa benimle konuşurken önce o pis ağzını çalkala insanlarla bu üslup la konuşarak bi yere varamazsın.. ben arkadaşı ciddiye alamadığım için evet öyle dedim.. ama size kızmıyorum geçmişten gelen bi yaraniz olduğunu düşünüyorum ona veriyor kusurunuza bakmıyorum
- +1 yıl
@Dördüncümurat ALLAH 'ima çok şükür mutluyum geçmişten gelen yaram da hiç olmadı sizin gibi kadını seks kölesi yerine koyanlara düşmanım
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa kimse kimseyi köle yapmıyor ben size karşı düşmanlık beslemiyorum.. eminim mutlusundur hakaret ler savuran benim çünkü
- +1 yıl
@Dördüncümurat he yapmıyor ben napiyrom bazı kadınlar seks sevmiyor diye zorla sekse yaptırandan da benim dimi! Sizin hayatınız seks üzerine kurulu bir mutluluk ama benim mutluluğum doğa, aile, arkadaşlık üzerine kurulu bir mutluluk çok şükür Rabbim e mutluyum.
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa açık açık kurtaracaksın beni aile diyorsun dimi aile olması için çocuk olması lazım seks lazım.. doğanın kuralı bu
- +1 yıl
@Dördüncümurat kendi ailemden bahsetmiştim yalnız
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa seni leylekler getirdi herhalde
- +1 yıl
Ciddi misin sen peki yoksa sorun mu var
Cevap sahibi+1 yıl@Tubaacelyaaa boşver kuzum sen böyle insanları ne takıyon
Cevap sahibi+1 yılBenim hayatım evliliğim ve KARARLARIM eşim bu durumdan şikayetçi değil ayrıca Dünyada annesiz babasız birçok çocuk var siz ne yapıyorsanız yapın çok çocuk istersem evlatlık alırım
- +1 yıl
Aynen çok haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılEli takılıyordur o an. Bir de iki el açmak gerekiyor. O an tek elim meşgülse başka bir yerler de ise, tek el ile uğraşıp dururum ki. Bu çok komediye döner...
O demir ucu zımbırtılı şeyi taktırıp tutup çekmek için o an iki elin de uygun olması şart...
Ben kucağımda zorlanmıyorum...
Öylesi oldukça rahat oluyor...
.
.
.
#Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''10 Yorumla Sütyeni sıyırmayı sevdiklerinden göğüsler ortaya çıkınca elleri ayaklarına dolanıyor
132 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Hhehehe😂
+1 yılErkeklerin uzmanlığı sütyen değil, sütyenin içindekiler
162 Yorumla- +1 yıl
Aklı başında birine ne denir :)
O yüzden en iyisi sütyen giymemek. İki tarafa da rahatlık😃
1620 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Berkan63 ne olması be abazalara davete çıkarır sonrada taciz sonu hüsran 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa bence kadınlar bunu istiyor ama kibar bir şekilde 😂😂
- +1 yıl
@İbr444 ne alakası var ya saçmalama her kadın istemiyor
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa o kadın sonuçta bir insan sadece özel zamanda ister bazıları
- +1 yıl
@İbr444 sanırsın sütyen takmayan kızlar ya da kadınlar erkekleri taşhir etmek için yapıyorlar evet bazıları öyle olabilir, sütyen bazılarımız için kabus gibi geliyor göğüsleriimizi sıkıyor, terletiyor vb rahatsızlıktan bulunduğu için takmayanlar erkekler için değildir.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa aslında cidden ben memeye tav olmuyorum. Hele de böyle inek gibi olanlara bana ne memelerden o bebeklere ait onların hakki.. bununla ilgili hemşehrim güzel bir şarkı çıkarmıştı tombul tombul memeler. shsjshs
- +1 yıl
Sarkma olurmuş ama öyle
+1 yılince işlerden pek anlamazlar. yaradılışları öyle sanırım
101 Yorumla
+1 yıladam daha önce kopça mı görmüş, ne güzel işte
şahsen açamayanını tercih ederim147 Yorumla- +1 yıl
Bakir olsun istiyorsun yani
- +1 yıl
Buda baska bakis acisi
+1 yılHayatımda bir kere sevişmeye çalıştım onda da kaçtım korktum da böyle de bir kızım 😂😂
166 Yorumla- +1 yıl
Neden korktun ki
- +1 yıl
Neyden korktun kız 😌
- +1 yıl
Bos ver evlenince sevisirsin
- +1 yıl
Bekle bekle evlikipi bekle
kızım asıl tekte açabilen erkekten şüphelenirim ben. açamaması daha iyi
90 Yorumla
