Çünkü toplumumuz öyle özenti öyle geri kafalı kim hep böyle bir batıya yöneliyorlar batının özelliklerini böyle özümseme çalışıyorlar Tabii ki bu denilen şeyi yapan insanlar dört dörtlük Müslüman değiller ama en azından kıyıdan köşeden bir şekilde dinimizin bize yaptırımlarını ya da bize yasak koyduğu şeyleri yapmamak için çabalıyorlar uğraşıyorlar benimle bu şekilde düşünüyorum Bir şeyler yaşanmamalı ki yaşandığında da neler olduğunu az çok görebiliyoruz Bunu diyen genellikle erkekler oluyor Çünkü onlara bir şey olmuyor hamile kalırsa kız kalıyor Ya da kızlık zarı konusu var ya işte kız evlendiğinde namussuz oluyor Yeri geliyor orp oluyor Çoğu kız bu şekilde ölüme bile gidebiliyor insanlar düşünce yapılarını değiştirmeli yaşanmamalı Bazı duygular bazı duyguların zamanı var belli bir süreci var Ben bunu savunuyorum bunu söylüyorum geri kafalı isem geri kafalıyım onlar ileri kafalı olarak yaşasınlar yaşattıklarını bu dünyanın öbür dünyasıda var
Selam Kesinlikle herkese saygım var. İsteyen evleneceği kişi gelene kadar bir çok kişiyle cinsel ilişki yaşayabilir deneyimleebilir tecrübe kazanabilir. İsteyen evleneceği kişiye gelene kadar tek bir kişiyle ten teması bile yaşamayabilir Buda normaldir. Ya da mesela kimisi bekareti filan önemsemez ya da bakirliği tek istediği ilkinin özel olmasıdır çünkü içten içe bir ilk aslında tektir ikinci bir ilk yoktur ya da üçüncü ilk sadece bir kez olur ve özel olmalıdır işte ben de tamamen o kısımdanım. Ama eğer karşıma gerçekten sevdiğim insan çıkarsa onunla yanyana gelme şansını Yakalayabilirsen ben evliliği beklemem cinsel ilişki yaşamak için. #perso
Herkesin düşüncesine saygı duyulmalı. Geri kafalı demek saygısızlık olur.
Biri karşı çıkabilir , diğeri rahat karşılayabili , kimiside aseksüel olarak yorumlayabilir.
Yobaz ve Geri kafalıların insanların hayatlarına burnunu sokup sadece kendisinin söyledikleri doğruymuş gibi empoze eden gerzek toğluluguna denir.
'' Ya Ahmet senin kız kısa şort giymiş avmde erkeklerle yemek yerken görmüşler bak laf gelir sana '' '' Yaa şunlara bak başı kapalı ama etek giymiş '' '' Ya aşkım bir kereden bişi olmaz ne olcakki zaten evlenicez '' gibi sözler hep duyulur.
İlk önce insanları rahat bırakıcaz , kim ne giyer ne söyler , kiminle gezer , cinsellik yaşamak istermi istemezmi zorlamayacağız herkesin kararına saygı duyacağız.
İnsanların başına ne geliyorsa bunlardan geliyor zaten.
inanç meselesi de yanlış tanıtılmış. aslında gerçekleri bilseler. allahın kuranına uysalar bu da ortadan kalkar ama şimdi kuran okumayı bilmeyen abuk subuklar beni linç eder. çünkü onlar gözleri ile okur aklı ile değil. onlar hurafeden kurtulamadan okur.
evliliği cinsellik yaşanabilsin diye oluşturan allah neden cinsel olarak tanımayı engellesin ki. bu kadar mı zalim. zalim ise inanmayın o zaman bu yaratıcıya. inanıyorsanız da adam gibi sözlerini okuyun onu zalim görmeyin adam gibi yaşayın
Eşine ve kendisine saygısı olan biri kendisini eşine saklar. Evlenmeden ilişkiye girmemek sadece müslümanlıkta yok ki. Biraz araştıma yapsanız, biraz cinsellikle ilgili anketlere bakinsaniz başka dinlere inanan bir çok kişinin kendisini eşine sakladığını görebilirsiniz. Ayrica şöyle de bir şey var. Ben kendimi eşime saklıyorum. Bunu her yerde belirtiyorum zaten hiç cinsellik yaşamadım diye. Ama bu site dışında hiç bir yerde bana ne " geri kafalı " ne de başka bir sey diyen oldu. Ama burası ayrı bir yer. Sanal ortam diye mi bilemem ama yaşımı genç oluşundan dolayı, hiç ilişkiye girmemiş olmamdan dolayı yapmış olduğum görüşler o kadar fazla tepki aldı ki. " Daha yaşın genç, hiç tecrüben yok sana yorum yapmak düşmez " sizene abi. Hani o inanclarından dolayı ilişkiye girmeyen kişilere " geri kafalı " diyenler var ya işte onlar kendileri gibi olmayan insanları geri kafalı görüyorlar sorun bu.
Soru sorarken bile algı oluşturuyorsunuz farkında mısınız? Bilerek mi yapıyorsunuz bilmiyorum ama kim diyor geri kafalı diye? KS hariç hiç bir yerde böyle bir şey duymadım ben. İnancı gereği değil kendine ve eşine saygısı gereği cinsellik yaşamayan binlerce kız var bu ülkede ve dünyada. Kendini eşine saklamayi da sadece Müslümanlık olarak görmeyin. Hristiyan olup da evlenmeden cinsellik yaşamayan o kadar cok tanıdığım oldu ki geçmişte. Ama soru bile algı yaratiyor.
Evlilik öncesi seks yapanlara neden hakaret ediliyorsa o yüzden... Önyargılar benim gibi düşünmeyen ölsün mantığı... saygı koşulsuz olarak her fikrin sahibine gösterilmeli
Geri kafalı diyen kişilerin maalesef kendileri geri kafalı.. Herkesin kendi yaşam biçimi, tercihi.. Bunu kabul etmek bu kadar zor olmamalı.. Keyifli geceler..
Çünkü zinayı basitleştirilmiş bişey görüyorlar biz dinimiz neyi emrediyorsa onu yapmak zorundayız zina 3 kutsal din için de yasaklanmış bişeyken bunlar basit görmesi kim kimle yapıyorsa onla evlensin kimsenin günahına girmeyin kandırıpta özellikle bayan arkadaşlar
Inancla alakasi yok bunun.. Hiristiyanlarin icinde yasiyorum Ve bir cogu Ciddi birlikteligi olmadan Ayni evde yasamadan ya da evlenmeden Cinsel iliskiye girmiyor..
istediklerini elde edemedikleri için sinirden hazımsızlıktan hakaret etme gereyi duyuyorlar. halbuki bu sadece müslüman değil inancı sebebiyle yatmayan hristiyan kızlarda tanıdım ben