İki önce evlendik. Ben evlenmeden önce baya heyecanlıydım bulsam inmem diyordum ama öyle bir şey yokmuş. Yani eşimi seviyorum bundan bir şüphem yok fakat bugüne kadar neredeyse her gün seks istiyor. Bakireydi evlenene kadar. Ben yoruldum ve biraz durmak istiyorum ama buna izin vermeyip kızıyor. ''Senin için bu kadar bekledim vs'' deyip laf sokma çabasına giriyor hemen. Bazen ister istemez yapıyorum ama gerçekten canımın istemediği günler oluyor eşimse ne pazartesi tanıyor ne de pazar. Bir kere olsa da günde yapmamızı istiyor. Konuştuum ama ''ne yapayım bu kadar bekledikten sonra, gidip başkasıyla mı yapalım?'' diye trip atıyor. Bir bahane bulup artık bir yere kaçsam keşke. Seks benim düşündüğüm kadar yapılabilecek bir şey değilmiş. Bunun gibi durum yaşayanlar var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeks hayatı herkes için farklıdır. Kimi doyamaz kimi için ise arada sırada olsa yeterlidir. Siz maalesef denk libidolarda olmayan binlerce çiftten birisiniz.
Ancak orta yolu bulmak zorundasınız. Çünkü ergenler gibi birbirinize laf sokmak, aldatma imaları yapmak evliliğinizi ancak BİTİRİR. Birbirinizden soğumadan ama isteklerinize de saygı duyarak bir düzen oluşturmalısınız.
Kendini eşinin yerine koy, reddedilmek sana ne hissettirir? sana isteksizce beraber ol da demiyorum çünkü çok belli oluyor bu tür durumlar. o da büyük bir hata bence. Sen ona o sana saygı duymalı ancak karşı tarafa da istenmdiğini düşündürmemelisin. Bence sen hayır dedikçe ya da isteksiz oldukça o senin onu istemediğini düşünüyor. Aslında senin sorunun eşinle dğeil, seksin kendisiyle. Yani az ile yetineibliyorsun. Belki hormonal bir eksiklik düzensizliğin var, bu da etkiler.
Bence bir hormon seviyelerine baktır eşine söylemeden baktın bir sorun yok al karşına konuş derim. Kırmadan yargılamadan anlat ki orta yol bulabilin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sanırım eşinin sürekli istekli oluşu seni biraz yormuş. Seksten çok onun ısrarlarına psikolojik olarak bi bıkma durumu yaşıyorsun geçiçi olduğunu düşünüyorum. Eşininde bu konuda saygı göstermesi gerekir birde bu konuda konuşmayı seçin belki altında yatan ilgi eksikliği olabilir. Eksik olan ilgiyi sekste gideriyor olabilir. Eğer eşin kendi isteğini durduramıyorsa buna ara ara kendi kendine rahatlama deneyimi yaşamasını önerebilirsin. Bunu uygun bir şekilde anlatırsan bunu farklı bir fantezi olarak yaşayabilir.🤷♀️
00 Yorumla
valla bakire kadınlarda bu biraz sıkıntı oluyo yapmayıp yapmayıp tadını alıyolar sonra doymuyorlar... eşini bir şekilde doyuracaksın sevgili okurum... ön sevişmeyi uzun tutacaksın ilk postayı dilinle boşaltıcaksın eşini... epimedyumlu macun yiyceksin... eşini bi kaç kere orgazm edip sen öyle boşalcaksın ona yeter dedirticeksin... yoksa aldatılmaya kadar gider bu allah korusun
00 Yorumla
+1 yılBen de aynı durumu yaşadım. Bir kaç formül var. Eşin çalışıyor mu önce onu bilmek lazım. Şayet evde takılıyorsa genelde bu can sıkıntısını senle gidermekten başka çaresi yok. Hayır çalışıyorsa da eve gelmeden önce dışarıda kendinize vakit ayırın. Bazen son aşamaya gelmeden önce farklı zevkleri de tatmanızda fayda var.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Gerçekten iki ayda seks yapmaktan yoruldun mu yoksa eşinden mi soğudun?
Eşine haksızlık etme normal davranmayan sensin. Evlilikte ilgisizlik isteksizlik çok iyi yerlere götürmez. Eşinle konuşup ne istediğini istemediğini konuş
Buraya yazmak çözüm değil burada senin tam tersini düşünen çok insan var.
Gerçek olduğunu düşünüp evdekine ekmek vermezler :))30 Yorumla
+1 yılSelam
Büyük konuşmaların sonucu işte sen galiba bunu aynı yemek yemek gibi düşün mesela bir yemeği hızlı başlıyorsun sonrasında daha fazla yemiyorsun değil mi sadece iki kaşık yiyorsun ya da üç kaşık işte cinsel ilişkiydi öyle düşün sen galiba hızlı bir giriş yapmışsın bu işe çabuk doyuma ulaşmışsın.
Zamanla düzelir belki ama düzelmezse bir doktora gitmende yarar var yani böyle sitelerde ben pek çare bulacağını zannetmiyorum. Profesyonel yardıma ihtiyaç duyabilirsin.
