Cinsel Yaşam Regl olunca canım çok seks istiyor. Bu normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 3 aydır sevgilim de yok deli olucam Regl olunca canım çok seks istiyor. Bu normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. regl olunca cok ister ama işte yapaman... hangi sehirdesin de yok böyle erkek:) 1 0 Yorumla
yalnızzzzzzzzz Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl bir arkadaş edin en azından konuşarak yardımcı olur sana ne diyeyim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Konuşma kesmez Yorumla yalnızzzzzzzzz +1 yıl sen ne istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl İyi bi oral Yorumla yalnızzzzzzzzz +1 yıl nerelisin bul bitane Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seksi tadıp bırakınca çok zor geliyor, mast filanda hikaye kesmiyordur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Offf evet çok doğru tadını alınca insan deliye dönüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Klitorisinde o dil darbelerini, içinde o sertliği nasıl istiyosundur şimdi kim bilir Yorumla Soran +1 yıl Offfff demeeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi şehirde yaşıyosun :D Yorumla Soran +1 yıl Bursa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman mesaj atsana banahttps://www.kizlarsoruyor.com/uye/thelastt11 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tadını almıssın bılıyorsun nasıl oldugunuMast kesmiyor mu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tadını alanı mast kesmez Cevap sahibi +1 yıl Arkadasın falan yok mu
Gizli Üye (30-35) +1 yıl evet ıstek artar baya hemde pekı sen normalde ıcıne kapanık mısın? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pekı burcun ne beyaz tenlı mısın? Yorumla Soran +1 yıl Evet beyaz ve ikizler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vay super o halde soyle yapalım senyazbana ordankonusalımtmm Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yazıcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hadi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İsteğini nasıl belli eder kadın? 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Ben partnwrime yapışırım direk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hım bizde ereksiyon olunuyor, kadınlarda? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru zor oldu sanırım :) Yorumla Soran +1 yıl Anlayamazsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hım. Kaç defa orgazm olabilirsin? Yorumla Soran +1 yıl 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu müthiş.İlk sana mast yaparak başlasa erkek boynunu öperek bu hoş olur muydu ön sevişme için? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oral yağılması mı yoksa mast yapılması mı daha çok etkiler kadını? Yorumla Soran +1 yıl Oral Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen orgazm olana kadar yapardı erkek. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diliyle klitorisine bastırması mı dudaklarını emmesi mi daha çok haz verirdi? Yorumla Soran +1 yıl Dudaklarını emmesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emip, uzatıp bırakırdı gözşerine baka baka... Yorumla Soran +1 yıl Canım istiyor sus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim de :)Parmakları da ayırırdı Yorumla Soran +1 yıl Yanıyorum o dilin ıslak ıslak darbeleri offfff Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nefesi orada hisseseceksin.İştahla gözlerine bakacak. Kirli sakalı kasıklarına batarken Yorumla Soran +1 yıl Yanıyorummmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dili içinde duvarlarını yalıyo Yorumla Soran +1 yıl Gel sen yala bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevkle... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama kasıklarından çıkartamazdım başımı. .. Yorumla Soran +1 yıl Suuuus okurken titriyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beter ol diyor erkek :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke hep böyle olsa kadınım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstersen yardımcı olurum ;) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yalasana beniiiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel özele :D Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. yap o zaman biriyle 2 15 Yorumla Soran +1 yıl Kime güvenicem Yorumla AlphaKitty +1 yıl hiç cinsellik konuştuğun bi arkadaşın felan yok mu en kötü kuzen felan Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla AlphaKitty +1 yıl komşu? :D Yorumla AlphaKitty +1 yıl kız kimi çağırsan gelecek zaten çağır arkadaşlarından birini gelsin Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla joeblack_ +1 yıl 1 saat içinde bursa'da olabilirim)) Yorumla Soran +1 yıl @joeblack_ hadi gel yala Yorumla joeblack_ +1 yıl Gelmesi için kolay kısmı. Zor olan seni evden çıkarmak)) Yorumla Soran +1 yıl @joeblack_ evden niye çıkıyorum sen gel evime Yorumla joeblack_ +1 yıl Yalnız yaşıyorsan e daha güzel. Komşular biraz sesten rahatsız olacak ama 😂 yapacak birşey yok Yorumla AlphaKitty +1 yıl Al buldun bak 😂 Yorumla joeblack_ +1 yıl Yok yaa, ağzımıza bir parmak bal çalıp kaçtı. 