+1 yılO beceriksizlikle alakalı değil. Sabırsızlık anı bölen erken olduğu için aceleci hareket edip sinirlenerek kadar sertlesebiliyor acma. hareketleei değil mi? :) Bu hiçbir zaman istediğin şekilde olmayacak ama sen çözüm olarak evde sudyen takmaya bilirsin :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yaaa 😅😅 esim sudyenimle savaş veriyor resmen 😅😅 en son ben aciyorum, ya da biraz siyiriyor kenara dayanamayip🙈
132 Yorumla- +1 yıl
Haha kenara. siyiriyor 😂😄
+1 yılKör düğüm olmuş ben acaram.🤣🤣 açmasını bilmeyenle yatağa giren kadinda kafa yok zaten hicmi beceremedin yırt kopar daha iştah açıcı olur onuda beceremiyorsa o adamdan uzaklaş amg
24 Yorumla- +1 yıl
Yok gotumle yazdım gosterimmi
- +1 yıl
Ne salak insanlar varyaa
Genelde sorun olmaz ama bazılarının özellikle o şekilde açılmaması için üretilmiş olabileceğinden şüphe duyuyorum
Hea birde kendiniz giyip çıkarırken nefesinizi tutup falan daha rahat çıkmasına olanak sağlarken erkek çıkaracağı zaman ona dikkat etmeyip isi zorlastiranlar da olabiliyor sanırım 😉😉00 YorumlaSakin kalamıyorlar. Şekerin içinde k kremaya ulaşmak için şekeri kırarak yeme gibi.
Sakin kalınca, hemen memelere ulaşayım derdi olmayınca gayet kolay açılıyor. Tek elle bile açılıyor ( :30 Yorumla
+1 yılO anda içeri girmenin derdinde olduklarından açamıyolar sanırım
61 Yorumla- +1 yıl
En iyi yorum işi bilen belli ediyor
Daha önce hic acmamistir, heyecandan olabilir vs. Sen tek elle acabiliyorsun cunku her gun aciyorsun fmskfkkdkv gerci uzun suredir birlikteyseniz esinin de artik alışması gerekirdi zor bir sey degil heyecandan herhalde olmadi çek kopart kskgkrkgkf
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımda 2 kere sütyen açtım 2 sinde de zorlandım diğerlerinde hep kendileri açtı veya çıplaktı
Sanki tr kızları veriyor da öğrenicez aw vermemek için elinizden geleni yapıyosunuz sizle mi uğraşcaz altı üstü seks lan bu10 Yorumla
+1 yılHeyecandan elleri titriyordur. Yeterli sayıda ve farklı çeşitte sutyen kopçası açmamıştır. Ya da çok az sayıda açmıştır. Sistemi bilmeyen pek de kolay değildir zira sutyen kopçası açmak. Hele ki büyük göğüslü bir kadın ise karşındaki.
12 Yorumla- +1 yıl
Büyük göğüslü ise ne oluyor ki?
- +1 yıl
@Karisik12345 Sutyenin gerginliği kopçanın açılmasını zorlaştırabilir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim karsilastiklarim cok da guzel açıyorlar valla fjjdjdjd
90 YorumlaNedir bu kopçadan çektiği erkeklerin er ya da geç çözülüyor işte. Kırk düğüm değil ya bu 🤭
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl23 yaşındayım ve hala zar zor açıyorum. sorun erkeklerde değil sütyen kopçalarının zor kapanıp açılmasında.
70 YorumlaBen bile açamıyorum tek elimle koluma kramp giriyor 😅
80 Yorumla
+1 yılben genelde açmayla uğraşmıyorum çünkü sütyenden taşan göğüsler daha çok hoşuma gidiyor o yüzden tercihim memeleri sütyenden kurtarmak daha mantıklı
30 Yorumla
+1 yılDün buna yorum yapacaktım. Xper puanım yetmedi bu gün yapıyorum. bazı sütyen kopçaları sanki merkez bankası kapısı gibi sert bazıları yumuşak bundan kaynaklı oluyor.
Ama sevgili hem cinslerim bunun üzerinde çalışın belli ki kadınlar bu konudan şikayetçi
parmak hareketleri önemli dikişlerden tutup parmakları birleştir çıkar. bu kadar basit :D :D :D10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl
+1 yılo durum ilgili partner arkadaşların beceriksizliği 2 parmağımla anında açarım , her modelin açılışını öğrenmiş bulunkaktayım hatta kopçası değil sadece ön kısımdaki omuz bağlantısını da açarım
10 Yorumla
+1 yılEvet bu sorun geçmiyor, yıllara rağmen aynen devam ediyor
40 Yorumlaİlişkiye girmeden önce bence 1 saat boyunca sadece tahrik etmeli.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen genelde tek elle acarım ancak eğer sütyenin kopça kısmı biraz deforme olmuşsa o zaman ikinci eli de devreye sokmam gerekebiliyor.