#perso00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAleti kaldır ve ver. Hareket eden o olsun devamlı anlar ne kadar zor olduğunu. Her gün her gün yapmak cidden aşırıcı bir davranış. Kaybedilen testosteron miktarı bir yana, yeniden toparlanma sürecinin verdiği zorluk bambaşka. Gerekirse kuru orgazm oldun gibi göster ve boşalma. Daha karlı oluyor bu.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Herkes böyle bir eş, sevgili, dost veya arkadaş arar da bulamazken, senin şikayetçi olman çok garip. Fantezilerle cinsel hayatınızı monotonluktan kurtarabilirsiniz 😎
00 Yorumla
+1 yılbence artık karınla seks yapmak istemiyorsun. ona karşı cinsel isteğin gitmiş olabilir.
83 Yorumla
Soran+1 yılGitmiş değil. Gitmese her gün mü yapılmalı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuradaki herkes mumla arıyor sende buldun bunuyon 😂
124 Yorumla
Soran+1 yılArayanlar kim?
Cevap sahibi+1 yılAbazalar 😂
Soran+1 yılAhhh kadınlar istemez öyle diye düşünüyordum ama gör ki
- +1 yıl
Haklı kadın dostum kadınını doyur elinde tut gerekirse takviye al yoksa sonun kötü olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer gün seks yapmak işin tadını kaçırır biraz birbirimizi özleyelim de vücut depolasın şehveti
90 Yorumla
+1 yılBunu bir erkekten duyacağımı tahmin edemezdim😅 zamanla düzelir, olur ilk zamanlar böyle. Tam tersi olsaydın burada da ben yeni evliyim istiyorum eşim istemiyor , hakkım değilmi diye soru sorardın😅
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadının abazanı başka oluyor
burda böyle karım olsun diyenlere bakma hergün seks yapsalar bıkarlar
mast ile seksi aynı şey sanıyorlar
burdan atıp tutuyorlar ama 1 ayda bıkarlar emin ol
regl falan olunca azıcık rahat edersin sende
olmazsa şap kat yemeğine eşinin00 Yorumla
+1 yılSana açıkça demiş sen doyuramazsan başkasıyla yaparim diye... sende bunu kabul mu edeceksin... ben olsam yerinde onu öyle bi beceririm o der iki güne bir yapalım mı diye
00 Yorumla
+1 yılarkadaş sana bir melek gelmiş sen o meleği doyurmuyorsun başkasına kullandırma derim doyur onu doyur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kadınlar cok istekli oluyor seninkin iyi gunde bire razımı kocayı hastanelik edende gordum 🙂😏sana taktık veririm sen yorlmdan onu rahtlatırsın
00 Yorumla Evinde kaplan besleyen onu doyuracak. Sen doyurmazsan başkası doyurur. Zaten açık açık da söylemiş. Ya doyur ya da kendisi bir yolunu bulsun.
00 Yorumla
+1 yılSana "bu kadar bekledik, gidip başkasıyla mı yapalım" cümlesini kuruyor, ve sen hala ondan iyimser mi bahsediyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtak gun belirleyin bence o zaman yapin surekli yapmak sacma
31 Yorumla- +1 yıl
Pazartesi ve perşem en uygunu bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılburdaki ergenlerin hepsi senin gibi düşünüyo evlenince anlıyolar gerçeği
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi
Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Eşini bana gönder 😉tam aradığım kadin
42 Yorumla
Soran+1 yılSen erkeksin yani?
- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
+1 yılKarım bana öyle diyecek ertesi gün boşarım gözü dışarıda onun
05 Yorumla- +1 yıl
Yetersiz geliyor diye öyle söylemesi mi lazım.
- +1 yıl
Öyle diyen kadın zaten boynuzlar
+1 yılSende iş yok dostum doyumsuz kadın gibisi yok bu şansı bulmuşsun kaybetme 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAga eşin demiş işte baskasiylami yapayım diye dikkat et doyurmaya bak eşini kayar gözü dışarı
00 Yorumla
+1 yılYeni fanteziler deneyin bence
02 Yorumla
Soran+1 yılFantezi ile alakası yok inan ki
- +1 yıl
Hmm kardeşim yanlış anlama ama bir kadın veya erkek cinsel olarak tatmin edilmezse illaki sonunda aldatma oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözü dışarda. O laf kocaya denmez
10 YorumlaMillet onun hayalini kuruyor😂
00 Yorumladizlerinin mi tutmaz oldu.
00 Yorumlasen kadın olmussun karın olmus erkek
00 YorumlaYardimcimi arıyorsun...
00 Yorumla
+1 yılBuzzer iç eve gitmeden
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYerini alabilirim. İstanbul .
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoymuyorsa napacaksın kanka
00 YorumlaO lafı diyen kadin o işi yapar
00 YorumlaKadın haklı 🤷♂️
00 Yorumla
+1 yılBu lafa hiç alınmadın mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılFarklı şeyler yapin
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
- +1 yıl
Hep ayni pozisyinlari yapma farkli ortamlarda yakin orman da ya da kayalikta
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzak kalırsan birini bulur boş bırakma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKes gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Süperrrr ötesi
00 YorumlaEve yardımcı al
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında