Işık kapalı olmalı Sokak lambasının ışığı odaya yansımalı gölgenizi izleyerek ilişkiye girmelisiniz
Soruyu da beğenebilir misiniz

Ten tene olduktan sonra her şey çok basit ve kolay. Partnerlerin karşılıklı zevk dekorlarına göre dizayn edilmeli. Çok kapalı ve koyu dekorlar olmamalı. Seks hareket ve berekettir ve bereketi simgeleyen, hareketi hızlandıran tasarımlar kullanılmalıdır. Bir seks sandığı olmalı ve içi seks oyuncakları ile dolmalıdır. Askılı bir seks salıncağı alınmalı güzel bir seks organizasyonu olur kapı eşiğinde çat çat mucuk mucuk derken zevkten inleyen nağmeler ruhları sarar. Yatak kırmızı olmalı kumaşı, nevresim. Ayrıca boy aynası şart. Sandalye kesinlikle olmalı. Daha açık renkler kullanılmalı. Akşam olunca zaten ışıkları kapatıp çeşitli ışıklandırma sistemleriyle abajur vb. Loş ve hoş ortam oluşturulabilir. Daha nicesini de hesaba katarsak güzel bir seks ortamı oluşmuş olur.
Ortam ne çok karanlık ne de dikkat dağıtacak aydınlıkta olmalıdır. Erkekler genelde aydınlığı tercih etmelerine karşın kadınlar daha karanlık ortamları isterler.
Afrodizyak etkisi yaratan özel kokulu mum ya da kokular duyusal uyarıcı olarak işe yarar. Seksi çağrıştıran uyarıcı renkteki ipek saten çarşaflar, ve yatak örtüleri, seks sırasında kullanılabilecek bel yastıkları olmalıdır. Ortam olarak sadece bir odaya bağlı kalınmaması, evin diğer odaları ve bölümlerinin de kullanılmalı...
Ekstra bir dekorasyona gerek yok. En fazla bordo bir oda, tantra koltuğu ve loş ışıklandırma ile süslenebilir ama en güzel dekorasyon evin her yerini ya da her yaşam alanını seks için uygun yer olarak düşünebilmektir. Mutfak bankosunun üzeri, koridor duvarı ya da küvet gibi.
Oldukça sade, vakur görünmeli. Krallara layık.
#antipts😂
Cevap
61Cevap
Ortamın o kadar da önemli olduğunu sanmıyorum ortamdan ziyade oranın güvenilir ve rahat bir yer olup olmadığı sıkıntı bazı insanların public fantazisi vardır kalabalık yerde yapmayı sever bazı insanlar da bundan nefret eder önemli olan araba, ev, otopark, kabin, sinema, ormandan daha ziyade kişinin kendini rahat hissettiği ve hissettirdiği yerdir
Güzel bir ambians yaratmak için, loş bir ortam ve arkada romantik caz bir müzik. Mum ışığı, güzel kokuda eklenebilir.
Nasıl ki kıyafetler seksin bir parçası ise mekan da aynı şekilde bir parçasıdır.
Banyoda mutlaka küvet olmalı. Mümkünse yuvarlak bir küvet.
Yatak odasında yatak dışında sevişebilmek için bir koltuk olabilir. Ayna güzel bir dekorasyon aracı olacaktır. Arada bir eşimi aynadan seyretmekten hoş olur.
Salondaki oturma gurubu sevişmeye müsait olmalı.
Led kırmızı ışık, siyah perdeler, siyah duvarlar, bordo siyah karışımı yatak nevresimleri.. Tüm duvarlarda aynalar.. Hmm miss ;)
En az karşımdaki partner kadar önemlidir benim için. O ambiyans da seksüaliteyi tetikler. Şık ve gözü yormayan tonlarda, gösterişli ve sade şekilde dekore edilmesini tercih ederim
Dekore etmem önünden ruhen yakınlaşmak tutkulu hale getirir 😛
Bende seks salıncağı, zincirler, kelepçeler, deri kostümler ve cinsel oyuncaklar var. Odamda ona göre tasarlandı, aydınlatma da ona göre loş. Tavanda ayna var. Bence gayet güzel. En azından tam benim istediğim gibi...
Ferah ve güzel bir ortam olmalı, inlemeler odanın her bir yanına dolacak şekilde olsun. Aynalarla kaplı, hoş ve kokulu mumlar eşliğinde sabaha kadar penisimle terbiye etmeliyim ki akan makyajına değsin. 😏
Renk değiştiren bir ampül siyah bir çarşaf sexy kıyafetler hiçte fena olmaz sanki
kirmizi kanepe mavi duvar kagidi kirbac eros resimler duvarda kelepce yatakta kirmizi dantelli boyle olmali.
