+1 yılSeksin her hâli güzeldir ve ne zaman yapılırsa yapılsın zevk alırsın , tabiki çoğu insanın sabah kalktığında libidosu daha yüksek oluyor. Sabah yapılan seks için biraz erken uyanıp kendine gelmen gerekir , uykulu bir şekilde sırf yapmak için yaparsan hiç bir şey anlamadan güne yorgun bir şekilde başlarsın. Ama öbür türlü güzel uyanıp partnerinle iyi bir seks yaparsan gününün güzel geçme ihtimali çok yüksek , zaten özellikle sabah ve gece saatlerinde insanların seks yapma isteği daha çok artıyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam
Evet bu zaten bilimsel olarak açıklanmış bir şey günüm cinsellik yaşanabilecek en iyi saatlerinden birisi kesinlikle sabah henüz daha yeni uyandım yataktan çıkmadım bir şey yemedin saatlerdir çünkü bir şey yememişsindir üzerine bir ağırlık çökmez henüz yataktan çıkmamışsındır enerjin bitmemiştir geceden beri hormonlar salgılanıyorştır taze bir bedene uyanırsın yaşadığın işi kesinlikle daha sert ve hızlı olur bu daha çok zevk verir yani kısacası mutlu bir günün anahtarı olabilir.
#perso10 Yorumla
Mutluluğun anahtarı sabah seksi değil ama ekstra mutluluk verir sadece. Bu aynı şey gibi, sabah uyandığında gri hava, yağmurlu çamurlu soğuk bir gün ise, mutsuz bir gün olarak algılamak gibi.
89 Yorumla- +1 yıl
O nasıl örnek öyle ya..😂
- +1 yıl
Mutsuz bir güne uyanmamalı sanki..🙄
- +1 yıl
Işık sızınca perdeden uyku tutmaz beni..😂
- +1 yıl
Uyanıp uyuyorum, yoklama çekiyorum acaba gelen oldu mu diye..😜
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSabah seksi mutlu bir günün ilk güneş ışığı olur. Güneş giren yere de doktor adım atmaz ve seks bambaşka güzellikte yaşanıp tüm güne iyi yönde sirayet ederek başka işleri de en üst seviyede mutlu ve mesut bir biçimde yapmayı sağlar. Sabah öten horoz iyidir. Erken kalkan ve geç yatan zevk verir, keyif aldırır, üstüne mutluluk hormonu dopamin salgılanmasını sağlamış olur.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman öyle olmayabilir.
Ben her sabah ereksiyonla uyanırım. Her sabah seks yapsam partnerim isyan eder muhtemelen.20 Yorumla
+1 yılönce dişler fırçalanırsa, kesinlikle. o ağız kokusu tüm isteğimi alıyor götürüyor çünkü.
82 Yorumla- +1 yıl
Ağız kokusu diş fırçalama ile geçmez bi parça biseyler yiyip üzerine naneli sakızla çözülür diş fırçalama mideden gelen kokuyu ortadan kaldirmaz
Konuyla ilgili halk arasında bir laf vardır sürekli söylenir
Açlıktan ağzı kokuyor derler mevzu burdan kaynaklanır dişleriyin pisliginden ağzın kokuyor demezler.