😂 Yorumla Soran +1 yıl @joeblack_ kaçmadımm Yorumla AlphaKitty +1 yıl Sksksk Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Normal istek artmasi 4 11 Yorumla birgecwyolcusu +1 yıl Ağrı olmuyo mu?🤔 Yorumla Soran +1 yıl @birgecwyolcusu oluyoe ama yapınca geçiyor şshseb Yorumla birgecwyolcusu +1 yıl Regl anında mı oluyo istek yoksa öncesi sonrası mı? Yorumla Soran +1 yıl @birgecwyolcusu hem önce hem regl anınds Yorumla birgecwyolcusu +1 yıl Bu zamanları iyi değerlendirmeli desene :) Yorumla Soran +1 yıl @birgecwyolcusu sevgilim olsa Yorumla birgecwyolcusu +1 yıl Olsa? Yorumla Soran +1 yıl @birgecwyolcusu görür görmez sevişirim Yorumla birgecwyolcusu +1 yıl Waw. O kadar istek oluyo mu kızlarda yaa? Yorumla Soran +1 yıl @birgecwyolcusu bende deli gibi Yorumla birgecwyolcusu +1 yıl Lütfen hiç akıllanma :) Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gayet normal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bulursun birisini bence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen yala Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu cevabı beklemiyordum :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Naptın bulabildin mi birisini Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl mast kesmiyor mu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Anca oral keser Yorumla Cevap sahibi +1 yıl istermisin şimdi Yorumla Soran +1 yıl Hemde nasıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
regl olunca cok ister ama işte yapaman... hangi sehirdesin de yok böyle erkek:)
bir arkadaş edin en azından konuşarak yardımcı olur sana ne diyeyim
Konuşma kesmez
sen ne istiyorsun
İyi bi oral
nerelisin bul bitane
Seksi tadıp bırakınca çok zor geliyor, mast filanda hikaye kesmiyordur
Offf evet çok doğru tadını alınca insan deliye dönüyor
Klitorisinde o dil darbelerini, içinde o sertliği nasıl istiyosundur şimdi kim bilir
Offfff demeeee
Hangi şehirde yaşıyosun :D
Bursa
O zaman mesaj atsana bana
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/thelastt11
Tadını almıssın bılıyorsun nasıl oldugunu
Mast kesmiyor mu?
Tadını alanı mast kesmez
Arkadasın falan yok mu
evet ıstek artar baya hemde pekı sen normalde ıcıne kapanık mısın?
Hayır değilim
pekı burcun ne beyaz tenlı mısın?
Evet beyaz ve ikizler
vay super o halde soyle yapalım senyazbana ordankonusalımtmm
Nasıl yazıcam
hadi
1 saat sonra buradayım
Gel
İsteğini nasıl belli eder kadın?
Ben partnwrime yapışırım direk
Hım bizde ereksiyon olunuyor, kadınlarda?
Soru zor oldu sanırım :)
Anlayamazsın
Hım. Kaç defa orgazm olabilirsin?
5
Bu müthiş.
İlk sana mast yaparak başlasa erkek boynunu öperek bu hoş olur muydu ön sevişme için?
Evet
Oral yağılması mı yoksa mast yapılması mı daha çok etkiler kadını?
Oral
Sen orgazm olana kadar yapardı erkek.
Diliyle klitorisine bastırması mı dudaklarını emmesi mi daha çok haz verirdi?
Dudaklarını emmesi
Emip, uzatıp bırakırdı gözşerine baka baka...
Canım istiyor sus
Benim de :)
Parmakları da ayırırdı
Yanıyorum o dilin ıslak ıslak darbeleri offfff
Nefesi orada hisseseceksin.
İştahla gözlerine bakacak. Kirli sakalı kasıklarına batarken
Yanıyorummmm
Dili içinde duvarlarını yalıyo
Gel sen yala bana
Zevkle...
Ama kasıklarından çıkartamazdım başımı. ..
Suuuus okurken titriyorum
Beter ol diyor erkek :)
Keşke hep böyle olsa kadınım
İstersen yardımcı olurum ;)
Yalasana beniiiii
Gel özele :D
yap o zaman biriyle
Kime güvenicem
hiç cinsellik konuştuğun bi arkadaşın felan yok mu en kötü kuzen felan
Maalesef
komşu? :D
kız kimi çağırsan gelecek zaten çağır arkadaşlarından birini gelsin
Haklısın
1 saat içinde bursa'da olabilirim))
@joeblack_ hadi gel yala
Gelmesi için kolay kısmı. Zor olan seni evden çıkarmak))
@joeblack_ evden niye çıkıyorum sen gel evime
Yalnız yaşıyorsan e daha güzel. Komşular biraz sesten rahatsız olacak ama 😂 yapacak birşey yok
Al buldun bak 😂
Yok yaa, ağzımıza bir parmak bal çalıp kaçtı. 😂
@joeblack_ kaçmadımm
Sksksk
Normal istek artmasi
Ağrı olmuyo mu?🤔
@birgecwyolcusu oluyoe ama yapınca geçiyor şshseb
Regl anında mı oluyo istek yoksa öncesi sonrası mı?
@birgecwyolcusu hem önce hem regl anınds
Bu zamanları iyi değerlendirmeli desene :)
@birgecwyolcusu sevgilim olsa
Olsa?
@birgecwyolcusu görür görmez sevişirim
Waw. O kadar istek oluyo mu kızlarda yaa?
@birgecwyolcusu bende deli gibi
Lütfen hiç akıllanma :)
Gayet normal
Hangi ildesin peki
Bursa
bulursun birisini bence
Sen yala
bu cevabı beklemiyordum :D
Naptın bulabildin mi birisini
buldun mu birini
mast kesmiyor mu
Anca oral keser