20 Yorumla
+1 yılSenin kaç yıl pratiğin var bu işte ve eşinin kaç yıl pratiği var? Sadece sonuç üzerinden kıyas yapmak doğru değil bu konuda.
20 Yorumla
+1 yılBence açamamaları mevzuya heyecan katıyo 😂😂😂😂😂
80 YorumlaBen tek elimle de açarım. Duruma göre farklı yöntemlerde ayrıca güzel :)
30 Yorumla
+1 yılAsıl siz nasıl onları ilikliyorsunuz işkence gibi, hem ne gerek var giyinmeyin madem 😂
30 YorumlaBen uğraşmam açmakla kilot çıkarmakla parçalarım direk öyle daha ateşli oluyor isterse de yenisini de alırım
10 YorumlaBilmem henüz denemek kısmet olmadı, Ayrıca kadınlar kendisi neden açmıyor da bize böyle saçma bir misyon yükleniyor ki :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanlık hali yahu. Altında bir şey aramaya gerek yok. Bazen ben de açamıyorum 😂
60 Yorumla
+1 yılBebeğim valla tecrübelilerde anlamıyorsun bile saniyesinde cırt yok oluyor :))
60 Yorumla
+1 yılEğitim ver adama, bi de genele poh atmayı bırak, biz hem açar hem dikeriz, terzi yanımızda haletmiş🤣🤣🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. sen günde 50 kez kopça açtığın için olabilir mi :))
adam tam heyecanlı yerde kopçayla mı uğraşacak eli ayağına dolanıyor aceleden, işin ruhu kaçmasın diye uğraşırken,10 Yorumla
+1 yılBen arkadan iki elimle kavrayıp iki yana asılı yorum koparıp çıkarıyorum sonra tırnak makası ile tekrar uçlarını kanca yapıyorum giyiyor 😂
10 YorumlaBen açamıyorum. Milyon kere deneyip antrenman yapmam gerek. 500 kere denemişimdir çok azında açmışımdır. 😅
10 YorumlaAhahahaha heycanlanıyolar canım o kadarını mazur gör
92 YorumlaIyi beceriyor demi. sjsjz işiniz gücünüz bizi terslemek
20 Yorumla
+1 yılSütyeni çıkarmak zordur. uğraşmak gerekir. Memeyi dışarı çıkartmak her zaman pratik yoldur.
20 Yorumla
+1 yılO anki stres heyacan telaşla olabilir. O kadar da zor olamaz yani
20 Yorumla
+1 yılHeyecandan heyecandan Ah Bu Ben tek elimle açıyorum
20 YorumlaMerhaba
Her şeyden önce birincisi, ''illa ki kopçadan açmak zorunda değilim'' düşüncesi.
İkincisi ise ters geliyor, yani kadın ve erkeklerin gömlek düğme ve delik tarafları ters olur ya, bu da ( hiç dikkat etmedim ama ) ondan olsa gerek. :)00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılBilmem?
Benzeri durumda erkeğin kemerini açamayan kızlara bir sorayım, tekrar döneceğim sana ;-)50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:)) çünkü kopçanın kancası öyle sıkılmış oluyor ki içeriye dönüyor fazla kullanımdan
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen kolay açarım ama yukarı siyiriyorum kafasından çıkarıyom daha güzel
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılGün boyu hiltiyle kırım yapıyorum bana betondan suriyenin olsa dayanmaz 🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Sen gel sutyen külot nasilda cikartirilir eğitim vereyim sana 😂
+1 yılValla öyle sanırım erkekler hemen açayım derken eli ayağı dolaşıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. 2 parmakla yapılan bişey bu, ama prratik lazım tabi
10 YorumlaGerek var mı kopçayla uğraşmaya? Yukarı sıyır tamam.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçabiliyorsa kork;
Açabilip bir de açamıyormuş numarası yapıyorsa 2 kat kork 😃😃10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aslında çok basit ama bazen tutukluk olabilir hahahahaha
10 YorumlaOrtadan fermuarlı var. En iyisi o iki taraf için de
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılIki parmak tek hamle, üretim hatası yoksa tabiii 🙂
10 Yorumla Heycanlanma oluyordur
Biran önce çıksın diye falandır heralde10 Yorumla- Devamını Gör (244)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar