Sert hırçın sekilde arzu etmeyi seviyorum nazlanmayı tahrik etmeyi ve sonunda arzusundan gözü dönmüş bir adam istiyorum zamanla oluşur mu 🙄
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin zaten gözü dönmüş bir boğa gibi oradan oraya, odandan odaya koşturması lazım. Yapmıyorsa evet pasif özelliği ön plandadır ama senin etkili arzu ataklarına, istekli sevişmelerine, tutkulu bedenine ve düşüncelerine karşı koyabilir mi elbette hayır bu durumda da istediğin aktif erkek modeline kavuşmuş olursun. Daha sert, haşin, istekli, arzulu, doyurucu, vurdu mu inleten cinsten bir partnere sahip olmuş olursun zaman içinde olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Has bir erkek istiyorsan kendin yetiştireceksin, her erkeğin 1 eşiği vardır, o çıtayı sürekli yükselt, senden bıkmasına izin verme, çok cilveli ol, seks süresini uzat.
Zamanında beni yetiştiren sevgilimden ayrıldıktan sonra, koynuma ilk giren kim varsa kaçmıştı, herkes unutulur, o kalır akılda 😉00 Yorumla
+1 yılErkek basta neyse sondada odur uğrasmayin cinsel yasam önemli evlilik ya da flört sadece bi kafeye gidip aksama kadar İstanbul'da gördüğünüz martıları şiir yapıp okumak degildir temel ağırlık cinsellik tir cinsellik yoksa şiir şarkı boş biyere kadar
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılEğer hayatında sakin biri varsa ve ya yoksa yine sakin biriyle birlikte olup zamanla onu açabilirsin hatta zamanla roller bile değişir bu sefer o seni deli edebilir bilemezsin
Kıvama da gelir00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
52Cevap
+1 yılBence ilişkide pasif olan bir adam sonradan kıvama gelmez , cinsel ilişkilerde erkeğin pasif olmasına anlam veremiyorum zaten ben. Cinsel ilişkilerde erkeğin her zaman daha baskın karakter olması gerekiyor , çoğu kadın ilişkilerde erkeğin sert olmasını ister aslında ama belli etmez pek. Dediğim gibi o insanı değiştirmeye çalışma bile bence , çünkü erkek cinsel ilişkilerde ilk başlarda nasılsa sonra ki zamanlarda da öyle oluyor. Artık yanındaki insanla yetineceksin yapacak bir şey yok , ya da bu sorun senin için çok büyükse başka bir partner bulacaksın kendine.
20 Yorumla
+1 yılSelam
Tabii ki gelebilir hatta buna sen de katkı sağlayabilirsin.
Şu an içinden benim elimden ne gelir dediğini duyar gibiyim hemen anlatıyorum.
Bolca meyve yedir özellikle kırmızı renkli meyveler libidosunu inanılmaz yükseltir.
Eğer sigara ya da alkolü varsa azaltmak için elinden geleni yapabilirsin.
Uykusunu ve beslenme düzenine belirli bir düzen oturt sağlıksız yiyeceklerden kesinlikle Men et.
En önemlisi sen ona ne kadar arzuyla gidersen oda sana o kadar karşılık verir.
#perso10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimki de İlk günler de öyleydi ilk gun dedigim 2 yilll Emin ol onu Sadece sen değiştirebilirsin kulagina arada bana istegini yap hadi diye fisilda Belki o da senden çekiniyordur benim sevgilim sehirdisinda gecen gecelik aldim mesajlasiyoruz bilerek ona : ya bi gecelik aldim askim dar ama dedim bana giyip foto atsana dedi hic beklemiyordumm😁 ben sert severim ama erkek kadin siddet zanneder diye hep cekinir oda oyleydi gecen sefer ellerini alip saclarima koydum artik cekinmiyor evlilik bile dusunmuyorduk su an arada alttan alttan mesaj veriyor diyecegim o ki senin elinde
54 Yorumla- +1 yıl
Dikkat cekici
Cevap sahibi+1 yılNiye
- +1 yıl
Ayni sorunu bende yasiyorum sormak istediklerim var ama bilmiorum nasil olur dm den bakarsan sevinirim
- +1 yıl
Bravo sana!