Biz esimle mekana aldırmıyoruz pek.. Duzenlemede dediğin gibi.. Loş bi ortam olsun daha hoş.. Ama arabada çamlıkta evin her kosesinde yapabilen bi ciftiz 😉😉
Her taraf aynalarla kaplı olabilir iç gıdıklayıcı 😉
Goz banti kelepce gibi esyalar olabilir resimler pozisyonlar olabilir uzerinize dokmelik seyler kullanabilirsiniz fanteziler hayat verir :)
Dekor çok önemli değil :) ışık ve ses ayarlansın yeterli. Bunun haricinde tutkuyu ortaya çıkaran mekan dan ziyade kişilerdir.
Rahat bir yatak ve ferah bir oda olsun da, gerisi dert değil. Aşırı klostrofobik ortam da olmasın yani. :D
Aynen seks yapacagm yere gdip önceden balonlar flan sisirim asıyom noel baba kostümüyle flan başlıyoz geyikler flan
Los ışık, mumlar, yerde ve yatakta gül yaprakları ben romantik sevdiğim için bu tür şeyler aklıma geliyor.
Loş ışık
Guzel bi yatak
Tabiki partnerin giyeceği o müthiş jartiyerle birleşmesi ve ortaya tutku patlamasi😈🔥
Dekore hicmi hic gerek yok, sadece deyisik yer ve ortam olmasi lazim, bu heyecani zevki arttirir,
Kafamın uyduğu biriyle hiç farketmez her ortamda gayet tutkulu olabilirim
Ne ortamı ne dekorasyonu adamlar tuvalette sevişiyor bee
Bence bir önemi yok her mekanın kendine göre zevki, keyfi ve heycanı farklıdır
Ayna, video gibi şeylere yer verilmeli bana göre. Orada ayrı bir dolap olmalı kostümler kelepçe ip zarlar vs gibi bulunacağı.
Benim için loş ve hafif güzel kokulu olsun yeter.
lappadanak olmaz. loş bir ortam, kokulu mumlar- tercihen şeftali kokulu mumlar- , üstte bir ayna, geniş bir yatak veya küvet, arkada çalan hafif bir şarkı ve en önemlisi romantizm.
Ayna kaplı bir oda bence harika olur her pozisyonu her anı izlemek zevk verir diye düşünüyorum
Loş ışık güzel kokular rahat yatak ve mümkünse ayna 😉😉
hiç anlamadığım konular ama şeyi merak ediyorum tutku insanda olmaz mı ortam mı bunu sağlar?
Fark etmez, ben sadece partnerimin tenine, nefesine, inlemelerine odaklanırım. Tutku mekanda değil, ruhta olmalı. Tende dile gelmeli.
Spontan olduğundan dekor etmeye fırsat olmaz. Bu otel odası da olur arabada olur restoran lavabosuda olur nasıl dekor edicen
Dekore etmek yerine farklı mekanlar denenmeli
Led ışıklarla kaplanmış bir odada süper olurdu
Olabilir. guzel fikir
ortam değil. Partnerde bitiyor. Senin gibi giriş ve sonlandırma yapayım; ''Selam & Gecen güzel olsun'' bu son cümle başka bir seks ustası kızına da ait olabilir :D
Bence loş ışıklar ve aynaların olduğu bir ortam efsane olurdu😉
soğuk ortam olasını istiyorsan soğutma depolarını git orda birbirinizin ısısını daha iyi hissedersiniz
Sade ve rahat bi yer olmalı
Dekora ne gerek var ki?
Benim tercihim hafif karanlık mumlarla aydınlatılmış loş bir ortam
Loş olmalı, hafif bir müzik olmalı ve mutlaka mutlaka ayna olmalı.
Gerek yok eşimle birlikte her yerde
Random oluşan ortam daha heyecanlı ve güzel olur bence
Hatun istekli ve azgın olursa samanlıkta bile zevkli olur
Loş ortam, alacakaranlık, kırmızı ışık
Dekorun fazla önemi yok bi yatak bi koltuk 2 3 tanr minder bide klima şart 😂😂
Los ortam ve kirmizi mobilya dev aynalar ozellikle tavanda
Dekoru bi önemi yok 😈
Ortam değişikliği yapılmalı
Ya evde bir döşek olsun yeter
Hafif loş ortam ve ayna kesinlikle olmalı
Sesin yankılanacağı şekilde 😉
ortamın önemi yokki partnerin önemi var :)
Önemli olan gönüllerin bir olması.
Aha fotodaki gibi kamera olmali😄
Sıcak renk tonları ve ayna kullanılmalı
Gerek yok seks bir bayan yeter🤤
dekor ne , pompa devam.
Valla her ywrde olur dekoreye gerek yok
Iki gönül bir olunca samanlık seyran olur derler
kırmızı ledli jfjfj
Benim için çokta önemli değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?