Selam Bunun ile ilgili uzun bir yazı yazmıştım hatta belki sen de okumuştum ben yanlış hatırlamıyor isem orada şöyle bir şey demiştim bazen imkan olmaz yani yanyana gelemezsin bir şeyler engel olur mesafeler insanlar ya da herhangi bir his cinsel olarak yanyana gelmenizi engeller. Ama karşı tarafı da aslında çok arzularsın bir şekilde bir şeyler yaşamak istersin ve o sanal senin ihtiyacını boş ver. Kesinlikle bunu önceden ben de çok saçma buluyordum hani diyordum acaba insanlar bundan nasıl bir zevk alıyorlar hala aslında bunu bile yapmadım ama yeterki yani biri olsun kafamdaki kişi sadece sanal ile bir ömür geçirebilirim. #perso
Saçma gelen diyen arkadaşlar genelde sadece sanaldan ibaret olduğu için saçma diyorlar ve haklılar. Ama bunun bir de real de göruşme şansın olduğun biriyle yaptığını düşün. Sadece yazı yazarak da değil, video ve resimlerle renklendirilir. Zaten bu seksting olayı da herkes ile yapışmaz. Flört ettiğin veya hoşuna giden biriyle yapmanın keyfi başkadır.
Sosyal medya da hiç tanımadığın biriyle seksting yapmayı bende saçma buluyorum. Nasıl olsa seksting yaptıktan sonra (genelde kızlar) hesap kapanır ve yaşadığın kişiyi engel atarsın. Bu da zaman kaybı ve saçma olduğunun kanıtır.
Eğer biriyle seksting yapmaya karar verdiysem onunla real de görüşme şansımın olmasını bilirim. Sanaldan ibaret herşey zaman kaybı.
Hayır tabikide herkes seksting ilişkisinden zevk almak zorunda değil , bana da saçma geliyor yani hiç bir zaman o derece yokluğa düşmedim. Karşılıklı hoş sohbet olabilir cinsellik ile alâkalı konuşulabilir tabiki , bu da insanı tahrik edebilir hoşuna gidebilir ama sekstinge kadar gitmemeli bence bu konuşma. Gerçeği varken sanaldan böyle bir şey yapmak insanların neden hoşuna gidiyor anlam veremiyorum , tamam herkesin düşüncesine saygı duyarım tabiki ama bence seksting yapmak ilişkiyi çok basitleştirir.
Anlamadığım bir kavram 🤣🤣görmediğin kokusunu tadını tenini bilmediğin biriyle nasıl keyif alırsın ki…Bana aptalca geliyor. Eskiden 800’lü seks hatları vardı millet arardı onlar gibi 🤣🤣🤣🤣 sexting en zevkli sevgiliyle yapılır çok da eğlenceli olur.
Hiç benlik bir ilişki degil. Aşırı komik geliyor bana, nasıl tatmin oluyorlar anlamak zor.. Kendimi hayellerle kandırmayı sevmiyorum ne yaşayacaksam gerçek olmalı.. Ama Kur yapmayı, cilveyi ve tahrik etmeyi severim o ayrı bir mesele
Bak mesela gizemli hoş konuşmalar, ufak dokunuşlar inanılmaz kışkırtıcıdır evet.. Fakat iş absürtleştiği zaman sinirim bozuluyor ben de gülmeye başlıyorum. :D ahah Yani nesi cezbedici geliyor asla anlamayacağım.. :D
En iyi seksting tanıdığın, enerjinin uyuştuğu ve bir şeyler paylaştığın insan ile oluyor. Yani aslında bir elektrik vardır. Bunun her iki cinste farkındadır ama dile getiremiyordur. Tamamen spontane gelişen, plansız, programsız başlayan bir seksting gerçekten harika oluyor.
Bunun bir tür sanat olduğunu düşünüyorum. Kalite bir deneyim sonunda, yapacağın gerçek seksten bile keyif almış olabiliyorsun. Bunu bir kaç kere yaşadım ve onayladım. Dediğim gibi şunun altını çiziyorum. Herkes ile değil yapılması gereken ile yapılınca keyifli oluyor.
1) Öncelikle şu ergenlerin yaptığı gibi (az önce bu tür biriyle karşılaştım çünkü çok güldüm ona neyse) sadece yazarak çizerek seksting olmaz! 2) İki kişinin arasında sağlıklı bir iletişim olmalı, en azından seks dışında da biraz sohbet etmiş biraz kendilerini tanıtmış olmalılar. (Tabi sıklıkla iletişim halindelerse daha güzel) 3) Seksting görsellerle süslenmeli. (Fotoğraf ya da yanına en güzeli minik videolarla) 4) Açık olunmalı (İstekler ve arzular, kullanılacak kelimeler açıkça söylenebilmeli ki haz duygusu daha da törpülenip keskinleştirilsin.) 5) Bunu yaparken bir yandan sesli şekilde de iletişim kurulabilir ya da sesli mesajlar kullanılabilir ki bu da ço güzel bir renk katar olaya. 6) Çok uçuk kaçık istekler, fanteziler bir taraf için sakıncalıysa bir sınır belirlenebilir elbette.
Bunların dışında seksting keyifli olmaz. Yazmak çizmek dışında bir şey yapamıyorsa açsın video izlesin çok daha iyi.
Seksting yapmak bilmiyorum hani eğer görüntülü ya da sesli olarak yapılırsa oldukça keyif veriyor. Ama hani bilmiyorum. Ya ilerde evlenecegim insan da benim gibi her önüne gelenle sexting yapmışsa ya 😰. O zaman ondan iğrenirim. Soğurum. Düşünsene bir yerlerde birilerinin telefonunda karımın kalçası var 😰😰. Yani bu sebepden artık dikkat etmeye uğraşıyorum. Hani bu yönle de eşime saklamam gerek kendimi. Ama bir kadın çok istekli olduğu zaman da reddedebilmek karşı koymak çok zor oluyor. Bilmiyorum. Sexting yapmak hoş güzel ama gurur duymadığım bir şey.
ben keyif alıyorum ama tabiki herkes bundan keyif almak zorunda değil özellikle zihnini yönlendirmekte zorlanan hayal ettiği şeyleri algılamada temas arayan insanlar bundan hoşlanmazlar daha doğrusu zevkte alamazlar ama onun dışında bir de artık seksting geldim soktum muhabbetine döndü bu bir süreç ve karşıdaki kişiyi çok iyi anlayıp ona çok güzel hissettirmek önemli bu işte en önemli nokta bedensel durumalr değil zihinsel durumlar
Bu seksting denen saçmalık, senin cinsiyetin için yapılır. Hiçbir erkek, hayali olan şeylere ilgi duymaz, erkek materyalizmle ilgilenir. Sanaldan çılgın bakireleri tatmin etme fikri, tamamen ''reelde düşürüp çükerim ben bunu'' düşüncesinden hareketle gerçekleşir. Haliyle, bu hususta düşüneceğimiz tek şey, büyük bir yokluk içerisinde olmaktan başkası değildir.
Realitesi olan bir ilişki ise, renk katar... Bu tür değişimler keyifli olabilir. Sanal bir ilişki ise, sadece saçmalıktır. Sanal her şey bana göre saçmadır... Sosyal medya ya bu nedenle pek güvenim yok... Ancak realitesi olan insanların olması, beni oldukça keyiflendiriyor...
. . #Neşeliadam '' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Sekstin çok zevk vermiyor eskiden titreyen sesler duyardım heyecandan yutkunmlar ama şimdi herkesin bu heyecanı atlattığını farkettim kızlar eskisi gibi heyecanlı değil.. yoksa iç çamaşırını çıkarıyorm dediğimde hayır diye çığlık atacak bunu gerçekmiş gibi yaşyan biri varda ben mi göremiyorum
Aşk olmadan yapılan bu tip mesajlaşmalardan zevk duyan insanlara şaşırıyorum hep. Zaten mesajlaşma bu şekilde dönüyorsa amaç hem ihtiyacı tatmin etme hem sevdiğinle birlikte zaman geçirmektir
Saygılı ve kişilikli olarak yapılır ise sexting aslında mutluluk veren bir durum... Ancak işi realete götürme durumu olur ise o zaman sexting değil saçmalık oluyor... Bazen insana inanılmaz mutluluk ve huzur veriyor gerçekmiş gibi.
Yürekli biriyle iyi gider bazıları sexting istiyor ama kararsızlar başlıyorsun fazla geliyor kaçıyorlar 🤣 sonradan bakıyorsunki daha yaşlarının 18 bile olmadığını itiraf ediyorlar, burada bunlardan çok var neyin peşindeler belli değil
Hayır canım herkes keyif almak zorunda değil zaten keyif alanlar yapsın. Diğer türlüsü zorlama olur veya başka şeyler. Ben zevk alıyorum. Şuana kadar ki flörtlerim de memnundular.
Herhalde gerçek seksin yerini tutmaz ne mantıksız cevaplar verilmiş. O zaman mastürbasyon da yapmayın oda gerçek seks değil. Hiç bana göre değil diyenler en az bir kere yapmışlığı vardır.
iyi olduğumu söylerler genelde :P birde burda yapanlar hesabı kapatıyor tekrar yapmak isteidğinde bi hesap daha açıyor :D kızların çoğu bunu yapıyor burda valla :D
Birbirine tahrik edici sözler söyleyip kur yapmak güzel ama bir süre sonra insanın canı gerçekten yazdığı şeyleri yapmak istiyor.. o yüzden pek benlik değil.. sadece azdığınla kalıyorsun.. 😁
Herzaman olmasada bazen değişik bir fantazi biçimi diyelim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
* Hiç yapmadım.. Sexting yaparak mastürbasyon yapmak bence saçma bir şey.. Film izlerim daha iyi 🙈 Hiç birşey gerçek seksin verdiği duygu ve hazzı vermez.. (Nokta)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hiç bildiğim birsey değil, hatta burada duyduğum birsey, bu yüzden görsel de iyi olmuş tam olarak nedir bilmediğim için fikir verdi ama bu beni çekmez
Bence cinselikte hayal gücünün en ileri sayfası tabi karsindakinin hayal dünyasını karşısındakine yansittip onu o anı yasatiyor gibi hissetirmeli sanat herkezin harcı degil
boyle derleme yazılarda moda oldu telefon mesajlasma seklınde :) emınım karsısındakı de malın tekıdır. lann bırakk gittt
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunun değişkeni çok. Hangi iki kişi arasında. birbirini ne kadar tanıyor ne kadar ilişkisi olmuş. Olmuş mu olmamış mı? Taraflar seviyor mu seven sevmeyene ne kadar sevdirmeye yatkın. Bu kadar soru olunca soru işaretim yetmedi