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu isteklerini karşı tarafa tatlı dille belirt. hatta gerekirse seks sırasında istediklerini belirt ona. oda zamanla senin istediklerine karşılık verecektir.
20 Yorumla İlk baslarda pısırıksa zamamla açılır o merak etme :)
44 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce ilişkide yaşamış ama cok şeyi eksik adamın kucağına oturduğumda vücudumu sarmalı dokunup okşamalı gözlerime bakıyor sadece ne yapayım beni okşa mi diyim hevesim kırılıyor
Soran+1 yılBilmiyorum ki diğer konularda çok iyi bir adam kırmaktan incitmekten korkuyor hassas davranıyor bir dediğimi iki etmiyor ben bu kadar narin davranmasını sevmiyorum ki 😔
İstediğinizden farklı bir adamla çıkıp sonradan böyle olur mu diye düşünmeyim. Böyle bir şey! Sonradan başka bir şeye dönüşmez.
Bunun yerine zaten istediğiniz gibi bir sürü erkek var. Tercihlerinizi doğru yapın.00 Yorumla
+1 yılErkek dediğin kadınını dostu gibi sevecek, düşmanı gibi becerecek. Kadının her zerresine aşkla, şevkle ve bir daha göremeyecek gibi dokunacak... Azıcık cinsel perhize sok da anlasın değerini. 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk cinsel ilişkimde adam çok çekingendi. Ben o adamı biraz kıvama getirdim. Şu an ikimiz de birbirimize karşı çok özgüvenliyiz.
50 Yorumla
+1 yılSanmıyorum. Kimseyi değiştirmeye çalışmayın yıpranan yine kendiniz oluyorsunuz.
30 YorumlaBu iş sende bitiyor, adamı bir at gibi düşün üzerine bindiğinde kırbaçlarsan hızlı gider, ama dizgini tutup gezdirirsen ona göre zevk alırsın 😉😋🐎
00 YorumlaAdamın ruhu narin çok zor o kıvama gelmesi. Birazcık baskın kişilik olanlar ve hani daha sert kişilikler genelde öyle olur
00 Yorumlaçok zor ya pasif adamlar açılmıyor genelde :D sana azgın boğa lazım
05 Yorumla
Soran+1 yılBundan önceki ilişkimi özlüyorum tam istediğim gibiydi deli gibi sevdiğim adamdı bunu sevmiyorum ama iyi eş iyi baba işte mantık evliliği gibi ideal koca olur gibi 🤦🏻♀️
Soran+1 yılTuhaf olaraktan sert davranılmasını ani harekleri sevmiyorum o an korkuyorum da eski erkek arkadaşım sertti ve altında ezmesi yüklendiğinde kafamı çarpmam ani şekilde altına alması canımı yakması sonunu kestiremedigim anlar korkutuyordu ama hoşuma gidiyordu o kadar uyumumuz iyiydi ki yani aşırı karşılıklı zevk alıyorduk ama bitti özlediğim için mi böyle bilmiyorum
Soran+1 yılSeviyorum olacaktı
Oluşması için senin aşırı çekici olman gerek. En başta arzu etmeyen sonradan da etmez kanka.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu oluyor ama adamda iş yok tahrik edip son anda naz yaptığımda hırçın olmalı o beni bırakıyor bu da sinir ediyor beni
Soran+1 yılBoğa
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa ben pısırık biri ile evlenmekten çok korkuyorum büyük konuşmakta istemiyorum ama erkek alfa olmalı hukmetmeli ya
25 Yorumla- +1 yıl
kesin tam tersi biri gelir sana alfa istiyorsun ya genelde böyle oluyor malesef sen nasıl birisin ki baskın karakterli mi uysal mı?
Cevap sahibi+1 yılUmarım öyle denk gelmez aslında baskinimdir ama erkeğin benden daha baskın olmasını isterim
- +1 yıl
oooo baskın isen kesin pasif biri denk gelir ya genelde evlenenenler ters kişiliğe sahip oluyor zıt yani. uyumlu olan çok az gördüm. özellikle bu cinselliğe yansıyor ve keşkeler sarıyor mutsluzluk oluyor sonra da işte. burcun nedir?
Cevap sahibi+1 yılYengeç
- +1 yıl
üni falan mı okuyorsun. nasıl biri olmalı özellikle ilişkide hayalinde vardır illaki bir profil
+1 yılo biraz zor :D biz öyleyizde ne oldu sap sap takılıyoruzz
00 Yorumla
+1 yılNiz gecede 7 / 8 posta yapalım partner bulamayalım millet ölüyü diriltmekle ömür tüketsin vay beee
00 YorumlaTabiki ona istedigin yemegi sun o onu yer yemegi secmek senin elinde o onu yer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 909 cevap paylaştı. Onu hamur gibi evirip cevirip zamanla istedigin kıvama getirebilirsin...
00 YorumlaBana göre eğer pasifse olmaz bi insan 7 sinde ne ise 70 inde de o dur :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBecerine bağlı çoğu kadın bu dediklerinle erkeği aptal da eder iptal de eder sana bağlııı bu durum 😬
00 Yorumla
+1 yılSonra acımadan mikincede oram buram acıdı dersin ama :D
00 Yorumla
+1 yılBende çekinme yok hiç tanımadığım kadınla buluştuğunda eve girdiğim an dayarim duvara, sonrası malum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanırım sekste narin bir adamla evleneceksin gibi duruyor. sana sert yapmaya kıyamayan. seksin doğasında yumuşak başlayıp haşin bitirmek vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence erkeklerin hoşuna gider bu tip olaylar sen yönlendiremiyormusun yönedir hoşuna gidecektir devam eder sonra
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yok kanka başlangıçta olmadıysa sonradan bir şey bekleme sen
00 Yorumla
+1 yılSen köpek mi besliyorsun sanki tuvalet eğitimi verir gibi anlatıyorsun bir de
00 Yorumla
+1 yılTam istediğin kişiyim 20 cm iri kalın penisim de var
01 Yorumla
Soran+1 yılBasit adam tercihim değil
Birbirinize ısındıkça gelişir
30 Yorumla
+1 yılBelli olmaz belki senden daha fazla ister
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGelir veya biraz sen dokunacaksın
00 Yorumla Kimi olur kimi olamaz sürpriz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor. Fakat imkansız değil.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSanmam pasif hep pasiftir
00 Yorumla
+1 yılSonradan olmaz.
Ayakkabı mı bu sonradan açılsın00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılGelir gelir merak etme.
00 Yorumla
+1 yılEldeki mal belli sanki.
00 Yorumla
+1 yılsenin nasil azdirdigina bagli
00 YorumlaOlur yaa
60 Yorumla
+1 yılçok malsa işin zor
61 Yorumla- +1 yıl
😀😀😀😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılHazir olmusu var bi yaz bana sen😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelmez sana doğuştan ateşli bişey lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle olanı seç boşa zaman harcamamış olursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bi kadın istediğinde erkeğin canavarı çıkarabilir…
00 Yorumla
+1 yılBence dediğin gibiyse zor olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Zor gibi ama belli olmaz dene bakalım
00 YorumlaOluşmayabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAzgın mısınız?
11 Yorumla Oluşmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz o iş
00 Yorumla
+1 yılMerak etme zamanla zevk çığlıkları atarsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gelebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılDelirtirsin adamı 😛
00 Yorumla
+1 yılİlişkiniz yeni mi?
00 Yorumla
+1 yılOluşmaz
00 YorumlaEeee beni tarif etmişsin direk
00 YorumlaCiks olmaz
00 Yorumla
+1 yılCook zoor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOluşmaz
00 Yorumlabelkı
00 Yorumla
+1 yılSana bagli
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlişkide pasif olan bir adam sonradan istediğim kıvama gelir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat