Açıkcası bana tamamen güven ve aidiyet hissi veriyo sevişme sonrasında, başlangıçta veya herhangi bir zamanda sarılmak tüm enerjimi yükseltiyo beni daha pozitif ve mutlu yapıyo. Ve ilişkiyi güçlendirdiğini inanıyorum.
Çıplak sarılmak dünyadaki en güzel hislerden biri değil mi?
E benim fikrine katıldığınız için soruyu beğenmeniz iyi olurdu sadece hatırlatmak için söyledim herkese söylemiyorum sadece fikrime katılanlara söyledim
Tanıyınca daha çekici gelmesiyle ilgili bir konu anlık olarak birini beğenebilirsin bana göre sonrasında tanıdıkça çekici gelmeye başlar sevdiğin özellikler varsa eğer
Dışarda birçok güzel var bu güzellik bana göre her şey demek değil bakımlı olmasıda bir o kadar önemli birçok güzel sadece güzel görünüyor ve bakımlı değiller tanıdığım ve tanıştığım biri bakımlı ve temiz olabilmeli bence. Herkese sarılıp öpüşemem bana olan hislerinizden emin olmam gerekir öyle duygusuzca sevişmekten hoşlanmıyorum bence insanlar duygularına önem vermeliler
Aşık olmadığın için Aşık olup sağlam bir seks yapıp böyle yatsan zevkli olabilir ( aşık oldum ama yapmadım ) bu yüzden Aşık olmadıkça güzel bir his değil bence
EVET aşık olduğun insanlar her şey güzel olur. Ben içim hayat artık normal ya iyi bir his olmuyor çok şeyler yaşadım seks olsun dış hayat olsun yoruldum iyice.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sıcak temas en iyisi dediğiniz gibi
Soruyu beğenebilir misin☺️
Herkeze aynı şeyi yazdığınız için begenmicem kusura bakma
E benim fikrine katıldığınız için soruyu beğenmeniz iyi olurdu sadece hatırlatmak için söyledim herkese söylemiyorum sadece fikrime katılanlara söyledim
Anladım begenmicem
Peki🤷♀️
Evet çok güzeldir
evet
Evettt
Kışın çok keyifli de bu sıcakta ı ı
çıplak olmasa da sarılmak harika
bilmem hiç çıplak sarılmadım birine
Değil
Bence kıyafetlerle daha iyi
Ama çıplak olunca o kişiye tamamen güvenmiş oluyosun bi kadın olarak kendimi tamamen ona ait hissediyorum o yüzden çıplak daha iyi
İç çamaşırlarıyla olabilir belki ben çırılçıplak birini çekici bulmuyorum knk
Gördüklerin çekici değildir sen bide beni gör 😉
Tanımadıklarım çekici gelmezler
Çekiciliğin tanımakla alakası yok ki
Tanıyınca daha çekici gelmesiyle ilgili bir konu anlık olarak birini beğenebilirsin bana göre sonrasında tanıdıkça çekici gelmeye başlar sevdiğin özellikler varsa eğer
Farklı bi düşünce ilginç birisin😊
Dışarda birçok güzel var bu güzellik bana göre her şey demek değil bakımlı olmasıda bir o kadar önemli birçok güzel sadece güzel görünüyor ve bakımlı değiller tanıdığım ve tanıştığım biri bakımlı ve temiz olabilmeli bence. Herkese sarılıp öpüşemem bana olan hislerinizden emin olmam gerekir öyle duygusuzca sevişmekten hoşlanmıyorum bence insanlar duygularına önem vermeliler
Bence değil
Neden kii?
Aşık olmadığın için Aşık olup sağlam bir seks yapıp böyle yatsan zevkli olabilir ( aşık oldum ama yapmadım ) bu yüzden Aşık olmadıkça güzel bir his değil bence
Evet tabii ki hisler de önemli aşık olduğun birine sarılmak sence en güzel hislerden değil mi?
EVET aşık olduğun insanlar her şey güzel olur. Ben içim hayat artık normal ya iyi bir his olmuyor çok şeyler yaşadım seks olsun dış hayat olsun yoruldum iyice.
Katılıyorum
Güzeldir
Sıcacık