Çünkü diş çürüğü ya da tartar kokusu bi bardak su içsende gecer gider su icerisindeki mikrobiyolojik varlıklar yani elementler suyun özgün halinde reaksiyon gösteremez ama aynı maddeler farklı bir moleküler yapı ile temasa gecince reaksiyona gecer tıpkı potasyum nitrat ve silisyum elementinde olduğu gibi
O yüzden olayın disle degil mide ile alakalı olduğunu unutmayın
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılyahu milletin zamanı bol şişe gıtmıyor sanırım
kalkıyorum ben oda kalkıyor ben kalkınca ayrıda çiş yap diş fırcala gıyın otoparka ın işe gıt olayım ucu ucuna . hangı ara sabah seksı seysı yapacagız kı10 Yorumla Erkekler azdıklarından sabah Seksi diye bişey uydurmuşlar. aç karnına bana göre hava hoş çok uzamıyorsa hareket etmiyorsam sıkıntı yok
41 Yorumla
+1 yılO seksin nasıl geliştiği ve sonuçlandığı önemli tabiki,, ya mutlu günün anahtarı, ya da huysuzlugun ve aksiligin zirvede oldugu saçma bir günün kırılma noktası
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir gecenin ardından sabah noktalamak güzel olur
31 Yorumlaevet hemde çoook. sabah seksi kadar güzel seks yoktur. masumca günün erken saatinde o istekle dakikalarca yatakta sürüklenerek yapmanın tarifsiz zevki
10 Yorumla
+1 yılbence olur ingilizler sabah yapar seksi vucut dinlenik olur bi de sabahlayın erkende erekte oluyor çoğu vucut
10 YorumlaEkstra bir mutluluk verebilir ama asıl gerçek mutluluk, seni anlayan, sana değer veren birinin senin yanında olması.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. direkt o sebeple mutlu olunmaz ama güne güzel başlamaya bi neden olur ;)
seks evet güzel şey ama bu kadar da ütopik yaklaşmamak gerek :)10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. cok rahatlar insan. zaten her sabah ereksiyon halde uyaniyorum. oralla uyandirilmak pahabicilemez heralde.
10 YorumlaSeks sonrası mutluluk hormonları tavan yaptığı için güne mutlu bir şekilde başlayabilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılElbetteki ama her gün de olmaz yani kabak dadı verirr 3 gün de birr en idaelii
10 YorumlaKimsede dememiş güzel bi sabah kahvaltısı, varsa yoksa seks neymiş arkadaş? Sjajaj
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kesinlikle olur. Güne rahatlamış dinç bir şekilde başlamak gayet iyi olurdu.
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle sabah Seksi mutluluğun anahtarıdır. gerçi sexin zamanı olmamalı. :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılsabaha kadar seks daha mutlu bir günün anahtarı :D
10 Yorumla
+1 yılArzu tutku istek varsa tabiki saatin önemi yok mutlu olur insan
10 Yorumla
+1 yılBiz aksam yapamiyoruz bi de sabah diyon esime nasil yaklasacagimin derdine dustum bide sabah yanassam agzima sicar 🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır enerji performans harcacan işe gidince hal kalmayacak o yüzden hayirb
10 YorumlaSabah sexsi en sevdiğim günün tamamı Cok güzel geçiyor o zaman
10 YorumlaKesinlikle beni çok mutlu ediyor sabah seks yaptığım günler daha iyi geçiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar için sabah seksi mutlu bir günün anahtarı olabilir erkekler için sabah seksi mutlu bir günün anahtarı deliği olabilir 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılDoğru insanla yapılırsa evet kesinlikle tüm günü mutlu pozitif enerjik geçirmeye sebep olur
00 Yorumla
+1 yılOlur sabah beş gibi insanın libidosu tavan
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet , kesinlikle :))
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle
20 YorumlaOlabilir neden olmasin
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle. Muazzam olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde evet. Peki senin için nasıl?
10 Yorumla
+1 yılEn tatlı sabah seksde başlayan sekseks
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle mutlu bir güne uyanıyor insan.
10 Yorumla
+1 yılO işin uzmanı benim sabah kahvaltısı 😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle. güne çok mutlu başlamak lazım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kisiye gore partnerin iyiyse olur
10 YorumlaOkadar güzel oluyor ki...
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle katılıyorum
10 YorumlaOlursa iyi olur tabiki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bilimsel açıdan bunun doğruluğu vardır.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bazı günler için olabilir evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir ama yok işte lanet şey
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabiliyor
20 Yorumla
+1 yılOlabiliyo
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle
10 Yorumla
+1 yılElbette olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle evet
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle
10 Yorumla - 10 Yorumla
Çok olmuşluğu var
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle evet
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKulaklarımı da ısırırsan evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen olabilir
20 Yorumla
+1 yılBence evet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. AA en güzel ve özeli
10 Yorumla
+1 yılta kendisi
10 Yorumladokunuş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar