En ilginç bulduğun fetiş türü hangisidir? Tanım olarak; 'Cansız objelerin ya da vücudun herhangi bir noktasının cinsel anlamda tahrik edici ve haz kaynağı olarak algılandığı bir tür cinsel eğilim durumudur.'
Ayak fetişi, deri fetişi, ruj (dudak) fetişi, gıdıkla (n) ma fetişi, üniforma fetişi, topuklu ayakkabı fetişi gibi birçok fetiş çeşidi var. Anlam veremediğin, garipsediğin fetiş türü hangisi?
Fetişin de ne olduğunu bakmak lazım. Bazısına göre ayak seven biri fetişist olabilirken aslında böyle değil eğer ayak olmadan cinsel zevk alamıyorsa bu fetiştir ve iyi bir şey değildir. Benimde el ayak tırnak topuklu ayakkabı ojelere ilgim var. Eşimin ayaklarına oje sürmek yıkamak bakım yapmak öpmek yalamak isterim aynı şekilde eline oje sürmekte. Kendisine masaj yapmak bakım yapmakta isterim. Sırf burada ayak yalamak veya öpmek gibi bir isteğim olduğu için fetişist olmam bu benim zevkim ama fetişim yok. Eğer ayak olmadan cinsel haz alamıyorsam bu fetiş olur ve tehlikelidir. Bana en garip gelen koltuk altı yalama olabilir ama zaten fetiş tehlikeli bir şey fetiş ve ilgi arasındaki ayrımı iyi yapmak lazım.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fetiş ve ilgi konusunda katılıyorum. Farklı şeyler...
Bunu birçok kişi yanlış biliyor anlasalar keşke fetişim var deyince sapık sapkın diyebiliyor bazıları buna çok üzülüyorum veya direk ayak yalamak öpmekten zevk alıyorum deyince sen fetişistsin sapıksın falan diyenler olunca.
Bir insanın kendi üstüne sıçtırmasına aklım, fikrim ve beynim anlam veremiyor. Neden böyle fetiş türü var? İnsan böyle bir şeyden nasıl bir haz alabilir? Bağlanmayı, gıdıklanmayı, kırbacı, küfrü anlarım. Fakat bir insanın kendi üstüne sıçtırmasını anlayamam arkadaş. Bunun bende izahı yok.
Bdsm felsefesine sahip kişilerin hiçbir cinsel temas olmaksızın sadist mazoşistin boynuna tasma takarak gezdirdiğinde ikisinin de orgazma ulaşması. Çok garip.
Selam Bana hepsi biraz abartı geliyor geliyor. Yani tamam cinsellikte uç noktalar güzel sonuçlar doğra bilir ama o kadar uçlarda dolaşmanında bir anlamı yok diye düşünüyorum.
Şu ayak fetişi bana hep çok saçma gelmiştir yani her şey tamam belki anlayabilirim ama ayak yani bu bunun neyine fetiş yapıyorsunuz saçma çok saçma inanılmaz hemde. Ama zaten tüm fetişler çok saçma. #perso
Köle olma fetişi bana garip geliyor. Bir de adamın biri burdan ağız içi ve diş fetişi olduğunu yazmıştı. Hatta Facebook adresini vermişti, resimler hep ağız içi. Ağız içinin fotoğrafını gönderir misin demişti 😲😮😅
Külotlu çorap fetişi bende de var nedenini bilmediğim için garipsiyorum. Ama daha garipleri de var tabi. Ruj fetişi nedir ya. Tüy fetişi de var. Tüylü şeylerden hoşlanıyorlar. Adam koyunla evlenmek ister be bu ne biçim fetiş 😂
Sevgilimin benim götüme ayaklarını sokmak istiyor ve bunun üzerine çalışıyoruz. Elini de sokup içimde dursun istiyor ve bunu tam olarak yapıyor elini bileğine kadar sokuyor ya aman aman
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Koltuk alti fetişini anlamıyorum sadece onun dışında bende el ayak fetişi var bu durumdan memnunum her el ayak degil guzel tırnak yapısı olan diyim